K2 BALETTI KAMPPAILU SENTTERI PROTESTILISTALLA

Kulervo ja pETTERI

23

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jujutsuka

      K2 SENTTERI HERVANNASTA ON KAHDEN GAY UKKELIN LUOTSAAMA BALETTI GAY DILDO SALI.KUMMALLAKAAN EI OLE LUPAA OPETTAA OIKEAN LIITON ALAISTA KRAV MAGAA,MUTTA NÄÄ KAKSI VEDÄTTÄJÄÄ HEINOINEN JA TURPAINEN TEKEE MITÄ HULLUUN MIELEEN JUOLAHTAA.SIEL HOSUTAAN DILDOILLA JA PAINITAAN KOIRA,KISSA ASENNOISSA.HAHHHEHEHHAHHAAA MITÄ TOIMINTAA,AINAKIN NAURAA SAA

      • Anhd-budo

        Eihän nhbee butolubin Pusu-Pönttö, pusi pusi poika ole koskkaan mitään harjoitellut, katellut muiden treenejä ja koittanut vakoilla. Oma treeninsä on mahaan tuijottamista ja takapuolen kaivamista.
        käytiin kattomassa Näässissä sen treenin yritystä, kaksi oppilasta siellä kuikki ja Pöntöllä painitrikoot päällä, näytti jotain venytystä miehet selät vastakkain hih.
        Yhtään tekniikka ei osannut, ainoo tekniikka oli joku polviltaan tehtävä torjunta sormet somasti harallaan ja suu auki.
        Mitään Krav magaa se ei ollut se pöntön maha, ilmankos on yrittänyt mm Centerin Km-miesten harjoituksia kurkkia ja kuvailla. voi jeeves.


    • MUNAMIEHET

      K2 SENTTERI OPETTAA DILDO VASTAAN DILDO KAMPPAILUA.HAHHEHHAHAHAHHHEHEHHAHAHAHHA.AIVAN PERVOA TOUHUA HEINOISEN TEKNIIKKA OPETUS.

    • hate ja merjukka

      Nää kaksi k2 sentterin ohjaajaa on lähtenyt väärällä perusteilla ohjaamaan krav magaa sillä heillä ei ole minkäänlaista oikeaa krav maga taustaa tai koulutusta.Herätkää jo ja tajutkaa ettei teistä ole kamppailu touhuun.Olette pelkkiä dildo kouluttajia ja kusettajia.

    • KULERVO ANNIKKI
    • KULERVON PASKA PALLI

      K3 SENTTERI ON KAHDEN GAY OHJAAJA N KEKSIMÄ KUSETUS KLUBBENI HERWOODIN LANDELTA,SISÄLLÄ HAISEE DILDON AHTAAMA PASKAN KÄRY

    • ubbe ja tuubi

      k2 sentteri gay dildoilu puolustus kurssit ja kuhmu kuulailu alkaa maaliskuussa kahden baletti möhö maga ammattilais ohjaajan vetämänä.Kursseja ohjaa Hienoinen ja Turphvainen vale kusetus liiton nimissä.

    • Korpaali U

      Taitaa olla dildolla leikkiminen pääasia, tässä Pöntön buluklubi dildo seurassa.
      Onkohan toi ihan heteroiden hommaa, taitaa olla päinvastoin.
      Miksi tyyppi ei ole käynyt armeijaa?
      Miksi Pönttö ei ole käynyt Krav magan alkeiskurssiakaan?
      Noi uimapuku ja trikoohommat on Wau, siellä on hyvä jumpata, vähän niinkuin Jazbaletissa, näin me pojat mennään pikkusormipystyssä ja seuratkaa Pönttöön.

    • KULERVO TERHOPASKO

      K2 SENTTERIN KURSSIT ALKAVAT MAALISKUUSSA HERWOODISSA,TULE JA NÄE LIVENÄ AITO BALETTI DILDO MÖHÖ MAGAILU ESITYS.PAIKANPÄÄLLÄ HUIPPU MAHAILU MAG A KOULUTTAJAT HIENOINEN JA TURPANAAMA TARRPHVAINEN, JA OLD SCHOOL TYYLIN LUOJA UBBE ALAINEN.VUOSIMAKSU MEILLÄ ON N.500EUROA,ME EMME OLEHALVIN LAJI SENTTERI SENTTI SEURA MUTTEMME LAADUKKAINKAAN.MEILLÄ HAISEE SALILLA AITO ANUS DILDO PASKO.

    • TOTUUDEN ETSIJÄT

      k2 balettiseuran dildoilu perustuu gay väelle suunnattuun pervo möhöily magailuun koira asennoissa pimeässä sentterin nuhju paskan hajuisessa salissa.ONNEKSI KURSSIT ALKAA TAAS MAALISKUUSSA 2011.HAMEVÄKI VOI ALOITTAA ANUKSENSA SUURENTAMISEN DILDOILLA .KESÄKSI KUNTOON..

    • Krav maga valmentaja

      Täältäkin löytyy tietoa millasta hameväkeä nämä kaksi k2 sentteri dildo ohjaajat ovat.Paska haisee niin persepaskalle sentterissä että silmämme alko valuun 30 sekunnissa vettä kun kävimme tutustuunsalin möhö maga opetukseen.Kaksi kouluttajaa Hienoinen ja Turpanaama oli juuri tökkimässä toisiaan anaaliin.Iljettävä paikka ja vääränlaista krav magaa opetettiin se täytyy todeta kun näki homman itse.

    • TOTUUDEN PUOLESTA

      K2 BALETTI DILDO SENTTERI ON KONKURSSI UHKA SALI JOHON EI KANNOTA ENNÄÄ KURSSIMAKSUJA MAKSOO,TAI SITTEN MAKSOO TURHOO RAHONSA,ON SAMO KUIN KAIVOON HEITTÄIS SETELINSÄ......KONKURSSI KONKURSSI TULI....KONKKA TULI K2 KUSETUS DIILI GAY SENTTERI KEPULEILLE.

    • KICKBOXERI

      K2 tarkoittaasamaa kuin nää kaksi kaksi gay kundia Heinoinen jaTurphvainen dildoilemassa paskanlemuisessa sentterissä.Taas näyttää gay -hintti kurssit alkavan maaliskuussa 2011.Ei voida muuta kuin nauraa näille kahdelle you tube ohjaajalle.

    • grav maga harrastaja

      k2 sentteri hervannassa on tosiaan kahden hinttari ohjaajan keksimä krav maga seura jossa he opetti aivan eri tyylillä kuin toisissa seuroissa joissa olemme olleet.Siellä oli dildotkin opetuskäytössä mukana ,kummallinen paikka.

    • EX HARRASTAJA

      K2 SENTTIKLUBIN DILDO KOULUTTAJA KAKSIKKO HEINOINEN JA TURPHVAINEN OLI AIVAN PASKOJA OHJAAJIA KUN NÄIN NE EKOISSA TREENEISSÄ,SE OLI NIIN TAKKUISTA TEKNIIKAN NÄYTTÖÖ ETTEI SIITÄ SAANUT KUKAAN MEISTÄ 4 PERUSKURSSIN ALOITTAJASTA SELVÄÄ.DILDOILLA ALETTIIN HETI OPETTELEEN PUOLUSTUSTA ,SEKÄÄN EI KUULU OIKEAAN KRAV MAGAAN.

    • Judoka 1 kyu

      Joo toi K2-Nhb Buttoklubi opettaa rbsd-magaa itse keksittyä lajia ja vetäjällä ei mitään lajikokemsuta mistään lajista, Puhuu dildoista ja aukoista koko ajan.
      Tämä Nhb-brbsd-pönttö ei ole itse viitsinyt edes Krav magan alkeiskurssia käydä, silti mainostelee omaa itse kehittämäänsä lajia ja nimi on moneen otteeseen Protestilistalla.
      Me käytiin katselemassa tota ja tätyy todeta, että jos kaverin suurn saavutus on se, että löytänyt pukuhuoneesta poikana jonkun 60-70 luvun painijan painitrikoot ja niitä kumartelee ja pitää esikuvanaan niin kamppailuopetuksen taso on huono, kun ei noi trikoot mitään taitoja anna vaikka ne päällään yrittää treenejä tehdä, kaikkihan näkee, että ei mitään osaa.
      Me mentiin heteken naureskelun jälkeen oikeaan seuraan Hervantaan, siellä sentään opetetaan oikeaa Krav magaa, eikä mitään kusetus.magaa.
      Missä on Pöntön lajipaperit, missä luvat? Miksi nimi protestilistalla?

      • Mansen kamppailija

        Aika munaton on mies kun perustaa oman lajin ilman mitään lajikokemusta, mutta kaikkea mahtuu Tampereellekin. Tosiasia että yhden tyypin häröily pilaa lajin mainetta oikeilta Krav maga seuroilta.
        Oikea Krav maga on hieno ja kovan realistinen laji, minulla on karate ja judo/jujutsu taustat ,useampi vuosi ja halusin kokeilla Krav magaa, nyt sitä takana jo 3 vuotta ja hyvältä tuntuu, mutta toi pöntön pelleily vituttaa, kävin Nääshallissa katselemassa Tampereen jujutsukoiden kanssa ja joka jätkä oli sanaton. Mitä toi sirkus on? Ei ainakaan mitään kamppailulajia, eikä Krav magaa mitenkään.
        Kyllä näkee että ei toi mies ole koskaan lajiin tutustunut videoita enempää.


    • Tampere jujutsuka

      Voi helvetti tota k2 gay dildo sentteriä,näkee kuinka munattomia gay hinttareita he ovat.Ei mikään ihme kun he pilaa Tampareen maineen dildoiluillaan ja paskanhajullaan.Nämä kaksi homppeli ohjaajaa Heinoinen ja Turphvainen on kusettajia ainoastaan ja osaamattomia vässyköitä.

    • kalervo,petteri

      k2 gay sentteri hervannasta komeilee monilla protestilistoilla,täältä voit lukea heistä lisää.

      http://www.taloussanomat.fi/yritykset/protestit/

      Paska haisee sentterin ovelta jo ei mikkään ihme kun dildoja tönitään möhö magailu tunneilla anaaliin.

    • jÄRKYTTÄVÄÄ TOIMINTA

      k2 on selkeesti ajautunut velkojien toimesta vaikeaan velka vankeuteen ,laskut on maksamatta ja busines kulkee dildo anus salilla lattianpohjalla.Sais jo tollainen epäkelpo möhö magisti kusetus homma loppua tAMPEREELTA.

    • KULERVO

      K2 SEURASSA HERVANNASSSA DILDO SENTTERILLÄ NÄYTTÄÄ ALKAVAN MAALISKUUSSA UUDET VALE LIITTO KURSSIT.HAHHEHEHHAHAHAHAHHHEHEHHAHAHAH.JKAIKKEA SITÄ NÄKEE VIELÄ,KONKKA KYPSÄ DILDO KUSETUS KLUBBENI.

    • HJHUUGHU

      HUONOSTI NÄYTTÄÄ K2 ANAALI DILDO SEURASSA PYYHKIVÄN KUN KURSSIT TAASEN ALKAA MAALISKUUSSA,NÄYTTÄÄHÄN TOSSA TAKA KUHMU KUULASSAKIN ALKAVAN GAY KULLI HEITTO KURSSI.

    • Terska ja Kubse

      Olen entinen ex harrastaja k2 sentti dildo klubilta,viihdyimme kaverini kanssa tämän vuoden tammikuun kurssilla tasan 1/2 tuntia ja näin eilen Heinoisen ja Turphaisen kuhertelemassa toisiaan sokoksen kulmalla Tampereella jo oli kuumat kevät sessiot päällä gay sentterin ohjaajilla.Kyllä kannati heidän tulla kaapista ulos.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe