Welho hidastunut 2 viikon aikana

welhon asiakas 12v

mulla on welhon 200/10 hidastunut kahden viikon aikana aivan sikana ! tyyliin 90/3 yli vuoteen ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa! se minkä olen huomannut pingit on noussu tyyliin 40 ennen vain 10 ! olen soitellut welholle muutaman kerran ja aina sama tarina kaikki näyttää hyvälle täältä HEHE for sure ! Ehdottivat huolto käyntiä totesin tuohon että en halua maksaa 50 euroo kun kumminkaan mitään vikaa ei löydy ! Olen aivan varma että vika on joko modeemissa mitä eivät suostu vaihtamaan näillä perustein tai talonyhtiössä jota eivät myöskään tule testaamaan näillä perustein joopa joo....näinköhän tästä lähtee welhon alamäki tuon dna kaupan jälkeen..... muilla samoja kokemuksia ?

33

1348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kertoi jo

      no voi voi...

      Ensinnäkään kukaan tavallinen ihminen/yritys ei tarvitse 200 megan liittymää...

      Toisekseen, lasku nopeudessa - jos siis puhutaan megoista - on noin 50%.

      Osaatko laskea paljonko nopeuden lasku on esim. 15megan nopeudella ja toteutunut on 0,2megaa...?
      Näin siis ylikehutuissa mokkuloissa...

      • welhon asiakas 12v

        Ensinnäkään kukaan tavallinen ihminen/yritys ei tarvitse 200 megan liittymää... LOL jos siirtelen isoja filejä tapaan 2gigaa niin kyllä kuules tuo 3megan nopeus on perseestä jos pitäisi olla 10megaa


    • tsäkäkö
      • kusetus?

    • Welho ---

      Welho on hidastellut tuolta tammikuun alkupuolelta lähtien. Toisin kuin sulla, niin mun lukemat eivät näyttäneet Welhonkaan suuntaan hyville, jotain häikkää oli, vielä ei tiedetä mitä. Välillä pelittää ihan normaalisti ja välillä jumittaa kunnolla. Modeemi on kyllä jo vaihdettu, varmuuden vuoksi. Ei löytynyt vikaa siitä.

      Kirjoitit, ettet halua huoltokäyntiä, kun et halua maksaa 50 euroa. Tarkoittaako tämä sitä, että jos tilaat huoltokäynnin eikä vikaa löydy, joudut pulittamaan 50 euroa? Mistä sait moisen tiedon?

      Eilen oli ongelmia, mutta tänään yhteydet pelittää huippuhyvin.

      • zamppa63

        Juu, itellä nyt ollu toi 110-meganen, kun oli tarjouksessa; tuntuu olevan aikamoista hypetystä; esim. ton cisco-modeemin kanssa; käynnistyy paljon hitaammin kuin motorola 10-megasessa (joka käynnisty aina kättelyssä); on vielä paljon häiriöherkempi; oon joutunu jo monta kertaa käymässä lasitalossa vaihtamassa; käytännön eroa ei kauhiasti huomaa edes latausnopeuksissa. Videotkaan ei juuri pykiny 10-megasessa sen enempää.


      • zamppa63
        zamppa63 kirjoitti:

        Juu, itellä nyt ollu toi 110-meganen, kun oli tarjouksessa; tuntuu olevan aikamoista hypetystä; esim. ton cisco-modeemin kanssa; käynnistyy paljon hitaammin kuin motorola 10-megasessa (joka käynnisty aina kättelyssä); on vielä paljon häiriöherkempi; oon joutunu jo monta kertaa käymässä lasitalossa vaihtamassa; käytännön eroa ei kauhiasti huomaa edes latausnopeuksissa. Videotkaan ei juuri pykiny 10-megasessa sen enempää.

        Sit kannattaa muistaa vielä ettei (tavalliset) kuparikaapelit yleensä kykene paljoa yli 100 megan nopeuksiin (langattomat vielä vähemmän):; isommat tarvii tota valokuitukaapelia (lankaliittymällä).


      • zamppa63
        zamppa63 kirjoitti:

        Sit kannattaa muistaa vielä ettei (tavalliset) kuparikaapelit yleensä kykene paljoa yli 100 megan nopeuksiin (langattomat vielä vähemmän):; isommat tarvii tota valokuitukaapelia (lankaliittymällä).

        isoilla megoilla saattaa olla merkitystä jossain hd-tasoisessa toistossa (tehomyllyn kanssa) ym. high end-jutuissa.


      • ynsl9
        zamppa63 kirjoitti:

        isoilla megoilla saattaa olla merkitystä jossain hd-tasoisessa toistossa (tehomyllyn kanssa) ym. high end-jutuissa.

        Kun ladattavana on 4,7 gigan leffa, on ihan mukava tehdä se 110 megaisella yhteydellä.
        Dataa putoaa 3-5 megaa sekunnissa;)


      • welhon asiakas 12v

        joo tänään kävi welhon ukko testaamassa lukemia kaikki näytti hienolta mutta kun asun alimmaisessa kerroksessa ongelmia tulee kuulemma paljon mutta tekevät testejä ja parannuksia 1-5vkr eikä tota 50e laskua tullu... toivottavasti luvut paranevat


      • normi kusetus

        > Welho on hidastellut tuolta tammikuun alkupuolelta lähtien.

        Sama vika rahikaisella. Ja suuntana siis Tammisto = Tuusulan tien varsi. Ongelmat näyttää alkaneen jo marraskuussa, silloin näkyy ilmaantuneen rutinoita mm. Kalliosta.

        > Välillä pelittää ihan normaalisti ja välillä jumittaa kunnolla.

        ...ja välillä ei pelitä pariin tuntiin ollenkaan.

        > Modeemi on kyllä jo vaihdettu, varmuuden vuoksi.

        Tyypillinen reaktio. Vastaava pätkimisjuttu on aikanaan tullut koettua myös Saunalahden ADSL-liittymän kanssa. Tottakain huippukoulutetut (not) asiakaspalvelijat määrittävät vikapaikaksi asiakkaan modeemin, kaapelit tai talon puhelinkaapeloinnin. Todellinen vika oli kyllä Elisalta vuokratussa yhteydessä, minkä jälkikäteen myönsivät.

        Kyllä tässä mieleen tulee, että a) ollaan liikennettä siirtämässä uuteen verkkoon ja homma ei suju kuin elokuvissa b) YT heiluu ja joku/jotkut vähän tekee (pian ex) työnantajalleen jäynää.


    • welho on perseestä

      kyllä se on welho joka onnistuu tekemään kullastakin paskaa, meinaan vaan että yhdistymisen jälkeen Dnan palvelut on alkaneet tökkiä, ennen tuota Welhon kauppaa vain Welho toimi huonosti mutta Dna toimi hyvin.

    • ....

      Ootteko tarkistanu koneen, että teidän koneiden suorituskyky pystyy pyörittää näin suuria nopeuksia? Muistaakseni 1Gigan verkkokortti vähimmäisvaatimuksena 40< yhteyksille...

    • aina asiakkaan vika

      Tyypillinen reaktio "asiakasalvelijalta". Vika on AINA asiakkaan päässä, vaikkei olekaan. Mutta tätä ei kannata myöntään.

      Aloittajahan mainitsi yhteyden HIDASTUNEEN. On siis joskus toiminut paremmin.

      Itsellänin on taas "huippunopea" 10M liittymä. Todellinen nopeus max 4,88/0,95 (lataus/lähetys), ikinä en ole noita parempia lukemia saanut. Liittymä ollut alunperin 5M, mutta tuon perusteella ainoa mikä on muuttunut on laskuun merkittävä liittymän tyyppi.

      Ja käytännössähän tuo 5 megaakin jää ns. ruuhka-aikoina haaveeksi. Eilen illalla klo 22 maissa kontattiin jo tutuksi tulleeseen tyyliin, ping 700 ms, lataus 2-3 Mbit/s ja lähetys pahimmillaan 0,01 Mbit/s.

      Niijoo, varmaan on mullakin pullonkaulana 1 G verkkokortti tai se, että on vaan 6-ydinprosessori koneessa. Pitäisi kait olla 8, että pysyisi edes tässä 10M kyydissä..... Kumma juttu, että 90-luvulla koneet siitä suoriutuivat.

    • wizzard

      Mitä Welho/DNA asiasta sanoo? Asentaja paikalle mittaamaan, koska jtn vikaahan linjassa selvästi on.
      Onko modeemi kunnossa? Oma kaapelikaista, ettei joku taloyhtiökimppa?

    • Savumerkkeihinkö?

      Munkkiniemestä ei pääse enää welholla ulos (tätäkin kirjoitan ipadin 3gn yli). Welhon HASSU nopeusmittari väittää pingiksi 40 ms kun muilla mittareilla saan lukuja luokkaa 700 ms (samaa serveriä pingatessa). 10M liittymä antaa download-nopeudeksi 180 kbps. Upload 10 kbs. Ohhoijjaa. Ja jatkunut on noin viikon verran. Huoltokäynnin paikka, sanoisin.
      Mutta vaikka vika korjaantuisi niin kiinnostaisi kovasti tietää mitä tuo welhon oma nopeustesti on syönyt sillä annetut pingit eivät kertakaikkiaan voi pitää paikkansa.

      • ottaaaaivoon

        Sama juttu Munkkivuoressa. 2 kertaa käynyt huoltomies muka jotain mittailemassa.Toimii sen jälkeen tovin ja sitten kaikki taas päin persettä.


    • Savumerkit peliin!

      Meillä Myyrmäessä tahmeaa on ollut 10/1:llä joulukuusta lähtien, viimeisinä viikkoina tilanne on vain pahentunut. Upload on iltaisin järjestään 0,1-0,4 mbps, download 0.5-7 kbps. Siinä ei pahemmin Skype-videopuheluja voi käydä, kun upload-notkelma pätkäisee aina puheen ja/tai videon poikki.

      Welhon nopeusmittari on minustakin outo, koska se näyttää järjestään korkeampia lukemia kuin esim. speedtest.netin palvelimet. Kaikkein hassuinta on, että sen käyttökertoja on nyt rajoitettu 24 kertaan vuorokaudessa! Eli että ei saisi tehdä tarkkoja ja laajoja mittauksia oman liittymän nopeudesta?

      Täällä "ongelmana" on se, että päivällä nopeus on useimmiten "oikea", eli 9,75 / 0,95 mbps. Kun valitin iltojen ongelmitse sähköpostitse asiakaspalveluun, kehotettiin ottamaan puhelimitse yhteyttä mahdollisen huoltokäynnin merkeissä. Puhelimessa tietysti sitten pyydettiin käymään vaihtamassa modeemi, ja jos se ei auta niin sitten huoltokäyntiä. Uhkailivat 50 euron maksulla jos kaikki toimii.

      Haloo... Tietysti päivällä toimii hyvin mutta illalla kaista tukkeutuu arvatenkin sen takia , että joku alueellinen kaistan yläraja tulee täyteen. Jos ei muu auta niin täytynee ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan (kun on vielä määräaikainen sopimuskin).

    • Nopeusmittari?

      http://www.speedtest.net/result/1259731485.png

      Ei ihan pitäisi olla tuollaisi lukemia 40/10:llä.
      Kone suoraan kiinni seinässä, ilman virustorjuntaa ja palomuuria sekä samaa sanoo myös vikasietotilassa tehtynä. Löytyy myös gigabitin ethernet-kortti.
      Asiakaspalvelu Welholla on siitä velmua etteivät suostu auttamaan kun en pysty mittaamaan niiden omalla mittarilla. Ilmoittaa vaan aina -yhteyden aikakatkaisu- niin firefoxilla kuin explorerillakin.

      Melkoisen ovelaa tehdä mittari, jota en saa toimimaan ja joka ainoastaan toimii vakuutena nopeudestani.

      Welhon mittari on flash-pohjainen ja flashinkin olen päivittänyt kuukauden vanhaan läppäriini eikä toimi niin ei.

      Olisi mukavaa saada tietää onko jollain muulla ollut vastaavaa ongelmaa. Onneksi ei ole vielä tullut laskuja, joita en vielä suostuisi edes maksamaankaan.

      • ???

        Mitä sekoilet? Sinulla näyttäisi olevan Elisan yhteys.
        Pane koneesi muutenkin kuntoon.


      • Nopeusmittari?
        ??? kirjoitti:

        Mitä sekoilet? Sinulla näyttäisi olevan Elisan yhteys.
        Pane koneesi muutenkin kuntoon.

        Ja millähän perusteella kerrot koneessa olevan jotain kuntoo laitettavaa?
        Sinänsä mukavaa kun Elisa tarjoaa 10/10 ilmaiseksi sun mielestä. Tosi jännää kun piuhat antavat mahdollisuuden muiden operaattoreiden käyttöön.


      • ???
        Nopeusmittari? kirjoitti:

        Ja millähän perusteella kerrot koneessa olevan jotain kuntoo laitettavaa?
        Sinänsä mukavaa kun Elisa tarjoaa 10/10 ilmaiseksi sun mielestä. Tosi jännää kun piuhat antavat mahdollisuuden muiden operaattoreiden käyttöön.

        Katso nyt itse panemaasi kuvankaappausta. Selvästi sanoo ISP eli palveluntarjoaja Elisa Oyj. Welho on nykyään DNA Oy.
        Flash Player toimii, jos on oikein asennettu. Windowseissa ainakin.
        Laskusikin tulet maksamaan, oli sitten kyse mistä operaattorista tahansa.
        Ehkä trollaat huviksesi?


      • ???
        ??? kirjoitti:

        Katso nyt itse panemaasi kuvankaappausta. Selvästi sanoo ISP eli palveluntarjoaja Elisa Oyj. Welho on nykyään DNA Oy.
        Flash Player toimii, jos on oikein asennettu. Windowseissa ainakin.
        Laskusikin tulet maksamaan, oli sitten kyse mistä operaattorista tahansa.
        Ehkä trollaat huviksesi?

        Vai käytätkö naapurin langatonta?


      • ???
        ??? kirjoitti:

        Vai käytätkö naapurin langatonta?

        Flashia se muuten myös speedtest.netin mittarikin.


    • nopeusmittari?

      Käytän ihan Welhoa itsessään. Syykin selvisi Welhon puolelta. Piuhat ristiin rastiin.

      • f::9

        Mikäli sääli ei olisi sairaus tätä voisi kutsua säälittäväksi:))


    • Welh-asiakas 5v.

      Welho:n palveluissa kylläkin viime 3-6kk ajalla tapahtunut jotain hämärää. Minulla ollut Welho liittymä ain, ja se on myös toiminut kun junan vessa. Muistaakseni se oli vielä 2006 512,1024,2048, ja 10megainen, nyt kuitenkin liittymää on useasti päivitetty, ja nykyään vetelen 10/1 liittymällä.

      Marras-Joulukuun tienoilla alkoivat ongelmat. Pätkii niin vitusti (olen käyttänyt Welho mm. punavuoressa ja Kampissa) edes netti radio ei pysy päällä ilman bufferointia. Torrentilla kun lataa jotain niin nopeus hyppii nollasta -> 900kbps, eli kun noita käyriä katsoo huomaa että pätkii säännöllisesti ja pahasti.

      Welolta tuli huoltomies kattomaan, ja jotain korjasi. tämän jälkeen homma taas pelitti kuukauden tai kaksi, ja nyt taas sama vika. Onkohan aika laittaa noin kaikki kaapelisydeemit pois ja hankkia joku mokkulan-perkele, ainakaan ei näitä "kaapelin-taloyhtiön-modeemin" kanssa olevia ongelmia synny...

    • NADA DNA

      Enään ei pysty edes kuuntelemaan nettiradiota kun pätkiin niin perk****!

      Kyllä nyt on vaihdon paikka! bye bye DNA! Munasit koko palvelun ja asiakaspalvelu on täyttä kuraa kun haukkuu vaan asiakasta!

    • tcw710

      Wuhuu.. Samaa ongelmaa vantaalla päin myös... welhon 10/1 ollu ja toiminut pari vuotta ihan kohtuullisesti nyt pätkinyt pari viikkoa huolella. Ratkaisuna oli että vanhan thompson tcw710 resetoi napista 3 kertaa niin lähti pelittämään. Katotaan kauan toimii.... =)

    • Welhossa vikaa

      Welho 10/1 ruvennut bugaamaan itselläkin marras-joulukuun aikoihin ja siitä lähtien ollut todella epäluotettava. Welhon oma nopeusmittari antoi pahimillaan pingiksi 3500ms!! Asiakaspalvelusta keksivät joka kerta uusia naurettavia syitä ongelmiin, jotka olivat kaikki tietysti minun aiheuttamia. Pingiin eivät ottaneet mitään kantaa, sanoivat vain yhteyden olevan heidän mukaansa hyvä ja kunnossa. Vasta kun uploadi tippui alle lupauksien, niin käskivät vaihtamaan thomsonin modeemin ciscoon. Welho menee vaihtoon.

      • är vt

        Viime lauantaina ja sunnuntaina Welho oli oikein erinomaisen hidas.
        Ihan kuin olisi surffaillut 56k modeemilla:))
        Nyt toimii kuten ennenkin.
        Welho ollut käytössä vuodesta 1996 ja oli ensimmäinen kerta kun hidasteli.


    • KUMIPALLI

      jep pari viikkoa sit alkanu pätkii, aikasemmin sai speedtestistä 110 mekasel lukemiks 110 ja ylöspäin nyt yhtäkkiä kaikilla muilla testereillä 30- 40mekaa paitsi dna:n omalla 104-109. Ja kyllä huomaa ei toimi live pelit enää samalla tavalla kuin ennen, yhteys pätkii(tolpat pomppii) ja turpaan tulee. Ja kuten arvata saattaa dna syyttää mua (ip flood langaton tai palomuuri tai modeemi) mut ku ei ole mikään niistä ku kaikki asetukset o oikein ja kaikki o piuhalla ei langattomasti. Noh kohta vaihtuu elisan kuituun onnkes o vuoden vanha talo! DNAlle haistatan vitut, sayanora suckers !

    • Tautau

      Täälläkin alkanut pätkimään Welho/DNA oikein urakalla tuon DNA:n alle siirtymisen jälkimainingeissa. Netti on iltaisin kutakuinkin käyttökelvoton ja toimii hitaampaa kuin kännykän mobiililaajakaista...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe