Miksi mies nai miestä?

JussiBi

Anna minun koskea Sinua. Koskea niin ettet karkaa, lyö tai katso halveksien. Ole minulle mies. Mies miehelle, jolla on älyä ja halua.

Miehenä tiedät miltä miehestä tuntuu. Miltä tuntuu, kun puristat oikeasta kohdasta. Minun ei tarvitse pyytää tai selittää, tiedät mikä tuntuu hyvältä. Jaa kanssani myös ajatukset. Ilman yhteisiä ajatuksia ei ole yhteistä halua. Anna sielujen rakastella. Kiima kasvaa aivoissa. Ilman aivoja ja älyä ei ole nautintoa, mielikuvitusta ja hekumaa.

Mies ei teeskentele halua, ei voi. Kaksi vastakkain sojottavaa penistä eivät kysy, ne ovat huutomerkkejä. Mies kiihottuu kun näkee toisen haluavan. Vain miehestä näkee haluaako se vai ei – erektiota ei voi teeskennellä. Se kertoo ja paljastaa halun mutta se myös pyytää ja rukoilee hellyyttä ja vapautusta. Ja kun se on saanut pyytämänsä, se sylkee ulos kiitoksensa ja häviää rennon tyytyväisenä.

Lasket alas mustat Sloggisi ja näytät kuinka paljon haluat. Anna minun katsoa alastonta Sinua. Anna minun tehdä se rauhassa - häpeämättä ja pelkäämättä. Ei niin kuin uimarannalla tai saunassa, hätäisesti ja salaa, kaiken aikaa varoen ja vilkuillen. Anna minun puristaa Sinut itseäni vasten, suudella hiusrajaasi ja tuntea nivustemme leikki. Anna käteni hivellä karvaisia pakaroitasi. Anna minun haistella kainaloasi, suudella vatsasi tatuointia, nuolla napaasi ja nyppiä alas nivusiin juoksevaa karvaista, tummaa polkua. Anna minun koskea lämmintä lihaasi, joka sojottaa vahvana ylöspäin ja piirtää limaa reisiini.

Haluat maistaa. Maistaa jotain, jota olet miettinyt ja halunnut. Muttet koskaan uskaltanut. Ota se suuhusi. Tunne kuinka lämmin ja elävä se on, kuin ansaan jäänyt, pakoon pyrkivä eläin. Anna sen mehun sekoittua sylkeesi. Anna karhean kielesi seurata sen jokaista suonta. Purista varresta ja anna eläimen hyppiä ja kasvaa, leikkiä ilosta kielesi kanssa. Nauti kehoni rimpuilusta, sormista jotka harovat hiuksiasi, huudoistani. .

Sinä minussa ja minä Sinussa, huumetta, lipovien kielten ja syljen sinfoniaa. Vain mies voi kokea tämän, ehkä suurimman lihallisen nautinnon - ime ja tule imetyksi. Ota ja anna samaan aikaan. Kiima, joka kihelmöi päästä nivusiin ja takaisin ja saa koko ruumiin laulamaan. Miljoona hermokimppua suussasi, herkin osa Sinua minun suussani - se on Jumalainen Duo.

Sänky, jossa olet usein unelmoinut ja vetänyt käteen. Sänky, jossa olet rakastellut niin kuin miehen kuuluu. Olet elänyt annetun kaavan mukaan. Silti jotain on jäänyt saamatta. Siemen on lentänyt, nainen huutanut ja raapinut mutta sisällesi on jäänyt onttous, outo odotus. Tiedät nyt, mitä odotit. Makaat selälläsi samassa sängyssä penis pystyssä - jalat toisen miehen olkapäillä.

Rasvaa, lämpimät sormet ja vaseliinipyörteet mustissa karvoissa. Puret huuliasi, suljet silmäsi ja suollat suustasi sylkeen sekoittuneita sekavia kirosanoja. Hellität ja annat minun tulla itseesi. Levitän jalkojasi. Pääsi heiluu puolelta toiselle. Työnnän hiljaa. Mies liukuu mieheen, liha ottaa komennon, huone häviää ympäriltä, annan sadan kilon laskeutua.

Olet siinä, allani. Nautin liikkeistäsi, olet kuin pakoon pyrkivä, mutta lihani naulitsee Sinut paikoilleen. Näyttää kuin anelisit armoa. Suusi on auki ja huutaa mutta filmini on mykkä. En kuule. Silmäsi kasvavat ja vaeltavat ympäriinsä. Veri ja hiki valuvat selästäni. Halusit sen sisääsi, vaikket tiennyt mitä odottaa. Halusit minun sanovan ja näyttävän. Sisään liukuva, kova penis tuntuu vapahtajalta, kauan odotetulta vieraalta. Lämmin, nykivä liha työntyy herkimpään sisimpääsi ja täyttää suolesi ja piilossa olleen kaipauksen. Sata kiloa päälläsi makaat liikkumatta mutta hermostosi sekoilee, sykkivät impulssit virtaavat sisältäsi nivusiin ja sieltä ylös kaikkialle yhteiseen hikiseen ihoon.

Toisen kiima on huumetta. Kiemurtelet märkänä allani, toistat nimeäni, heilutat päätäsi edestakaisin, raavit selkääni ja pyydät. Ajatuksissa on enää purkaus, edestakainen ja rajusti hakkaava, hikisten kivesten keinu. Lihan vimma, joka ei enää taltu. Huudat jumalaa, huudat täysillä. Nostat päätäsi, puristat pakaroitasi ja tarraat olkapäihini. Sormeni puristuvat heiluvaan lihaasi ja vispaavat kerman lentämään pitkin karvaista vatsaani. Aivoni valuvat selkää pitkin alas ja pumppaan nivusteni hillittömällä vimmalla mahlan ulos itsestäni jonnekin syvälle Sinuun. Sykkeeni sekoittuu kädessäni tuntuvaan sykkeeseen. Olemme samaa lihaa, hikeä ja huokausta, samaa huumaa ja siitä vapautumista. Tuntuu kuin hetken koskettaisin sieluasi ja olisimme samaa miestä.

Miehelle toisen miehen orgasmi on kuin katsoisi peiliin. Sen näkeminen ja tunteminen tekee omasta orgasmista moninkertaisen. Mies tietää mitä toinen mies juuri silloin kokee. Jaatte yhteisen tunteen ilman selityksiä, ilman kysymysmerkkejä - toisin kuin naisen kanssa. Miesten seksi on suoraa, voimakasta ja teeskentelemätöntä. Tasapeli, ei ottajaa eikä antajaa, ei vonkaamista eikä uhrautumista. Sperman lentäessä ei herää kysymyksiä molemminpuolisesta tyydytyksestä.

Siksi mies nai miestä.

71

15544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikuinen+aikuinen

      Tuollaisen aikuisen miehen kun jostain löytäisinkin - jonka kanssa voisi jakaa ajatuksia, aikaa ja seksiä, juuri kuin tuossa kuvattiin.
      Onnea ja rakkautta se olisi.

    • vanhempi mies.

      Kaipaisin myös.

    • orgasmotor

      wau koska vaan sun kanssasi.. oot ihana panomies... suoleni huutaa sykkivää kyrpääsi... koska tuut ...

    • ukkomies

      Upee kirjoitu!

      • um...

        haluis kokeilla!


    • kaipaava yksinäinen

      Mistä löytäisin sinut aikuinen mies -

      • alf 67

        pohjoiskarjalasta.olen bi 67 haluaisin ottaa sinulta suuhun ja minä saisin ottaa lasti sinulta suuhuni.AAAAAH


      • ilkama

        Helsingistä, koska vaan melkein, kaikkeen suostuva ja kaikesta pitävä, Vapaa, sinkku, jotenkin uskollinen, etc


    • Elisabeth

      Totta on joka sana. Itse naisena jotenkin tuntuu, että jotain puuttuu. Aina antavana osapuolena on tyhjä olo, olis parempi jos itselläkin olis penis. Tietäis mikä on hyvä ja vois olla välillä myös ottavana osapuolena. Sitäpaitsi varmaan miesten välinen seksi on eroottisempaakin.

      • tykkäänpojista

        Samaa mieltä...Kuka oot? Olis kiinnostusta!


      • Elisabeth
        tykkäänpojista kirjoitti:

        Samaa mieltä...Kuka oot? Olis kiinnostusta!

        Siis Elisabeth! Hyvä tykätä! Oon ehkä irstas! Nätti kai???


    • Mies -55

      Todella kiihkee kirjoitus.Kumpa vain pääsisi kokemaan tuon ihanuuden tuolla tavoin.

    • ehkä tai ?

      Kaipaan ............

    • ukkoukko

      Mahtava tarina!

    • kiimakolli2ov namnam

      kiimaisen 20v opiskelija pojun mälli boxereita, kiiman hajusia sukkia, uima asuja, saunan alusia. olen hyvä kroppainen kuntosali kolli. myyn luotettavasti ja nopeasti
      takuuvarma nautinto
      ota yhteys ja kerro mitä haluat

      [email protected]

    • aikuinen mies

      Kevät ja kaipaus,,

    • Missä.....

      Rintaa pakahduttaa kevät ja toisen miehen läheisyys. Jonka kanssa olisi niin paljon jaettavaa ja jonka kainalossa voisi levätä aivan hiljaa tai puhua asioista.
      Tähän kaipuun tuskaan pajahtuu - aikuinen mies, kuinka kaipaankaan..

    • hetroheikki

      Miltä miehestä tuntuu kaverin kova kyrpä? Nuolettaako ?

      • mm

        Onko ilmaisia kuvia tällaisesta touhuilusta ?


    • Mony Vibescu

      Lesbojen katsominen kiihottaa mutta kahden miehen yököttää, en tajua, miten miestä voi kiihottaa mies. Jotenkin koko homma on alentuvaa, siis jos saat katsoa vaikka naisen ja eläimen naintia niin kiihottaa, mutta ei jos mies ja eläin, nainen ja nainen kiihottaa ja mies jolla kalu todella kova skruuvaa naista niin hyvä.

      Kysymys on vallasta. Ja kunniasta myös.

      • Halaus sullekkin

        Kiihotti kuitenkin tulla kurkkamaan mitä täällä lukee.
        Luonnollisinta mitä voi olla, on olla kiinnostunut myös omasta supukupuolesta.


    • nannaxxx

      Se koskettelu on varmaan.........

    • Voi elämän kevät

      Äääh, olipa siirappista tekstiä. En jaksanut lukea ensimmäistä kappaletta pitemmälle.

      Mies voi naida miestä myös siksi, että naista ei ole saatavilla. Ilman mitään tunnetiloja tai pohdintoja jostain syljen eroottisista ulottuvuuksista. Pussit tyhjiksi ja kohti seuraavaa päivää.

    • +c99g g8

      Ei kukaan työnnä kyrpäänsä toisen paskaiseen perseeseen. Se on ihan luonnotonta.

      • Homopeba

        Olisko vaikka nii simppeliä pestä se perse :DD


    • m58.

      kaipaan, odotan elämäni miestä.

      • M1961CM18

        kokeile !


    • M56 -

      Minä myös, kevättä ja sitä läheistä ystävää ja rakasta.

    • taasko yksin,,, m.56

      Missä voi tavata vanhemoia asiallisia miehiä 45-70 v. Jotka ovat tervepäisiä ja kaipaavat saman ikäistä seuraa, Ja toisten läheisyyttä. Sekstailu ei olisi se pääjuttu, vaan hyvä kaveruus. Kapakoihin en lähde metsästämään.
      Onhan meitä olemassa - kevät ja kesä tulossa ...odotan niin tätä keskustelutaitoista mukavaa, luotettavaa kaveria, mutta missä?

      • himi

        iskuritreffit.fi


    • minäkin haluisin tulla naulituksi noin! mmmmmm

    • Pirkanmaa -

      Voiko tämä olla näin vaikeaa, oletteko mistäpäin.
      Eikö tapaaminen jotenkin onnistuisi?

    • m.56

      Nyt tai ei koskaan!

    • ????

      missä tavataan ?

    • kevätkaipaus

      Kevättä mielessä - missä kaksi aikuista miestä voisi turvallisesti tavata Pirkanmaalla?

    • Ihmiskäsitys

      Miehen peräsuoleen työntäminen ei ole naimista. Se on vain naisia pelkäävien miesten vääristynyttä ihmiskäsitystä.

      • jooihanvarmastijuu

        Mites naisen? Sinnekin tarjotaan, jos et ole huomannut.


    • vierailijatar

      Olen heteronainen, ja minua kiinnostaisi tietää, kokeeko homojen välisessä seksissä se "vastaanottava" (siis se, johon penetroidutaan) osapuoli olevansa ikään kuin naisen roolissa seksin aikana? Kuvitteleeko hän olevansa nainen? Eli en puhu yleisestä halusta olla nainen, ts. transsukupuolisuudesta, vaan vain seksin aikana koetusta sukupuoli-identiteetistä.

      Olen usein miettinyt tätä, mutten ole koskaan kedannut kysyä. Osalla homomiehistä muutenkin on naisellisia piirteitä (esim. tyylitaju, tunteista keskusteleminen jne). Lisäksi penetroitavana olemisesta nauttiminen on mielestäni naisellinen ominaisuus; siihen liittyvä totaalinen antautuminen miehen eli vahvemman käsiin, oman kehon kokeminen avonaiseksi, jotta mies voi valloittaa minut kokonaan, miehen dynaamisen voiman tunteminen sisällään, omilla nautinnon ilmauksilla (huokailu, pään kääntäminen sivulle ym.) valloittajamiehen nautinnon lisääminen...

      • Sträpillä...

        Voihan mies haluta (kuten esim. itse haluan) antautua myös Naisen naitavaksi, penetroituvaksi, pantavaksi, miksi sitä nyt halutaankin kutsua...
        Tässä tapauksessa Nainen käyttää mieheensä sträppiä eli strap-on dildoa =))
        Eli ei sen välttämättä tarvitse olla mies joka miestä nai, eikä tämän penetroituvan, naitavaksi "antautuvan" miehen tarvitse olla mitenkään "naisellinen" vaan kyseessä on mielestäni omansalainen lisämauste, muutenkin kivan kokeilevaan ja erityisen Nautinnolliseen seksiin...


      • sepul

        Hei, vierailijatar,
        itse olen melkein poikkeuksetta bottom eli vastaanottavana osapuolena anaaliseksissä. Itse en koe, tai edes ajattelevani olevani nainen tai feminiininen. Sen sijaan tunnen kyllä olevani hieman alistettu (mutta kiihotavalla tavalla).

        Penetroitavana koen myös toista miestä lähemmäksi, eli hän työntyy sisääni, ja siihen liittyy eräänlainen henkinen puoli (kehomme "yhtyvät"), voisi sanoa jopa intiimi. Lisäksi penetroitavana olevinen tuntuu jumalallisen hyvältä jos antava osapuoli osaa hommansa, kun taas anaaliin naiminen ei tuota itselleni erityisempää mielihyvää. Myönnän myös suoraan että antavan osapuolen laukeaminen sisääni kiihottaa valtavasti (taas, hänen mehusta tulee ikään kuin osa minua), mutta anaaliin laukeaminen ilman kondomia on kaikkea muuta kuin turvaseksiä joten testit kuntoon.


      • Vaikeaa selitystä

        Hei vierailijatar. Olen heteromies ja jo 10v. asunut suhteessa nykyisen naisen kanssa. Itselläni on sellainen mielihalu, että haluan samaistua naisen kauneuteen. Sen takia olen ajatellut, mutta se on pelkkää fantasiaa, että olisin "naisena", kauniina, oikein hyvin meikattuna ja naiseksi laitettuna, jollekin miehelle seksin aikana nainen. En siis ole homo, mutta saavuttaakseni naiseuden kautta kauneuden olotilan, fantasiaani kuuluu että kykenisin sisäistämään ja tuntemaan kauneuden itseeni olemalla sen hetken, seksin ajan, naisena. (Olen varmaan aika omituinen tapaus)

        Koska olen hetero olemme naisystäväni kanssa tehneet niin että nainen penetroitui minuun strap-onilla. En kuitenkaan ollut meikattuna eikä mitään sellaista.

        Strap-Onilla ei myöskään voi laueta sisääni, joka tunne on jäänyt kieltämättä mietityttämään.

        Rohkeus ei kuitenkaan taida riittää että miehen kanssa haluaisi todellisuudessa alkaa "sekoilemaan".

        En esimerkiksi osaisi kuvitellakaan suutelevani miestä, tai että ottaisin itse jonkun kullia suuhuni. En kykenisi myöskään olemaan rakastunut mieheen erottisesti. Samalla tietenkin tulee mieleen sekin, jos joku homomies olisi ja rakastuisi minuun, olisi se aikalailla väärin häntäkin kohtaan, kun itse en todellakaan sellaiseen ryhtyisi.

        Seksi olisi vain seksiä, eikä muuta. Tunteet kuuluvat aina naiselle.


      • btmgay

        Olen btm homopoika ja voin myöntää, että mä ainakin koen sen top-miehen mieheksi, joka on se vahvempi, suojelevampi ja mä itse "tyttöpoika", feminiininen, antautuva, heikompi.
        Haluan olla miehen kainalossa, joka antaa turvallisuuden tunnetta mulle. Monet homot ainakin väittää, että ovat btm, mutta ei olisi mitään feminiinisyyttä siihen liittyen.
        Haluan poikaystävän, jonka kanssa voi toteutua feminiininen-maskuliininen jaottelu.


    • sepul

      ja vierailijatar, vielä sellainen lisäys että anaaliyhdyntä tapahtuu aina minun, eli penetroitavan ehdoilla. En vain anna ketään ruveta naimaan lujaa ilman mitään ajatuksia. Teen kyllä selväksi että haluan että penis työntyy sisääni ja ulos hitaasti, jonka lisäksi suosin "puolierektiossa" olevaa penistä (toki tätä ei aina voi vaatia), koska hieman joustava ja "anteeksiantava" penis tuntuu paljon paremmalta kuin kivikova erektio. Ylipäätään kovasta erektiosta puuttuu se tunne kun kalu pehmeästi sujahtaa sisään, ja hitaasti täyttää minut.

      Eli missään nimessä anaaliseksin ei tarvitse olla sellaista jyystämistä jossa mennään antavan ehdolla.

      • Kumreus

        Puhuu puppua homouden puolestapuhujat.

        Ei karvaperse vieressä ole mikään ihmeellinen ja ihana elämys ja ikisuhde. Se on inhoa, katumusta, morkkista, aidsia, sukupuolisairautta, pikapano/pako-yhdistelmä...

        Homous on ihan perse...stä !


    • Tomh81

      Muuten hyva ja tunnetta pelissa, mut sloggit = turn off.

    • aikuinenm

      Kesä kääntyi syksyksi - toiveet unelmiksi. Olen yksin..

    • kaipaava 56

      Mistä löytää aikuinen mies kumppaniksi. Ulkonäkö on yhdentekevä ja masuakin kaikilla. Lähdettäisiin liikkeelle, ihan jutustelusta ja sitten jos synkkaa niin kaveripohjalta. Katsottais mitä kehittyy.

      • kaipaanlähelle

        Mistä sut löytäisin, aikuinen mies?


    • toinen mies

      Tykkäämiset (peukut) kertovat miten valtava puute on miehillä löytää ystävää toisesta miehestä.
      Miksi meidät miehet on alistettu yksinäisyyteen.

    • ei poikasia enään

      Ehkäpä omaa syytämme, olemme sitä sukupolvea, jotka "kasvatettu" aroiksi, näissä asioissa.
      Syvälle se on mennyt, koska meitä yksinäisiä on näin paljon ja emme kuitenkaan rohkaistu toisiamme tapaamaan. Elämä vaan lipuu....

    • toinen mies

      Rohkaistu mies.
      Sinulla on kone edessä ja netti suo monta mahdollisuutta solmia kontakteja. Kirjaudu johonkin chattiin, niitä löytyy heteroille, bi, kuin gay-miehille, niitä on netissä monia.

      Älä häkelly, mikä meininki seillä voi olla, usein suoraan toimintaan haluavia tyyppejä, välittämättä solmia ystävyyttä sen kummemmin, mutta jos olet kärsivällinen ja jaksat etsiä, niin sieltä voi löytyä ja löytyykin samanhekisiä kavereita. Alatte jutella muutakin kuin pelkkää seksijuttuja ja jos sinulla on perustettu vaikkapa anonyymi mailiosoite, voitte jatkaa kahdenkesken tutustumista. Sitten kun kumpikin on valmis ja luottamus on syntynyt, ei tapaaminenkaan ole enää niin pelottava, vaikka kyllä siinä on oma jännityksensä.
      Kannataa ukkomiehen hakea ukkomiestä kaveriksi, niin ymmärrätte paremmin toistenne rajoitteet elämässä.

      Rohkeasti liikkeelle ja nämä asiat ei kuulu muille, ne ovat meidän miesten omia juttuja.

      • Sopiva kaveri...

        Kumpa tuollaisen sopivan kaverin jostain löytäisikin...


    • homo3

      Olen nelikymppinen bottom kundi ja nain miesten kanssa siitä yksinkertaisesta syystä että miehet kiihottavat,nautin kun saan näykkiä nännejä,suudella vatsaa,imeä kyrpää ja sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla kun makaa reidet levällään kivikovan kyrvän soutaessa edestakaisin.En tunne oloa yhtään naismaiseksi vaikka huudan ja voihkin,raavin sekä heittelehdin,alistuneeksi kylläkin mutta kiihottavalla tavalla.

      • XXX11

        homo3, onko sinulla mitään käsitystä siitä, mikä on alun perin saanut sinut nauttimaan alistumisesta? Onko lapsuudessasi tai nuoruuden tärkeissä kehitysvaiheissa ollut joitain traumaattisia kokemuksia? Ehkä kyse on traumoista, joita olet itse aina vähätellyt, mutta jotka oikeasti on vakavia ja mm. seksuaali-identiteettiin vaikuttavia?

        Naiselle on ominaista tietty masokistisuus, joka ilmenee erityisesti seksuaalisessa kanssakäymisessä miehen kanssa. Miehellä masokismi, alistumisen tarve, on ehkä traumasta johtuvaa?


      • Entäjossittenkin

        Kaikilla ihmisillä on traumoja. Voiko olla sellaisia traumoja, joita ei muista? XXX11 tarkoitta varmaan tietyn tyyppisiä traumoja.Gayporukassa on ilmeisesti paljon enemmän alistujia kuin dominoivia. Entä jos se onkin luonnonvalinnan tulosta. Eli sellainen vapaana kulkeva mies, joka on alistunut toiselle miehelle on saanut jäädä henkiin. Dominoivat urokset ovat ottaneet yhteen, kops vaan ja henki pois.


    • hmmmmm

      suoliseksuaalinen tarina

    • Mällisuoleen

      Olishan se mielenkiintoista saada miestä sisään, ja mällit kans. Ei vaan uskalla.

    • karzee

      haluisin myös että mies rakastelisi minua

    • ukkomiesbi58

      Upeaa, juuri tuolalista sen on ja lisää haluan.

    • Jotain tuollaista koin en ensimmäisellä kerralla, mutta toisella

    • Suklaatareisille

      Ihan sairasta touhua. Ennemmin lukisin vaikka sikalasta karanneesta paskiaiseta. Vaikka suljetulle osastolle tällaisesta nauttivat joutaisivat. Fuck U

    • Pornoukko

      Tää oli iha hemmetin hämmentävää ja runollista

    • heko

      hyvin oli kirjoitettu tuo, ,mielestäni,mies mihen tuntee, niin ja useat miehet haaveilee,poika vitusta, harva vaan myöntää, mielestäni, bi ihminen on rikas,

    • heko

      kuin voisi saada a 4 tuon jussin kirjoittaman, kertomuksen,miksi mies nai mieatä. tuo on upea kirjoitus, panisin raameihin tun , kertokaa, mistä saan tuon,kiitos

    • tominimemä

      Miksi siis ei naisi.
      Hyvä melkein liiankin hyvä tarina.
      Mutta.
      Miksi ylipäätään homokammoiset kirjoittaa asiasta yhtään mitään jossei se kiinnosta eikä innosta.
      Kannattaa ensin kokeilla edes jotain että olisi mielipide omalla kokemuksella, edes se.

      • vanha-juttu

        Homokammoiset kammoavat lähinnä omaa homouttaan.


    • SEKSIJULLI

      Annan peppua mielellään

    • Sulla on vaimo ja lapset. Arvostettu asema yrityksessä. Mutta sä et mahda mitään. Sä vaan haluat. Sä halveksit vaimoasi kun se hyväksyy sun tarpeesi sun vaurauden takia. Mä ole sun tarve. Tai kuka vaan nuori poika. Mutta sä olet löytänyt mut. Halveksit himoasi. Mutta et mahda mitään. Sä tulet ja nait. Mä tiedän sen. Sä tiedät se. Vaimosi tietää sen.
      Tullessa sä himoitsen mua. Kehosi kertoo sen. Lähtiessäsi halveksit. Katseesi kertoo sen.

      • Paranee koko ajan. Anna mennä, virtasenposti. Osaat jo kirjoittaa kohtuuhyvin. Ajatushan sulla on aina ollut hyvä.


    • Anonyymi

      Ehkä siksi että molemmat haluaa , mahtavaa jos toinen on siro joka pukeutuu stay up / mustiin korkkareihin , omistaa upeat pitkät hiukset , jotka nutturalla , pienen tiukan pyöreän takapuolen , aloitetaan takan edessä perseen lämmitys liukuvoiteella hyväillen latex käsine käsillä , kiusoitellaan anali ottavaksi ja kontallaan lopuksi hitaasti työnnytään yhteen ja samalla saa suihin isoa jötköä on unelma täytetty , tätä vaimon edessä joka tyydyttää itseään.

    • Anonyymi

      Hieno ilmaisu

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe