Aihe

Vectra-04 2.2 ei lähtenyt käyntiin pakkasella

...

Startatessa auto "naksahtelee" vain, mittari valot sekä radio että puhallin kyllä toimii, mutta ei suostu käynnistymään. Akussa vikaa? Kannattaako yrittää antaa virtaa vai vaihtaa vain suosiolla uusi akku?

6

630

  Vastaukset

  • Eli akku simahtanut, ei starttaa silloin.
   Naksahtaa vain.

  • Jos kerran puhallin pyörii, niin kylähän sen pitäisi ainakin YRITTÄÄ käynnistyä! Onko kyseessä manuaali vai automaatti? Jos on manuaali, niin heiluta autoa vaihde päällä eteen ja taakse, saattaa olla, että jos akussa on liian vähän virtaa, ja startin hampaat on jotenkin hiukan jumissa.
   Automaatilla tee sama parkkiasennossa.
   Itsellä oli kyseinen vaiva Volvo 850 automaatissa, siihen kylläkin joutui uusimaan vaihteen tunnistimen.

  • On Pakkasta En Liiku OPEL!!!

  • Käynnistyykö nyt paremmin?

  • Tunnistin vian. Opel Vectra GTs -04 oli sama vika. Mene huoltoon ja "pyydä" kiltisti korjaajaa pudottamaan jännitteen suoja rajan 8Volttiin. Opelissa se on liian korkealla ja kun on pakkasta niin akun varaus menee alas ja se tietokone boxi ei anna käynnistää autoa. Ei siinä mitään muuta vikaa ole. Tässä minun näkökantani Opelista. Opel on paras auto mitä maa päällään kantaa kunhan ei olisi noita vikoja niin paljon. Ihmettelen vain miten Insinöörit Opelin tehtaalla ovatkin kaikessa nerokkuudessaan osanneet laittaa juuri yhteen autoon kaiken maailman viat. Muuten pidän juuri tästä GTS autosta ihan OK autona kunhan ei olisi noita vikoja. Pitää ottaa huomioon, että on niitä huonompiakin maantiekiitäjiä kuin OPEL vaikka moni kyllä ei tätä mielipidettä niele helpolla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3361
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   28
   1352