Tyttöystäväni kiihottuu häpäisemisestä, mitä teettäisin hänellä?

Teettäjä

Tyttöystäväni on melko ujo ja mielestäni kaikin puolin kiltti tyttö. Seksikokemusta hänellä ei juurikaan ole, olen hänen toinen kumppaninsa. Ensimmäinen oli ollut samanlainen kiltti ja perinteisen seksin harrastaja. Ihan ok-seksiä hänen sanojensa mukaan mutta aika mitäänsanomatonta. Nyt olen huomannut, mitä hän sillä tarkoitti.

Seksimme on kertakaikkisen hyvää ja antoisaa. Olen hyvin hämmästynyt kaikesta mitä hän haluaa kokeilla ja tehdä. Olen alkanut ehdottelemaan mitä erilaisimpia asioita ja tuntuu, että kaikki käy. Ensin hän saattaa nolostua ja vaikuttaa jotenkin tosi hämmentyneeltä ja kielteiseltä mutta sitten myöhemmin kun sanon, että nyt tehdään niin ja näin, niin ei kuitenkaan kieltäydy vaikka onkin selvästi poissa tolaltaan.

Jos vaikka sanon, että ajattelin illalla laittaa anustapin pyllyysi ja sitoa sinut silmät peitettynä tuohon tuoliin ja videoida, kun teen sinulle useamman orgasmin, niin hän saattaa sanoa, että et varmasti sido ja on puoli päivää posket punaisena ja hermostuneen oloinen. Sitten kun ilta koittaa ja sanon, että nyt on sen aika, niin ottaa kuitenkin pienen kieltelyn jälkeen vaatteet pois ja asettuu tuoliin käsiteltäväksi ja saattaa olla jo heti alussa tosi kiihottunut ja kostea.

Hän vaikuttaa kiihottuvan kovasti kaikenlaisesta pienestä häpäisemisestä tai hänelle noloista asioista ja olenkin miettinyt mitä kaikkea voisin hänellä teettää. Aiemmin kuvattujen videoiden katseleminen on hänelle tosi kova paikka. Hän ei vaan ilmeisesti kestä sitä, kun saan hänet laukeamaan useammankin kerran, juuri silloin kun haluan. Juteltiin siitä joskus ja hän sanoi että ajatus siitä, että teen hänelle mitä haluan ja samalla kuvaan sitä on tosi nöyryyttävä. Siksi kai niiden otostenkin katseleminen on niin kova paikka. Olen muutaman kerran pyytänyt hänet katselemaan niitä ja kesken kaiken käskenyt ottamaan housut pois ja näyttämään onko kiihottunut. Voi sitä punastelun määrää kun paljastuu, että hän on ihan märkä. Sama tapahtui kesällä kun kävimme kaupoilla niin, että hänellä oli lyhykäinen hame, pepputappi pyllyssä ja pikkarit käsilaukussa. Kotiin tullessa hän näytti kuin juoksulenkiltä tulleelta, posket olivat niin punaiset. Ja koko alapää ihan märkä.

Nyt innostuin kirjoittamaan mutta tarkoitukseni oli siis kysyä onko teillä ideoita mitä keksisin hänellä teettää? Ei siis mitään sellaista, mikä oikeasti satuttaa tai häpäisee hänet tuttavien tai työkavereiden silmissä. Mutta kevyt sitominen tai piiskaaminen ja kaikenlainen kuvaaminen tai pieni julkinen vilauttelu tuntuu kyllä käyvän. Vaikka aina siitä ensiksi kieltäytyykin. Ajattelin näyttää tämän viestiketjun hänelle ja "luvata" toteuttaa parhaat ehdotukset. Saapa nähdä miten hän siihen suhtautuu :)

75

22102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konsteja

      Kuvaa kun hieroo itseään, lopetat vasta kun on lauennut. Tai anna partahöylä ja kuvaa kun sheivaa itsensä, siis jos ei ole jo posliini.

    • heppuliini30002

      kaikenlaista voi kokeilla erityisesti jos on jossain vieraassa kaupungissa lomailemassa, esim. kesällä:

      - oikein lyhyt minihame, ilman pikkupöksyjä julkisella paikalla (erityisesti, jos on ajeltu posliiniksi)
      - kylpylän yhteissaunaan alasti vieraiden miesten kanssa (erityisesti jos on ajeltu posliiniksi)
      - housuihin pissaus tai aikuisten vaippojen käyttö julkisella paikalla
      - riisuuntuminen ja sormetus avoimen ikkunan edessä niin, että näkyy ulos
      - mieshierojalla käynti alastomana kokovartalohieronnassa
      - miesgynellä käynti
      - antaa vieraan miehen kopeloida jalkojen välistä esim. baarissa

      Ja jos merkit viittaavat vähän siihen suuntaan, että muutkin hommat vieraan miehen kanssa voisivat kiinnostaa ja kiihottaa, joten vaikka sitten pöksyt pois ja peitto heilumaan vaikka pikkujoulujen päätteeksi...

      • Kuulatreeni

        jotka juuri pysyvät sisällä ja katso miten käy jos/kun kiihoittuu, putoavatko pois. Helppo tehdä noin vaikka siivoillessa tai ruokaa laittaessa. Enkä tarkoita, että komennat ruokaa laittamaan vaan että teette sitä vaikka yhdessä. Pääasia, että on sellaista tekemistä, jossa ollaan seisoviltaan ja liikutaan sopivasti. Ruoanlaitto saattaa kyllä vaikeutua kun joutuu keskittymään alapään lihaksiin.
        Ja jos ei niiden sisällä pitäminen muuten ole kyllin vaikeaa, niin vaihda pienemmiksi tai painavimmiksi, tai laita niihin painot. Ennemmin tai myöhemmin ne putoavat ja voit tarkistaa kuinka kostea hän oikein on. Jonkin seuraamuksenhan olet tietenkin jo ennalta ilmoittanut, jos noin käy.


      • 3+1

        Mulle herää kysymys, onko naisystäväsi todella 100% mukana vai onko hänellä heikko itsetunto ja sitä kautta ylikorostunut halu miellyttää ja hylkäämisen pelko, jollei suostu ihan kaikkiin oikkuihisi. Alistuva osapuoli on oikeasti kontrollissa, kaikessa on oltava yhteisymmärrys etu-, ei jälkikäteen. Jos myisit palveluitasi, kuinka moni palaisi uudestaan. Jotenkin jutuistasi paistaa, ettet ole hänen arvoisensa, sori vaan.


    • d fefref e

      Juota pullo tai pari siideriä, älä kerro etukäteen mitään. Kun tyttöystävällesi tulee asiaa vessaan, mene mukaan ja ota tyttöystävääsi lujasti ranteista kiinni. Anna tyttöystäväsi rimpuilla, kunnes pissa tulee housuihin. Vaihtoehtoisesti voit repiä pikkuhousut pois, laittaa suihkun suihkuttamaan korkealta ylhäältä selällään makaavaan tyttöystäväsi kasvoille, ja sitten naida häntä. Tyttöystäväsi tuskin pystyy loputtomiin pidättelemään orgasmia, pissahätäänsä tai muutenkaan pyristelemään vastaan. Siideri poistaa myös estot, eikä varmaan kannata turhaan etukäteen kertoa suunnitelmista. Toki voit naida takaapäinkin, ja käskeä tyttöystävääsi pidättelemään. Lisäksi voit laittaa kameran kuvaamaan rimpuilun ajaksi.

    • nakuilijaheebo

      Vie kesällä nakurannalle :)

    • dlasjdlfösajdlöfjas

      ehdotuksia täällä..ja vois luulla et noi satuttaa... Itse naisena mietin että just toi pissaaminen ois nöyryyttävää...nimenomaan niin et katselet...ei siinä mitään ylimääräisiä suihkuja sun muita tarvita..

    • V.Keskinen

      pitää tyttöystävääsi pelkkänä seksileluna? Vai oliko tämä pelkkä iljettävä provo? Toivottavasti sillä jos minua kohdeltaisiin kuvaamasilaisesti lähtisin potkaistuani ensin sinua kovaa kiveksille. Et selvästikään rakasta ja kunnioita tyttöäsi. Toivottavasti pian ymmärtää että olet pervo.

      • Sikermän Idiopää

        seksistä. Ihan mahdotonta sanoa, miksi asia olisi jotenkin toisin, kun ei ole tuntenut pitempään. Ei ole kauhean monia eri tapoja pitää seksistä. Seksi on maailman normaalein ja luonnollisin asia. Olethan oppinut tämän jo aikaisemmissa elämissäs? Vain siten voit aidosti nauttia esim. selibaatista, jota esim. anustappi ajoittain edellyttää.

        Naisystäväsi voisi ehkä kiinnostua enemmän esim. painista kanssasi ja olla oma-alotteisempi. Voiko kukaan pitää alastomuudesta aidosti ja oikeasti ilman kulttuuria. Suomen tilanteesta en silleen tiedä.


      • K.Beskinen

        Aina voi sanoa, ettei suostu. Monet naiset tykkää alistamisesta, toivovat olevansa seksileluja ja kiihottuvat sitä enemmän mitä heitä viedään, sitä enemmän mitä vahvemmin ja mielikuvituksellisemmin.

        Sulla on varmaan perussuomalainen peruskauraote seksiin, jossa ollaan vähän hämillään että onko tää nyt syntiä vai ei. Ja sitten jyystetään hiljaa hämärässä viltin alla, vaihetaan asentoa kerran ja käydään pesulla vuorotellen. Sekin on tavallaan ihan ok, kukin tavallaan.

        Mun mielestä jälkimmäinen on pervompaa, koska siinä suljetaan ulos moni kiva juttu häveliäisyyden vuoksi ja aikanaan se johtaa siihen, että koko hommasta tulee velvollisuus ja menee maku.


    • Kerrotko minkä ikäinen tyttöystäväsi on? Asuuko vielä kotona vai asutteko yhdessä? Suurin piirtein minkä näköinen? Sen jälkeen voin antaa ideoita.....

    • Olbzolb

      Jos haluat häpäistä tyttöystäväsi niin minä ainakin pakottaisin naikkosen tekemään makaroonilaatikkoa aamusta iltaan ja läiskisin samalla paistinpannulla perseeseen! Voisit myös kutsua ystäviä leikkiin mukaan ja joisitte luonnollisesti kaljaa.

      • lirinää

        Juts häpäsin itseni kusemalla housuun, kun luin tän XD


    • dffdfdf

      Ns, raiskaa se sänkyyn :D. Leikkimielisesti, nappaat sen ja sidot kiinni ja riisut hikiseen farkut ja panet takaapäin. Tykkää tai sitten ei..

    • mrsX

      Tyttöystäväsi luottaa sinuun, ja on valmis kokeilemaan rajojaan kanssasi - älä ylitä sopivia rajoja siltikään. Olen onnellinen että sinulla on tälläinen tyttöystävä, joka on valmis kokeilemaan rajojaan SINUN kanssasi.... Pidä tämä mielessä :)

    • Jonne123

      Näyttäisi sitä, että tyttöystäväsi pitäisi tapahtumien odottelusta enemmän kuin itse tapahtumasta. Henkinen puoli on tärkeämpi kuin fyysinen kontakti, joka tulee tapahtuman työstön ja sen aiheuttaman häpeän jälkeen.

      Ehdotan, että satsaat nimenomaan "henkiseen painostukseen", jossa kerrot etukäteen, mitä illalla tulee tapahtumaan. Näin saatte paremman kokonaisuuden kuin pelkästään suoralla toiminnalla, joka voi ahdistaa tyttöäsi liikaa.

      Hauskoja leikkihetkiä teille molemmille.

    • Akvariaatti

      Tilanteen odottaminen varmaan on _se_ juttu joka kuumottaa.

      Jos olette juhlimassa niin että tyttö on laittautunut kauniiksi, kerro että kotiin päästyänne tyttö joutuu sellaisenaan vaatteet päällä suihkuun niin että meikit valuvat pitkin kasvoja.

      Siiderijuttu oli kyllä hyvä, mutta toimii varmaan paremmin kun ekan siidenrin puolivälissä kertoo ettei tyttö tule pääsemään vessaan, tai ettei ainakaan voi ottaa housuja pois.

      Kesällä sen sijaan että laittaa pikkarit laukkuun, voisi repiä ylläolevat pikkarit rikki.

    • jok in 3

      Oletko mustasukkainen? Jos et, menkää naapurikaupunkiin tansseihin. Anna tyttöystäväsi tanssia vanhojen miesten kanssa. Menkää sitten yhden miehen kanssa sivummalle ja anna miehelle lupa kähmiä vapaasti tyttöystävääsi. Ehkä tyttöystäväsi voi laittaa päällensä esim tiukat farkut.

      • kähmeltäjä

        Kähmintää tiukkojen farkkujen läpi? Eihän siitä mitään iloa saa irti, ehdottomasti parasta on lyhyt hame/mekko, jonka alle vieras mies saa kätensä työntää. Kaikkein herkuinta on tietysti, jos hameen alle livahtaneet sormet eivät törmääkään pikkupöksyihin, vaan kutsuvan liukkaaseen pimpparakoon.


    • tompsajokaonsairas

      kulli pilluun ja ah

    • IM_THE_BOSS

      NYRKKI PERSEESEEN!

    • pävö

      itse en kyllä kiihottuisi jos minua vaan kosketeltais haluan itsekkin hyväillä toista sekin kiihottaa jos saa imeä vaikka kiveksiä pää asia että saan kosketella ja tehdä hyvää toiselle.joskus tulee parin vaihto mieleeni se vois olla ihan jees toisen parin kanssa.seksi on tärkeää parisuhteessa oli ikä mikä tahansa mut pää asia se ei saa olla.jos kärsii stressistä tai on uni vaikeuksia niin kyllä se rentouttaa ja nukuttaa.luulis että paikatkin jo kipeytyy jos usein harrastaa seksiä ja monta tuntia.

    • Teettäjä

      Kiitos kaikille asiallisesti vastanneille. Eiköhän niistä saada aikaiseksi jotain kivaa :)
      Niin, "Tyttö"ystäväni on siis n. 30v, itsekseen asusteleva, hoikka ja kivan näköinen nainen.
      Mustasukkaisuudesta en tiedä mutta parinvaihto tai kolmannen osapuolen mukaantulo ei ole minun, eikä hänenkään, juttunsa. Jotain muuta sen pitää olla.
      Hän on seksileluni aina toisinaan kun sekstailemme, totta, ihan niin kuin minäkin olen sitä hänelle niin halutessaan. Niin se toimii ja tuntuu kummastakin hyvältä. Toisinaan sitten taas kaikki menee ihan toisin, rakastellaan pitkään ja antaumuksella toisiamme katsellen ja tunnustellen, ilman mitään erityisiä roolileikkejä. Niiden aika on silloin kun on, meille se sopii oikein hyvin ja nautimme siitä paljon.

      Hauskoja leikkihetkiä kaikille muillekin

      • Röllimetsään paskoja

        Syökää huonostikypsynyttä hernesoppaa ja ruisleipää ja senpäälle kokkelipiimää.Yrittäkää olla päivä pieremättä ja se kuka häviää tarjoo kaljat lähibupissa.


      • kiinnostunutsonni

        voisit muuten kertoa, jos joku täällä esitetyistä jutuista totetui myös käytännössä ;)


    • peki53

      Lukekaa kirjoja ilman aurinkovoidetta kesäkuumalla. Jo on alapää kosteana...

    • jj

      Kuulostaa todella pahalta ja siltä ettet kunniota tyttöystävääsi lainkaan. Suosittelen pysyttäytymään vähän rauhallisimmissa leikeissä ettei lähde paremman matkaan.

      • tiinuzka77

        Mieti hei vähän ensi jos tykkää häpäisemistä, silloin se kunnioitus mitä sitä haluaa on just sitä häpäisemistä.

        Eihän tuo mies kuin toteuta naisensa toivetta. se on just sitä toisen kunnioittamista sellaisena kuin se on.


    • Terveisiä vaan

      Tee alastonsuomeen profiili ja julkaise muutama kuva tai video.
      Tällä saat naisen jälleen kiihottavan häpeän ja kiiman pariin.

      • Näin on

        Tuo alastonsuomi on yksi pahimpia kotimaisia evästeiden lähettäjiä.

        Jos muutat palomuurin asetuksia siten, että evästeet on estetty, ei kuvat näy.


    • 4 real

      ÄLÄ NÄYTÄ TÄTÄ SILLE SE VARMAA SUUTTUU KU NÄKEE ET TÄNNE OOTSIITÄ KIRJOTTANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (oikeesti) :D
      mutta sänkyyn sitominen ois varmaan ihan kiva?:)

    • kukkuu kukkuu kaukan

      Ihan ihmehommia näillä ihmisillä

      • 18hty35

        tais jätkä nähdä unia :) sitä se teettää kun on jotain mitä toivoisi.


      • coral987

    • Voi jeesus sentään

      Älä vaan kerro nimeäsi, voi tosiaan pää muuttaa muotoaan.
      Ymmärrän et kännissä sekoillaan mut saatana jätkä täys tyhmyys ja akka ei sitä tajuu tai sit samaa kaliperia.

    • Järkyttynyt

      Järkytyin kyllä kovasti, lueskellessani viestiäsi. Itse kyllä pidän myös rajuista esileikeistä, joissa saa oikeasti naida ja paljon, mut toi menee jo vähän sairaaks et kuvaat sen ku saat naiselles orgasmin. Pakko myöntää, että kiihotuin ! 8D

    • -

      Jos hän kerran aina kieltäytyy, niin miksi laitat hänet tekemään tälläistä?

    • ........

      Haastattele ensin häntä, mihin hän olisi valmis. Eli väkisin ei tietysti mitään!

      Minun mielestäni (naisena) parasta olisi se, että:

      1. Sidot naisen silmät, ettei hän näe. TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ. Poistaa estoja, kun ei näe mitä tapahtuu -> Nainen sallii itsensä nauttivan enemmän!
      2. Sidot hänen alastomana sänkyyn kiinni, tai ainakin hänen kätensä kiinni yhteen (selän taakse).
      3. Jokin suukapula tai vastaava voisi olla hyvä myös (eli sidot jotain hänen päänsä ympärille, mikä peittää hänen suunsa). Tämä kuitenkin vaihtoehtoinen.
      4. Mikä on hänen lempijuttunsa? Yhdyntä (raju)? Yhdyntä klitoriksen hieronta? Pelkkä klitoriksen stimulointi? Suuseksi? Sormiseksi? Mikä asento?
      -> Alat tekemään hänelle hänen lempijuttuaan, se mikä tuntuu hänestä kaikkein parhaimmalle, ja sanot hänelle, että teet sitä niin kauan kunnes A. hän laukeaa, B. hän laukeaa useamman kerran tai C. itse tahdot lopettaa.

      Alistus on päivän sana, sanon minä :D Mutta tietysti vain sen verran, mitä naiselle sopii.

      Vola! :)

    • ruskea hammas

      Käytä sitä toilettina.

    • toinen kiltti tyttö

      joillaki on sairaita ehotuksia.mut jos kerran näytät hänelle kirjotuksesi se on oikein kuin hänen tietämättään.ei kannate laittaa nettiin mitään videoita tai kuvia. mulla taas on se ettei mies anna mulle. olishan se kiva kun olis mies joka haluaa toteuttaa toisen fantasioita itekin kilttinä tyttönä en kehtaa myöntää oikeen mitä haluan. pitää kuitenkin muistaa raja mitä täälläki on liian sopimattomia ehotuksia joissa mitään järkeä tuoki pissa juttu melko sairasta hyi!

    • nykyäänvähemmänkiltt

      Aikanaan menetin kaikinpuolin lupaavan suhteen. Monesti mietin sen aikana, että olisi kiva tehdä jotain epätavallisempia ja rankempia juttuja, mutta nainen oli häveliäs puheissaan niin kuin minäkin. Jälkikäteen selvisi, että nainen oli toivonut minun olevan paljon rajumpi, muttei kehdannut pyytää. Niin paljon olisi ollut mahdollista ja suhteesta olisi voinut tulla täydellinen. Sääli, mutta näistä oppii.

      Pissajutut eivät oikeastaan ole minun heiniä, mutta mikä siinä on sairasta mikä kahden aikuisen mielestä on ok? Tee niin kuin lystäät, sinun ei tarvi suostua mihin et halua, mutta ei tarvi tulla kertomaan muille miten elää.

    • Tosikilttityttö18

      En tajuu mikä tossa järkyttää. Ite kiihotuin ihan sikana. Vanhoolliset vois vähä avartaa maailmankuvaa, jos ei rajuista tykkää (ei sillä että toi ois rajua, mutta...) niin sitten pitää vaan suunsa kiinni. Kyllä mies tietää mitä tekee :)

      Onnee teiän leikkeihin, kuulostaa nannalta!

    • jäbätsy

      miten olisi tälläinen alistus leikki>>
      laita kaulapanta hänelle kuin olisi lemmikki. tee myös lemmikillesi lepopaikka lattialle.
      kerjää maukuen ruokaa iloisena kun tulet 'töistä' joten anna ruokaa lemmikkilautaselle vaikka suikaloita lihaa tai pastaa, myös maitoa tai vaniljakastiketta tms jota voi kielellä lipoa kupista.
      ehkä vielä hännän tapainen ruoska peppuun?
      silittelet, juttelet ja taluttelet pitkin asuntoa kuin kävelyllä ulkona olisitte. maukuu(juttelee) ja puskee. sitten sohvalla lemmikki vieressä tai osittain sylissä >>koskettelua >> panet häntä.
      sidot lemmikin nukkuessa, laitat suu/silmä siteen, joka herää kosketteluun muttei voi mitään ja käytät sumeilematta kiireettä hyväksesi.
      en ole testannut :)

    • Yllätysten yö

      Ilmastointi teipillä teippaat huoran olohuoneen pöytään siten, että pylly vain on somasti pystyssä ja laitat pussin akan päähän, pyydät appiukon kylään kaljalle ja pyydät ukkoa nuolasemaan pöydällä teipattuna makaavaa huoraa. Ilmeet ovat näkemisen arvoiset kun poistat pussin huoran päästä...

    • perätön

      vai niin enpä jaksanutlukea

    • mk

      Naisesi haluaa olla seksuaalisesti vapautunut kun haluaa koekilla kaiekn lasita ja tiellä ei seksi ole kaavoihin kangistunutta.

    • joka asiaan puuttuja

      naisesi on kiihottava pakkaus! lähetä omakuvaan seksikuvia , jossa sen kasvot näkyy:) siitä se pitää.

    • Tralalaaah
      • NN86

        Nana ja Kaoru on ihana manga! En tajua näitä "höhöö sulla ei oo ees muijaa"-viestejä, siis itse olen nuori nainen ja fantasioin juuri NtK-tyyppisistä leikeistä..! Onko naisen seksuaalisuus joku tabu vieläkin, eikö nainen saa myöntää että kiihottuu helvetisti jostain ei-niin-tavallisesta jutusta?? HV kaikki ahdasmieliset!!!

        t. ketjuja, puremia, piiskaa, kiimaa...siitä se suhde paranee! :)


    • Vanha konkari

      Haha...sulla ihan hyvä fantasia. Kun lukee tuota niin tuskin sulla edes tyttöystävää :D

      • :)

        ..ja jäbä kiihottuu lisää kun saa hyviä neuvoja ja pääsee runkkaan :D


    • Mees tänavalt

      Olet hullu!

    • tulinen tanmma

      olen ravi nainen kiihotun kun näen kun ori kuohitaan seisaaltaan.

    • Miestä häpeään

      Suutuin miehelleni kun yllätin sen vessasta runkulta, mulla oli rouva töistä ottamassa viiniä. Sanoin että näyttää molemmille kun kerran seisoo, naama punasena seiso kun otin housut pois ja kalu pystyssä. Runkattiin molemmat ja työntelin sormia takpuoleen, yöllä pidettin molemmat sitä "seksiorjana" aamun asti. Työkaverini oli lähtiessään tyytyväinen kun sai yllättäen nuorta miestä 19v. (eukko54v) Ei ole runkannut kun mun edessä sen jälkeen, mitä nyt joskus humalassa jakanut toisen naisen kanssa.

    • pelimies12345

      www.enternum.net/index.php?r=4179&m=3

    • tendernkind

      Alistetuna olemisesta tykkäävä ihminen tais olla sellainen joka halua siirtä vastuun toiselle. Ettei tarvi tuntea häpeä siitä missä hän on osallisenna.

    • hhhhhhjllljj

      hyi ******** mikä jätkä..

    • gb3l

      Koen samanlaiset asiat kiihottavaksi kun sinun tyttoystavasikin. Poikaystavani on tehnyt minulle hyvin vastaavia temppuja ja me molemmat nautitaan niista. Jos kantti riittaa, kokeilkaa vai pienia hengitys leikkeja ja sitomista. Rakastan sita etta han maaraa milloin minun on lupa hengittaa tai edes liikkua. Samaan aikaan han kiihottaa minua esimerkiksi vibraattorilla, kielella tai sormilla, mita nyt tekeekaan mieli. Han on myos kaarinyt minut kokonaan alasti kelmuun ja kuvannut kaiken. Mutta onnea ideoinnille. :D

      • Ticklingfeet

        Toi kelmuun kääriminen ois varmasti mukavaa... Hyvin löytyy videoita aiheesta esim. dailymotionin ja youtuben videoista. Mulla on vielä kutitusfetissi, videot on aivan ihania, joissa nainen on paketoitu kelmulla nilkoista kaulaan ja lisärangaistuksena saa kutitusta jalkapohjiin... siinä kun ei voi liikkua... :)


    • tornionyymi

      Hei. En oikein tiedä näitä seksiasioita. Kannattaako se ilmakupla kondomin päässä puhkaista? entä pitääkö kiveksetkin laittaa kondomin sisään??

      • Suosikki 82

        Jos saat ne seisoon.


    • Nainen itse...

      Nää jotkut on ihan sairaita!!!

    • Kermajärvi

      Aseta hänet kottikärryihin ja lyki ympäri kaupunkia.

    • Ben Dover

      Rakkaani, syöthän myös kakkaani?

    • pirkkku

      Miks kohtelet muijaas tollee? siis se vaikuttaa tosi ujolta ja ei uskalla oikeasti kieltäytyä asiasta.

    • pirivieteri

      Täälä kunno teinifeidareita.. tuo poika joka häpäisee tai paukuttaa seksiystäväänsä on hirveä pervo. Taitaa olla psyykessä vikaa ja kyykyttää tyttöä liikaa.. yli mennyt se.addikti.. JA vielä kirjottaa nettiin?!! kysymään lisää häpäisyvaihtoehtoja ja pökkimisasentoja... eisaatana! tyttö ei uskalla sanoa EI!

    • PETEEEE

      kun hänen vanhempansa on paikalla niin alat hieroa häntä ja vähitellen riisut hänet ja sillain että hänän vanhempansa näkee ja kuulee :)

    • Kyllä kiihottaa

      Minulle maistuisi, nam.
      Jostain syystä minua kiihottaa tuo. Pitää myöntää että tulin ihan kosteaksi tätä viestiketjua lukiessani. En ole päässyt itse kokeilemaan mitään tuollaista mutta mieli tekisi. Ehkä vielä tapaan sellaisen kumppanin kenen kanssa se onnistuu tai uskallan ehdottaa.

      Sitä odotellessa.

    • kk+ÄÄnn

      Johonkin raja on vedettävä. Vaikuttaa siltä, että sinulla ei ole rajoja( vaikka päinvastaista väitätkin), koska olet valmis nöyryyttämään ja häpäisemään naistasi miten vain, missä tahansa, välittämättä hänen tunteistaan ja haluistaan. Naisesi ei osaa rajaa vetää, joten sinä venytät rajoja hänen puolestaan. Et kerro tyttöystävästäsi, ulkonäöstään, itseluottamuksesta, mutta vaikuttaa siltä, että sm-henkisyydestään huolimatta tyttöystäväsi ei ole täysillä mukana leikeissäsi, vaan pelkää tulevansa hylätyksi, jos ei suostu kaikkiin( sairaisiinkin)oikkuihisi. Eli onko tyttöystäväs sinua ns. vähemmän viehättävämpi ja hän haluaa epätoivoisesti miellyttää sinua kaikin mahdollisin tavoin. Koska pelkää hylätyksi tulemista. Et kerro aiemmista suhteistasi, oletko aiemmissa suhteissasi kohdellut naisia samankaltaisesti?

      Olen minäkin ns. kiltti tyttö, jolla tuhmempiakin fantasioita,( mutta suhteellisin viattomia sellaisia)Ja seksuaaliset fantasiani ja kiinnostukseni yleensä eivät siis kohdistu yksinomaan miehiin, vaan myös naisiin ja transihmisiin. Vaikka olenkin harrastanut seksiä vain yhden miehen kanssa) Mutta kaltaisesi miehen kanssa en kyllä ryhtyisi mihinkään. Mutta kukin "tyylillään"

      • attention---

        Myöhemmin ketjussa ilmenee, että kyseessä on noin 30 vuotta vanha, ilmeisesti ihan ok:n, näköinenja hoikka nainen.


    • Kosteat päiväunet

      Hei Teettäjä Master

      Älä masennu vaikka jotkut haluu täällä tehdä susta syyllisen vaimosi alistamiseen jne.

      Tiedän tarkkaan kuinka vaimosi nauttii koska elän samanlaista roolia. Itselläni kuitenkin homma toimii hieman toisin. Koska omaan valatavan seksuaalisen mielikuvituksen niin annan miehelleni pieniä vinkkejä silloin tällöin. Sitten mieheni keksii näiden mukaan sopivia leikkejä. Esimerkiksi kerran kerroin nähneeni sokoksella hiemen tuhdin naisen lyhyessä minihameessa pyllistelevän hyllyjen välissä niin että pyllyn posket ja stringit näkyivät. kerroin kuinka inhottavaa ja alistavalta se näytti. Viikonloppuna sitten mieheni päätti että lähdemme kauppaan vähän kauemmas ja minun oli puettava minihame ilman pikkareita. Arvaat varmaan kuka joutui poimimaan makaroonit alahyllyltä ostoskoriin. Olin poskiltani aivan tulipunainen häpeästä kun en tiennyt kuinka moni oli nähnyt aivan perukoille asti. Mahlat valuivat reisiä noroina ja tuskin maltoin odottaa kotiinpääsyä ja pientä piiskan saantia kun olin ollut huoran näköisenä kaupassa.

      Olis kiva vaihtaa juttuja muttei täällä yleisesti! Ilmoita jos olet kiinnostunut!

    • jenniferia-

      Ihan täysin mahdollista on että naista vain jännittää tehdä niitä nöyryyttäviä asioita vaikka niistä täysin nauttiikin, ja siksi ensin yrittää sanoa ettei kehtaa. Pidän itsekin kovasti alistetuksi tulemisesta, käytetyksi tulemisen tunteesta, ja olen huomannut että omaa ja toisen osapuolen intoa lisää yleensä se kun vähän "tappelee" tai väittää vastaan ettei muka halua.. ;)

    • Tyttösiili

      Oletko "Teettäjä" vielä mukana? Kiinnostaisi tietää saitko täältä jotain ideoita ja/tai mitä olette puuhailleet? Kirjoituksesi kiihotti minua tosi paljon, tunnistin itsestäni aika monta samankaltaista mielitekoa...

    • Ihan turha miettiä oliko tämä orginaali avaus provo vai ei,fakta on kuitenkin se että tällaista sub-henkisyyttä on paljon useammassa naisessa kuin yleisesti luullaan.Jotkut vievät sen pidemmälle ja tutustuvat s/m-maailman ihmeisiin,toiset tyytyvät toivomaan että mies tajuaa ottaa selvää,mikä partneria kiihottaa ja missä menee rajat..Ja sitten petytään kun ei uskalleta kertoa toiveita kun luullaan että se on jotenkin poikkeavaa..Rohkeasti siskot ja veljet kokeilemaan,se on vaan seksiä!

    • Looragog

      Kuullostaa varmaan aika oudolta, vaikka olenkin vasta 14 kiihotun samanlaisista asioista kuin vaimosi.
      Tosin saa olla myös hieman enemmän väkivaltaa mukana siis niinko sadomasokismia tarkoitan.
      Olisin innokas kokeilemaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3489
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2899
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2544
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2059
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2055
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1816
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1682
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1618
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1306
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      263
      1290
    Aihe