Andy Mc Coy?

Rokkiskukkeliini

Onko se koskaan selvinpäin.. niissä Mc Coy:s Show jne ja muutenkin sillä aina kalja tai joku kädessä.. Onkohan se vaan julksuudessa noiden kaljojen kanssa ja sitten selvinpäin muuten? Eikai kukaan voi ryypätä vuosikymmeniä putkeen kokoajan..

16

2437

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Laivamuusikko

   Varmaa on se että reilusti maistuu. Eriasia on sitten ottaako julkisuudessa tahalleen enemmän ja pitää rock elämäntapaa esillä näkyvämmin. Oli niin tai näin, aina on yksilöitä, joiden keho kestää uskomattomia määriä alkoholia ja muita aineita muita enemmän - Ozzy, Lemmy, Keith, Andy . . . . Sitten on taas suuri joukko tunnettuja ja erityisesti tuntemattomia muusikoita ja taiteilijoita, joiden keho ei kestänytkään ja lähtö on ollut ennenaikainen.

  • Mike raitishhh

   Voi vittu, ukko on irti heroiinikoukusta. Ei juo väkeviä, bisseä ja sidukkaa jos juo. Vittu EE vois niinkuin mietttiä, montako piisii tuli skrivattua nuorena dokailleissaan. Mitä jäljelle jäi, nettipalsta. Andy teki a tekee musaa edelleen, etilaisten vaiheiden jälkeen.


   Juku, sefu ostanut japanialaisen kopio skeban, kaitpa se pian on jenkkien toptenissä :DDDDDD

   http://www.youtube.com/watch?v=-hw0Wi715E0

   • 32

    sillä mitään skebaa oo, kuva on kyllä jonkun toisen skebasta.


  • Rockssssssssssssss
  • tjuu.

   Eiköhän nyt vaikka kuinka olisi keho rautaa (aika uskomattoman paljon) kyseiselläkin herralla, niin ole ihan suotavaa toppuutella. Eipä ole Andykaan koskaan hampaitaan enempää terveydentilastaan puhunut julkisesti, mutta oletan että tohtoreilta voi olla tullut vähän torumista kyllä... Mutta hyvähän se jos nyt on vähillä nesteillä ja ties miten pitkä elämä vielä edessä.

   • Mark Uulof

    Onhan niitä semmosia jotka ei meinaa kuolla millään. Esim. tunnen yhden kaverin jolla maksa poksahti jo alle 30-vuotiaana, ja silti se nyt edelleenkin dokailee, ja rankasti dokaileekin. Nykyään on 46 vuotias ja edelleen kuin teini-ikäinen. Tosin kyllä sen puheista huomaa, ettei pääkopassa kaikki ole ihan kohdallaan enää.


   • Tjuu.
    Mark Uulof kirjoitti:

    Onhan niitä semmosia jotka ei meinaa kuolla millään. Esim. tunnen yhden kaverin jolla maksa poksahti jo alle 30-vuotiaana, ja silti se nyt edelleenkin dokailee, ja rankasti dokaileekin. Nykyään on 46 vuotias ja edelleen kuin teini-ikäinen. Tosin kyllä sen puheista huomaa, ettei pääkopassa kaikki ole ihan kohdallaan enää.

    Keho on rautaa, mitä nyt maksa on jo kerran poksahtanut (näemmä ei kovaa kun kerran ainakin 16 vuotta jatkanut vielä) ja pääkopasta huomaa jo tuopin jäljet. Teräskroppa tarkoittaa ehkä kuitenkin useimmiten sitä, että ei kauheasti näy päälle "liikaa" ja tavallaan elää kohtalaisen normaalisti ulkoa päin katsoen. Välttämättä teräskropan määritelmää ei täytä se, että on vielä teknisesti elossa...

    Ei ollut piikkinä sinulle, totesin vain. Mutta tuon viimeksi mainitun "teknisesti elossa" -kohdan kaltaisia nyt riittää sitten enemmän kuin niitä joista ei voisi edes oikein päälle uskoa olevan joku aikojen takaa kova happomies.


   • Jarkko raithisshutta

    Ensiksikin, olemassa Andynyn muistelmat. Toisekseen Hanoi Rocksin muistelmat. Sex, drugs, r&r. Tajuuks, jätkät oli heroiinikoukussa, dokaus vähän sivuseikka. Ja kyllä niistä asioista kirjoissa puhutaan paljonkin. Se kun on sitä elämää. On katkoja ja vieroituksia. On pilalle menneitä keikkoja ja kamoissa heitettyjä loistosävellyksiä ja levytyksiä. On perseenmyymistä amsterdamissa ja esiintymistä stadioneilla. Ihan kaikkea.

    Ja Andystä tehty elokuva. Sehän sattuikin hauskasti samaan aikaan, kun Ändy putosi parvekkeeta kännissä ja katkaisi jalkansa. Eniten sekaisin, mitä sitä on nähty on elokuvassa, ku se oli kipulääkityksissä vedossa sairaalassa. Pyörätuolin polttaminen yks rainan kohokohtia. Ja sen leffan rahoilla, Andy sai ostettua uudet hampaat, kun alkuperäiset oli finaalissa liian kokaiinin ja metadonin vetämisen seurauksena.

    Hitto kun ihmiset ei tajua. Höpistään vain jostain itseään korostavista kuivistelijoista. Hitto, koko Hanoi Rocks on elävä esimerkki miten pahastakin päihdekierteestä selviää. Oikein menestys tarina.

    Mainitaan nyt.

    Mike Monroe ei ole käyttänyt kamaa tai juonut kerrassaan mitään pian pariin kymmeneen vuoteen. koko ajan paahtanut musaa ja nyt paahtaa uutta pändiä. Hox, koko ajan tienpäällä ja keikoilla. Mutta se tosiaan ei ota huumetta tai edes kaljaa. Se tekee duunia. Ja nyt on senluokan pändi kasassa, täynä nimimiehiä, että tolla mennään jenkkeihin ja lujaa ja korkealle.

    Andy on päässyt irti heroiinikoukusta, eikä uo kirkkaita. Ottaa kyllä kaljaa ja sidukkaa. Hah, siinä paljon lässytetyssä Keskisen kaljoittelu telkkariesiintymisessä Andyllä oli ollut raiderissa vaan kori kaljaa takahuoneeseen. Uus pändi taas kasassa ja levyä pukkaa.

    Sami on kuivilla silleen, että se soittaa neljässä pändissä. Haha New Yor Dollseissakin. Jos joku ei tiedä dollsseja, aika noloa, sama kuin ei tietäis beatleseja. Ammatti siis muusikko edelleen ja nyt tekee suomen rundin Pelle Miljoona oy:n kanssa. Mukana kuvioissa myös Andy.

    Ja Jan Stenfors on ollut vuosia tavallisessa duunissa. Farmaseuttina :DDDDDDDDDDDDDDDDD

    Mutta ei. Ei selviytymis- ja menestystarinoita saa kertoa. Pitää vaan kieriskellä tuhkassa ja itkeä sitä, että joskus on sattunut vähän juopottelemaan ja itkeä sitä koko loppuikänsä. Päivä kerrallaan.

    Fuck off idiots!

    http://www.youtube.com/watch?v=R9bdUlfqnSE


  • kallekoor

   Mike Monroe ei ole käyttänyt kamaa tai juonut kerrassaan mitään pian pariin kymmeneen vuoteen.

  • hiihig

   Näin sitä Kuortin abc:llä syksyllä ja aika rappeutuneen näkönen oli mut eipä siinä kai mitää : D

  • MäkHulkkonen

   Joko Andy McCaatui on haudattu, vai missä pappa luuraa? Ei oo kuulunu edes narinaa vanhan kaljapummin suunnasta, niin ja mikähän se suunta tällä hetkellä mahtaa olla?

  • kerpo..

   Missähän ukko luuraa? Varmaan vituttaa kun Mike on nyt parrasvaloissa ja poikkes pressalinnasskin ja pääosin kuitenkin Andyn biisien takia. Olihan Mike uusi lätty menestys mutta kyllä sitä Hanoita on pakko silti keikoilla vetää:(

   Miksei Andyä kutsuttu pressanlinnaan Itsenäisyyspäivänä?????

  • 0nkovaiei

   Nikki Sixx ihmetti jo 20v sitten onko Andy homo kun koko ajan puhuu Nikkistä.

  • pitkätukka-68

   Näyttelyä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Bus Fi Jaanalta onnistui kusetus

   Bus Fi Jaana Bernadotte-Colangelo päätti hoitaa sitten Nykissä perheensä raha-asiat kerralla reilaan veronmaksajien ylen
   Maailman menoa
   72
   5778
  2. Joko kyllästyttää ?

   Tämä nillitys siitä mitä palstalla saa ja ei saa tehdä? On jo niin vanha juttu rekatut vastaan anot. Aivan turhaa sha
   Sinkut
   385
   2193
  3. Tuliko mies yllätyksenä

   etten oo niin helppo ja kiltti, kuin ehkä luulit? Kiltti ja lempeä ulkokuori, mutta kuitenkin oma tahto :)
   Ikävä
   116
   2014
  4. OLIKO PUOLANGALTA

   Iltasanomat uutisoi tänään että Kainuussa oli joku lahopää saanut vankeusrangaistuksen kun oli käynyt koululla opettaja
   Puolanka
   19
   1592
  5. Tilanne on vakava koska rakastan sinua

   Tilanne on oikeasti paha. En yhtään tiedä haluatko olla vain kaveri vai jotain enemmän. Ei sellaista voi suoraankaan kys
   Ikävä
   86
   1505
  6. Nytpähän tiedän totuuden

   Ei muuta sanottavaa.
   Ikävä
   41
   1403
  7. Ketkä Sysmässä riitelevät?

   Tällä palstalla on moitittu Sysmän päättäjiä riitelystä. Luin Yle Lahden jutun kunnanjohtajan erottamisesta ja järkytyin
   Sysmä
   48
   1390
  8. Seuraavan kerran kun nähdään

   Jos ollaan kahden niin yritän puhua tavallista suorempaan. Haluan nimittäin sinut ja niin kauan kuin on mahdollisuus...
   Ikävä
   46
   1338
  9. Mies , mikä olet horoskoopiltasi

   Ja tiedätkö mikä on kaipaamasi naisen horoskooppi?
   Ikävä
   84
   1229
  10. Sinä nainen mielessäni

   Tänäänkin olisi hyvä sää kipitellä luokseni. Tule paijattavaksi ja puristeltavakseni.
   Ikävä
   47
   1020
  Aihe