Valoufoja Helsingissä

kiinnostunut.

Seuraavia kirjoituksia ei haulla enää löytynyt, mutta onneksi talletin ne aikoinaan omalle koneelleni.

Helsingin päällä on siis näiden todistusten mukaan nähty jonkinlaisia valoaluksia vuosina 2003 - 2004.

Näin silminnäkijät kirjoittivat (nämä tekstit ovat olleet tällä palstalla esillä jo useita kertoja aiemminkin):
"Minä ja perheeni näimme sen, se oli aivan valtavankokoinen ja jotenkin läpinäkyvä keskeltä. Minua ja etenkin tytärtäni pelottaa näkemämme, miehenikin on kummissaan ja etsii luonnollista selitystä ilmiölle. On pakko olla paljon ihmisiä jotka näkivät sen. 27.8.2003 noin klo. 19-20. Laajasalossa"

" Valoalus Helsingin yllä..? Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 15:23
Alus, tai mikä se sitten lieneekin ollut oli pyöreän litteä ja näytti sille että se liikkui aika korkealla. Tästä syystä sen on täytynyt olla aivan mielettömän suuri, tämänkin takia pelästyimme todella näkemäämme.Itse ilmiö oli väriltään sinisen violetti ja näytti sille että siitä näkyi keskeltä läpi, aivan reunoilta se loisti kirkkaasti vaihdellen väriään kirkkaan valkoisesta tummaan punaiseen ja siniseen.Välillä ilmiö kuin katosi ja kohta se oli jälleen näkyvissä.On hyvin kummallista ettei täällä ole muka monikaan nähnyt ilmiötä, se oli niin suuri että sen on ollut ihan pakko näkyä todella pitkälle ,aivan Helsingin keskustaan asti.Vai oliko tämä valoilmiö sitten sellainen että sille löytyy luonnollinen selitys, toivon totisesti että se oli jokin luonnonilmiö joka vain näytti joltain ihan muulta, mitä en halua kuvitellakaan sen olevan.
Kertokaa nyt hyvät ihmiset näkemästänne! "

Valoalus on nähty 2.7.2004 myös Helsingin Pasilassa:
"Valoalus Helsingin Pasilassa 2.7.2004 kello 11 jälkeen Silminnäkijä kirjoitti 25.9 3:39 Miksei tästä puhuta enemmän? Valoalus näkyi melkein pään päällä paksujen pilvien lomasta hetkittäin muistuttaen aurinkoa viidentoista minuutin ajan. Samaan aikaan aurinko oli nähtävillä etelässä. Silminnäkijöitä oli vähintään useita kymmeniä, osa otti valokuvia. Minulla ei ollut kameraa mukana. Keskustelin useamman kanssa ilmiön aikana. Kaikki olivat peloissaan".

"Pasilassa UFO 2.7.2004 Ahdistunut äiti kirjoitti 10.10 22:17 Näin kirkkaan valoufon Pasilassa 2.7.2004 hieman 11 jälkeen aamulla työnnellessäni 2v poikaani rattaissa.
Otin kännykällä muutaman kuvankin, mutta niitä tuskin kukaan uskoisi. Olisiko tilanteella ketään muuta silminnäkijää? Mistä voisi saada tukea ahdistukseen, pelkään lapseni puolesta".

"UFO Helsingissä 2.7.2004 Silminnäkijä kirjoitti 27.7 23:56 Uskaltaudun kertomaan näkemisistäni, vaikka tähän asti vaiti olenkin ollut. Heinäkuun toinen päivä Helsingissä näkyi Pasilan yllä pilvien välissä jälleen kerran auringon tapainen valopallo. Havaintoni tein Pasilasta hieman länteen ja katsoessani itään taivaalle tuleeko sieltä osin sankoistakin pilvistä sadetta. Näin pilvien väliin revenneestä aukosta kirkkaan ilmiön, joka peittyi melkein saman tien pilvien jatkaessa matkaansa. Aurinko oli toisaalla, paljon etelänpänä, myös nähtävissä pilvien välissä. Tapahtuma-aika oli noin 11 tienoilla, kelloa ei ollut mukana. Sattuiko kukaan toinen näkemään tätä? "

Kommentti:
Tuosta vuoden 2004 havainnosta en tiedä mitään - enkä osaa sanoa siitä mitään - mutta vuoden 2003 valoufohavaintoon liittyy valokuvakin, jota ainakaan kukaan tällä palstalla ei ole kyennyt osoittamaan väärennetyksi tai kuvamanipulaatioksi.

14

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnostunut.

      Täällä on tuohonkin aiheeseen liittyvää:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/1585508#comment-7742597

      Nimimerkki "silminnäkijänen" kirjoittaa:
      "Olen jutellut kahden ihmisen kanssa ko. ilmiöstä jonka hekin näkivät, samaan aikaan kuin minäkin. Luulenpa että heidän käytöksensä ilmiön aikana ja sen jälkeen voi valottaa vähän tilannetta, miksi monikaan ei ota tätä asiaa esille.

      Pariskunta joka oli aivan lähettyvilläni kun näimme ilmiön 27.8.2003 noin klo.20, ei ollut erityisen kiinnostunut siitä sen jälkeen kun se haihtui ylös pilvien sekaan. Kysyin heiltä näkivätkö he saman kuin minäkin, sain heiltä positiivisen vastauksen. He eivät kuitenkaan olleet ennen nähneet moista mutteivät pitäneet näkemäänsä kovinkaan kummallisena, luulivat ilmeisesti sitä jonkinlaiseksi luonnonilmiöksi, olin tästä erimieltä.

      Ilmiö liikkui hyvin hitaasti ja näytti olevan todella korkealla, se näytti hetkittäin olevan kokonaan läpinäkyvä ja sitten kuitenkin osittain kuin kiinteää ainetta josta valo pääsi läpi. Ilmiö oli näkyvissä ehkä noin 20min kun itse sen havaitsin."

      Kommentti:
      Ketjussa "Ufot ja tosiasiat" käsitellään aihetta "psykologinen defenssi", joka saattaa selittää tuonkin "silminnäkijäsen" havaitseman reaktion - eli kun on kyseessä liian suuri asia, niin se
      torjutaan, kielletään tai sitä vähätellään.

      • kinnostunut.

        Mystiset sähkökatkokset vuonna 2003:

        Vuonna 2003 tapahtui poikkeuksellisia sähkökatkoksia maailmanlaajuisesti ja niistä kerrottiin uutisissakin.

        - New Yorkista, USAn itärannikolta ja osista Kanadaa katkesivat sähköt 2.8.2003. Tuolloin noin 50 miljoonaa hmistä jäi vaille sähköä.

        - Lontoosta katkesivat sähköt kokonaan elokuun 2003 puolivälissä.

        - Helsingissä - ja osissa naapurikuntia - tapahtui poikkeuksellisen laaja sähkökatkos lauantaina 23.8.2003. Katkoksen aikana kuuntelin paristokäyttöistä radiota. YLEn ylimääräisten uutisten alkaessa tuo lähertys ja radio mykistyi kokonaan (ei kuulunut edes normaalia kohinaa).

        - YLE:n mukaan heidän sähkönvarajärjestelmänsä - ja vielä varajärjestelmän varajärjestelmäkin - petti tuona päivänä.

        - Sähköjen palauduttua TV: ssä oli voimakkaita värihäiriöitä noin tunnin ajan. Samanlaisia värihäiriöitä aiheuttaa voimakas magneettikenttä (esimerkiksi suurehko kaiutin TV:n kuvaputken lähellä).

        - Syyskuun 2003 alussa sähköt katkesivat Kööpenhaminasta ja osista eteläistä Ruotsia ja 4 - 5 miljoonaa ihmistä jäi vaille sähköä.

        - Syyskuussa 2003 koko Italiasta katkesivat sähköt ja noin 50 000 000 ihmistä jäi vaille sähköä.

        Muitakin poikkeuksellisen laajoja sähkökatkoksia oli vuoden 2003 aikana( mm.Väli- ja Etelä-Amerikassa).


    • Muistan

      Pasilassa 2.7.2004 paikalla. Muistan että tästä kummallisesti kirjoiteltiin, vaikka kyseessä oli haloilmiö. Ihmisten on täytynyt olla täysin tietämättömiä auringon valon heijastumisesta pilvissä ja jääkiteissä. Naurattaa edelleen että joku voi pitää sitä muuna kuin heijastumailmiönä.

      • dfsvkaskv

        on kuitenkin valtava määrä ihmisiä, jotka ei tunnista yhtään mitään porkkanaa tai autoa odompaa ilmiötä näkökentässään. Nämä ihmiset mieltävät myös jostakin syystä kaiken näkemänsä ufoiksi ja eritoten muukalaisten lentolaitteiksi. Nämä ihmiset eivät ole koskaan kuulleet mistään haloilmiöistä, joten ei ole suuren suuri ihme, etteivät he myöskään sellaista tunnista ja tietenkin se on sitten lentävä lautanen Siriuksesta.

        Kohta viestiketjuun ilmestyy joku humanoidipiireissä vaikutusvaltaa omaava kanavoitsija, joka kertoo humanoideilta kyseltyään mistä oli kysymys, vaikka oikesti tietenkin oli kysymys tavallisista ilmakehän ilmiöistä.


      • teemunpuolesta
        dfsvkaskv kirjoitti:

        on kuitenkin valtava määrä ihmisiä, jotka ei tunnista yhtään mitään porkkanaa tai autoa odompaa ilmiötä näkökentässään. Nämä ihmiset mieltävät myös jostakin syystä kaiken näkemänsä ufoiksi ja eritoten muukalaisten lentolaitteiksi. Nämä ihmiset eivät ole koskaan kuulleet mistään haloilmiöistä, joten ei ole suuren suuri ihme, etteivät he myöskään sellaista tunnista ja tietenkin se on sitten lentävä lautanen Siriuksesta.

        Kohta viestiketjuun ilmestyy joku humanoidipiireissä vaikutusvaltaa omaava kanavoitsija, joka kertoo humanoideilta kyseltyään mistä oli kysymys, vaikka oikesti tietenkin oli kysymys tavallisista ilmakehän ilmiöistä.

        En usko että on... Miksi sitten tunnistaa porkkana "porkkanaksi" ja näin tappaa viattoman jumaluuden Jumaluus. Jumala ei ole missään ja Jumaluus ei saavuta tyhjyyttä. Kaikkeus on kaikkialla.


    • ytuty.uty

      No niin, mikä on totuus näistä Helsingin ufohavainnoista? - Totuus on se, että Helsingissä vieraili jonkinlainen lentävä ufoalus ainakin 27.8.2003 ja 28.8.2003 ja
      joku otti valokuvankin Rautatientorilla 27.8.203 n. klo. 19.30. mutta kuvia ei enää
      löydy Googlen, eikä Yahoon kuvahauilla.

      Se mitä itse näin muistutti aurinkoa, joten kyse saattoi olla saman tyyppisestä aluksesta kuin ilmestysten yhteydessä todistetuista "aurinkoihmeistä".

    • fgh.fgh

      Eli, eiköhän jokainen rehellinen tällä palstalla ymmärrä sen, että on olemassa sekä et-ufoja, että taivaallisia ufoja. Taivaan ufotkin kyllä tavallaan edustavat myös et-ufoja, mutta ovat korkeimpien ulottuvuuksien olentoja ja edustavat korkeimpia maailmoja ja ovat Taivaan palveluksessa. Jokaisessa asutetussa aurinkokunnassa on monta tasoa.

    • Olen teokseeni " Outoja kohteita Suomen taivaalla" kerännyt kaikki löytämäni ufokuvat ja kommentoinut niitä.
      Teos on jo kauan toiminut SUT ry:n tutkijoiden kuvapankkina opetustarkoituksessa.
      Sieltä löytyy myös tuo kuuluisa Rautatietorin valokuva 27.8.2003.
      Ja sieltä löytyy myös tieto siitä että kyseessä on huijaus ja jopa kuka sen teki.
      Mutta aina välillä joku taas "löytää " sen kuvan ja ihmettelee että mikä se oli.

      • dfgd.fg

        Onko sinulla todisteita huijauksesta, vai onko joku ainoastaan väittänyt tehneensä tuon kuvan?


      • Ruudin_Keksijä

        Kunnon skeptikko ei tarvitse todisteita väärennöksestä. Riittää että kuka vaan sanoo mitä vaan. Sekin riittää, että joku kertoo jonkun sanoneen, että joku on ehkä sanonut sen olleen väärennös ja muistelee että Pertsa Mähönenkin nyökkäsi.
        Se lähdekriittisyydestä tähän suuntaan.



      • difg

        Siis valokuva oli huijaus, ja sinun mielestäsi koko ilmiötä ei ollut, siis koska valokuva oli huijaus? Näin tulkitsin sanomasi, menikö oikein?


      • 2-suuntainen-liikenne

        Todisteeksi huijauksesta tarvitaan tunnustuksen lisäksi kuvakollaasi siitä miten huijaus on toteutettu, ja mielellään vielä jonkin aiemman päivän aamulehden kanssa otettu valokuva huijausvälineistä joka on päiväyksen perusteella julkaistu jollakin anoonyymillä sivustolla tai kuvapalvelimella ennen tapausta, ja ennen paljastusta.
        Muuten tunnustus huijauksesta ei ole minkään arvoinen. Kuka vaan debunkkari voisi muutoin väittää maailman joka ikisestä ufokuvasta että minä sen tein. Lähdekriittisyyttä kiitos.


      • NopeaTuomas

        Tässä eräs kuuluisin tunnustaja, josta tuli ruotsin pahin sarjamurhaaja tunnustustensa vuoksi, mutta eipäs sitten ollutkaan murhannut ketään. Tuomio tuli kuitenkin seitsemästä tunnustetusta murhasta. Näin sillä pelkällä tunnustuksella saattaa päästä pitkälle. Siksi pitää olla kriittinen myös näiden tunnustajien ja paljastajien juttujen suhteen.
        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1429152645044


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2816
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      100
      2114
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      146
      908
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe