Lapsen teko-ohjeita..

tulevalle isukille

Miten tehdään tyttövauva? pitääkö sillä ratkaisevalla hetkellä olla tyttö mielessä, vai
jotenkin muuten neitimäisen hempeä. Olisko jollain tyttölapsen isukilla jotain vinkkiä tekotapaan ???

nimim. tyttövauva haussa.

37

9006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      Vetäse takaapäin, näis saat tyttövauvan.

      • Tuufyuhh

        Valitettavasti se on täys kysymysmerkki, mihin ei voi ite vaikuttaa millään tavalla, kenelle suodaan poika tai tyttö, mikä röntgen kuvasta voi nähdä sukupulen, pelkkä toive eli arvaus


    • ölkjhgfdsfvgbnhjm

      valitettavasti sukupuoleen ei voi millään itse vaikuttaa. Kyllähän kiinassa syntyisi pelkkiä poikia jos näin olisi.

      Uskomuksia löytyy laidasta laitaan, esim yhdynnän ajoitus ovulaatioon nähden, kutomapuikot ja peili sängyn alle, murojen syönti aamuisin, rakastelu poikittain sängyllä, asento jne. Kaikkein "tieteellisimmältä" kuulostava juttu on, kun joku Shettles-niminen tyyppi sai rahastettua epätoivoisilta pariskunnilta hyvin menneinä vuosikymmeninä "menetelmällä", jolla hänen mukaansa sai toivomansa sukupuolen 80% todennäköisyydellä. Hän halusi "auttaa" niitä pariskuntia, joille sydämettömät gynekologit olivat sanoneet, että se on 50-50 kumpi tulee, ja teki kirjan tästä aiheesta. Kuitenkin tätä "tutkimusta" ei ole koskaan pystytty todistamaan käytännössä ja se on todettu huuhaaksi monta kertaa. Vieläkin tosin jotkut uskovat tähän ja kokeilevat menetelmää, ja jos tärppää ja sukupuoli on "oikea", niin kuuluttavat että meillä ainakin toimi, vaikka otanta on varsin surkea ;)

      Kannattaa varmuuden vuoksi välttää kirveen säilyttämistä sängyn alla rakastelun ajan, eihän sitä koskaan tiedä. ;)

    • ei kukaan

      Poikasiittiöt ovat nopeempia ja tyttösiittiöt pitkäikäsempiä. Käsittääkseni ihan todellinen tieto, mut en lähde nyt mitään lähdettä etsimään. Poikasiittiöthän vissiin nopeempia koska ovat y-kromosomillaan kevyempiä kuin tyttösiittiöt x-kromosomillaan. Miksi tyttösiittiöt pitkäikäsempi, sitä en heti keksi. Ehkä energia riittää pitempään ku liikkuu hitaammain....

      Käytännössä tarkoittaisi, että tytön saannin todennäköisyys kasvaa, jos yhdyntä on tapahtunut muutaman päivän ennen ovulaatiota. Siittiöt elää keskimäärin 3-5 päivää naisen elimistössä.

      • lokjinhubygjhn

        Ei todellista tietoa, vaan puhdasta nettilegendaa. En ole koskaan nähnyt ainuttakaan oikeaa tutkimusta aiheesta, tämä "tieto" pyörii ainoastaan näillä netin keskustelupalstoilla, kuten kirves sängynalle-uskomuskin. Joku selitti kerran kuulema "maalaisjärjellä", että tyttösiittiöt elää pidempään koska x-kromosomissa on yksi sakara enemmän :D Ja kuulema liikkuu siksi hitaammin kun on panavampi sen yhden sakaran takia. No, vaikka olisikin hitaampi, niin olisi kyse todennäköisesti tuhannesosa-sekunteista, eli ei mitään merkitystä lopputulokseen. Tämä "teoria" on juuri se kuuluisa shetless-metodi, jolla ei ole mitään tieteellistä pohjaa. Meillä oli vaikeuksia lasten saamisessa, ja tasantarkkaan kaikki saaneet alkunsa ovulaatiopäivänä klinikalla, tulos 1 poika 2 tyttöä. Jos väite pitäisi edes vähän paikkaansa, inseminaatiolla avitetut raskaudet olisivat 80% poikia, kuitenkin totuus on aina 50-50 (vai oliko 51-49 poikien hyväksi).


    • srdklghsdfög

      kannattaa kokeilla yhdyntää saunan eteisessä web kameran välityksellä, tai kutsua naapurin jorma tapio kylään jos omat voimat eivät riitä. myös kondomiin kannattaa tehdä reikiä että siittiöt pääsevät matkaan.

    • 7+12

      Vain tosirakastajat tekevät tyttöjä...

      • mahtawa sonni

        vain neiti sikiää tyttöjä, tosimies teke poikia.


      • ??????
        mahtawa sonni kirjoitti:

        vain neiti sikiää tyttöjä, tosimies teke poikia.

        Eli yhdestä miehestä ei kahdenlaisia lapsia irtoa?


      • Usko_pois
        ?????? kirjoitti:

        Eli yhdestä miehestä ei kahdenlaisia lapsia irtoa?

        Paitsi sekatyömiehistä.


    • analisti

      Nai persiisee ja valuttele sieltä pimppiin, niin tulee kuspäitä, insinöörejä ja taksikuskeja.

    • mk

      Se on täysin miehstä kiinni kumpi tulee koska muuten kaikki olisivat työöjä ja niin edelleen. Kaikkein tärkein on että lapsi terve.

    • toimiva tilaus

      Kaksi päivää ennen ovulaatiota tulee tyttöjä ja ovulaatiopäivänä poikia. Meillä on viisi lasta ja sukupuoli on sitä mitä "tilattiinkin".

    • Mene töihin!!

      Oletko vain laiska vai lestadiolainen?

    • Yualle

      Siihen vaikuttaa jotenkin emättimen hapot sen eri osissa, joten asennolla on tosiaan väliä. Olikos se tosiaan niin, että takaapäin laakaistessa menee sinne oikeeseen nurkkaan, jossa tyttöhapot..., joku medical specialist voisi vahvistaa siantuntemukseni..., kiitos.

    • 123456781234567890

      Meillä se meni nin että vaimolla alkoi viimeiset menkat 7. päivä ja tyttö pantiin alulle 18. päivä eli kun ovulaatio tapahtuu noin 2vko kuluttua menkkojen alkupäivästä niin kannattaa harrastaa yrittämistä ainakin se 4-5päivää ennen arvioitua "ovista" jotta poikasiittiöt lyhempi-ikäisinä ehtii kuolla ennen ovista kun aas tyttösiittiöt hitaimpina mutta pitkäikäisempinä ovat jäljellä kun ovis tapahtuu. Tietenkin tuo ovis varmaan vaihtelee henkilöstä riippuen mutta onhan noihin testejä jos haluaa asiaa tutkia varmemmin ennen yritystä. Ja takaapäin pukkasin ja päästin lastin ikäänkuin "huulille" :)

    • molempia suunnittele

      se on kova juttu tämä siemennys, kun tarkemmin ajattelee. Ei kun siementä vakoon joka toinen päivä niin kyllä sieltä jotain itää.

    • Seksi tyyppi

      Äh en mä tiiä mut yhdyntää vaimon kaa tehtiin Ja panin sen pulskaksi :)

    • kyllä lähtee

      Ette sitten kattoneet pari viikkoa takaperin sitä ohjelmaa, jossa muijilla oli kauhee pakkomielle saada tyttövauva. Niillä oli pelkkiä poikia ja niitten elämät oli ihan pilalla sen takia. Ne kokeili kanssa kaikenlaista ja joku konsti oli just tohon happamuuteen liittyvä.

      Siinä taidettiin neuvoa, että kannattaa ruiskuttaa p...psaan sitruunahappoa, etikkahappoa tai oliko se peräti syaniidia....hitsi kun en nyt tarkkaan muista, mutta kantsii kokeilla jotain noista.

    • kuuma on tyttö

      PH kysymys.

      Ph on eri, kun nainen on liekeissä. Silloin tulee tyttöjä.

      Kaksi poikaa näin tehtynä HALUSIN POJAT.

      tämä on joku saksalainen tutkimus 1970-luvulta.

      Tiedän naisia joille seksi on velvollisuus ja heillä on poikia.

      • tsihihihhii

        Joku tutkimus 70-luvulta kuullostaa hyvälle faktalle.


      • Näin_täällä

        Tämä tukis sitä olettamusta, että hyvät rakastajat tekee tyttöjä. Äheltävät pumppaajat sitten niitä poikia.

        Noh tiedä noista.. itse olen tyttöjä tupannut alulle panemaan.


    • elämän onni

      Joskus hymyssä suin katselen isiä joilla on poikia joista ovat niiiiiiiiiiiiiiiiin ylpeitä ja ironita hymyilyä jatkan kun totea Naista heillä ei ole.

    • näin on näreet:))))

      Sehän on vanha tapa, pannessa kun pierasta poksauttaa, niin tyttöhän sieltä tullee!

    • sdsasafwr4errr

      onnistuu näin:

      laita keräkaali lattialle ja piirrä siihen pillunkuva jossa kärki osoittaa pohjoiseen. sitten soitat soneralle ja tilaat kytkypuhelimen, mitä kalliimpi sitä parempi onnistumisprosentti. laita muija sohvalle huom sohvalle ei sängylle. pane muijaa rintojen väliin ja hieman ennen kuin laukeat niin huuda kovaa "k-rauta vantaanportti!" ja lykkää muna toosaan ennenkuin nesteet on soffalla. muista kaiken tämän jälkeen hyppiä ulkona yhdellä jalalla lyijykynä suussa noin 30 sekuntia.

    • Tyttöjen äiti

      Meillä on pelkkiä tyttöjä ja tulleet siten että olemme rakastelleet kaksi kertaa päivässä. Poikia tulisi varmaankin pidättäytymällä ja pihtaamalla, muttei me olla pystytty siihen. :D

    • Prohva

      Laiskoille rakastajille tulee poikia - kuulemma. Saattaa pitää paikkaansa omaan empiiriseen tutkimukseeni vedoten.

    • mykiäiskä

      Mäkin oon kuullut ton, että jos on oltu pitempään ilman seksiä (ei myöskään saa tumputtaa) niin sitten niitä poikasiittiöitä ois enemmän KUIN että jos mylkätään jatkuvalla syötöllä - silloin taas tytön todennäköisyys kasvais. On sellainen sanonta, että tyttöjä tehdään tekemällä tai jotain. Mut en tiiä onko tossakaan mitään perää, se on niin tuurissaan.

    • näinviissiin

      Erektiossa oleva siitin työnnetään naisen vaginaan. Siemensyöksy aikaansaadaan tekemällä edestakaista liikettä. Luonto hoitaa loput.

    • Äityliini10

      Olen itsekkin kuullut että jos haluaa poika vauvan pitää vetää takaa päin ja laittaa patjan alle vaikkapa ruuvimeisseli ja jos tytön niin vaikka kynän tai harjan..

      Meillä oli tyhjä kalja pullo sängyn alla ja poika tuli..
      Itse en usko tommosiin.. Poika siittiöt on nopeempia uimaan kun tyttö siittiöt, mutta tyttö siittiöt kestää kauemmin kohdussa kun poika siittiöt..
      Se on vähän niinkun entten tentten..
      MUTTA EIKÖ KUITENKIN OO TÄRKEEMPI ETTÄ TULEE TERVE VAUVA??

    • seksi pupu

      jos ei halua vauvaa ja haluaa tehdä seksiä niin käuttää kondoomia !!!

    • teki mitä teki

      ON teillä taas jutut! mutta pelkkää huuhaata ne taas vain on!

    • Kaameakanki

      Nai takaa päin hitaasti

    • känsakainen

      poika tuli näin en saanut orkkua tyttö näin sain orkun koikeiles tätä mulla toimi tärkeetä on että lapsi on terve ei oo sukupuolella väliä

    • xcfgbcfb

      Voi helveti juntit ;) ihminen ei oo koskaan tehnyt vauvaa. Pippelin pusku pilluun ei oo lapsen tekemistä. Kukaan ei ees osaisi valmistaa lasta. Ihmiset tehtävä on odottaa että vauva kasvaa kohdussa

    • näin.valmistat.vauan

      Tarvitset ainakin happea, hiiltä, vetyä, typpeä, kalsiumia, fosforia, kaliumia, natriumia, rikkiä, jodia, klooria, fluoria, kuparia, mangnesiumia, mangaania, sinkkiä, seleeniä, rautaa, bromia, molybdeeniä ja piitä. Tee niistä yhdisteitä ja muutama miljardi solua. Liitä ne oikein päin toisiinsa ja oiekassa järjestyksessä jalopuksi laita siihen sielu ja persoona sekä puhalla sen sieraimiin elämän henki

    • Anonyymi

      Sikäli, kun ymmärsin niin että tämä kysymys esitettiin hieman'vinosti'ja huumorilla..? Mutta omaa empiiristä tutkimusta ja kokemusta on asian tiimoilta. Ja kaikille, jotka seuraavasta haluaa pahoittaa mielensä, tehköön sen vapaasti, tai jättäköön tämän aiheen väliin. Poikia tehdään pitkällä elimellä ja takaapäin>poikasiittiöt ovat nopeampia ja pääsee kohdunkaulalta heti asiaan,eli uimaan ylös. Jos mies"hihittelee" laukomisen hetkellä, tulee tyttö. Jos taasen karjuu ja huohottaa,rempoilee,vie loppuun asti vakavissaan ja hyvässä tuurissa vielä nukahtaa selkään, tulee poika. Jos nainen on vahva luonne, tulee tyttöjä. Jos mies on vähän arkinen, lapanen ja tossukka, tulee tyttöjä. Sängyn alla tulisi olla jotain naisellista ja pehmeää piilotettuna. Jos siellä on kirves,jääkiekkokamat(haisevat), tulee poika. Jos pihassa on tojota avensis,skoda,kia tai nissan qashqai, tulee tyttöjä. Jos takavetovolvo,bemari tai mikä tahansa takavetoinen, tulee poikia. No joo, noilla pääsee alkuun. Vaikka loppujen lopuksi, ei siihen voi vaikuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe