Onkos kukaan muu huomannut vastaavaa tämän uuden facebookpäivityksen myötä; jos olet blokannut tietyt ihmiset yksityisyysasetusten kautta niin etteivät he näe esim. sinun seinää, mutta näkevät sinun kuva-albumit ja menet nyt lisäämään uuden kuva-albumin ja ja otat sieltä albumin kohdalta kyseisen ihmisen nimen pois jotta hän näkisi nämä kuvat, niin sepä poistaa nimen pois myös tuolta aiemmin mainitulta listalta vaikka et edelleenkään haluaisi hänen näkevän muita julkaisujasi. Albumien yksityisyysasetuksiahan pitäisi pystyä muokkaamaan albumi kerrallaan ilman että se vaikuttaa muihin yksityisyysasetuksiin...
Facebook yksityisyys
wotwot
0216
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.