Miksei Thaimaasta saa sanoa mitään negatiivista?

huketti

Näitä ja muitakin palstoja lukiessa vaikuttaa, että Thaimaasta ei saisi kirjoittaa mitään poikkipuolista sanaa, edes suunnilleen mitään puolineutraaliakaan ,mikä ei ole Thaimaata kehuvaa ja ylistävää.

Miksi juuri Thaimaan kohdalla näin? En ole vastaava huomannut esim. Turkin tai Egyptin kohdalla, kyllä niitä saa kritisoidakin.

Ja just jos joku kertoo että PHUKETissa aika kallista, niin sitten ollaan heti kehumassa miten halpaa Thaimaassa kyllä on - jossain ihan muualla mantereella.

Tälläkin palstalla koko ajan myös sotketaan Phuket ja BAngkok ja Pattaya jne. Siis jos joku täällä PHUKET-palstalla kirjoittelee tai kysyy jotain Phuketiin liittyvää, niin ei siihen suoraan auta jos väittää että asiat on näin ja noin, jos ne on sillä tavoin Pattayalla tai Bangkokissa. Niille on omat palstat!!

Mielestäni olisi siis tervettä, että aiheesta voisi esittää erilaisia näkemyksiä, ílman että vastauksina on sellaisia törkeitä henkilökohtaisuuksiin meneviä lapsellisia ivailuja, ja sitten ketju riistäytyy turhaksi alapäätermiseksi kuittailuksi tms.

17

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kritiikki vaietaan

      Näin juuri tapahtuu. Havaittavissa on ollut että sekä että tämän palstan sheriffit että monikulttuuriset suhteet-palstan sheriffit joko pyörittää itse aasialaisbisneksiä tai tukee tai osallistuu niihin muilla tavoin. Kaikki aasialaiskritiikki poistetaan ja arvostelijoita on nimitelty, myös tällä palstalla, jopa huoriksi tai ryhävalaiksi tai norsunnaamavituiksi. Tällainen nimittelijä ilmoitti kerran vahingossa olevansa thaimaalainen itsekin, joten kyllä nämä sheriffit on täältä pistettävä vaihtoon ja vikkelään !
      Suomen sananvapauteen kuuluu kritiikkikin. Ja toki sitä moni toistaa, jos mikään ei kuitenkaan muutu Thaimaassa, mikä nyt elää sentään turismista.

    • täytyykin sanoa

      muutenhan ei mitään parannuksia tapahdukaan tuolla porttolassa.

    • diipadaapaduuxx

      Hah

      kaksi kommenttia (ennen tätä ) ja sama paskanjauhaminen jatkuu

      vika ei ole Thaimaassa vaan eräiden (monien) korvienvälissä !

      • thaimaassa vikaa

        Mutta kaikki thaimaalaiskritiikki vaietaan tai solvataan hiljaiseksi. Jotain mätää ?
        Jotain salattavaa ? Ettekö voi mitään korruptiolle ettekä prostulle ?


    • ???????????

      joko se on prostu eli koivurutto eli Sika Amalia levinnyt tällekin palstalle

    • *hmm*

      Ei millään muulla matkailupalstalla levitetä myöskään niin paljon virheellistä negatiivista kakkaa kuin tällä palstalla.
      Ihan voi mennä kokeilemaan mitä tapahtuu kun kertoo turkin palstalla niiden rattopoikakulttuurista hotelleissa. Ihan sama vastareaktio sieltä tulee.
      Tällä palstalla kovasti haukutaan myös suomessa asuvia thaimaataustaisia, kokeilkaa turkin palstalla turkintaustasia, haukkua, sama vasta reaktio tulee taatusti.

      On toki totta että Thaimaa herättää suuria tunteita ja suuria intohimoja puolesta ja vastaan, koska se on suurien tunteiden lomakohde. Ja koska mikään muu kohde ei herätä yhtäsuuria tunteita kuin thaimaa, voitaneen todeta että se vaan on niin ylivertainen, erilaisille lomailijoille.

      On täysin käsittämätöntä, jos inhoaa thaimaata ja sen kansaa sydänjuuriaan myöten, miksi kiusaa itseään ajattelemalla ikäviä asioita. Eikö kannattaisi etsiä itselleen mieluinen kohde, ja hehkutella sen palstalla sen autuutta.

      Prostituutio on ikävä asia, mut eikös se pitäisi olla yhtä vastenmielistä sitten myös muualla maailmassa. Itseäni se ei haittaa thaimaassakaan, koska en käy prostukohteissa. En voi siis sanoa nähneeni varmuudella yhtään huoraa thai matkoillani. kuitenkin viimeisen parinvuoden sisällä käynyt 4 kertaa, ja kohta taas mennään, jahka rahvas poistuu sieltä.
      Vaan empä ole moista kuohuntaa nähnyt esim turkin rattopoikakeskusteluissa, vaikka se on lähempänä kaikkia turisteja kuin thaimaassa konsanaan. Thaimaassa sen pystyy välttää kohteen valiitsemalla oikein, turkissa ei mitenkään.
      Minusta aloitus on aika tekopyhä provo

    • pansaen

      No ku mä oon vanha katkera äijjä jolla on thaikku muija korvikkeena.
      Elkee mollatko mun maata,suomea saatte mollata,oon niin katkera.

    • reissuliisa

      Toiset vaan lämpenee niin kauheesti tälle asialle.... Itse tykkään lomailla Thaimaassa, mutta kestän kyllä negatiiviset mielipiteet maasta myös. Täällähän nimenomaan saa ilmaista mielipiteensä ja keskustella maasta ja matkailusta siellä. Yritetään vaan jatkaa keskustelulinjalla sitkeästi, ehkä noi amaliat, amalian-jahtaajat (yhtä hulluja molemmat ;) yms. haukkujat täällä joskus väsähtää ja lopettaa, kun ei noteeraa heitä ollenkaan.

      • ja taikutko muuttuu

        jos ollaan vaan näin huomaamatta ja silleen. Niin samalla katoaa näkyvä prostuongelmakin Naimaassa vai ?


    • vanhukset evvk

      miten joitakin käpyjä voisi kiinnostaa Thaimaan prostu ? Niillähän tiimalasi
      on valunut jo. Ei nuoria naisia hontsita mennä katsomaan miten äijät sikailee huorien kanssa jossain kehitysmaassa.

    • dfgbgyhhh

      Omasta puolesta voin sanoa että raivostuttavat nämä provoamalla tehdyt negatiiviset viestit, jossa tarkoituksella ärsytetään ihmisiä kärjistämällä ja yleistämällä.

      Asiallista kritiikkiä saa ja tuleekin antaa, jotta ensikertalaiset saavat lukea myös alueen negatiivisista puolista, mutta vailla perustelua annettu paasaus jostain porttolasta, ei hyödytä yhtään ketään.

      • Exkävijä

        Jotain hämärää firmassa on kun eivät jaksa vastata maileihin eikä lukemani mukaan toimita edes sohvaa vaikka maksaisikin heti.uskalsitko tilata?


      • Valistusonin

        Kyllä tuo paasaus on hyvinkin tervetullutta jotta tietää mitä sielä taikuissa oikeasti tapahtuu,toisin kuin joku kämänen paratiisi ohjelma antaa kertoa.


      • Spuuuki
        Exkävijä kirjoitti:

        Jotain hämärää firmassa on kun eivät jaksa vastata maileihin eikä lukemani mukaan toimita edes sohvaa vaikka maksaisikin heti.uskalsitko tilata?

        Miten tää tänne tuli :)


      • "valitus"=kritiikkiä
        Valistusonin kirjoitti:

        Kyllä tuo paasaus on hyvinkin tervetullutta jotta tietää mitä sielä taikuissa oikeasti tapahtuu,toisin kuin joku kämänen paratiisi ohjelma antaa kertoa.

        joka ei sovi taikkulan lobbareiden kuvioihin. Jospa vaan itsekin olisin tiennyt ne monet seikat ennen epäonnistunutta taikkulan reissuamme...


      • missä on salattavaa
        "valitus"=kritiikkiä kirjoitti:

        joka ei sovi taikkulan lobbareiden kuvioihin. Jospa vaan itsekin olisin tiennyt ne monet seikat ennen epäonnistunutta taikkulan reissuamme...

        siellä liikkuu kritiikin hyssttelijätkin.


    • ConstaS

      Juuri tultiin reissuta ja voin sanoa että matka oli onnistunut paitsi tietenkin ensimmäisen viikon sairastelut eivät ollet mieluisia:) Peach blossom hotellissa vietettiin 2 viikkoa mutta en valitettavasti voi suositella hotellia ”vähän” vaatimammalle matkaajalle. Huoneen siisteys ei ollut kehuttava ja muutenkin henkilökunnan asenna asiakkaisiin kohtaan oli erittäin epämukava Muuten ihan iloisin mielin tuli vietettyä tuo loma phuketissa. Karon beachilla ja kata beachilla tuli tietysti aikaa vietettyä ja siitä löytyy mukavasti videomateriaalia. haluaisinkin jakaa sen teidän kanssa jotta saatte visuaalista käsitystä millaista paikan päällä on

      https://www.youtube.com/watch?v=EscTW3Wr8e8 – Reissu paketissa 1
      https://www.youtube.com/watch?v=m2mW5scro_U – Reissu paketissa 2
      https://www.youtube.com/watch?v=Kp_dCzqentM – Snorklaus reissu Kata Beachilla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe