OSAO on perseestä

ei toimi ei

Kannattaa harkita tarkoin kannattaako sinne hakea opiskelemaan.

17

4164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zugzug

      Kannattaisiko kertoa, mikä tarkalleen on perseestä ja missä. Osao on kuitenkin aika iso mesta. Pari kaveria siellä opiskellut eri aloja, eikä mitään sen enempää valittamista kuin muuallakaan.

    • -Vellihousu-

      Syön paskaa, jos OSAOn johto ei laita rikos- tms. tutkintaa vireille tuollaisesta uhkauksesta.

      • Molopää

        No perseestä on edelleen ja syvältä. Opettajat on muutama poikkeusta lukuun ottamatta, täysiä mulkkuja ja Sodeskon ruuat perseestä! Wittu, ku tällä koululla ei kiinnosta, ku raha! Oppilaista ei välitetä paskan vertaa. ja tämä tarina on tosi!!!


      • Anonyymi
        Molopää kirjoitti:

        No perseestä on edelleen ja syvältä. Opettajat on muutama poikkeusta lukuun ottamatta, täysiä mulkkuja ja Sodeskon ruuat perseestä! Wittu, ku tällä koululla ei kiinnosta, ku raha! Oppilaista ei välitetä paskan vertaa. ja tämä tarina on tosi!!!

        Samaa mieltä.


    • kjhhgfds

      Sen verran iso koulu, ettei siellä jaksa opettajia kiinnostaa jokainen oppilas. Eivät edes muista kaikkia. Ota huomioon, että koulussa opiskelee monta sataa oppilasta. Kannattaa harkita pienempää koulua jos jotain erityistukea tarvit.

      • Anonyymi

        Sais edes normaalia tukea .


    • j0j0j0j0j0j0j0

      Yhdyn tähän mielipiteeseen ihan kympillä. Aion kirjoittaa melkoisen yleisönosastokirjoituksen ja kirjeen koululle jahka vain valmistun kohta. Perseestä, perseestä, perseestä.

    • haistavittusnobiäijä

      Joo oli tosi vittumaista olla yhden opettajan tunneilla, koska on niin ylimielinen tyyppi että huhhuh! Kommentoi kerran sitä, että olin värjännyt hiukseni sanomalla "mahtavaa" niin kuin se olisi jotenkin ihmeellistä nykyaikana. Ja sitten kun luokallani oli myös eräs toinen oppilas joka oli vähän ujo ja puhui hiljaisella mutta kuitenkin ihan kuultavalla äänellä, niin eikös tämä opettaja ollut niin kuin ei olisi kuullut. Olisi muka pitänyt puhua kovempaa.

      • PERRRRRRRRRRRKELE!!!

        Tollanen ope pitäis hirttää munista kattoon! Ei varmaan sitten enää tekis mieli pöyhkeillä ja vittuilla opiskelijoille! SAATANA!!!!!!!!!!!


      • GKROGKOKGEPRSPKOEGRO
        PERRRRRRRRRRRKELE!!! kirjoitti:

        Tollanen ope pitäis hirttää munista kattoon! Ei varmaan sitten enää tekis mieli pöyhkeillä ja vittuilla opiskelijoille! SAATANA!!!!!!!!!!!

        En voinu olla nauramatta tolle sun vastaukselle! =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    • Kauhujenkaukovainio

      Harmittaa että suoritin tutkinnon moisessa roskakoulussa. Opettajat ovat pieni piiri jotka ei ole paneutuneita työhönsä eikä heistä voi valittaa sillä pitövät toistensa puolia jaa lkaavat "vainota".

    • Hämmästyny

      Kertoisko joku mikä on OSAO että OSAisi Olla menemättä...?

    • Rintintin5

      Hei, kannattaa kertoa huonosta kohtelusta ja viihtymättömyyden syystä koulutuksen aikana, ei vasta sen jälkeen. Rehellinen palaute on otetaan aina enemmän tosissaan kuin tänne kirjoitetut nimettömät kommentit. Myös suoraan OPH:lle voi antaa vinkkiä siitä miten tutkinto ei ole toteutettu oikein tässä oppilaitoksessa. Totta on, että rahaa oppilaitokset saavat opiskelijoistaan ja sille rahalle pitää olla vastinetta. Laki jo sanoo, että opiskelijalla on oikeus saada sellaista opetusta, jonka avulla hän oppii asioita. Epäasiallinen käytös on aina palautteen paikka. Lisäksi niihin kyselyihin kannattaa vastata rehellisesti ja antaa kommentia siitä miksi kaikki eivät ole menneet putkeen koulutuksen aikana. Varmasti OSAO:n rehtori ja johtaja ovat valmiita parantamaan asioita, jos palautetta annetaan. Palautteen ei tarvitse olla negatiivista haukkumista vaan rehellistä ja totta. Ammattitutkinto kannattaa aina ja siitä on hyötyä pitkälle elämään, mikään tutkinto ei ole turhaa, koska tutkinnoista saa tunnustamalla uuteen koulutukseen suorituksia, joka lyhentää seuraavan ammatin opiskelua.

      • Anonyymi

        No eipä uskalla kun turvallisuusalaa opettaa tyyppi jolla on paljon pahempia tempauksia kuin Avarnin idiooteilla, pokehommissakin kuvaa asiakkaita ja lavastaa niitä, auttaa JR porukoita töissään, vie tietoa jengille mitä on saanut poliisilta . Huume hommissa ja kiristyksessa mukana.


    • Anonyymi

      Osao Kaukovainiolla vuonna 2013 oli todella sotkuinen ruokala (Sodexo?). Tekniikkapuolen opiskelijat olivat levottomia ja kommentoivat käytävällä ohi käveleviä muita opiskelijoita kuin yläasteikäiset koulukiusaajat konsanaan.

    • Anonyymi

      Joo. Osao on perseestä. 😀

    • Anonyymi

      Siellä on ylimielistä porukkaa.Pitävät itseä parempana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe