Kissanvihaajat

by love kisumami

Minä sitten ihmettelen, mistä syntyy tälläinen valtava kissaviha. Se on ihan käsittämätöntä. Onko se joku sairaus. Jotkut vieraistani jopa kieltäytyvät ottamasta syliinsä minun pientä tassukkaani. sanovat, että siitä tulee karvoja. Kuinka hyvän tähden joku voi vihata tuolla tavoin pientä viatonta luontokappaletta. Tekisi mieli tehdä joku eläinsuojelurikosilmoitus tuollaisista sairaista kieroutuneista henkilöistä.
Sitten joku valitti, että tassulini muka olisi pyydystellyt naapurin lintulaudalla hänen tinttejään. Sanoi, että pitäisi pitää kissa sisällä. Onkohan tälläiset ihmiset jotenkin lapsuudessaan traumatisoituneita. Joutaisivat johonkin hoitolaitokseen tuollaisen ahdistuneen pelkonsa kanssa. On aivan luonnollista, että minun pieni viaton tassukkani noudattaa syvimpiä tuntojaan noita siivekkäitä kohtaan. Jonkun taas kerran kuulin valittavan keväällä että talon nurkalla haisee hiukan kissan pissa. Että mua suorastaan raivostuttaa. Jos tälläistä kissavihaa ei tässä yhteiskunnassa saada aisoihin, niin mihin tämä yhteiskunta on oikein menossa. Minusta tälläiset vihaiset ihmiset pitäsi laittaa jonnekkin lukkojen taakse tai mielisairaalaan tai johonkin pois häiritsemästä normaalien hyvätahtoisten, lempeiden, rakastavien ihmisten ja kissojen elämää. Minua siis niin sieppaa ja vihaksi pistää, että en kohta oikein mitä teen ....

33

1633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenkri

      Unohdit yhdistää kissavihan liittyvän pohjimmiltaan varmaankin uskoviin ja kirkkoon.

      • Tämä linkitys pitää tehdä.
        Eikös kristityt keskiajalla hävittäneet kissoja noitina?

        Sattui tietenkin niin, että rotat lisääntyivät ja sitten taudit lisääntyivät ja sitten ihmiset vähenivät. Mutta tarkoitus tietenkin pyhittää seuraukset.


      • Jännä juttu. Lintulan ortodoksinunnilla ja uuden valamon ortodoksimunkeilla on musta kissa maskottina.


    • AntiChrisu

      -Karvoja tuskin kukaan haluaa vaatteileen, varsinkaan jos on allerginen.
      -Kotikissojen tulee pysyä omalla tontilla, ts. kissan saa jopa lain mukaan tappaa jos se erehtyy naapuriin
      -Talon nurkalla saa haista jos talon nurkka ei ole yhteinen

      Lemmikin pitäjällä on vastuu lemmikistään, mutta on pakko sanoa että koirat ne vasta haitallisia
      ovat varsinkin kaupunkialueella. Vain noin 10% koiran omistajista kerää paskat talteen kadulta.
      Lisäksi moni ei vie edes 1m syrjään kävelypolusta vaan koirat paskoo keskelle kävelytietä.
      Valtaosa koiranomistajista ei pitäisi pitää mitään lemmikkieläintä!

      • ettänekehtaaki

        just! samaa mieltä.
        kyllä on siis niinku vähänkös hirveetä tuhlausta jättää ne koiran kakat luontoon! siis eihä ne sinne kuulu.
        mites niistä sitten mitään jää jälkipolville hääh, kysynpäs vaan? noku ei mitenkään härreguud, sepä se.
        juu mie olen kans tilastoinu noita jutskia, mutta mut, miten lie - kun en saanut ees kymmentä prosenttia?? öö? öh?
        ei, vaan oisko ehkä viitisen prossaa vaan, siis noin tukkimiehen kirjanpidolla noita pussittajia? :=O
        mutta ok, voin siis kyllä olla väärässäkin. mulla kun oli aika huono matikkapää jo koulussa.
        mut oikeesti niin oumaigaad ja en pahemmin sano. sentäs tupakinnatsoissakaan ei oo, ei ainakaan oo googlettamallakaan löytyny, niin esmes hei haloo, niissä ei oo niin paljon myrkkyjä mitä on noiden hirveiden murisevien olentojen luonnottomissa läjissä, mitä ne kehtaa - nykypäivänäkin vielä?? - tiputella sentään IHMISTEN ilmoille. ja sivistysvaltiossa eletään sentään! ja sitte ne samaiset kehtaavat vielä valittaa jostain lasinsirpaleista tai muusta normaaliin elämään kuuluvasta luomakunnan kruunun elämän jäljistä? ei mee mullekaan jakeluun, ei. minne tää maailma onkaan menossa huoh:(
        - eipä sillä että kadulle pitäis jättää
        - mutta vika on siinä taluttajassa kun ei vie aikoinaan asioille


    • Wuff wuff.

      Voe pyhä yksinkeraisuus, niin kissojen, kuin muidenkin lemmikkien tulee olla valvottavissa niin, ettei niistä aiheudu haittaa luonnonvaraisille eläimille.
      Ei kaikki pidä kissoista, koirista jne, eikä se tarkoita vihaamista, voihan joku olla vaikka allerginen kissallesi.
      Kissojen täytyy myös olla kytkettynä, jos sitä ulkoilutetaan, aivan kuten koiran, taidat olla hyvin nuori vielä, kysy vanhemmiltasi neuvoja, kissasi hoitamiseen, tämä palsta on kirkko kuulolla, ei siis lemmikki palsta.

      • OlaviAntero

        Kukas se tekee luonnolle ja sen eläimille enemmän haittaa, kissa vai ihminen, kyllä se on ihminen joka tappaa ja hävittää luontoa ja sen eläimiä. vai mitä WUFF.
        Vielä tiedoksi Wuffille, että mitään laki pykälää ei ole olemassa, että kissat tulee pitää olla kytkettynä, ne saavt ulkoilla vapaina, kissat ovat kautta aikojen kulkeneet omia polkujaan ja ne hoitavat kyllä omat asiansa.
        Ota Wuff asioista ensin selvää ennen kuin tulet kirjoittelemaan tänne sellaista, mikä ei pidä paikkaansa, UGH olen puhunut.


    • hompsista heijaa

      Arvaanko mitä parodia koskee
      Olisko Hoolla alkava sana ....

    • beenthere

      Niin, kissaviha tai miknkään eläimen viha on kummallinen asia. Ei sitä voi ymmärtää. En kyllä kaikille ole kissaani syliin tyrkyttämässäkään. Kyllä sen verran täytyy ottaa toisia huomioon. Jokainen luokoon suhteensa kissaani itse.
      Sitten kyllä katsoisin sinuna itseäni peilistä. Ei kissaa pidä laskea vapaaksi ulos kulkemaan. Jos ottaa kissan, siitä on osattava kantaa koko vastuu. Meni kauan, ennenkuin ihmiset tajusivat, että koirien ei voi antaa juosta vapaana pitkin poikin. Jo ihan koiran oman edun vuoksi. Nyt on vielä odotettava, että kissan ottajat ottaisivat vastuun eläimistään, eivätkä laskisi niitä ulos vapaana liikenteen tai näiden kissanvihaajien armoille. Varmaan suurin syy kissavihaan löytyy näiden ajattelemattomien omistajien vastuuttomuudesta.
      Kissa on joko sisäkissa, tai ulkoilee narussa, kutebn koirakin. Näin säästyy naapurisopu, kissan henki ja hyvä mieli kaikilla.

    • 4tg3wazvaz

      Nyt olet ymmärtänyt todella monia asioita pahasti väärin. Kyse ei ole vihasta eläintä kohtaan, vaan vihasta kaltaistasi holtitonta omistajaa kohtaan.

      Ja mitä ihmettä yrität tunkea tussukkaasi väkisin vieraidesi syliin? Oletko ajateelut, että se saattaisi kelvata paremmin, jos pesisit sen puhtaaksi ja ajelisit karvat pois.

    • Minusta asia on näin: SYYTÄ OMISTAJAA, ÄLÄ LEMMIKKIÄ!
      On sitten kyse kissasta tai koirasta, on yleensä vika omistajassa. Hän ei ole kouluttanut lemmikkiään tai ei ole leikkauttanut kissaansa. Kollikissan pissa haisee todella kamalalle.Itselläni on aivan ihana Mörri-poika,joka on leikkautettu, eikä käy pissimässä ihmisten nurkissa. Naapurin kissa kyllä käy pissimässä meidän nurkissa ja rökittämässä meidän "vellihousua". Siinäkin on syynä omistajan välinpitämättömyys.
      Meidän Mörri on kesäisin kova metsästämään ja talvisin makaa sisällä. Hän on niin viluinen ja arka. Kun ilmat lämpiävät, muuttuu hän täysin. Vaikka kesällä lintujen lukumäärää tuleekin karsittua, niin sehän kuuluu vain kissan luontaisiin vaistoihin. Enemmän ihmiset tappavat viattomia luontokappaleita.
      En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka kohtelevat kaltoin viattomia eläimiä. Vain yksi laji voi olla niin tyhmä sadisti: IHMINEN.
      Kissa antaa ihmiselle moninkertaisesti sen, mitä ihminen pystyy antamaan sille. Kun minulla on paha olla, ei tarvitse kuin ottaa mörri syliin kehräämään. Silloin tulee paljon parempi olo. Kokeilkaa vaan te kissanvihaajat sitä, niin voitte yllättyä!

      • Eläinystävä Kokkola

        Omistaja on syyllinen, jos päästää kissansa vapaaksi ilman valvontaa.
        Metsästyslain mukaan kissan saa tappaa tontin ja/tai maanomistaja, jos se liikkuu
        ko alueella ilman valvontaa. (Kissa on muuten SE eikä hän).
        Kissan eritteet haisevat aina, vaikka se olisi leikattu. Kastraatiossa ei poisteta hajurauhasia,
        virtsaamis- ja ulostamistarvetta eikä luonnon viettejä, kuten mouruamista, metsästysvaistoa,
        reviirikäyttäytymistä, "naaras-/uroshakua" ym.
        Väität ihmistä tyhmäksi sadistiksi. Tarkoittanet ensisijaisesti itseäsi. Sillä vain SADISTI kissanomistaja
        päästää lemmikkinsä ulos ilman valvontaa. Tällöin "sadisti" syyllistyy heitteillejättöön, eläinrääkkäykseen,
        Metsästyslain, Eläinsuojelulain ja Luonnonsuojelulain rikkomiseen. Sekä kaupungin/kunnan Järjestyssääntörikkomukseen, jotka kaikki ovat rangaistavia tekoja ja poliisi on velvollinen tekemään tarvittavat tutkimukset ja ryhdyttävä rankaisutoimenpiteisiin esimerkiksi määräämällä sakkoa.
        Mitähän se kissasi sinulle todellisuudessa antaa: rahaako, ruokaa, puhtautta, hoitoa, siivousta, lumitöitä, lehden hakua, lintuinfluenssaa, allergiaa, epäsopua, naapurivihaa=ulosteita hiekkalaatikkoon, salmonellaa pikkulapsille, ylimääräistä pyykinpesua, raapimisjälkiä, unettomia öitä, ei toivottuja pentuja jne jne...

        Seuraavaksi pari totuutta. En ole minkään eläimen vihaaja - päin vastoin. Rakastan eläimiä.
        Mutta. On aivan turha "itkeä", jos kissasi ei palaakaan kotiin laittomilta reissuiltaan.
        Villiintyneiden kissojen (=vapaana kulkevat) lopettamiseen on useita laillisia keinoja.
        Pihalleni ilman valvontaa tuleva kissa päätyy välittömästi kissojen hautausmaalle,
        eikä siinä auta omistajiensa itkut eikä hampaiden kiristys...
        Kirjoitin kerran, että saisipa opettaa välinpitämätöntä ja lakeja rikkovaa kissan omistajaa antamalla koivun vitsalla paljaalle perseelle kuten "ennen vanhaan", eikä kohdistaa sitä viattomaan eläinparkaan!!!


      • 8+0
        Eläinystävä Kokkola kirjoitti:

        Omistaja on syyllinen, jos päästää kissansa vapaaksi ilman valvontaa.
        Metsästyslain mukaan kissan saa tappaa tontin ja/tai maanomistaja, jos se liikkuu
        ko alueella ilman valvontaa. (Kissa on muuten SE eikä hän).
        Kissan eritteet haisevat aina, vaikka se olisi leikattu. Kastraatiossa ei poisteta hajurauhasia,
        virtsaamis- ja ulostamistarvetta eikä luonnon viettejä, kuten mouruamista, metsästysvaistoa,
        reviirikäyttäytymistä, "naaras-/uroshakua" ym.
        Väität ihmistä tyhmäksi sadistiksi. Tarkoittanet ensisijaisesti itseäsi. Sillä vain SADISTI kissanomistaja
        päästää lemmikkinsä ulos ilman valvontaa. Tällöin "sadisti" syyllistyy heitteillejättöön, eläinrääkkäykseen,
        Metsästyslain, Eläinsuojelulain ja Luonnonsuojelulain rikkomiseen. Sekä kaupungin/kunnan Järjestyssääntörikkomukseen, jotka kaikki ovat rangaistavia tekoja ja poliisi on velvollinen tekemään tarvittavat tutkimukset ja ryhdyttävä rankaisutoimenpiteisiin esimerkiksi määräämällä sakkoa.
        Mitähän se kissasi sinulle todellisuudessa antaa: rahaako, ruokaa, puhtautta, hoitoa, siivousta, lumitöitä, lehden hakua, lintuinfluenssaa, allergiaa, epäsopua, naapurivihaa=ulosteita hiekkalaatikkoon, salmonellaa pikkulapsille, ylimääräistä pyykinpesua, raapimisjälkiä, unettomia öitä, ei toivottuja pentuja jne jne...

        Seuraavaksi pari totuutta. En ole minkään eläimen vihaaja - päin vastoin. Rakastan eläimiä.
        Mutta. On aivan turha "itkeä", jos kissasi ei palaakaan kotiin laittomilta reissuiltaan.
        Villiintyneiden kissojen (=vapaana kulkevat) lopettamiseen on useita laillisia keinoja.
        Pihalleni ilman valvontaa tuleva kissa päätyy välittömästi kissojen hautausmaalle,
        eikä siinä auta omistajiensa itkut eikä hampaiden kiristys...
        Kirjoitin kerran, että saisipa opettaa välinpitämätöntä ja lakeja rikkovaa kissan omistajaa antamalla koivun vitsalla paljaalle perseelle kuten "ennen vanhaan", eikä kohdistaa sitä viattomaan eläinparkaan!!!

        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Naapurin kissan ampunut tuomittiin tuhansien eurojen korvauksiin/1135250559195


      • Eläinystävä Kokkola kirjoitti:

        Omistaja on syyllinen, jos päästää kissansa vapaaksi ilman valvontaa.
        Metsästyslain mukaan kissan saa tappaa tontin ja/tai maanomistaja, jos se liikkuu
        ko alueella ilman valvontaa. (Kissa on muuten SE eikä hän).
        Kissan eritteet haisevat aina, vaikka se olisi leikattu. Kastraatiossa ei poisteta hajurauhasia,
        virtsaamis- ja ulostamistarvetta eikä luonnon viettejä, kuten mouruamista, metsästysvaistoa,
        reviirikäyttäytymistä, "naaras-/uroshakua" ym.
        Väität ihmistä tyhmäksi sadistiksi. Tarkoittanet ensisijaisesti itseäsi. Sillä vain SADISTI kissanomistaja
        päästää lemmikkinsä ulos ilman valvontaa. Tällöin "sadisti" syyllistyy heitteillejättöön, eläinrääkkäykseen,
        Metsästyslain, Eläinsuojelulain ja Luonnonsuojelulain rikkomiseen. Sekä kaupungin/kunnan Järjestyssääntörikkomukseen, jotka kaikki ovat rangaistavia tekoja ja poliisi on velvollinen tekemään tarvittavat tutkimukset ja ryhdyttävä rankaisutoimenpiteisiin esimerkiksi määräämällä sakkoa.
        Mitähän se kissasi sinulle todellisuudessa antaa: rahaako, ruokaa, puhtautta, hoitoa, siivousta, lumitöitä, lehden hakua, lintuinfluenssaa, allergiaa, epäsopua, naapurivihaa=ulosteita hiekkalaatikkoon, salmonellaa pikkulapsille, ylimääräistä pyykinpesua, raapimisjälkiä, unettomia öitä, ei toivottuja pentuja jne jne...

        Seuraavaksi pari totuutta. En ole minkään eläimen vihaaja - päin vastoin. Rakastan eläimiä.
        Mutta. On aivan turha "itkeä", jos kissasi ei palaakaan kotiin laittomilta reissuiltaan.
        Villiintyneiden kissojen (=vapaana kulkevat) lopettamiseen on useita laillisia keinoja.
        Pihalleni ilman valvontaa tuleva kissa päätyy välittömästi kissojen hautausmaalle,
        eikä siinä auta omistajiensa itkut eikä hampaiden kiristys...
        Kirjoitin kerran, että saisipa opettaa välinpitämätöntä ja lakeja rikkovaa kissan omistajaa antamalla koivun vitsalla paljaalle perseelle kuten "ennen vanhaan", eikä kohdistaa sitä viattomaan eläinparkaan!!!

        Mehän ollaan asioista aivan samaa mieltä. Taisin vain ilmaista kantani huonosti. Sitähän tässä olen koko ajan yrittänyt sanoa, että vika on omistajassa, jos päästää kissansa naapurin tontille.Vastuullinen omistaja leikkauttaa kissansa ja pitää lemmikkinsä omalla tontilla. Oma Mörri-poikamme on niin vellihousu, ettei uskaltaudu oman tontin ulkopuolelle.
        Miksi haluat rankaista viatonta eläintä, jos se eksyy tontillesi? Ei eläinrakas ihminen tapa viatonta kissaa, koska sen omistajat ovat taukkeja. Villit kissat ovat sitten asia erikseen, sillä on niiden omaksi parhaaksi karsia niiden lukumäärää. Ne levittävät myös tauteja ja kärsivät usein sairauksista. Lemmikit on sitten erikseen.
        Leikatun kollin pissa ei muuten haise paljoakaan. Oma kissamme pissii talvisin hiekkalaatikkoonsa, joten kokemusta on. Se ei myöskään mourua keväisin ja kulje ympäriinsä.
        Sadistisilla kissanvihaajilla tarkoitin lähinnä eläinrääkkääjiä. En kyllä silti ymmärrä , että eläinrakas ihminen on heti tappamassa tontilleen eksyneen kissan.


      • antaa ja saa
        Eläinystävä Kokkola kirjoitti:

        Omistaja on syyllinen, jos päästää kissansa vapaaksi ilman valvontaa.
        Metsästyslain mukaan kissan saa tappaa tontin ja/tai maanomistaja, jos se liikkuu
        ko alueella ilman valvontaa. (Kissa on muuten SE eikä hän).
        Kissan eritteet haisevat aina, vaikka se olisi leikattu. Kastraatiossa ei poisteta hajurauhasia,
        virtsaamis- ja ulostamistarvetta eikä luonnon viettejä, kuten mouruamista, metsästysvaistoa,
        reviirikäyttäytymistä, "naaras-/uroshakua" ym.
        Väität ihmistä tyhmäksi sadistiksi. Tarkoittanet ensisijaisesti itseäsi. Sillä vain SADISTI kissanomistaja
        päästää lemmikkinsä ulos ilman valvontaa. Tällöin "sadisti" syyllistyy heitteillejättöön, eläinrääkkäykseen,
        Metsästyslain, Eläinsuojelulain ja Luonnonsuojelulain rikkomiseen. Sekä kaupungin/kunnan Järjestyssääntörikkomukseen, jotka kaikki ovat rangaistavia tekoja ja poliisi on velvollinen tekemään tarvittavat tutkimukset ja ryhdyttävä rankaisutoimenpiteisiin esimerkiksi määräämällä sakkoa.
        Mitähän se kissasi sinulle todellisuudessa antaa: rahaako, ruokaa, puhtautta, hoitoa, siivousta, lumitöitä, lehden hakua, lintuinfluenssaa, allergiaa, epäsopua, naapurivihaa=ulosteita hiekkalaatikkoon, salmonellaa pikkulapsille, ylimääräistä pyykinpesua, raapimisjälkiä, unettomia öitä, ei toivottuja pentuja jne jne...

        Seuraavaksi pari totuutta. En ole minkään eläimen vihaaja - päin vastoin. Rakastan eläimiä.
        Mutta. On aivan turha "itkeä", jos kissasi ei palaakaan kotiin laittomilta reissuiltaan.
        Villiintyneiden kissojen (=vapaana kulkevat) lopettamiseen on useita laillisia keinoja.
        Pihalleni ilman valvontaa tuleva kissa päätyy välittömästi kissojen hautausmaalle,
        eikä siinä auta omistajiensa itkut eikä hampaiden kiristys...
        Kirjoitin kerran, että saisipa opettaa välinpitämätöntä ja lakeja rikkovaa kissan omistajaa antamalla koivun vitsalla paljaalle perseelle kuten "ennen vanhaan", eikä kohdistaa sitä viattomaan eläinparkaan!!!

        Presiis samaa mieltä. Aina haisee, vaikka kuinka vaihtais hiekkoja tai olis leikkautettu, tai oli sitten kumpaa sukupuolta hyvänsä. Eikä tosiaan ole kissa mikään Hän, eikä eläin yleensäkään ole Hän vaan Se.
        Hyvä kun listasit nuo kissan "antamiset" - justpa noin!
        Lääkärilläkin on sitten käytettävä, kun kerran on tullut hommatuksi, - eikä HÄN saa kela-korvauksia.


    • Aivotkäyttöön.com

      Monet ihmiset pelkäävät kissoja, ovat allergisia, tai muuten näkevät kissat hirveinä bakteerin pesinä.

      Omistajan olisi itse hyvä kiinnittää huomiota kissan ulkoilu tapoihin.
      Itse asun kaupungin reunalla, mutta naapuristoa ja liikennettä on sen verran, että näen parhaaksi pitää kissan valjaissa ja käydä tämän kanssa ulkona, kun kissa sinne haluaa.
      Tällöin naapurit eivät valita ettäkö oma kissa kävisi ruikkimassa ovissa, ja se kissan kusi on varsinkin kesä helteellä kuvottavan hajuista.

      Jos asuin alue on kaupungin ulkopuolella ja kissa on tyypiltään ulkokissa, tulisi kissalla olla kaulapanta.
      Ja jotta naapurit eivät valita, jos muutama linnunpoikanen menee kissan vatsaan, on sitä varten keksitty tiuku kaulapantaan.
      Näin vältytään myös mahdollisilta madoilta kun kissa ei pääse saalistamaan pien eläimiä.

    • no cats more

      Asun rivarissa ja poikani on kohta kaksi vuotias taapero ja itse astmaatikko ja hyvin allerginen mut en vihaa kissoja mut kuinkas ollakkaan! Poikani hiekkalaatikolle naapurin kissa teki läjöjä. Mites siinä sitten pyöritellään hiekkakakkusia? Itse tykkään kesällä hoitaa pihalla kukkia mut kuinkas ollakkaan taas se ihana naapurin nelijalkanen tassutteli useaan otteeseen ravitsemaan kukkapenkkäjäni! Eipäs haluta multaan enää koskea.
      No ei se vielä mitään kun talvella tuuletin petivaatteita tai mattoja pihallani, niin se kisuliini loikoili niiden päällä. Itse olin naama turvoksissa pari päivää ja otin allergialääkkeitä.
      Ei millään pahalla mut ajatelkaas lähimmäisiä kissojen omistajat - KUKA VOI KISSOJA VIHATA?
      Kenet laitetaan lukkojen taakse -lahoaivoiset kissojen pitäjät ainakin minun mielestä.

      • jiriweman

        No voi voi sentään Perkele! Mitäs nyt tehdään? Isännöitsiä, poliisi, huoltoyhtiö ja armeijan apujoukot paikalle välittömästi. Hiekkalaatikollakin paskaa...kaipa ne voi vaikka kiskoa vittuun siitä? Minua sitten inhottaa nuo pienet pennut, jotka paskoo housuunsa jatkuvalla syötöllä.


    • novoilol

      "Onko se joku sairaus. Jotkut vieraistani jopa kieltäytyvät ottamasta syliinsä minun pientä tassukkaani. sanovat, että siitä tulee karvoja. Kuinka hyvän tähden joku voi vihata tuolla tavoin pientä viatonta luontokappaletta. Tekisi mieli tehdä joku eläinsuojelurikosilmoitus tuollaisista sairaista kieroutuneista henkilöistä."
      - Tekisit eläinsuojelurikosilmoituksen siitä kun vieraat eivät ota kissaasi syliin? Olet kyllä tosi outo.

      • prooo

        miksi vihata eläimiä esim. allergioitten takia.Siinä ei ole mitään järkeä .


      • Eläinystävä
        prooo kirjoitti:

        miksi vihata eläimiä esim. allergioitten takia.Siinä ei ole mitään järkeä .

        Sinua kissanomistajaa halveksitaan, koska päästät kissasi
        lasten hiekkalaatikolle ja paskomaan naapureitten nurkkiin ja ovimatoille.
        Pidä kissasi itselläsi, äläkä tyrkytä sitä muille.
        Ei ole vastenmielisempää eläintä kuin vapaana kulkeva
        ruikkiva ja mouruava kollikissa (tai kiimainen narttu-)...


    • puppenuppe

      miksi vihata eläimiä esim. allergioitten takia.Siinä ei ole mitään järkeä .


      ja miksihän et ymmärrä tätä asiaa?? jos joku on pahasti allerginen HÄN VOI KUOLLA KISSAN TAKIA. joillakin menee hengitystiet niin tukkoon kissapölystä, että tukehtuvat...kai sinäkin toivoisit, jos olisit allerginen, että hengitystiesi tukkeutuisivat niin, ettet saisi henkeä? mieti nyt hieman!

    • Kissatäti

      Olen samaa mieltä. Meillä on leikattu tyttökisu, joka kiertää revirillään omakotitalomme lähellä.Joku naapuri on uhannut myrkyttää ja viritellä loukkuja. Olemme koettaneet pitää sisällä, mutta kissa on luotu nuuhkimaan ja tarkkailemaan. Kesäaikaan olemme pitäneet narussa, mutta välillä se pääsee ulos livahtamaan jostakin ovesta. Silloin on sydän syrjällään ja pelottaa . Nyt talvella olemme päästäneet sen välillä ulos, koska se ei kylmässä viihdy ja kolkuttelee pihan kierrettyään takaisin.

      Pari kertaa on saanut myyrän kienni ja tuonut tarjolle kehuja odottaen. Lintuja katselee kyllä, mutta en ole nähnyut niitä kiinni ottavan. Itsekin olen sitä mieltä, että kissavihan takana on joku sairaus. Leikatut kissat eivät yleensä merkkaile. Meidän kisu tulee kesälläkin laatikkoonsa tarpeelleen. Joskus olen nähnyt pensasaidan juurta kapivan, mutta kovin tarkka on siitä, jääkö hajuja. Peittelee ja vielä kerran peittelee.

      Kissat ovat tosi viisaita,kun niitä seuraa. Ihania terapeutteja. Ei olisi kaupungeissa myyräongelmia, jos leikatut kissat saisivat omakotialueilla ulkoilla vapaasti, luontonsa mukaisesit. Hoidetaan me kissojamme hyvin, mutta todellakin toivon, että kissanvihaajat miettisivät, mistä heidän vihansa johtuu. Lapsena maalla lekimme samalla hiekkalaatikolla kissojen kanssa, eikä tauteja tullut:)

      Ulkomailla, varsinkin etelässä, on hotellialueella paljon kissoja. Itse ruokin ja hoivaan niitä. Suorastaan kaipaavat hellyyttä ja leikkivät lasten kanssa. En ole pahemmin kissan ulostuksia nähnyt, vaikka leikkaamattomat kisut vapaana juoksevatkin

    • Kokolailla

      Musta on suoranaista eläinrääkkäystä päästää kissa vapaasti kuljeskelemaan kaupungissa. Kissallehan voi tapahtua vaikka mitä! Se voi jäädä auton alle tai joku voi päättää kiusata tai kiduttaa sitä.

      KISSATÄTI Älä ota kontaktia kulkukissoihin. Ne alkaa luottaa ihmiseen ja saattaa joutua jonkun sua ilkeämmän käsiin tai ruokapöytään. Ja jos ei ulkomailla vielä ruuasta tai vedestä saa pöpöjä niin noista kissoista ainakin saa.

      Ketjun aloittajalta haluaisin tiedustella, että tykkäätkö ite kaikista eläimistä? Mä pelkäsin joskus nuorempana aivan järjettömästi koiria, mut nyt rakastan niitä. Mulla on myös huonoja kokemuksia kissoista, mut nykyään omistan kissan. Ja pienenä sain hysteerisen kohtauksen kun vanhemmat yritti viedä käärmetaloon eläinpuistossa, mutta nykään voin jo silitelläkin käärmeitä. Mä oon päässy fobioideni yli, mut kaikki ei pääse, eikä aina oo tarviskaan.

    • Napsun emäntä

      Ei allergia saa ketään vihaamaan elämiä. Itse olen ikäni tykännyt kissoista valtavasti, mutta olen valitettavasti allerginen. Nuorempana silmät tulivat tulipunaisiksi muutamassa minuutissa, kun erehdyin naapurin karvapalleroa silittelemään. En vaan voinut vastustaa, kun se siinä jaloissa kehräsi. Sitten kävikin niin onnellisesti, että huomasin ettei kaikista kissoista tulekaan oireita ja nyt olen ollut erittäin onnellinen kissan omistaja jo kolme vuotta. :)

    • KISSA SAA olla VAPAA

      Kaikille tiedoksi että Kissa saa kulkea vapaana...sitä koskeen vain sääntö ei mennä leikkipuistoon eikä lasten hiekkalaatikolle.
      Miten esim ulkokissaa voi pitää hihnassa????on sata kertaa koitettu ja ei onnistu...otin kisssan aikoinaan eläintenauttajilta varmaan 3-4 vuotiaana ja tottunut olemaan ulkona.
      Lukekaan oikein lait mitkä koskee kissaa ja mitkä koiraa. Koira pitää olla kytkettynä ei kissa.
      Leikattu kissa pysyy kotikonnullaan hyvin ja tulee aina kotiin ja saa ruokaa ja rakkautta.
      Laki 14 § eläimet

      2) pidettävä huolta siitä ,ettei koira pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muualle sen kaltaiselle juoksuradalle eikä yleiselle uimarannalle,lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle,toriaikana torille taikka yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, jollei se ole erikeseen sallittu; 19.12.2003/1195 *

      * mitä momentin 2 kohdassa säädetään, koskee myös kissaa.

      • Kokolailla

        Miten saat pidettyä kissan poissa hiekkalaatikoilta tai leikkipuistoista, jos et kerran ole sitä ite vartioimassa?


    • 22fgh

      Todella läpinäkyvä

      P r o v o !

    • mömmerim

      Olen kissaihminen. Millä saan kolleistani tähän aikaan vähemnän . Ruikkivia ? En haluaisia leikattavan . Jos muu ei auta niin

      • 5467895tre

        Vain se ehkä auttaa, ja jos kollit jo tapoihinsa piintyneet,niin sekään ei välttämättä auta -_-


    • En myöskään ymmärrä mistä kissaviha johtuu. Kissathan eivät ole vaaraksi ihmiselle, niinkuin isot koirat. Mystistä?

      • itselläparastaonkin

        Mä luulen, että kissoja jotka pysyy omistajiensa hoidossa, ja pihoissa ,ei edes mitenkään vihata.Viha varmaankin johtuu niistä heitteillä lakien vastaisesti kulkevista kissoista, jotka sitten itsekseen ymmärtämättömyyttään, paskoo, ja kusee, vieraat ovenpielet, kasvimaat ja lasten leikkipaikat.Syy siihen ei ole kissassa, vaan sen vastuuttomassa omistajassa.
        Onhan se ymmärrettävää, että harmittaa jos omat alueet, lasten leikkipaikat, ja sitä myötä myös vaatteet sotkeentuvat, koska joku ei kykene huolehtimaan omista lemmikeistään.
        Se on vähän verrattavissa siihen,että naapuri päästäis lehmät tai hevosetkin vieraan pihalle sotkemaan.Ero on siinä, että muut elukat huomataan, ja varmasti se loppuisi samantien. Kissan voi päästää ikään kuin salaa, yöllä ja olla niin kuin ei tajuaisi,että kyllähän se johonkin ne tarpeensa tekee.
        Ja kissahan hakeekin sen siisteimmän, kuivimman ja parhaan paikan lähistöltä.Siksi se on sitten jonkun vieraan omistama kukkapenkki, kasvimaa, terassin alunen, talon reunus tai leikkialue.Kissa myös käyttää hyväksi havaitsemaansa paikkaa ihan päivittäin, ja tuoksu on tietysti sen mukainen.

        Kissoja ei kukaan varmastikkaan edes vihaisi, jos omistajat huolehtisivat niistä lakien mukaan, ja pitäisivät ne omana ilonaan.Syy on siis sinä huonossa vastuuttomassa kissanpidossa, josta naapurit sitten varmasti kärsivät.
        Itse en uskaltais edes päästää kissaa yksin kuljeksimaan, niin paljon on lehdissä jo ollut, kun vahinkoja kissoille sitten käynyt.Ja meilläkin päin on kissoja autojen alle jäänyt.Ei se turvallista ole, ulos jättäminen.


    • hoitoon

      Olet kyllä aikamoinen sekopää itse. Kaikkien ei tarvitse pitää kissoistasi, vaikka sinä pidätkin. Minä ainakin olen allerginen niille, joten ei tarvitse ihmetellä tai tuomita ketään. Et sinäkään pidä ilmeisesti miehistä tai lapsista, vai kuinka? Hoida vaan kissasi ihan itse. Ei tarvitse tyrkyttää niitä muiden syliin. Ei mikään ole niin ärsyttävää, kuin kissanpissalta haiseva sohva, jonka naapurin kolli käy merkkaamassa päivittäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe