Open Market kiinteistövälitys, millainen on?

susupet

Harkitsemme talomme myyntiä Pirkanmaan alueella. Pähkäilyssä olisi hyvä kiinteistövälittäjä.
Paikallinen Opkk ei tule kysymykseenkään, sillä tällä seudulla toimii käytännössä yksi opkk:n välittäjä ja se on täysi nahjus. Myöskään Huoneistokeskuksen tarjoamat palvelut tällä alueella eivät kiinnosta.
Bongasin tämän Open Marketin tutkiessani vaihtoehtoja, onko heistä kellään kokemusta?

22

3680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • useasti myynyt

      mutta miettisin pari kertaa heidän palveluita. Parhaimpana olen pitänyt Köyhää....ja itse Erkki Voitilaa. Asiallinen mies joka kertoo faktat missä mennään elikkä ei kuseta myyjää epärealistisilla hintapyynnöillä. Eihän vaan ole kyse Orivedestä?

      • susupet

        Kiitos vastauksestasi!

        Tarvii laittaa mieleen tuo ehdottamasi ja pyytää tarjousta.

        Ja kyse ei oo Orivedestä, siellä ilmeisesti samankaltaisia ongelmia kuin täälläpäin? :)


      • eimyy

        käy nyt katsomassa tän "köyhän" herran nettisivuja tai myynnissä olevia kohteita ensin, tiedot puutteellisia, kuvia 1 tai 2 tai ei ollenkaan ja ilmoitus täynnä kirjoitusvirheitä.


      • useasti myyny
        eimyy kirjoitti:

        käy nyt katsomassa tän "köyhän" herran nettisivuja tai myynnissä olevia kohteita ensin, tiedot puutteellisia, kuvia 1 tai 2 tai ei ollenkaan ja ilmoitus täynnä kirjoitusvirheitä.

        onko sinulla kaikki paremmin? Myyjälle kerrot että ei mitään vikaa ja ostajalle kehut että osta nopeasti tämä täydellinen kohde ja myynnissä vain siksi kun hopeet jaossa?


    • Hyvin meni

      Ennen joulua Open market asunnon ensimäisellä näytöllä meni kaupaksi.Kysyin 2 muultakin välittäjältä kävivät katsomassa open antoi positiivisimman kuvan.

      • useasti myynyyy

        palaneelle. Jos myit vielä pirkanmaalla niin haisee vielä enemmän, mites toi todennäköisyys matikka tuli opiskeltua? Harmittaako jos olisit saanut siitä vähän enemmän?


      • Hyvin meni
        useasti myynyyy kirjoitti:

        palaneelle. Jos myit vielä pirkanmaalla niin haisee vielä enemmän, mites toi todennäköisyys matikka tuli opiskeltua? Harmittaako jos olisit saanut siitä vähän enemmän?

        Ennen kaikkea koska ei tullut kuuneltua suomi 24 neuvoja.Huoneisto olisi edelleen myynnissä mikäli olisin suomi palstan neuvojen mukaan tehnyt.


    • tyytyvääne

      suosittelen open markettia.. En halua kuulostaa tyhmältä tai muulta ja en halua haukkuja tämän kommentin jälkeen, mutta mieolestäni heillä on joustainta palvelua ja asian osaavia henkilöitä. ainakin tikkurilan konttorissa.

    • bööäää

      Itse sain hyvän hinnan asunnostani, open market myi sen 3 viikossa.

    • asuntonsa myyvä

      Annoin heille asuntoni myyntiin. Sieltä tuli niin asiallinen ja selkeästi hyvin työnsä osaava myyjä käymään. Olen erittäin tyytyväinen tämän yrityksen palveluun. :)

      • vdvdsvsdgvdsfg

        "Annoin heille asuntoni myyntiin. Sieltä tuli niin asiallinen ja selkeästi hyvin työnsä osaava myyjä käymään. Olen erittäin tyytyväinen tämän yrityksen palveluun. :) "

        Heh heh heh, joku openin työntekijä pistää parastaan, saahan sitä itteensä kehua


    • Pahasti pettynyt

      Minulla on ollut asunto myynnissä Open Marketin välittäjillä ja en voi todellakaan suositella firmaa tai heidän "palveluitaan". Juuri mikään ei ole toiminut niinkuin on annettu ymmärtää. Jäi kyllä täysin kusetettu olo. Tuttavallani on samanlaisia kokemuksia.

    • Siskoni osti asunnon Open Marketin kautta tuossa vuosi sitten.
      Ennen kauppoja hän sanoi ettei voi vahvistaa kauppakirjoja kuin vasta puolen vuoden päästä. Tamperelaisen Open Marketin edustaja sanoi ymmärtävänsä tämän. Siskollani oli Osuuspankin kautta ASP-asuntosäästötili. He sopivat että viralliset kauppakirjat tehdään vasta kun siskoni saa tilin käyttöönsä. Suullisen sopimuksen todistajana oli siskoni kaveri, joka oli paikalla kun asiasta sovittiin. Tästä suullisesta sopimuksesta huolimatta kiinteistövälittäjä allekirjoitutti viralliset kauppakirjat siskollani.

      Tietämättömyyttään siskoni luuli paperien koskevan tulevaa, sillä hän oli ensiasunnon ostaja. Hän luuli allekirjoituksellaan vahvistavansa tulevat kaupat. Puolen vuoden päästä tästä Osuuspankista otettiin yhteyttä ettei säästötilistä luvattua noin 1500€:n summaa voidakaan myöntää, koska siskoni oli jo keväällä allekirjoittanut kauppakirjat.

      Siskoni otti yhteyttä kiinteistövälittäjään. Puhelimessa hänelle sanottiin että laita sähköpostia. Siskoni laittamaan sähköpostiin vastasi suoraan Open Marketin lakimies, joka kirjoitti että tämä asia etenee hänen kauttaan ja tässä ei ole tapahtunut mitään laitonta. Siskoni jätti asian siihen, koska hänellä ei ole varaa haastaa Open Marketia oikeudenkäyntiin tms. Kuitenkaan menetetty summa ja riski oikeudenkäyntikuluista ei ihan korreloi toisiaan.

      Tottakai vika oli pitkälti siskoni keltanokkaisuudessa eli hyväuskoisuudessa, mutta kiinteistövälittäjän olisi silti pitänyt kuunnella ja toimia kuten sovittiin. Ja tuo että heti otetaan lakimies/nainen avuksi kertoo siitä ettei ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Ainakin se herättää epäluuloa ja pahaa verta. Sen tähden en voi suositella Open Market -firmaa kenellekään, varsinkaan ensiasunnon ostajalle.

    • Frdev
    • kierrän kaukaa

      Kannattaa kiertää Open Market kaukaa - on sitten myymässä tai ostamassa. Hutiloivaa ja välinpitämätöntä toimintaa ja todella törkeää palvelua. Osaamisestaan en tullut kovin vakuuttuneeksi ja ettiikka lienee heille tuntematon käsite.

      • "mansenmurmeliini"

        Juu ,kaveri myy asuntoaan ja ensikertalaisena ei ole tiennyt miten välittäjän kanssa toimitaan ja mitä kuuluu välitystapahtumaan. Ihmetyttää moni asia. Miksi ei Open Marketin ilmotuksissa esim. Kotiavain lehdessä ole ollut k.o.asunnosta ilmotusta ja kuvia kuin pari-kolme kertaa. Heräsi heti epäilys kun kuvia ei ollut kuin keittiö,oloh ja makuuh. ei kph,parveke tai vaateh.,että onko siellä jotain vikaa kun niin niukasti oli kuvia. Jos tyyppi (en sano nais-vai mies) pitää kerran tai kaks viikossa näytön ja joka näytön jälkeen pitäs hintaa pudottaa 5-10tuhatta kun ei näytöillä muka käy ketään. Ei ole tyytyväinen tää heidän asiakas.


    • Ja niille pääsee about kuka tahansa myynninnälkäinen keltanokka töihin. Mollin sivuilla on usein heidän työpaikkailmoituksiaan ja mitään kiinteistöalan koulutusta tai työkokemusta ei vaadita.

      • petetty1

        jep, multa meni täällä tampereen seudulla 3000 euroo hukan teille, kun luotin open marketin välittäjän sanaan, kun hän kolmeen kertaan vastasi että tililleni tulee x-summa rahaa.

        kun kaupat oli tehty, tililleni tuli x-3000 euroo.

        eli päin näköö valehteli. erittäin eettistä toimintaa.


      • ei onnistu..
        petetty1 kirjoitti:

        jep, multa meni täällä tampereen seudulla 3000 euroo hukan teille, kun luotin open marketin välittäjän sanaan, kun hän kolmeen kertaan vastasi että tililleni tulee x-summa rahaa.

        kun kaupat oli tehty, tililleni tuli x-3000 euroo.

        eli päin näköö valehteli. erittäin eettistä toimintaa.

        Myös Tampereen seudulla eivät saaneet myytyä, mutta perivät aiheettomia korvauksia moneen kertaan.


    • Myin2016ite

      Ihan p***ska, välittäjät ei tiedä mistään mitään ja hinnat otettu jostain etuovesta että ei voi luottaa, Tampereen toimisto vissiin huonoin ku välittäjät vaihtuu koko aijan, v****tala lupaa ummet ja lammet, älä usko, pelkkää huijausta

    • PPPPPpåååå

      Älä vaan... Myy mieluummin itse ja palkkaa hyvä lakimies laatimaan kauppakirja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe