Ärsyttäviä ääniä TV :ssä

Mitä olette mieltä näistä äänistä:

-TV:ssä nykyään usein juuri mainoksissa kuuluu ääniä , jotka kuulostavat puhelimen soinnilta. Sama asia radiossa . Ja yhden mainoksen olen huomannut, että kuulostaa siltä kuin että puhelimen värinähälytys olisi käynnissä puhelimen ollessa pöydällä. Yövuoron aikaan päivällä nukkuessa sen kun kuulee, niin on pakko herätä katsomaan kännyä. Ja autolla ajaessa aiheuttaa turhia vaaratilanteita, kun ruvetaan kaivamaan kännyä taskusta.
Ne pitäisi kieltää turvallisuuden ja mielenrauhan nimissä. 2 miljoonaa ihmistä tutkii kännykkänsä, että soiko se. Kuluu hirveä määrä energiaa hukkaan.

Toinen ärsy hómma on (jota ei voi kieltää , mutta kertoo ohjaajien mauttomuudesta) sellainen juttu, että telkkariohjelmissa puhe alkaa kuulua ensin, mutta edelleen näytetään samaa kuvaa kuin tähänkin asti. Eli seuraavan kohtauksen puhe alkaa kuulua 5 sekunttia ennen kuin kuva vaihtuu. Luulee ohjaaja ,ettei katsoja huomaa- Sheisse, kun tuo vituttaa. Ja tämä on lähes kaikissa ohjelmissa,myös asiaohjelmissa, missähän ihmeen koulussa ne tuon tempun niille opettaa. Minä ainakin kyllästyin siihen jo 10 vuotta sitten.
Kolmas juttu on eräs ärsyttävä ääni. Kun telkkarissa kuvataan jotain, tehosteeksi laitetaan sellainen ärsyttävä "moottoriperä"- kameran ääni. Ikäänkuin se olisi normaalia. Itse en ole koskaan luonnossa kuulut kamerasta sellaista ääntä, ainoastaan sulkijan "napsahdus" kuuluu.
Voi helevettiläinen.. Kun ei ole mitään muuta valitettavaa, muuten menee niin hyvin täällä maailman parhaassa maassa.

3

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samasamasamaama16

      No nyt kun kukaan ei kerkiä näköjään vastata... Kattelin vähän aikaa telkkaria . Idolshan se siellä. Niin niin kun joku suomihörhö vähän kiroaa , niin joku paskapää heti laittaa siihen piippauksen päälle. Voihan naisen sukupuolielin!! Helevetin pellet matkii amerikkaa. Fiddu mä lopetan kohta tv-luvan maksamisen.
      PRKL...

    • Kreegah Bundolo

      Juu kokonaan ja täytellisesti samaa mieltä. Ärsyttävät äänet weke. Kännykkäpuhelinäänet pois TV:stä ja ratiosta, ja korvattava vanhanaikaisella pirinällä tms.

      Ja voi että vielä vuodan tähän jotta: kyllä ärsyttää sairaasti se "hullu lehmä" -lastenohjelma aamuisin. Ipanat sen tietenkin katsoo, ei siltä voi välttyä. HEI HALOO: hyviä lastenohjelmia on maailma täynnä, kuka idiootti on valinnut tuommoisen ohjelman, mikä ei opeta mitään ja on aivan psykedeelinen alusta loppuun, kai lapsiltakin menee pää sekaisin tuommoisesta sekopääohjelmasta, jossa rääytään ja riehutaan vaan. Potkut pitäisi vähintään antaa tuommoiselle tyypille, joka on valinnut noin ala-arvoisen "lastenohjelman" näytettäväksi. Hullujako ne TV-ihmiset haluaa lapsistamme tehdä? Ja vanhemmista? Kysyn vaan. Aargh.

      • Kreegah Bundolo

        Niin ja vielä lisäisin että, tuo ohjelmahan sekoittaa lasten päät sukupuolisekoilullaankin. Voi vietävä! "Lehemä" on käytökseltään, toiminnaltaan, sosiaalisuhteiltaan ja ääneltään SONNI, mutta utareet heiluu eli on fyysisesti nainen, lehmä. Selitäppä siinä sitten lapsille kumpi se on. TV-ihmiset on ilmeisesti kaikki transuja, jotka tukevat sukupuolenkorjausklinikoita piiloviestinnällään! Herätys!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe