Surkea tarjonta

voisko vähempää

Kyllä telkkarissa on surkea tarjonta ohjelmista sellaiselle joka ei välitä urheilusta ja väkivallasta. Eräs sunnuntai oikein laittauduin tv:n ääreen aikeissa rentoutua ja katsella jotain hyvää ohjelmaa, onhan kanavissa valinnan varaa. Parilla kanavalla tuli urheilua, ei kiitos. Sitten yhdellä kanavalla oli jostakin kidnappauksessa ja seuraavalla kahdesta ruotsalaisesta lapsesta jotka saksalaisnainen oli tappanut. Teemalla keskitysleiriä. Iltapäivällä sama homma, väkivaltasarjoja ja -elokuvia tai muuta sairasta kieroilua. Eikö enää osata tehdä hauskoja sarjoja ja elokuvia. Luontodokumenteissakin herkutellaan enimmäkseen metsästyksellä ja eläinten kärsimyksellä. Tästä sairaasta tarjonnasta vielä pitää maksaa, menee päiviä ettei telkkaria tarvitse edes avata huonon tarjonnan takia. Kait maailmassa vielä jotain hauskaa ja hyvääkin tapahtuu josta voisi kertoa ja ohjelmia tehdä. Kiitos Putouksen ja Uutisvuodon peräti kaksi ohjelmaa joita voi katsoa ja nauraa makeasti. Mutta pelkästään niiden takia ei kannata lupamaksua maksaa.

10

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämää ilman tv:tä

      Vieläkö siis jollakin on oikeasti telkkari kotona? Eihän televisiosta ole tullut aikoihin ylipäätään mitään katsomisen arvoista, eikä televisio ole enää nykyisin mikään välttämätön viihdemuoto. Kaikki on nykyisin netissä saatavilla ja You tube on täynnä hauskaa ja hyvää katseltavaa. Mihin ihmeeseen joku enää tarvitsee televisiota ja miksi siitä nyt joku vielä kaiken lisäksi maksaa jotakin? Suosittelen lämpimästi telkkarin kiikuttamista ekotorin huoleksi tai nakkaa se kaatopaikalle. Ei sen telkkarin omistamisesta kannata YLE:lle mitään maksaa. Jos et tarvitse telkkaria pleikkarin näytöksi niin et tarvitse sitä oikeasti ollenkaan.

      Mä luulin, että porukka on luopunut telkkareista viimeistään "digiuudistuksen" yhteydessä, mutta ilmeisesti matti myöhäsiä on vielä jäljellä joilla se töllö kotona on. Nyt kaikki kipinkapin viemään telkkari kierrätykseen niin päästään YLE:stä äkkiä eroon kun ei kukaan enää tarvitse niiltä yhtään mitään.

      Elämässä on niin paljon muitakin asioita kuin se telkkari. Käyttäkää se telkkuun menevä aika vaikka tietokonepeleihin tai hyviin harrastuksiin. Televisiota ei oikeasti tarvita yhtään mihinkään.

      Tehdään siis tv-lupatarkastajista työttömiä. Pois telkkarit vaan niin joka ainoa tv-lupatarkastaja löytää itsensä kortistosta äkkiä. Sen ovat ansainneetkin.

    • Kyllä luontodokumentteja tulee ja tosi hyviä. Mutta noita realityjä amerikkalaisina ja matkittuina tulee joka tuutista ihan kauheasti ja joinaki iltoina ei paljoa muuta tulekkaan ja ruokaohjelmia enempi kuin liikaa. Onneksi elokuvat pelastaa tilanteen: Gere tai Lopez-leffaputket,tosin kaikki jo monesti nähtyinä,ynnä muut herkulliset elokuvat. Silti lupamaksu on liika kallis uusintojen määrään nähden. Myös joskus luo nostalgista tunnelmaa katsella tosi vanhaa suomalaista elokuvaa,missä oikeasti NÄYTELLÄÄN.

    • Jallivaara

      Kyllä telkun tarjonta ihan ok on, kunhan valitsee itseä miellyttävät kanavat,
      ja on valmis maksamaan hyvästä tarjonnasta. Tekeehän tuo toki perus tv-luvan
      päälle muutamia kymppejä kuussa. Mutta eihän ilmaista lounasta ole
      olemassakaan. Totta kyllä, että peruskanavilta ei tule kuin uusintoja ja nekin
      jo kolmatta kierrosta. Uutisvuotoa tai Putousta, niitä ei kyllä tarvitsisi olla
      ollenkaan. Valmiiksi formattua ja naurettua skeidaa. No thank's.

    • tyhjästä maksaa

      Toden totta, mitä enemmän kanavia sitä surkeemmaksi tulee tarjonta. En ole koskaan katsonut salkkareita, kauniita ja rohkeita, kotikatua ym,ym.....
      Ja joka kanavalla tulee jo vähintäänkin kolmatta kierrosta samat uusinnat, tai sitten chat,tietovisa,chat, kuvavisa. Lapsellisia ja typeriä

    • just,

      tv-lähetyksiin jonkun tulisi puuttua,ovat monesti 3-kertaa viikon aikana samat lähetykset,jospa se soini sitten on suurin puolue puuttuisi tähän epäkohtaan,ei eläkeläisetkään vitsi samoja vahata aina,mutta jos on lemettia tauti sitten tv-on ok

    • Kärsimys

      Ymmärsin luopua telkkarista jo parikymmentä vuotta sitten. Viestintävirasto on sen jälkeen häirinnyt kotirauhaani toistuvilla kyselyillä. On vaikea ymmärtää että joku ei välitä televisio-ohjelmista. Viikko sitten vierailulla ollessani jouduin kohteliaisuudesta katsomaan jotain munamiestä. En ymmärrä miten joku katselee tallaista ohjelmaa vapaast tahdostaan. Ovatko kaikki viihdeohjelmat yhtä huonoja?

      • uskomatonta kuraa

        "Viikko sitten vierailulla ollessani jouduin kohteliaisuudesta katsomaan jotain munamiestä. En ymmärrä miten joku katselee tallaista ohjelmaa vapaast tahdostaan. Ovatko kaikki viihdeohjelmat yhtä huonoja?"

        Kokemuksesi on vähän samanlainen kuin omani, josta kerroin tuossa alempana. Samaa ihmettelen minäkin. Onko ihmiset nykyään todella niin tyhjäpäitä että tuollaisista munapojuista jotain viihdettä muka irtoaa? Näkyy "viihteen" tekeminen olevan nykyään helppoa kun millainen roska tahansa kansalle kelpaa.. -.-


    • uskomatonta kuraa

      En ole katsonut tv-kanavia pitkiin aikoihin. Jokin aika sitten sukulaisen synttäreillä ollessani satuin vahingossa näkemään televisiosta tämän paljon puhutun muna"miehen". Kovastipa teki mieli heittää kivellä kuvaruutuun. Onko todellista että tuollainen aivoton törky muka naurattaa jotakuta? Siis kertakaikkiaan aivan käsittämätöntä skeidaa... No, jos jotain positiivista pitää etsiä niin ainakin tulin entistä vakuuttuneemmaksi siitä etten tv-kanavien katselun jättämisellä ole mitään menettänyt. Pikemminkin säästynyt tuollaiselta aivot hapattavalta oksennukselta.

    • Jallivaara

      Mutta tämähän ilmeisesti kertoo vain katsojien henkisestä tilasta.
      Kumpi oli ensin, muna vai kana? Heh heh

    • ihan peräreijästä...

      Televisiokanavat pitäisi kaikki olla maksullisia siten, että saat valita mitä katsot ja maksu menee sen mukaan. Ei tarvitsisi maksaa mistää paskanjauhannasta.
      Tämä nykysysteemi on tätä sossujen "kaikkilla samapalkka" filosofiaa. Ihan perseestä kun joutuu maksamaa tv-lupamaksua, että sillä rahalla saadaan tehdä jotakin se, on siinä ja korkojen kera paskaa, joka on jonkun sossukomitean valitsemaan "hyvää viihdettä". Tosi sossunatsimeininkiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. Oletko kaivattusi tyyppinen henkilö

      ulkoisesti?
      Ikävä
      134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe