Botox

tätä loppuelämä on

Onko kenelläkään kokemuksia botoxista migreenin hoitoon? Onko auttanut, missä laitettu ja paljonko maksaa.

Keinot rupeaa olemaan vähissä. 4 kuukautta sairaslomalla, migreeni päivittäistä. Estolääkkeistä käytössä koko repertuaali nyt. (verenpainelääkkeitä, kipukynnystä nostava lääke ja epilepsialääke)

Kertokaa kokemuksia sekä hyviä että huonoja.

6

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikennähny

      No mulle laitettu 4 eri kertaa, 3 eri pistäjää. Ei ainakaan mulle apua päivittäiseen migreeniin. Kokelemalla selviää. Eka kerta kunnalla, muut yksityisellä.

      • 7uihjnlkm

        Tai siis osaako kuka tahansa lääkäri pistää ja tuntevatko pistospaikat? Eli miksi vaihdoit kunnallisen hoidon yksityiseen. Eikö se ole aika kallista?


      • Kaikennähny
        7uihjnlkm kirjoitti:

        Tai siis osaako kuka tahansa lääkäri pistää ja tuntevatko pistospaikat? Eli miksi vaihdoit kunnallisen hoidon yksityiseen. Eikö se ole aika kallista?

        Vaihdoin, koska ei tulosta. Mutta pettymyksen tuotti nämä 2 muutakin, jotka ovat ihan maankuuluja pistäjänikkareita. Olihan se kallista, en enää muista minkä verran, oisko ollut parisen sataa egeä. Sitten joutui kuskailemaanitse niitä ampulleja apteekista edestakaisin. Kuten sanottu, joillekin auttaa tosi hyvin.
        Vaikutusaika lienee - 3kk kerrallaan. Yllättävän eri paikkoihin pistivät. Lykkyä sulle.


    • parempaa päin!

      Sain botoxia viime vuoden loppupuolella kahteen kertaan, suurinpiirtein viimeisenä keinona, sillä mitkään estolääkkeet eivät tuntuneet auttavan. Tai, jos auttavat, niin pää on niin sekaisin, etten koe olevani työkykyinen niistä. Minulla tuli botoxista molemmilla kerroilla viikon migreenit päälle - mutta sitten noin kuukausi parempaa aikaa. Ei mikään ihmelääke minulle, mutta kannattaa tosiaan kokeilla!

      Käsittääkseni botoxia ei pistele kuka tahansa. Itse kävin sairaalan neurologian polilla eli maksu on sitten se polin käyntimaksu. Suosittelen kyllä että hankkiudut tuossa tilanteessa hetimiten polin asiakkaaksi. Kyllä - sinne pääsee sinnikkäästi tekemällä se ainoaksi mahdollisuudeksi. Vaikka sitten ensiavun kautta. Kokemusta on. Tai itse varmaan tuossa tilassa oletkin jo siellä listoilla. Muille tsemppausta siis :) Migreenissä kun tuppaa olemaan liian "kiltti" ja menee mihin pääsee helposti tai pysyy kotona.

      Minulla on nyt akupunktiosta erittäin hyvää kokemusta meneillään. Tai ainakin oli - kolme viikkoa terveenä. Nyt sitten taas migreeni takaisin, saa nähdä jääkö päälle niinkuin ennen. Kaikki hoidot kokeiltu. Pohjalta (eli tuollaisesta eläkekunnosta kuin sinä) olen kuitenkin useaan kertaan jo päässyt irti. Kokeile ihmeessä ihan mitä vaan, minkä voit uskoa auttavan! Sitten kun saat kierteen katki, niin tsemppaa kohtuulliseen liikuntaan ulkona ja syömiseen (mitä ja milloin). Nyt niistäkään ei ole ihmelääkkeksi ainakaan omakohtaisesti tiedän - tuollainen kierre ei katkea kuin jollain ihan erilaisella! Anteeksi paapovat lauseet - toivon kovasti, että pääset taas elämään kiinni ja ilman jatkuvaa migreeniä!

    • ap.,.,.,

      Käyn neuronpolilla kerran kuussa, mutta toistaiseksi laitetaan aina joku estolääke lisää.

      Jatkan kyllä sinnikkäästi. Elämä tämmöisenä ei ole hauskaa.

    • migraena gravis

      Itselleni ehdotettu myös Botoxia, mutta en ole ottanut, enkä ota . Sen sijaan ohimoille laitettava puudute auttanut aina vähäksi aikaa. Tehty kolmasti Markus Färkkilä Postitalossa päänsärkykeskuksessa. Kannattaa kokeilla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe