Työpaikan kesähelteinen tuokio 1

Hillan kaveri

Ikimuistoinen kuuma ja hiostava kesä töissä. Olin lupautunut olemaan heinäkuun järjestelemässä ja suunnittelemassa tulevaa syksyllä alkavaa koulutusta. Kanssani oli uimarannan ihanuudet uhrannut naispuolinen työtoveri. Olimme koko viikon ahertaneet arkistojen kanssa. Purkaneet kirjalähetyksiä ja muutenkin saattaneet asioita kuntoon. Työtoverini oli Hilla. Monen vuoden luotettava kaveri.

Kesä ja loma-aika kun oli, niin pukeutuminenkaan ei ollut niin korrektia mitä toimi muuten vaati. Minulla kuluneet farkut ja kevyt paita. Siinä kaikki, sillä en edes kalsareita kuumalla pidä. Sandaalit paljaissa jaloissa. Hillalla oli joka päivä eri asu, mutta aina jokin kevyt kesämekko. Sen olin huomannut, ettei tämän kesän aikana rintsikat olleet hänen rintojaan puristaneet. Olin tutustunut Hillan vartaloon jo talvella. Pariinkin kertaan. Olimme myös nyt kesänkin aikana harrastaneet muutakin kuin työtoverutta.

Työpaikallamme oli nais- ja miestyöntekijöille omat yhdistetyt suihku- ja pukuhuoneet. Nyt kuin yhteisestä päätöksestä olimme ajautuneet naisten pukuhuoneeseen. Ovi visusti lukossa. Oli kuuma ja hikoilimme. Suihkukopin edessä oli penkki ja istahdin hajareisin sille. Tartuin Hillaan ja vedin hänetkin eteeni penkille. Hajareisin myös. Helma mekosta nousi viehättävästi puolireisiin jotka kiiltelivät hiostavasta kosteudesta. Hilla istui edessäni kädet olkapäilläni ja irvisteli, että mitäs nyt. Pyysin avaamaan sepalukseni. Tunsin Hillan sormet napella ja niiden avautumisen. Hilla pisti sormen farkkuihin ja sen avulla kampesi kalun ulos. Pompahtaen se sieltä ponnahti terskan katsoessa suoraan Hillanan. Huojuva komeus oli ahtaudesta ulkona. Sitten Hilla avasi paitani napit ja riisui sen. Hyväli hartioitani ja vei käsiään alas kohti palleaa ja tunsin kämmenien painallukset hikisillä kupeillani. Minä avasin Hillan mekkoa ja solautin sen alas hartioilta. Terhakat, kolmekymppisen rinnat sojottivat uhmakkaasti kiiltäen. Nännit kuin ammukset kohti vihollista. En malttanut olla ottamatta niitä sormien väliin ja puristella. Eivät olleet mitään pehmeätä purkkaa vaan tämäkkää ruskeata nänniä. Otin rinnat käsiini ja kiinteät puolipallot täyttivät kourat. Puristelin niitä hetken ja siirryin tutkivin käsin alemmas kohti lanteita. Nostin Hillaa hiemen irti penkiltä ja vedin mekon helmat pakaroiden taakse ja otin koko leningin pään yli pois. Nostin itseäni irti penkistä ja Hilla veti farkkuni alas ja potkaisin ne pois. Patukka kiilteli huojuen Hillan kasvojen edessä. Siitä hän koppasi sen käsiinsä ja vei huulilleen. Kielellään kiusotteli terskaa ja runkkasi hitaasti vartta. Otti kokonaan kullin suuhunsa ja imi. Samalla runkaten vartta ja toisella kädellä hiveli kivespussia. Olin kuuman kesän kunniaksi hieman siistinyt karvoitustani. Nyt ei hikinen ja takkuinen karva ollut häiritsemässä hyväilyjä. Hillan sormet liikkuivat koko alapäälläni aina peräreikään asti. Levitteli ja puristeli pakaroita. Tunnusteli anuksen ympäristöä. Imi kullia ja äänteli hieman. Välillä nuoli kiveksiä ja mahduti suuhunsa yhden luumun kerrallaan. Näykki vartta hampain, mutta varovasti.

6

20317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hillan kaveri

      Otin Hillaa lanteista kiinni ja vedin hänet selälleen penkille. Hänen jalkansa olivat penkin molemmin puolin. Kumarruin ja puristelin hänen rintojaan. Näykin nännejä. Siirryin nuolemaan märkää pillua. Työnsin kieleni sileiden huulien väliin. Syvälle. Levitin jalkoja ja nuolin koko pillun ympäristön. Siinä kumartuneena Hillan ylle kullini sojotti kohti kuumaa reikää. Siirryin lähemmäksi ja työnsin kalun sisään. Syvälle. Hilla vastasi työntöön. Puristi sisäisiä lihaksia kullin varren ympäri. Hän osasi ja hallitsi pillunsa voimat. Hilla vastasi työntöihin jaloillaan lattiasta ponnistaen. Penkin vierellä seinässä oli iso peili. Semmoinen nähtävästi on kaikissa naisten pukuhuonetiloissa. Vilkaisin siihen ja näin hikiset vartalot liimautuneina toisiinsa. Työnsin syvälle ja Hillan lantio nousi ottamaan vastaan jokaisen työnnön. Hillan sormet hakeutuivat kiveksilleni ja puristi niitä hellästi. Tunsin miten Hilla jäykistyi. Se oli orkun kouristusta. Hiljensin työntöjä. Läpäilimme. Kulli sykki pillussa. Aloin hiljaa työntöni uudestaan. Nyt Hilla oli jälleen täysillä mukana. Ja tuli aika, että kullini sylkäisi kuormansa. Vedin sen ulos ja sperma lensi Hillan vatsalle, rinnoille. Hän oli aivan märkä kullini mehuista. Hän levitti sperman vartalolleen leuasta alas hennolle karvoitukselleen asti. Katsoimme peiliin ja hymyilimme. Nousin ylös ja patukan päästä putosi spermatippa lattian punakaakelille.

      Siirryimme suihkuun. Seisoimme hyvän aikaa valuvan veden alla. Annoimme sen kastella meidät ylt´ympäri. Olimme liimautuneina toisiimme. Vartalot tiiviisti painautuneina yhteen. Tovin kuluttua Hilla kyykistyi ja otti kullin käteensä ja puristeli sen kovaksi. Hän tiiraili terskan päätä ja sormin yritti venytellä sen reikää pyöreäksi. Yritti saada kielenkärkeä sisään ja naureskeli. Runkkasi ja toinen käsi vaelteli pitkin alapäätäni. Tunsin miten se meni pakaroitteni väliin ja sormi ujuttautui sisään peräreijästä. Liikkui siellä. Tuli hetki, että oli ammuttava lasti kullista ulos. Hilla ohjasi sen ammuksen kohti kasvojaan. Levitti sen poskilleen.

      Oli aika suihkutella itsemme paraatikuntoon ja jatkaa hetken vielä työrupeamaamme. Tyytyväisiä olimme. Minä ainakin. Ei voi mukavampaa työtoveruutta kokea ja siitä on oltava onnellinen. Ja mukava työpaikkakin.

      • karvakoura

        Kiva kun jollain on hyvät työpaikat.


      • oon kokeillut samaa

        Niinpä niin.


    • Hmmmm!!!

      Sellaisen työpaikan haluaisin minäkin.

    • Kriittinen sielu

      Oletko koskaan kuullut sanaa pilkutus. Nyt tuo vaikuttaa luetttelolta.

    • mumsss

      Oli kyllä tosi vaikealukuista tekstiä, just noitten pilkkujen puuttumisien takia...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe