Voiko A-klinikka ottaa yhteyttä lastensuojeluun?

Sählä71

Kävin viime viikolla elämäni ensimmäistä kertaa A-klinikalla juttelemassa juomisestani. Tollo kun olen, otin ennen tapaamista yhden rohkaisuryypyn. No, siellähän yllättäen puhallutettiin ja viisari nousi.

Onko A-klinikan kanssa asiointi tosiaan luottamuksellista vai voivatko ottaa asiakkaan tietämättä lastensuojeluun yhteyttä?

Seurava käynti on puolisoni kanssa muutaman viikon päästä ja tämä tapaus nolottaa minua, voinko pyytää heitä olemaan mainitsematta puhallutuksen tulosta?

8

1500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noloo Hävettääää

      Voinko kirjoittaa tänne? Pidätte varmaan ihan tollona, mut voiks joku laittaa yv:nä et voiks tähän kirjottaa. Nyt hävettää, kun mä niinku kirjoitin tähän nyt ja silti mielessäni niinku vallitsee epävarmuus, et jos tässä on joku sellanen uus sääntö, että tähän ei voi kirjoittaa. Voiks joku kirjoittaa, että saako tähän kirjoittaa, jos säännöt ovat muuttuneet. Voisko joku näyttää ne uudet säännöt, vai onko ne salatut, no voi helvetti, ku hävettää, ku en mä tiedä voinko mä kysyä niistä säännöistä. Jos ne onkin salatut ne säännöt, hävettää, ku en tiedä onks mulla oikeutta edes kysyä onko ne salatut, kun en tiedä vaiks täällä olis joku sellanen henkilötasoinen sääntö, kuka saa kysyä säännöistä ja kuka saa kysyä onks ne salaset ja kuka saa niitä sääntöjä antaa ja kenelle ja sit, et onko niiden sääntöjen laatija sama kuin noiden ensimmäisten sääntöjen, joissa kerrotaan, että voiks tähän kirjoittaa. Hävettää kun en tiedä ja varmaan nyt toiset jo pitävät mua tosiaan kameliakin tyhmempänä oletuksena, vaikka kameli pystyy kantaan paljon vettä kyttyrässään ja kestää janoa monta viikkoa. Minä pystyn aivoissani kantamaan viinaa ja alkoholia enemmän kuin kameli. Hävettää nyt jo, että tulin kysyneeksi. Voiks joku laittaa hierarkia kaavion uusien sääntöjen laatijoista ja salaajista ja niistä jokta päättävät, että voiko tähän kirjoittaa. vähän noloo, hävettää.
      Mut voiks joku laittaa vaiks tähän vastausta, nyt en muuten tiedä, että voiko tähän vastata, jos tähän ei saa edes kirjoittaakaan, niin silloin ei tietysti saa ehkä vastatakaan ja nyt mä niinku yllytän toisii rikkomaan ehkä salasia (mahdollisesti olemassaolevia, en tarkoita, että väittäisin tässä, että sellasia on, sillä mähän vasta kysyn niistä, että onko niitä.) sääntöjä ja jos niissä vaikka on jotai rankkeja tai jotai ja nyt sitten eka kirjoitan minne ei saa kirjottaa ja sitten vielä yllytän muitakin kijroittaan sellaseen paikkaan, jotka salaisten sääntöjen vuoksi ovat mahdollisesti kielteisiä tähän kirjoittamisen suhteen. Nyt hävettää tosi paljon, hei vähnäks tää on noloo joo, ei joo ei joo noloo hyi olen kapinen koira. menen viemäriin nukkumaan ja häpeemään en käytä enää edes välimerkkejä tai isoja alkukirjain juttuja. nolooooo hävettäääääää.

      Saako kaupungilla polttaa peuran keuhkosta jos poliisi ei näe?

    • a-klinikan asiakas

      Ei ne tee niin.

    • maatuska112

      siis jos et oo alaikänen, ni ei ne tietenkää mihkään sossuun mee asioitas laukoo. paitsi sitten voi jos on lapsia...

    • a-klinikan asiakas

      Ei ne tee niin. Silloinkaan.

    • ...

      Lastensuojelu laki menee kaiken salassapito velvollisuuksien yli!!! Eli voivat ilmottaa!

      • jookyl

        Joo niin menee että vaikka aikuinen kävisi mielenterveystoimistossa niin terveystiedot annetaan lastensuojelu sossulle


    • a-klinikan asiakas

      http://www.a-klinikka.fi/hoitopalvelut/a-klinikkatyon-arvot/luottamuksellisuus

      Sosiaalihuoltolaissa on säädetty mm. A-klinikkatoimessa toteutettavan hoidon luottamuksellisuudesta. Työntekijä ei rangaistuksen uhalla saa paljastaa mitään hoitoon liittyviä seikkoja ulkopuolisille. Tästä ehdottomasta salassapidosta on muutamia (esim. lastensuojelulaki) poikkeuksia, joista asiakas saa tietoja hoitosuhdetta aloitettaessa. Eri asia on, että saattaa olla hyväksi ja asiakkaan edun mukaista tehdä yhteistyötä muiden hoitotahojen kanssa. Asiakkaan suostumus yhteydenottoihin kysytään aina etukäteen.
      Julkaistu: 24.11.2009, A-klinikkasäätiö

    • ♪ ♪ ♪ ♪ ♪

      A-klinikalla pitää aina varautua puhallutukseen. Monesti jos viisari nousee kehotetaan tulemaan huomenna uudestaan. Pitävät kirjaa myös näistä puhallustuloksista. Et silleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe