Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Glutamaatin estäjä migreeniin

parantava lääke

Glutamaatin estäjä on keksitty.

Halvaantuneet toipuvat kävelemään jälleen, monet sairaudet parantuvat, ihmiset toipuvat vammoistaan ja loukkaantumisistaan nopeammin...

Kaikissa hermoston rappeutumissairauksissa keho reagoi vaurioon tuottamalla glutamaattiainetta. Glutamaatti on kuitenkin haitallinen, sillä se estää vaurioituneiden hermoyhteyksien kunnostusta ja aiheuttaa pysyvää solukuolemaa. Tuota haitallista glutamaattia ihmiset saavat paljon myös lähes kaikissa elintarvikkeissa käytetystä arominvahventeesta eli natriumglutamaatista (E621).

Lääke on kuitenkin keksitty. Jopa halvaantunut rotta parani täysin kolmessa kuukaudessa tämän suomalaiskeksinnön avulla.

Helsingin yliopiston tutkijat ovat olleet mukana selvittämässä, miten kehossa luonnollisestikin esiintyvä proteiini nimeltä KDI voi tukkia glutamaatin toiminnan. KDI on osoittautunut tehokkaaksi estämään glutamaatin haitallisia kemiallisia prosesseja. Proteiinilla on siten valtava kyky suojella aivoja ja selkäydintä solukuolemalta, ja jopa mahdollistaa uudelleenkasvua.

KDI- proteiinilla ei ole havaittu olevan haitallisia sivuvaikutuksia. KDI- proteiinia voidaan valmistaa helposti myös synteettisesti, mikä lisää proteiinin potentiaalia lääkeaineena. Se voi tulevaisuudessa auttaa lähes 140 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa, jotka kärsivät selkäydinvaurioista, Alzheimerin taudista, tai muista vakavista hermostosairauksista.

Kannattaa aloittaa siitä, että vähentää glutamaatille altistumista esim. elintarvikkeiden natriumglutamaatin(E621) osalta. Mutta samalla on hyvä tiedostaa, että parantava lääke migreeniin ja moneen muuhun sairauteen on jo olemassa, kunhan ihmiskunta on kypsä syrjäyttämään nykyisen sairauksia ylläpitävän lääketeollisuuden ja antamaan tilaa todelliselle tieteelle ja terveydelle.

2

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lue juttu
    • aurat miekoiksi

      Ei ehkä, mutta aiheuttaa monille migreenikohtauksia. Itse olen parantunut lähes täysin kolme-neljä kertaa viikossa vaivaavasta aurallisesta migreenistä välttämällä systemaattisesti E621 ruoassa. Nyt on lievä kohtaus ehkä kerran kahdessa kuukaudessa. En käytä estolääkkeitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe