Pre-paid huijaus

Robbed by Elisa

Ostin Saunalahden Pre-paid mokkulan (R-kioskilta) yksinaisina Joulun pyhina ja sen piti veloittaa vain niilta paivilta kun aukaisen ja kaytan nettia. Alkuun 4pv meni OK ja yhteys oli riittavan nopea. Laskutus vain per pv ja oikea summa.
Yksin ongelma oli alusta alkaen etta JOKA JEESUKSEN KERTA ohjelma piti poistaa ja ladata uudelleen kun halusi nettiin. Alkoi ottaa paahan ja Elisan (hoitaa Saunalahden neuvonnan) asiakaspalvelu ei vastaa.
Sitten alkoi rosvous - rahaa veloittivat vaikka en aukaissut nettia, joiltakin paivilta 2pv hinnan. odotin ja odotin maksullisessa asiakaspalvelussa (miksi ne yha kutsuu sita siksi? Ei siella ketaan palvella...) tunnin ja kun tarkistivat sanoivat "mitaan ylimaaraista ei olla laskutettu" mutta he myos nakivat "rahaa oli poistettu tililta". Minne, sita he eivat tienneet kertoa.
Halusin rahat takas mutta sita ei kukaan suiostunut edes harkitsemaan. Soitin kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ja nauroivat. R-kioski pesi katensa, samoin saunalahti ja Elisa. Saatanan rosvot, kirosin. Sitten kavin Hesassa ja yritin parissa Elisan kaupassa ja he kieltaytyivat. Sain kuvan etta pre-paid on laillista huijausta ja he nauravat minun kaltaisille idiooteille jotka niita ostavat! Kylla vitutti, mutta en luovuttanut. Viimein Forumissa tapasin asiallisen managerin joka tarkisti tilini ja sanoi "virheita on tehty" ja "laskutuksissa ei ole mitaan jarkea", ja heti paikalla antoi kateisena rahat takaisin. Kunnon mies.
Saunalahden paketin kun aukaisee siina lukee "Kolumbus pre-paid" joka toimii "Elisan netissa". Siis kolme eri firmaa soppaa sekoittamassa, ei ihme etta tokkii! Siina ei ole yhtaan yhteistieto osoitetta, ei yhtaan puh nroa eika paljon muutakaan. sen nimikin on "Pre-paid puhelin liittyma".
Eli paska ja sekava ja ei toimiva huijaus. Alkaa ostako! Saastyy rahat ja hermot.

3

577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarinasi haiskahtaa

      Kolumbus-nimistä firmaa ei ole edes olemassakaan, ei ole koskaan ollutkaan vaan se on alunperin Elisan internet-brändi, sittemmin Elisan brändi Elisan omille halpisliittymille!!!
      Oletkohan nyt ihan varma että kyse oli tästä tuotteesta:

      http://www.rkioski.fi/Saunalahti-mobiililaajakaista.372.0.html

      Jotenkin toi sun tarinasi ei täsmää eikä tunnu uskottavalta. Mulla ole ikinä ollut ongelmia prepaidien kanssa, ei Dnan, ei Go:n, ei Kolumbus eikä nykyään Saunalahden prepaidien kanssakaan. Eikä ole ongelmia ollut laskutusliittymissäkään, niitäkin mulla on tällä hetkelläkin useilta firmoilta (kaikki em. poislukien Go jolla ei ole laskutusliittymiä).

      Sori vaan mut sun tarinasi haiskahtaa bullshitiltä.

      • tarinasi haiskahtaa

        korjaan tämän kohdan:
        "Jotenkin toi sun tarinasi ei täsmää eikä tunnu uskottavalta. Mulla ole ikinä ollut ongelmia prepaidien kanssa, ei Dnan, ei Go:n, ei Kolumbus eikä nykyään Saunalahden prepaidien kanssakaan. Eikä ole ongelmia ollut laskutusliittymissäkään, niitäkin mulla on tällä hetkelläkin useilta firmoilta (kaikki em. poislukien Go jolla ei ole laskutusliittymiä)."

        Siis vaikka sanoin että kaikilta em. firmoilta mutta Kolumbushan ei ole koskaan ollut mikään oma firmansa vaan vain pelkkä nimi Elisan tuotteille, kuten tossa edellisen viestin alussa jo sanoin. Mutta siis Kolumbus-nimellä on myös elisan liittymiä edelleen (uusia ei muuten ole saanut enää aikoihin).


    • lettune3

      "Yksin ongelma oli alusta alkaen etta JOKA JEESUKSEN KERTA ohjelma piti poistaa ja ladata uudelleen kun halusi nettiin. "

      Oletettavasti on tehty jotain jonka on kuviteltu auttavan johonkin ongelmaan tietämättä kuitenkaan, että mitä ollaan tekemässä.... voi voi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      41
      7974
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4656
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3361
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2186
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1719
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1697
    7. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1586
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      358
      1518
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1209
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      279
      1118
    Aihe