Korean kielen opiskelu

Wenny.

Oon 14 vuotias tyttö ja haluisin alottaa korean kielen opiskelun. Mistään en oo löytäny järkevää sivuu josta olis ees vähän apuu....
Jos joku tietää jonkun, jolta voi kysellä neuvoja, pliis, laittakaa viestii.

17

2631

Vastaukset

 • btjunkie :ssa on korean oppikirjoja. bookplus :ssassa on edullisia taskusanakirjoja ja oppikirjoja.

  • ainoo sivu suomeks jonka tiedän on kanjikaveri....
   tietty englankuks löytyy aika paljo


  • omnomnom kirjoitti:

   ainoo sivu suomeks jonka tiedän on kanjikaveri....
   tietty englankuks löytyy aika paljo

   *enkuks

   ...mitä oon taas miettiny =_="


 • Sitten kun yliopisto alkaa olla aiheellinen, niin Helsingin yliopiston Itä-Aasian laitoksella voi opiskella koreaa pääaineena.

  • Kiitos paljon =) toi talktomeinkorean on tosi hyvä


 • www.caisa.fi ->kielikurssit

 • Oon itekki 14 w tyttö :DD itekki halusin opiskella koreaa (opiskelen vieläkin)

  Tältä sivulta opiskelen kieltä: www.seemile.com

  ne opettavat kyl enkuks mut ne opettaa aika paljonki :D ite laitan muistiinpanot vihkoon niin voin myöhemmin sitte myös opiskella :))

 • Tietäisiköhän kukaan suomen kielisiä korean opiskelukirjoi, ku ne '' integrated korean '' on enkulla ja tuottaa vähän ongelmia ni oiskohan kellään tietoa suomenkielisistä? :D

 • Mä oon kohta 13v. tyttö ja haluaisin opiskella koreaa ihan valtavasti mutta harmi kyllä en löydä hyviä nettisivuja ja englanti on 6

  • Hei,

   Valitettavasti korean kieltä opettavaa materiaalia ei pahemmin ole suomen kielellä. Helsingissä on työväenopistolla mahdollista saada korean alkeiskurssin korealaiselta opettajalta, joka osaa kohtalaisesti suomea. Hänelta on mahdollista saada myös yksityisopetusta.

   Mahdollisesti voit löytää myös yksittäisiä suomalaisia, jotka ovat jo opiskelleet koreaa? Itse olin vuoden Koreassa vaihdossa ja olen alkeet opiskellut. Valitettavasti keskitason opetusta on huonosti saatavalla. Itse käyn nyt yksityistunneilla, opiskelen omillani ja pidän yhteyttä korealaisten ystävien kanssa.


 • Itte oon kattelu enkunkielisiä videoit, mut sit meni hermo kun ei ymmärtäny joittenkin kirjainten lausumiseroa, joten oon nyt ettimässä kirjaa siihe si. Ja 12 vuotiasolen.

 • Missä päin Suomea pääkaupunkia lukuunottamatta ylipäätään järjestetään korean kielen kursseja? Harmi että kaikki korean kielen oppimateriaali on englanniksi, kun siinä sekoittuu kaksi eri kieltä joita ei suomalainen täydellisesti hallitse. Tampereella opetetaan työväenopistossa/kansalaisopistossa vaikka mitä; kiinaa, japania, jopa thai-kieltä, arabiaa jne mutta ei koreaa... päteviä osaajia ei ole Suomessa tarpeeksi jaettavaksi joka kaupunkiin. Pitäisi muuttaa Etelä-Koreaan ja opetella siellä. ;-)

 • Onneksi Korean aakkoset on nopeasti omaksuttu. Hangul aakkosten käytön oppii muutamassa päivässä. On aika helppoa. Ja sitten pääseekin sanakirjan avulla eteenpäin.
  Yu Seong Ho, Finnish Korean Dictionary Suomalais-korealainen sanakirja
  Myoungi Ji Publishing Co. (ISBN 978-89-311-0851-4)
  Toki Koreassa käytetään myös perinteistä kiinalaista kirjoitussysteemiä. Sen opettelu vaatii enempi sisua. (Tunnen suomalaisia jotka ovat oppineet 2500 kiinalaista kirjoitusmerkkiä vuodessa. Eli ei sekään mahdotonta ollenkaan)
  *******************************************************
  Puhumiseen on sitten omat juttunsa. Korealainen omanikäinen kirjeenvaihtoystävä kannattaisi löytää. Voisi mailata, chättäillä ja jutustella Skypessä (Korea/suomi/englanti).

 • Lappeenrannan Joutsenossa voi nykyään opiskella Korean kieltä ja kulttuuria :) se on ihan oma linjansa, oppitunteja 20 viikossa. Aloitus alkeista. Suosittelen!

  • joutsenonopisto.fi


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  65
  1122
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  485