onko rukalla kesällä toimintaa?

ruka.fi

ei oikein auennut nuo rukan nettisivut minulle, mitä muuta rukalla voi tehdä kesällä kuin käydä patikoimassa. pääseekö luonnolliseen järveen pulahtamaan jos siltä tuntuu tai onko vesiskootterilla mahdollista pistää menemään?

16

3714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei mitään

      ei siellä ole mitään . hyttysiä löytyy ja joku karhunkierros joka on patikointiin liittyvää, vesihiihtoa tai vesiskootterilla siellä ei pääse ja uimaankaan et ihan järveen voi mennä mutta kaippa siellä jotain puroja tai paskalampia on.

    • ruka sucksss

      Ei rukalla, mutta lappiin asti jos jaksaa kuka ajaa niin siellä on älyttömän kaunis luonto ja ruska-aika on parasta vuodenaikaa lapissa! Talveksi mielummin siirryn alppipaikoille ja säästyy rahassakin monta sataa jopa tonneja, ruka on shit!

    • Pialii

      Kyllä Rukalla on paljonkin toimintaa kesällä! Ja koko ajan kehittelevät vielä lisää. Olen ekaa kertaa ollut Rukalla kesällä 80- luvun lopulla, ja silloinkin sieltä sai jo palveluja! Toissa kesänä oli Rukalla tosi paljon erilaisia tapahtumia! Siellä on järviä joihin voi mennä uimaan, ja tosi puhtaita vielä! Koskenlaskua, tukkilaiskisaa, kalastusta eri muodoissa kalamarkkinoineen, kelkkamäki, vaellusta, ratsastusta, konsertteja, yhtyeiden keikkoja jne. Kannattaa kyllä tutustua tarkemmin Rukan kesään!

      • pers reijäst

        Oikeinko puhtaita järviä? oletko joku laitosmies joka on käynyt tarkastamassa, voin vakuuttaa että ne järvet ei siellä hyvinkään puhtaita ole, puhumattakaan mistään juomakelpoisuudesta, itselläni oma kesämökki itäsuomessa, ja järvenrannalla ja vesi on niin puhdasta ja kirkasta että näkee kun kalat uiskentelevat ja vesi on kuin joisi lähteestä suorastaan .. ratsastusta voi tänäpäivänä niistä kiinnostuneet harrastaa melkein missä tahansa, talleja ja paikkoja siihen hommaan suomesta löytyy joka nurkasta ja kolkasta, ei ruka ole kesäpaikkana MITÄÄN. talvella pelkästään hiihtäminen on asia joka saisi minut sinne, laskettelemiseen täysi ryssländ nyppyläkeskus... perseestä!


    • ruka vitun paska

      on tekemistä, mutta ei sellaiselle ihmiselle jolla on elämä , ja oikeita harrasteita. kukaan täysjärkinen ei lähde 12 tunnin matkan päähän 9 golfväylän perään hyttysten ja muiden mäkäräisten perässä huonosti hoidetulle kentälle, kun helsingin läheltä löytyy paikkoja missä on suomen parhaimmat kentät, ja tahko on myös erittäin kova paikka kesällä kun on jo 3 kenttää !! patikointia nyt voi harrastaa melkein missä vaan, tosta meidän takapihalta lähtee patikka reittejä kymmeniä ja aina kymmeniä kilometrejä miljoonaan suuntaan, ja asun ihan keskisuomessa ja kaupunki on äärellä, 5 minuuttia keskustasta :D

      • Meitsivaan-

        "patikointia nyt voi harrastaa melkein missä vaan"

        Mikä älynväläys sinulta. Patikoijathan eivät lähde tietenkään jollekin tietylle seudulle maisemien ja erityisen luonnon sekä reittien takia... Voinhan minäkin täällä Helsingissä patikoida vaikka Itäkeskuksen ympäri, mutta en taatusti silloin näe samanlaisia maisemia ja koe samanlaisia elämyksiä kuin Kuusamon luonnossa.

        Ja golf on sitten sinusta oikeaa elämää ja oikea harrastus? Tasaisella aakealla laakealla keinotekoisella nurmikentällä kalliiden varusteiden kanssa kukkoilu? Voi hyvää päivää....


    • 12abc_en

      jes, tahkolla kolme kenttää ja muistakaa myös se uusi laavu mitä sinne rakennettiin viime talveksi, venäläiset tykkää laavuista.

    • ei kovin hyvä

      kyllä on mutta omatoimista sellaista, todella tylsä viikko oli edellis kesällä rukalla. Tekemisen puute lopahti jo kolmanteen päivään ensimmäisenä päivänä kävimme koskenlaskulla ja toinen päivä kuluikin karhunkierroksessa, joka muuten oli erittäin huonokuntoinen kävellä, sopii varmaan niille karhuille ei ihmiselle!

      • Meitsivaan-

        Tämä kommentointi on semmoista etten tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

        Yleensäkin lomailu on parhaimmillaan silloin, kun tekee mahdollisimman paljon asioita omatoimisesti. Jos omatoimisuus ei kuulu omiin luonteenpiirteisiin, niin voihan sitä toki vaikka matkustaa jonnekin etelän turistirysään ja linnoittautua johonkin varta vasten rakennettuun suljettuun lomakompleksiin ja siellä uima-altaalla aurinkotuolissa odotella, että tuodaan kaikkihetimulletässäjanyt suoraan nenän eteen.

        Jos kokonainen päivä (!) kului karhunkierroksella ja päivä koskenlaskussa ettekä todella mitään muuta tekemistä sitten Rukalla keksineet/löytäneet, niin ehkä sellainen em. turistirysä etelän lämmössä olisikin teille huomattavasti varteenotettavampi matkustusvaihtoehto.

        Ja se luonto nyt vaan on välillä vähän semmonen, ettei joka paikassa ole aina mahdollisuutta kulkea mukavasti kuin uudensileällä asfaltilla. Koitetaan kestää, niin ne karhutkin tekee. Pääsee sieltä metästä onneksi pois, jos kovin alkaa ahdistamaan.


      • tyhmät ammutaan

        Mikähän hölmöläinen sinäkin olet? Vaellusreitit on vaellusreittejä eli polkuja, pitkoksia ja louhikoita eikä mitään helv€tin päällystettyjä teitä niin kuin sinä h€lkkarin kaupunkilaisjuntti kuvittelet. Pysy siellä helsingissä tallaamassa betonibunkkereita eläkä tuu tänne itkemään.


    • Meitsivaan-

      Jos yhtään välität luonnosta, eläimistä ja kanssaihmistesi kuuloaistista ja hermoparoista, niin jätät suosiolla vesiskootterit väliin. Aina. Kaikkialla.

      Mitä tulee Rukan kesätoimintaan, niin kyllähän se on aika luonto/seikkailupainotteista, mainostavathan sivutkin Rukaa luonnon omana huvipuistona. Luonto ja sen tarjoamat elämykset ovat toki Rukan ja Kuusamon alueen vahvuus, eihän siitä pääse mihinkään, mutta on siellä muutakin tekemistä kesäisin kuin pelkkä "metsään meneminen". Kyllä Rukalta löytyy esim. pieniä uimarantoja joista voi pulahtaa uimaan, puhumattakaan mökkien ja lomakylien omista rannoista. Voit käydä katselemassa nähtävyyksiä tai vaikka vierailla porotilalla tai vetokoiratarhalla. Mönkijällä on mahdollista ajella tai tutustua seutuun maastopyörän selästä käsin, eihän sitä tarvitse lähteä vaikeisiin maastoihin hikoilemaan jos ei sellainen nappaa. Niin ikään ei ole pakko lähteä pitkille patikkaretkille, vaan voit käydä pienillä kävelylenkeillä vaikka kävelysauvojen kanssa tai kumppanin kainalossa tai kulkea pienen pätkän vaellusreittiä ja ihailla samalla alueen upeaa luontoa. Rukan kylässä on sitten ravintoloita ja mahdollisuuksia vähän shoppaillakin. Tai voit ajella hiihtohissillä tunturin huipulle ihailemaan maisemia ja laskea rinteen alas kelkalla. Voit myös vain keskittyä rauhalliseen mökkeilyyn perheen kanssa, mökit eivät Rukan seudulla maksa juuri mitään kesäkaudella.

      • joo näin

        niin ja jos aika käy tosi pitkäksi niin voihan sitä aina käydä RUKALLA TANKKAAMASSA.


    • Rukalle!
    • Anonyymi

      Ei. Rukalla ei ole mitään kesällä. Ruokapaikat kiinni. Itikoita sen sijaan oli järkyttävä määrä.

      • Anonyymi

        Poroja löytyy kanssa, jos niitten pariin haluaa, nyt on siihen mahtollisuus. Parempi ko suomilehemä.


    • Anonyymi

      Nyt ennen mölinäjuhannusta voi nauttia oikeasta hiljaisuudesta. Bilejengi vielä Hangossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe