Open Market kiinteistövälitys, millainen on?

susupet

Harkitsemme talomme myyntiä Pirkanmaan alueella. Pähkäilyssä olisi hyvä kiinteistövälittäjä.
Paikallinen Opkk ei tule kysymykseenkään, sillä tällä seudulla toimii käytännössä yksi opkk:n välittäjä ja se on täysi nahjus. Myöskään Huoneistokeskuksen tarjoamat palvelut tällä alueella eivät kiinnosta.
Bongasin tämän Open Marketin tutkiessani vaihtoehtoja, onko heistä kellään kokemusta?

21

2281

  Vastaukset

  • mutta miettisin pari kertaa heidän palveluita. Parhaimpana olen pitänyt Köyhää....ja itse Erkki Voitilaa. Asiallinen mies joka kertoo faktat missä mennään elikkä ei kuseta myyjää epärealistisilla hintapyynnöillä. Eihän vaan ole kyse Orivedestä?

   • Kiitos vastauksestasi!

    Tarvii laittaa mieleen tuo ehdottamasi ja pyytää tarjousta.

    Ja kyse ei oo Orivedestä, siellä ilmeisesti samankaltaisia ongelmia kuin täälläpäin? :)


   • käy nyt katsomassa tän "köyhän" herran nettisivuja tai myynnissä olevia kohteita ensin, tiedot puutteellisia, kuvia 1 tai 2 tai ei ollenkaan ja ilmoitus täynnä kirjoitusvirheitä.


   • eimyy kirjoitti:

    käy nyt katsomassa tän "köyhän" herran nettisivuja tai myynnissä olevia kohteita ensin, tiedot puutteellisia, kuvia 1 tai 2 tai ei ollenkaan ja ilmoitus täynnä kirjoitusvirheitä.

    onko sinulla kaikki paremmin? Myyjälle kerrot että ei mitään vikaa ja ostajalle kehut että osta nopeasti tämä täydellinen kohde ja myynnissä vain siksi kun hopeet jaossa?


  • Ennen joulua Open market asunnon ensimäisellä näytöllä meni kaupaksi.Kysyin 2 muultakin välittäjältä kävivät katsomassa open antoi positiivisimman kuvan.

   • palaneelle. Jos myit vielä pirkanmaalla niin haisee vielä enemmän, mites toi todennäköisyys matikka tuli opiskeltua? Harmittaako jos olisit saanut siitä vähän enemmän?


   • useasti myynyyy kirjoitti:

    palaneelle. Jos myit vielä pirkanmaalla niin haisee vielä enemmän, mites toi todennäköisyys matikka tuli opiskeltua? Harmittaako jos olisit saanut siitä vähän enemmän?

    Ennen kaikkea koska ei tullut kuuneltua suomi 24 neuvoja.Huoneisto olisi edelleen myynnissä mikäli olisin suomi palstan neuvojen mukaan tehnyt.


  • suosittelen open markettia.. En halua kuulostaa tyhmältä tai muulta ja en halua haukkuja tämän kommentin jälkeen, mutta mieolestäni heillä on joustainta palvelua ja asian osaavia henkilöitä. ainakin tikkurilan konttorissa.

  • Itse sain hyvän hinnan asunnostani, open market myi sen 3 viikossa.

  • Annoin heille asuntoni myyntiin. Sieltä tuli niin asiallinen ja selkeästi hyvin työnsä osaava myyjä käymään. Olen erittäin tyytyväinen tämän yrityksen palveluun. :)

   • "Annoin heille asuntoni myyntiin. Sieltä tuli niin asiallinen ja selkeästi hyvin työnsä osaava myyjä käymään. Olen erittäin tyytyväinen tämän yrityksen palveluun. :) "

    Heh heh heh, joku openin työntekijä pistää parastaan, saahan sitä itteensä kehua


  • Minulla on ollut asunto myynnissä Open Marketin välittäjillä ja en voi todellakaan suositella firmaa tai heidän "palveluitaan". Juuri mikään ei ole toiminut niinkuin on annettu ymmärtää. Jäi kyllä täysin kusetettu olo. Tuttavallani on samanlaisia kokemuksia.

  • Siskoni osti asunnon Open Marketin kautta tuossa vuosi sitten.
   Ennen kauppoja hän sanoi ettei voi vahvistaa kauppakirjoja kuin vasta puolen vuoden päästä. Tamperelaisen Open Marketin edustaja sanoi ymmärtävänsä tämän. Siskollani oli Osuuspankin kautta ASP-asuntosäästötili. He sopivat että viralliset kauppakirjat tehdään vasta kun siskoni saa tilin käyttöönsä. Suullisen sopimuksen todistajana oli siskoni kaveri, joka oli paikalla kun asiasta sovittiin. Tästä suullisesta sopimuksesta huolimatta kiinteistövälittäjä allekirjoitutti viralliset kauppakirjat siskollani.

   Tietämättömyyttään siskoni luuli paperien koskevan tulevaa, sillä hän oli ensiasunnon ostaja. Hän luuli allekirjoituksellaan vahvistavansa tulevat kaupat. Puolen vuoden päästä tästä Osuuspankista otettiin yhteyttä ettei säästötilistä luvattua noin 1500€:n summaa voidakaan myöntää, koska siskoni oli jo keväällä allekirjoittanut kauppakirjat.

   Siskoni otti yhteyttä kiinteistövälittäjään. Puhelimessa hänelle sanottiin että laita sähköpostia. Siskoni laittamaan sähköpostiin vastasi suoraan Open Marketin lakimies, joka kirjoitti että tämä asia etenee hänen kauttaan ja tässä ei ole tapahtunut mitään laitonta. Siskoni jätti asian siihen, koska hänellä ei ole varaa haastaa Open Marketia oikeudenkäyntiin tms. Kuitenkaan menetetty summa ja riski oikeudenkäyntikuluista ei ihan korreloi toisiaan.

   Tottakai vika oli pitkälti siskoni keltanokkaisuudessa eli hyväuskoisuudessa, mutta kiinteistövälittäjän olisi silti pitänyt kuunnella ja toimia kuten sovittiin. Ja tuo että heti otetaan lakimies/nainen avuksi kertoo siitä ettei ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Ainakin se herättää epäluuloa ja pahaa verta. Sen tähden en voi suositella Open Market -firmaa kenellekään, varsinkaan ensiasunnon ostajalle.

  • Kannattaa kiertää Open Market kaukaa - on sitten myymässä tai ostamassa. Hutiloivaa ja välinpitämätöntä toimintaa ja todella törkeää palvelua. Osaamisestaan en tullut kovin vakuuttuneeksi ja ettiikka lienee heille tuntematon käsite.

   • Juu ,kaveri myy asuntoaan ja ensikertalaisena ei ole tiennyt miten välittäjän kanssa toimitaan ja mitä kuuluu välitystapahtumaan. Ihmetyttää moni asia. Miksi ei Open Marketin ilmotuksissa esim. Kotiavain lehdessä ole ollut k.o.asunnosta ilmotusta ja kuvia kuin pari-kolme kertaa. Heräsi heti epäilys kun kuvia ei ollut kuin keittiö,oloh ja makuuh. ei kph,parveke tai vaateh.,että onko siellä jotain vikaa kun niin niukasti oli kuvia. Jos tyyppi (en sano nais-vai mies) pitää kerran tai kaks viikossa näytön ja joka näytön jälkeen pitäs hintaa pudottaa 5-10tuhatta kun ei näytöillä muka käy ketään. Ei ole tyytyväinen tää heidän asiakas.


  • Ja niille pääsee about kuka tahansa myynninnälkäinen keltanokka töihin. Mollin sivuilla on usein heidän työpaikkailmoituksiaan ja mitään kiinteistöalan koulutusta tai työkokemusta ei vaadita.

   • jep, multa meni täällä tampereen seudulla 3000 euroo hukan teille, kun luotin open marketin välittäjän sanaan, kun hän kolmeen kertaan vastasi että tililleni tulee x-summa rahaa.

    kun kaupat oli tehty, tililleni tuli x-3000 euroo.

    eli päin näköö valehteli. erittäin eettistä toimintaa.


   • petetty1 kirjoitti:

    jep, multa meni täällä tampereen seudulla 3000 euroo hukan teille, kun luotin open marketin välittäjän sanaan, kun hän kolmeen kertaan vastasi että tililleni tulee x-summa rahaa.

    kun kaupat oli tehty, tililleni tuli x-3000 euroo.

    eli päin näköö valehteli. erittäin eettistä toimintaa.

    Myös Tampereen seudulla eivät saaneet myytyä, mutta perivät aiheettomia korvauksia moneen kertaan.


  • Ihan p***ska, välittäjät ei tiedä mistään mitään ja hinnat otettu jostain etuovesta että ei voi luottaa, Tampereen toimisto vissiin huonoin ku välittäjät vaihtuu koko aijan, v****tala lupaa ummet ja lammet, älä usko, pelkkää huijausta

  • Älä vaan... Myy mieluummin itse ja palkkaa hyvä lakimies laatimaan kauppakirja.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   158
   5741
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4733
  3. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   2922
  4. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   24
   2857
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   2808