Wonterghen, Eerola ja vaalikone

Kone vaali

Palkansaajan asialla olevat uuden työväenpuolueen edustajat haluavat ilmeisesti nostaa eläkeikää. eivät ota kantaa eläkeiän nostoon.Sammutetut lyhdyt ja sumutus jatkuu kun eivät omaa mielipidettään avoimesti julkaise. Mikä se sellainen poliitikko on jolla ei ole päätettävästä asiasta selkeää mielidettä, kyllä kansakin tietää.

Vaalikone 2011
Yleinen vanhuuseläkeikä on nostettava 65 vuoteen

Wonterghen
Eerola

En ota kantaa / siltä väliltä

26

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säästöä kaikki

      Halvemmaksi tulisi valtiolle nostaa eläkeikää kerralla kunnolla. niin tarvis maksaa vähemmin kun porukkaa ei olisi eläkkeellä niin paljoa, vaikka tonne 70-75 vuoteen ja sitten eläkkeelle. Mitän ihmisistä välitetään tänä päivänä? Raha ratkaisee. Ja mamuille hyvät olot ja rahaa heille. Onhan täällä niin hyvät olot niille.

      • 18.9

        Eläke rahat on sijoitettu ja jos niisä tulee miinusmerkkinen heilahdus,niin asiaan tartutaan heti.


    • legoland

      Nillä on omat lehmät ojassa, tämä johtuu siitä eli eivät ole kansan asialla! Vaan tulopoliittisissa asioissa ovat oman asian ajajia, eli tässä nähdään onko ne menossa vaan hyvinvointinsa takia kuitenkin.

      • 10+11

        ei kelpaa ei


      • Game Over

        Avauksessa otettiin kantaa eläkeikä kysymykseen, ei eläkeläisen elämän helppouteen. Ei ole äärioikeistolaisilla yrittäjillä mielipidettä eläkkeelle siirtymisikään, tai sitä ei ainakaan kansalle kerrota.


    • Persu pettää

      Kauppalehden vaalikoneessa tuntui Eerolalle olevan ihan sama vaikka eläkeikää nostettaisiin tai ansiosidonnaisen päiviä vähenenttäisiin. Kyllä näihin kysymyksiin pitäisi ehdokkaalla olla selvä kanta! Perkele ei näytä persut olevan työväestön asialla.

      Näihin kysymyksiin Eerolalta ei löytynyt selvää vastausta!!!

      3. Eläkeiän alarajaa pitää nostaa nykyisestä 63 vuodesta ainakin kahdella vuodella.

      4. Ansiosidonnaisen työttömyysturvan ajallista 500 päivän etua on lyhennettävä.

      • ei kelpaa

        Tässä se taas nähdään. Kuinka voi äänestää miestä kun ei tiedä onko se lintu vai kala! Ja vielä ihan perusasioiden kohdalla. Kyllä työväen edustajan pitää osata sanoa ei ansiosidonnaisten päivärahojen kajoamiseen!


    • Game Over

      PerusRaul 5.8.2009 14:04 Suomi24
      Juho Eerola todellakin on ilmaissut jossakin yhteydessä että paikallisesti (kymi) olisimme työväenpuolue. Tähän olen minä ja Hirvonen antaneet kommentit useasti, olemme eri mieltä, siinä ei ole mitään ihmeellistä. Olemme oikealla, piste. Emme silti poroporvareita.




      MTV3-STT
      Perussuomalaisten Soini kokoaa uutta puoluetta
      02.12.2000 09:13
      Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kokoaa Suomeen uutta oikeistopuoluetta. Soinin mukaan Suomessa on viiden vuoden kuluttua samanlainen oikeistopopulistinen puolue kuin Itävallassa ja Norjassa.
      -Jos sellaista ei synny, olen epäonnistunut. Ja jos silloin vielä on Perussuomalaiset-puolue, en voi tästä syystä olla sen puheenjohtaja, Soini sanoo.

    • Pelle Herlmanni

      eri vaalikoneissa. Huvittavaa seurattavaa kun katselin herran vastauksia eri vaalikoneissa. Samaan tai samanlaiseen kysymykseen täysin erilaisia vastauksia eri koneissa, ei ymmärrä tai ei muista ,mitä mieltä milloinkin pitää olla.
      Ja ei kun eduskuntaan pitäisi päästä, BB talo sopisi paremmin.

      • eutanaassia
        wonterghem kirjoitti:

        http://www.voice.fi/index.php?cid=9662&option=com_sbsfile&tmpl=audiovideo

        Turusta. Olihan Sinulla se Veispuukki kaveri Siitoin, poistui kun tuli julkiseksi. Nykyisin tyydyt aseveli Olavi Mäenpäähän, mieheen joka omien sanojensa mukaan pelasti PeruSSkotkalaiset ohjeillaan kuulusteluissa.

        PeruSSrehellisenä miehenä kerroit lukijoillesi blogi esittelyssä eläväsi perintörahoilla, suoraselkäisyyttä sekin Mamulta, ei ole valtion ja kunnan elättinä vaan kustantaa itse itsensä. Tämänkin elintapasi poistit bogista kun siitä alettiin kirjoitella.


    • Asaans

      Pidetään mielessä nämä äärioikeistoa edustavat "työmiehet", palkansaajia huijaavat porvarit. X kokoomuslaiset facebook poliitikot.

    • nedononperfect

      Työväenpuolue Soinin vaalikone, palkat alas ,eläkeikä ylös.

      Pitäisikö Suomen liittyä NATOon? Soini vastasi kyllä

      Pitäisikö suomalaisten palkkoja alentaa, jotta he jäisivät eläkkelle myöhemmin?
      Soini vastasi Kyllä

      Pitäisikö Suomen irtisanoutua kansainvälisistä sopimuksista, kuten ihmisoikeuksien julistuksesta? Soini vastasi Kyllä

      Pitäisikö raiskatulla naisella olla oikeus tehdä abortti? Soini vastasi Ei

      • tuli ja totuus

        Laitappa ne vaalikoneet mistä nämä väärät tiedot ovat kotoisin. pientä rehellisyyttä näin vaalien alla.


    • Asaans

      Palkansaajien huijaajat


      Suurin osa perussuomalaisten kärkinimistä kannattaa tuloverojen korotuksia. Reilu neljännes on eri mieltä.

      Perussuomalaisten linja tai sen puuttuminen huolettaa muita puolueita. Viime perjantainen puolueen vaaliohjelman julkaisu ei poistanut epävarmuutta.

      Mitä mieltä perussuomalaiset ylipäätään ovat tärkeistä poliittisista kysymyksistä?

      Nykypäivä ja Verkkouutiset selvitti asiaa tutkimalla 32 perussuomalaisen kärkipään eduskuntaehdokkaan vastauksia MTV3:n vaalikoneessa.

      Tulosten perusteella perussuomalaisissa erottuvat puolueen päälinjoilla oleva suurempi ryhmä ja eteläisempään Suomeen keskittyvä, perinteisempiä oikeistolaisia teemoja ja veronalennuksia kannattava joukko.

      Kahdella jakkaralla

      Oikeistosiiven edustajat kokevat perussuomalaisten puolueohjelman lähinnä suuntaa-antavana ohjeistuksena.
      - Puolueohjelma on valmisteltu kabinetissa ja annettu ikään kuin taivaasta. Se on ohjaava, mutta ei sitova, tulkitsee Uudenmaan kärkinimiin kuuluva espoolainen Teemu Lahtinen.Puolueen oikeistosiiven epävirallinen johtohahmo on Helsingin Jussi Halla-aho.
      Noin 30 kärkinimen ryhmästä tähän oikeistoryhmään kuuluu noin neljäsosa. Heihin voidaan lukea Teemu Lahtisen ja Johannes Niemisen lisäksi ainakin Kymin Juho Eerola,
      Pääosa perussuomalaisten ehdokkaista on maaseutumyönteisempiä kuin halla-aholaiset oikeistoehdokkaat.
      Halla-aholaiset kokevat olevansa lähellä kokoomusta esimerkiksi verolinjoissa.Lopputulemana on puolue, jolla ei ole yhteisiä linjoja ainakaan talouspolitiikassa.

      • Vastinetta

        Vastaus Assans vääristelet Juho Eeerolan kuuluvan oikeistoon on mielestäni väärä. Juho Eerola edustaa samalla aikaa työväestöä ja laajaa Perussuomalaisten pineyrittäjien siipeä, joka on hivenen oikeammalla kuin aktiivinen työväestö.

        On hienoa, että Juho Eerolaa näin akyiivisesti yritetään asetella minnekin laitaa puolue karttaa. Se tuo Juhosta varteen otettavan Kotkasta valittavan kansanedustajan verratessa vanhoollisiin puolueisiin.


      • nämä porukat

        21.12.2010 08:52
        ”Veltto” Virtasen lausahdus Halla-ahosta jakaa persuja

        Kansanedustaja Pertti ”Veltto” Virtanen (perus) tuli paljastaneeksi perussuomalaisten eriseuraisuuden puhuessaan Ylen Tampereen radiossa maanantaina. Virtanen mollasi Jussi Halla-ahon listaa suositeltavista ehdokkaista.

        – On hyvä, kun Jussi paljasti ne tyypit, joita ei kannata äänestää, jos välittää perussuomalaisten tulevaisuudesta. Ihan selvää on, että jos jotkut perustaisivat oman eduskuntaryhmän, niin ne ovat nämä porukat, Virtanen sanoi radiossa.


    • Salminen

      Paras Fiilari
      19.2.2011 12:55
      Persut pyörii kun kärpäsparvi ...

      Onhan toi nyt jo jotakin, että puoluetoimistokin kylmästi ohittaa kotkalaiset kansanedustajaehdokkaansa Juho Eerolan ja Freddy van Wonterghemin!

      Kun en voi äänestää Lapin enkä Satakunnan persuja, taidan jättää nämä eduskuntavaalit kokonaan väliin! Jäähän siinä ääni antamatta puolueen hyväksi, mutta miten hitossa äänestää ehdokasta, jonka toiminnasta ei ole minkäänlaisia takeita?

    • Huijausta reti

      Wonterghen Kauppalehden vaalikoneessa työmiesten puolella


      3. Eläkeiän alarajaa pitää nostaa nykyisestä 63 vuodesta ainakin kahdella vuodella.

      Vastaus: Täysin samaa mieltä

    • J.Kierola

      Kahdella jakkaralla

      Oikeistosiiven edustajat kokevat perussuomalaisten puolueohjelman lähinnä suuntaa-antavana ohjeistuksena.
      Heihin voidaan lukea Teemu Lahtisen ja Johannes Niemisen lisäksi ainakin Juho Eerola,

    • wassabb

      Kokeilkaa Lehtoa, ei ole epäselvää vaalikoneessa. Mielipide on ja kirjoituksista jo 2007 voi nähdä, että ei ole pää kieroillut..

      • Surullista sumutusta

        Työmiehenä ja palkansaajana en oikeisto porvareita tule äänestämään. Työväen puolueita syntyy aina vaalien alla, kuten EK palkansaajapuolue kokoomus.
        Jos joku luulee, että nämä ovat työmiehen asialla, ikävä kyllä erehtyvät raskaasti.


    • Työkunniaan

      Koko Työvöestönpuolue Perussuomalaiset oikeamatta ajaa aina työvöestön etuja eteenpäin ja on varma vaihtoehto vapaasti ajattelevalle duunarille.

    • Odotus palkittu

      Vihdoin työväestöllä on se oikea Työväestönpuolue Perussuomalaiset tätä on duunarit odottanut kohta puolivuosisataa, Nyt se on voimissaan.

      • oikeamatta

        Vihdoin Atro työväestöllä on se oikea Työväestönpuolue

        Oikeistosiiven edustajat kokevat perussuomalaisten puolueohjelman lähinnä suuntaa-antavana ohjeistuksena.
        Puolueen oikeistosiiven epävirallinen johtohahmo on Helsingin Jussi Halla-aho. Noin 30 kärkinimen ryhmästä tähän oikeistoryhmään kuuluu noin neljäsosa. Heihin voidaan lukea Teemu Lahtisen ja Johannes Niemisen lisäksi ainakin Kymin Juho Eerola, Oulun Olli Immonen ja Pirkanmaan Heikki Luoto. Kaikki ovat myös niin sanotulla Halla-ahon suosituslistalla.

        Lähempänä kokoomusta
        Pääosa perussuomalaisten ehdokkaista on maaseutumyönteisempiä kuin halla-aholaiset oikeistoehdokkaat. Uudellemaalle painottuva oikeisto vastustaa muita enemmän esimerkiksi maataloustukiaisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe