Mitä Islam opettaa elämän tarkoituksesta?

JUMALA ON

Mitä Islam opettaa elämän tarkoituksesta?

Johdanto
Elämme maailmassa, jossa asiat ja asioiden tärkeysjärjestys ovat kääntyneet päälaelleen. Tärkeät asiat ovat muuttuneet merkityksettömiksi, ja merkityksettömät tärkeiksi. Nykyään on vaikeaa löytää ihmisiä jotka malttavat edes hetkeksi pysähtyä ajattelemaan olennaista; etsimään elämän todellista tarkoitusta. Kun ihmisiltä kysytään mikä on elämän tarkoitus - näin suuri ja tärkeä kysymys - ei suurin osa heistä kerro etsineensä ja pohtineensa sitä. He saattavat kertoa mitä viisaalta kuulostavaa joku toinen on sanonut tai mikä on yleinen mielipide asiasta. Monet vastaavat, että elämän tarkoitus on elää hyvä elämä; olla onnellinen vahingoittamatta muita. Silti harva osaa kertoa, kuinka tällaisen hyvän elämän voi saada elää.
Monet muut asiat ovat kaikille ihmisille itsestäänselvyyksiä. Kun kysytään miksi syömme, vastaamme, että syömme koska tarvitsemme ravintoa elääksemme. Jos kysytään miksi nukumme, on vastaus että kehomme ja mielemme tarvitsevat lepoa voidakseen suoriutua tehtävistään. Tätä listaa voidaan jatkaa sadoin kysymyksin, ja saada niihin samanlainen vastaus kaikilla kielillä ja kaikissa paikoissa. Nämä kaikki ovat ihmisille yhteisiä tarpeita. Tekevätkö nämä asiat sitten ihmisestä onnellisen? Onko meidän tarkoitus yksinkertaisesti syödä, nukkua, pukeutua, käydä työssä, kuluttaa materiaa ja yrittää nauttia hetkellisestä olostamme tässä maailmassa? Onko olemassaolomme tarkoitus vain saada maalliset tarpeemme tyydytettyä mahdollisimman hyvin? Ja miksi sitten on niin, että samalla kun materiaalinen hyvinvointimme kasvaa, voivat ihmiset henkisesti yhä vain huonommin? Onko olemassa jokin ihmisille yhteinen tarve, joka on jäänyt täysin huomiotta?
Elämän tarkoitus
Miksi synnymme? Mikä on syy ja viisaus ihmisten ja koko tämän mahtavan maailmankaikkeuden luomisen takana? Jumala (Allaah) kertoo Koraanissa:
"Enkä ole luonut dzinnejä (henkiolentoja) ja ihmisiä, paitsi palvomaan (ainoastaan) Minua."
(Koraani 51: 56, käännös merkityksestä)
Kaikkeudella on Luoja
Monet ihmiset väittävät, ettei ole mitään todisteita siitä että maailmankaikkeus olisi syntynyt jonkin jumalallisen tarkoituksen vuoksi ja ettei ole todisteita Jumalasta. He pitävät todennäköisenä, että maailma syntyi itsestään, onnekkaana sattumana, ja ettei sen olemassaolon mahdollistavia monimuotoisia prosesseja ole suunnitellut kukaan.
Meidän täytyy kysyä itseltämme seuraava kysymys: Kun näemme auton tai lentokoneen tai suuren laivan ja ajattelemme sen alkuperää, emmekö automaattisesti silloin ajattele henkilöä joka sen keksi tai rakensi? Kun näemme voimalaitoksen tai raketin tai avaruusaseman, emmekö ylläty sen suunnittelusta ja toteutuksesta? Kun kuulemme uudesta lääketieteellisestä saavutuksesta, emmekö ihmettele sen toteuttajan älykkyyttä ja taitavuutta? Ja silti nämä kaikki ovat vasta ihmisten keksintöjä, joihin on päästy tutkimalla olemassaolevan luomakunnan lainalaisuuksia.
Entä sitten tämä universumi jossa elämme: tämä maapallo on vain yksi planeetta aurinko kunnassamme, aurinkokuntamme on yksi osa linnunrataa, linnunrata on yksi tähdistö galaksissa, ja galakseja on miljoonittain. Ne kaikki ovat järjestyksessä ja kulkevat omilla kiertoradoillaan. Kuka tämän kaiken on järjestänyt? Ihminenkö? Ei tietenkään.
lisää tietoa ositteessa www.helsinginmuslimit.com
Ilmoita


Ajatelkaamme eläimiä, lintuja, hyönteisiä, kasveja, kaloja, meriä, bakteereja ja kemiallisia elementtejä, joita ei voida nähdä eikä löytää edes hienoimmilla laitteilla. Kaikilla näillä on laki jota ne seuraavat, toteuttaen omaa tehtäväänsä suuremmassa kokonaisuudessa. Onko kaikki tämä yhteys, harmonia, vaihtelu, suunnitelmallisuus ja tasapaino vain sattumaa? Toimivatko nämä asiat täydellisesti ja uudistavatko ne itseään yhä uudestaan ja uudestaan vahingossa? Eivät tietenkään.
"Todella, taivaiden ja maan luomisessa, yön ja päivän vaihtelussa, laivoissa, jotka purjehtivat halki meren kuljettaen sitä mikä ihmisiä hyödyttää, ja sateessa, jonka Jumala lähettää alas taivaalta ja elvyttää sillä maan sen oltua kuollut, ja kaiken lajisissa liikkuvissa olennoissa jotka Hän on levittänyt sinne, ja tuulen suunnanmuutoksissa, ja pilvissä, joita kannatellaan taivaan ja maan välissä, on totisesti merkkejä ymmärtäville ihmisille."
(Koraani 2:164, käännös merkityksestä)
Jumala on kertonut lähettämissään ilmoituksissa taivaiden ja maan rakenteista, yön ja päivän tarkoituksesta, elävien olentojen luomisesta, ja kertonut, ettei Hän luonut tätä kaikkea turhaan. Hän on myös kehottanut ihmisiä ajattelemaan Hänen merkkejään, joita on kaikkialla luomakunnassa.
"Siunattu on Hän, Jonka Kädessä on Valtius, ja jolla on voima yli kaiken olevaisen! Hän, joka loi kuoleman ja elämän koetellakseen, kuka teistä osoittautuu parhaaksi teoissa, ja Hän on mahtava, anteeksiantava. Hän, joka on luonut seitsemän taivasta toinen toisensa yläpuolelle. Et voi havaita Laupiaan luomistyössä mitäänvirhettä. Anna katseesi vaeltaa; voitko huomata mitään vajavaisuutta?"
(Koraani 67:2-3, käännös merkityksestä)
Meidän ei tarvitse katsoa kauas huomataksemme selviä merkkejä Luojan olemassaolosta. Riittää, kun vain ajattelemme omia kehoamme - kuinka mahtava onkaan niiden ohjausjärjestelmä? Kuinka aivot toimivat, ajattelevat, analysoivat, lajittelevat, varastoivat ja luovat tietoa, miljoonasosa sekunneissa, lakkaamatta koko ajan? Entä sydän, joka jatkuvasti pumppaa verta ja säätelee ihmisen elintoimintoja, vaikkei hän itse kiinnitäisi siihen mitään huomiota? Entä munuaiset, kehon puhdistuslaitos, joka suorittaa satoja kemiallisia analyysejä samanaikaisesti ja säätelee myrkyllisten aineiden tasoa kehossa, ja tekee tämän kaiken automaattisesti? Ja entä silmät, ihmisen kamera, joka näkee, tarkentaa, arvioi ja näyttää värejä, vastaanottaa valotuksen ja etäisyydet, ja välittää näkemänsä aivoille; kaiken tämän automaattisesti. Ajattele. Kuka sinut on suunnitellut ja luonut ja kuka elämääsi säätelee? Sinä itsekö? Et tietenkään.
"Jumala on Hän, joka loi taivaat ja maan ja kaiken niiden välissä olevan kuudessa päivässä, sitten nousi Valtaistuimelle. Teillä ei ole muuta suojelijaa eikä auttajaa kuin Hän. Ettekö tätä ota varteen? Hän lähettää käskynsä taivaasta maan päälle; sitten se kohoaa Hänen luokseen yhdessä päivässä, jonka pituus on tuhat vuotta teidän laskujenne mukaan. Sellainen on Hän, salatun ja ilmeisen tuntija, mahtava, armahtaja. Hän, joka teki kaiken luomansa parhaalla tavalla ja Hän aloitti ihmisen luomisen savesta. Sitten Hän teki hänen jälkeläisensä halveksitun nesteen siemenestä. Sitten hän muotoili hänet sopusuhtaiseksi ja puhalsi häneen hengen, ja Hän antoi teille kuulon, näön ja ymmärryksen. Vähänpä te osoitatte kiitollisuutta! Ja he sanovat: '(Mitä!) Kun olemme maatuneet maan tomuksi, tullaanko meidät todella luomaan uuteen eloon?' Niin, he kieltävät kohtaamisen Herransa kanssa! Sano: 'Kuoleman enkeli, joka on asetettu yllenne, on ottava sielunne; sitten teidät tuodaan takaisin Herranne luo.' "
(Koraani 32: 4-11, käännös merkityksestä)
Yksi, Kaikkivaltias Jumala, Luoja, jolla on viisaus ja voima luoda, on vastuussa tämän kaiken olemisesta ja pysymisestä, ja Hän on ainoa, joka ansaitsee tulla ylistetyksi siitä.
"Kaikki mitä on maan päällä on katoava. Ja ikuisesti pysyvät Herrasi Kasvot, täynnä majesteettisuutta ja kunniaa."
(Koraani, käännös merkityksestä 55: 26-27)
Jumala on siis luonut meidät ja fyysisen todellisuuden ympärillemme. Kehomme alistuvat Jumalan asettamiin fysiikan lakeihin, jotka ovat niiden elinehto. Tämän lisäksi Jumala on myös antanut meille sielun, joka on ihmisyytemme ydin ja pysyvin ja olennaisin osanen meitä. Niin kauan kuin huolehdimme ainoastaan fyysisten tarpeidemme täyttämisestä ja jätämme sielumme unohduksiin, emme voi saavuttaa minkäänlaista pysyvää onnea tai tyytyväisyyden tunnetta. Jumala sanoo Koraanissa:
"Jotka uskovat, ja joiden sydämet löytävät levon Jumalan muistamisessa - todella, Jumalan muistamisessa sydämet löytävät levon."
(Koraani 13:28, käännös merkityksestä)

lisää tietoa www.helsinginmuslimit.com
8 VASTAUSTA:
Jumalan asettama alkuperäinen uskonto
Islam on uskonto, jota Jumala on Lähettiläidensa kautta ilmoittanut ihmisille kaikkina aikoina, ja jossa Hän on ilmaissut kuinka ihminen voi toteuttaa luomisensa tarkoituksen ja elää hyvän elämän. Sanana Islam tarkoittaa alistumista, tottelevaisuutta ja rauhaa, eli täydellistä antautumista Jumalan, maailmankaikkeuden Luojan Tahtoon ja johdatukseen. Islam muodostuu uskosta, tiedosta ja teoista. Koraani on Jumalan viimeinen ilmoitus, jonka tehtävänä on palauttaa koko ihmiskunta Luojansa, ainoan Jumalan palvomiseen hyvällä sanomalla, vetoamalla ihmisen järkeen ja ymmärrykseen hyvästä ja pahasta ja varoittamalla Tuomiopäivästä. Koraani on Jumalan sanaa, joka ilmoitettiin Profeetta Muhammadille enkeli Gabrielin välityksellä (rauha heille molemmille).
islam.aabraham kirjoitti:
Jumalan asettama alkuperäinen uskonto
Islam on uskonto, jota Jumala on Lähettiläidensa kautta ilmoittanut ihmisille kaikkina aikoina, ja jossa Hän on ilmaissut kuinka ihminen voi toteuttaa luomisensa tarkoituksen ja elää hyvän elämän. Sanana Islam tarkoittaa alistumista, tottelevaisuutta ja rauhaa, eli täydellistä antautumista Jumalan, maailmankaikkeuden Luojan Tahtoon ja johdatukseen. Islam muodostuu uskosta, tiedosta ja teoista. Koraani on Jumalan viimeinen ilmoitus, jonka tehtävänä on palauttaa koko ihmiskunta Luojansa, ainoan Jumalan palvomiseen hyvällä sanomalla, vetoamalla ihmisen järkeen ja ymmärrykseen hyvästä ja pahasta ja varoittamalla Tuomiopäivästä. Koraani on Jumalan sanaa, joka ilmoitettiin Profeetta Muhammadille enkeli Gabrielin välityksellä (rauha heille molemmille).
Profeetta Muhammad on antanut esimerkin Islamin mukaisesta elämäntavasta, ja kertomuksia tästä on tallennettu lukuisiin perimätietoihin. Eräässä tällaisessa kertomuksessa Profeetalta kysyttiin Islamista, Uskosta ja Täydellistymisestä. Hän vastasi: "Islam on sen todistamista, ettei ole ketään palvontaan oikeutettua, paitsi Jumala, ja että Muhammad on Hänen Lähettiläänsä; säännöllisen rukouksen harjoittamista ja almujen antamista, paastoamista Ramadhan-kuukauden ajan ja pyhiinvaelluksen suorittamista jos siihen kykenee." "(Usko) on uskoa Jumalaan, Hänen Enkeleihinsä, Hänen Kirjoihinsa, Hänen Lähettiläisiinsä ja Viimeiseen päivään, ja uskoa Jumalalliseen kohtaloon, sen hyvään ja pahaan." "Täydellistyminen on sitä, että palvot Jumalaa niin kuin näkisit Hänet, ja vaikka et pysty siihen, Hän totisesti näkee sinut". (Muslim)
Sano: "Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille ja Ismaelille ja Iisakille ja Jaakobille ja (Israelin) sukukunnille, ja siihen, mitä Mooses ja Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänelle olemme alistuneet".
(Koraani 3:84, käännös merkityksestä)
islam.aabraham kirjoitti:
Profeetta Muhammad on antanut esimerkin Islamin mukaisesta elämäntavasta, ja kertomuksia tästä on tallennettu lukuisiin perimätietoihin. Eräässä tällaisessa kertomuksessa Profeetalta kysyttiin Islamista, Uskosta ja Täydellistymisestä. Hän vastasi: "Islam on sen todistamista, ettei ole ketään palvontaan oikeutettua, paitsi Jumala, ja että Muhammad on Hänen Lähettiläänsä; säännöllisen rukouksen harjoittamista ja almujen antamista, paastoamista Ramadhan-kuukauden ajan ja pyhiinvaelluksen suorittamista jos siihen kykenee." "(Usko) on uskoa Jumalaan, Hänen Enkeleihinsä, Hänen Kirjoihinsa, Hänen Lähettiläisiinsä ja Viimeiseen päivään, ja uskoa Jumalalliseen kohtaloon, sen hyvään ja pahaan." "Täydellistyminen on sitä, että palvot Jumalaa niin kuin näkisit Hänet, ja vaikka et pysty siihen, Hän totisesti näkee sinut". (Muslim)
Sano: "Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille ja Ismaelille ja Iisakille ja Jaakobille ja (Israelin) sukukunnille, ja siihen, mitä Mooses ja Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänelle olemme alistuneet".
(Koraani 3:84, käännös merkityksestä)
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http://www.youtube.com/watch?v=wC-lwbxSYKs

vain tama talla hertaa..
enpa tiia.. kirjoitti:
Koraani on huono Raamatun kopio. Tässä muutamia esimerkkejä:

Miksi Koraanissa sanotaan että Aabrahamin isä oli Azar vaikka Raamatussa sanotaan että hän oli Terah? (Suura 6:74) (1. Moos. 11:27).

Miksi Koraanissa sanotaan että Sodoman päälle satoi tiiliskiviä vaikka Raamatussa sanotaan että tulta ja tulikiveä? (Suura 15:74) ( 1. Moos. 19:24).

Miksi Koraanissa sanotaan että kultaisen vasikan teki joku samarialainen vaikka Raamatussa sanotaan että sen teki Aaron? (Suura 20:87,88) (2. Moos 32. luku)
Tutkija. kirjoitti:
Koraani on huono Raamatun kopio. Tässä muutamia esimerkkejä:

Miksi Koraanissa sanotaan että Aabrahamin isä oli Azar vaikka Raamatussa sanotaan että hän oli Terah? (Suura 6:74) (1. Moos. 11:27).

Miksi Koraanissa sanotaan että Sodoman päälle satoi tiiliskiviä vaikka Raamatussa sanotaan että tulta ja tulikiveä? (Suura 15:74) ( 1. Moos. 19:24).

Miksi Koraanissa sanotaan että kultaisen vasikan teki joku samarialainen vaikka Raamatussa sanotaan että sen teki Aaron? (Suura 20:87,88) (2. Moos 32. luku)
kirja,joka on Luojalta.Siellä varoitetaan kuuntelemasta,jos joku tulee puhumaan muuta kuin on kirjoitettu Raamattuun.Siitä huolimatta muslimit ovat lähteneet seuraamaan Muhammedia,vaikka Raamatussa varoitetaan siitä.
islam.aabraham kirjoitti:
Jumalan asettama alkuperäinen uskonto
Islam on uskonto, jota Jumala on Lähettiläidensa kautta ilmoittanut ihmisille kaikkina aikoina, ja jossa Hän on ilmaissut kuinka ihminen voi toteuttaa luomisensa tarkoituksen ja elää hyvän elämän. Sanana Islam tarkoittaa alistumista, tottelevaisuutta ja rauhaa, eli täydellistä antautumista Jumalan, maailmankaikkeuden Luojan Tahtoon ja johdatukseen. Islam muodostuu uskosta, tiedosta ja teoista. Koraani on Jumalan viimeinen ilmoitus, jonka tehtävänä on palauttaa koko ihmiskunta Luojansa, ainoan Jumalan palvomiseen hyvällä sanomalla, vetoamalla ihmisen järkeen ja ymmärrykseen hyvästä ja pahasta ja varoittamalla Tuomiopäivästä. Koraani on Jumalan sanaa, joka ilmoitettiin Profeetta Muhammadille enkeli Gabrielin välityksellä (rauha heille molemmille).
Kirjoituksesi sisältää suurelta osaltaan toteennäyttämätöntä islamilaista propagandaa!
Sinä et pysty koskaan todistamaan paikkansa pitäväksi väitettäsi että islam olisi Jumalan asettama "alkuperäinen" uskonto.
Ja että Koraani olisi muka Jumalan "viimeinen ilmoitus", jonka avulla muka Jumala antaisi islamin uskomukseen höynähtäneille oikeuden alistaa koko ihmiskunta islamilaistyyliseen Jumalan palvontaan!

JOS Jumala olisi todella olemassa ei hän olisi tarkoittanut ihmisten elävän elämäänsä islamilaisen ahdasmielisesti ja koko elämänpituisessa velkasuhteessa häneen ja vain tuomiopäivää odotellen!

Tauti nimeltä skitsofrenia, toimii käyttövoimana islaminuskomuksessa. Sen avulla heikkomielisempiä ihmisiä on saatu uskomaan että vain islamilainen Jumalan palvonta on ainoa oikea uskonnon harjoittamisen muoto!

Voi tätä ihmismielen heikkouden aikaansaamaa sekamelskaa!
Pitkämuistinen kirjoitti:
Kirjoituksesi sisältää suurelta osaltaan toteennäyttämätöntä islamilaista propagandaa!
Sinä et pysty koskaan todistamaan paikkansa pitäväksi väitettäsi että islam olisi Jumalan asettama "alkuperäinen" uskonto.
Ja että Koraani olisi muka Jumalan "viimeinen ilmoitus", jonka avulla muka Jumala antaisi islamin uskomukseen höynähtäneille oikeuden alistaa koko ihmiskunta islamilaistyyliseen Jumalan palvontaan!

JOS Jumala olisi todella olemassa ei hän olisi tarkoittanut ihmisten elävän elämäänsä islamilaisen ahdasmielisesti ja koko elämänpituisessa velkasuhteessa häneen ja vain tuomiopäivää odotellen!

Tauti nimeltä skitsofrenia, toimii käyttövoimana islaminuskomuksessa. Sen avulla heikkomielisempiä ihmisiä on saatu uskomaan että vain islamilainen Jumalan palvonta on ainoa oikea uskonnon harjoittamisen muoto!

Voi tätä ihmismielen heikkouden aikaansaamaa sekamelskaa!
nimim. islam.aabraham olla wanha tuttu nimim. Aabra-ham, joka on nyt kääntynyt muslimiksi?
dfjkdfjkldf kirjoitti:
nimim. islam.aabraham olla wanha tuttu nimim. Aabra-ham, joka on nyt kääntynyt muslimiksi?
Kyllä voi olla Aabra-ham:kin näiden kirjoituksien synnyttäjänä. En pidä mahdottomana hänen kääntymistänsä kun lueskelee arkistosta hänen kirjoituksiansa. Vuosien varrella hänen islamia puoltavat mielipiteensä voimistuivat hyvin voimakkaasti.Eipä olisi suurikaan ihme jos hänen sisimmässään olisi käynnistynyt muslimiuteen suuntautuva "muutosprosessi".

Avauskirjoituksien tyyli sopisi myöskin al-Andaluksen ja hänen luomansa uuden seuraajansa, islamin
voittoa hokemaan opetetun islamilaisen papukaijan, aivoituksien tuotoksi.

Näiden nimimerkkikirjoittajien aivot ovat sullottu islamilaiseen uskomusputkeen jossa ei ole sijaa muille vaihtoehdoille.

Suomalaisia yritettiin sovittaa aikoinaan venäläiseen ajatusputkeen.

Tästä sai konkreettisen näytön 1900-luvun alussa kun kenraalikuvernööri Bobrikov vieraili Suomessa. Hänen innostui erään aseman laiturilla ihmettelemään että nuo kiskothan yhtyvät tuolla etäällä!
Rautateidemme silloinen pääjohtaja kiiruhti selittämään että se johtuu perspektiivisesstä ilmiöstä!

Bobrikov innostui julistamaan varsin äänekkäästi: " Minä määrään että Suomen rautateillä ei saa olla minkäälaista perspektiiviä".

Minä määrään että Suomen rautateillä ei saa olla
minkäänlaista perspektiiviä"1
+Lisää kommentti
http://www.youtube.com/watch?v=uqPyJxw7ZMY&feature=related

-elaimetkin ovat muslimeja!
-sitapaitsi niilla ei ole burgaa!
1 VASTAUS:
Sura 8,17
1 moos 17,7-21
1 moos 21,10-12
1 moos 48,4

matteus 11,12 ..nama ovat humanisteja ja muslimeja!
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mitä Islam opettaa elämän tarkoituksesta?

JUMALA ON

Mitä Islam opettaa elämän tarkoituksesta?

Johdanto
Elämme maailmassa, jossa asiat ja asioiden tärkeysjärjestys ovat kääntyneet päälaelleen. Tärkeät asiat ovat muuttuneet merkityksettömiksi, ja merkityksettömät tärkeiksi. Nykyään on vaikeaa löytää ihmisiä jotka malttavat edes hetkeksi pysähtyä ajattelemaan olennaista; etsimään elämän todellista tarkoitusta. Kun ihmisiltä kysytään mikä on elämän tarkoitus - näin suuri ja tärkeä kysymys - ei suurin osa heistä kerro etsineensä ja pohtineensa sitä. He saattavat kertoa mitä viisaalta kuulostavaa joku toinen on sanonut tai mikä on yleinen mielipide asiasta. Monet vastaavat, että elämän tarkoitus on elää hyvä elämä; olla onnellinen vahingoittamatta muita. Silti harva osaa kertoa, kuinka tällaisen hyvän elämän voi saada elää.
Monet muut asiat ovat kaikille ihmisille itsestäänselvyyksiä. Kun kysytään miksi syömme, vastaamme, että syömme koska tarvitsemme ravintoa elääksemme. Jos kysytään miksi nukumme, on vastaus että kehomme ja mielemme tarvitsevat lepoa voidakseen suoriutua tehtävistään. Tätä listaa voidaan jatkaa sadoin kysymyksin, ja saada niihin samanlainen vastaus kaikilla kielillä ja kaikissa paikoissa. Nämä kaikki ovat ihmisille yhteisiä tarpeita. Tekevätkö nämä asiat sitten ihmisestä onnellisen? Onko meidän tarkoitus yksinkertaisesti syödä, nukkua, pukeutua, käydä työssä, kuluttaa materiaa ja yrittää nauttia hetkellisestä olostamme tässä maailmassa? Onko olemassaolomme tarkoitus vain saada maalliset tarpeemme tyydytettyä mahdollisimman hyvin? Ja miksi sitten on niin, että samalla kun materiaalinen hyvinvointimme kasvaa, voivat ihmiset henkisesti yhä vain huonommin? Onko olemassa jokin ihmisille yhteinen tarve, joka on jäänyt täysin huomiotta?
Elämän tarkoitus
Miksi synnymme? Mikä on syy ja viisaus ihmisten ja koko tämän mahtavan maailmankaikkeuden luomisen takana? Jumala (Allaah) kertoo Koraanissa:
"Enkä ole luonut dzinnejä (henkiolentoja) ja ihmisiä, paitsi palvomaan (ainoastaan) Minua."
(Koraani 51: 56, käännös merkityksestä)
Kaikkeudella on Luoja
Monet ihmiset väittävät, ettei ole mitään todisteita siitä että maailmankaikkeus olisi syntynyt jonkin jumalallisen tarkoituksen vuoksi ja ettei ole todisteita Jumalasta. He pitävät todennäköisenä, että maailma syntyi itsestään, onnekkaana sattumana, ja ettei sen olemassaolon mahdollistavia monimuotoisia prosesseja ole suunnitellut kukaan.
Meidän täytyy kysyä itseltämme seuraava kysymys: Kun näemme auton tai lentokoneen tai suuren laivan ja ajattelemme sen alkuperää, emmekö automaattisesti silloin ajattele henkilöä joka sen keksi tai rakensi? Kun näemme voimalaitoksen tai raketin tai avaruusaseman, emmekö ylläty sen suunnittelusta ja toteutuksesta? Kun kuulemme uudesta lääketieteellisestä saavutuksesta, emmekö ihmettele sen toteuttajan älykkyyttä ja taitavuutta? Ja silti nämä kaikki ovat vasta ihmisten keksintöjä, joihin on päästy tutkimalla olemassaolevan luomakunnan lainalaisuuksia.
Entä sitten tämä universumi jossa elämme: tämä maapallo on vain yksi planeetta aurinko kunnassamme, aurinkokuntamme on yksi osa linnunrataa, linnunrata on yksi tähdistö galaksissa, ja galakseja on miljoonittain. Ne kaikki ovat järjestyksessä ja kulkevat omilla kiertoradoillaan. Kuka tämän kaiken on järjestänyt? Ihminenkö? Ei tietenkään.
lisää tietoa ositteessa www.helsinginmuslimit.com

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta