Typerä syrjähyppy 1

katuva

Riita oli kova ja rumatkin sanat lensivät. Nuori aviovaimo kun olin, niin otin sen loukkauksena ja kostoa vaativana asiana. Riidan aihe oli mitätön. Naurettava, näin jälkikäteen arvioituna.

Kävelin tuohtuuneena katuja. Useamman korttelin päässä kotoa. Epäonnekseni vastaan tuli eräs ikäiseni ja tuntemani nainen. Emme mitään sydänystäviä olleet mutta tuttuja kumminkin. Hän puhui minut ympäri ja niin poikkesimme erääseen sen kulmakulman kuppilaan. Tai ns. baarihan se oli. Musiikit ja kaikki. Oven ulkopuolella lorvi sekalainen joukko tupakoitsijoita. Tällä tuntemallani naisella, olkoon nyt vaikka Tiiu, oli mieskaveri odottamassa parin muun ystävän kanssa. Nurkkapöydässä vilkuttelivat meille ja niin asettauduimme joukkoon. Tiiu suukotteli kaveriaan ja moikkasimme muutkin. Siinä ei kauaa mennyt kun jo olin yhden niistä kavereista kainalossa. Erkka oli nimi. Sillä hetkellä vihasin miestäni. Tämä Erkka se vasta vikkelä oli. Suputti korvaan vaikka mitä ja minulla pyöri mieheni mielessä. Ja se riita. Oli siis kosto menossa.

Keinuimme tanssilattialla. Erkka supatteli korvaan ja oli sujauttanut käden mekkoni aika avarasta hiha-aukosta paljaalle selälleni. Ihanasti hän siveli niskasta alas kohti vyötäröä. Lämmin käsi teki hyvää. Hän painautui lujaa vasten vartaloani. Tunsin jotain kovaa häpyluutani vasten. Arvasin tietenkin mikä se oli ja kieltämättä kiihotuin hieman. Painoin rintojani lujemmin Erkkaa vasten ja ehkä hieman myös häpyäni sitä kovaa kohden.

Istuimme jälleen pöydän ääressä ja maistelin viiniäni. En tiedä mikä riehakkuus ja rohkeus minuun iski, mutta siirsin käteni Erkan etumukselle, sen kovan päälle. Hiljaa puristelin ja painelin kalua. Hengitykseni tihentyi aavistuksen, villit ja syntiset ajatukset vilisivät mielessäni. Vai oliko ne nyt niin syntiset? Tiiu tanssi kaverinsa kanssa ja se toinen heidän ystävistään oli kadonnut. Erkka hyväili käsivarttani ja hetken kuluttua hän oli painelemassa jo kostuvaa pimppiäni. Mekkoni päältä tosin. Välillä hän ujosti sipaisi kuin ohimennen rintaani. Tosin hidastetusti sen hipaisun teki. Minulla oli hyvä olla. Olin unohtanut kotona olleen riidan ja unohtanut kokonaan miehenikin. Minun teki mieli Erkkaa. Mutta minne mennä? Missä voisimme sen tehdä? Minä nojauduin Erkkaan, ikäänkuin imaisin häntä itseeni. Tunsin lämpimän kosteuden alavatsassani. Se sykki. Erkka huomasi halukkuuteni. Hän nousi ja tarttui minuun ja lähdimme ovea kohden. Heilautimme kättä tanssilattian Tiiulle ja kaverille. Astuimme kadun yli ja vastakkaisen talon ovesta sisään rappuun.

Yllätys. Erkka siis asui talossa vastapäätä baaria. Tässä ratkaisu niihin ajatuksiini joita olin puntaroinnut. Nousimme kolmanteen ja sisään Erkan asuntoon. Keskinkertaisen siisti yksiö ja tiskiallaskin tyhjä. Livahdin veskiin ja tirautin pikku pisut. Kuivasin huolella sillä tiesin kostuvani taas hetkessä aika rajusti. Sipaisin pikkupitsiset ylös ja totesin niidenkin olevan kosteat. Ajattelin jättäväni ne pois ja sujauttavani ne eteisessä laukkuuni, mutta silloin saattoi Erkka luulla minun olevan todella miehenkipeän. Mutta kyllä minä kaipasin jotain itseeni.

Erkka istui sängyllä aivan alasti. Olisinhan minäkin voinut vaatteet jo riisua. Oli kai Erkka niin luullut tapahtuvankin. Minä riisuin vähäiset vaatteeni siinä Erkan edessä. Mekon, ne liki märät pikkarit, potkaisin sandaalit pois ja muutahan minulla ei päällä ollutkaan. Rintaliivit olin jättänyt lipaston laatikkoon jo alkukesästä. Erkka istui katsellen jalat ristissä polvet sivuilla. Hienon näköinen kalu sojotti tummanpunainen pää huojuen kohti minua. Patukka oli hieman muhkurainen ja suonikas. Pitkulainen terskanpään reikä puoliavoinna. Ei se mikään jättikulli ollut, mutta semmoista en edes kaipaa. Olen aina ihmetellyt miten joku voi nauttia jostan tolkuttoman kokoisesta tappovehkeestä. Olen nähnyt netissä miten niitä semmoisia on esitelty mukamas saavutuksina. Mutta ohuesta en pidä, paksu saa olla, sopivasti. Tämä Erkan vastasi toiveitani. Oli Erkka myös näköjään hiukan ajellut karvoitustaan ja siistiltähän se näytti. Ei ollut minullakaan kovin paljon karvoitusta. Aivan pieni tupsu vaan siinä viivan yläpuolella.

Menin sängylle. Istuin Erkan syliin ja tunsin miten patukka oli pakaroitteni välissä. Hieroin itseäni vasten Erkkaa ja hän vastaavasti otti rintani suudeltavakseen. Imi nännejä vuoron perään. Välillä suuteli huuliani ja minä vastasin. Oli ihana olo. Kiedoin käteni Erkan ympäri ja painoin itseäni alas lujaa vasten kalua. Huojuimme ja suutelimme. Ihanaa! Nousin seisomaan hajareisin Erkan eteen ja painoin syliäni Erkan kasvoille. Erkka näykki tupsuani. Työnsi kieltään häpyhuulieni väliin ja puristeli pakaroitani. Levitti niitä ja hyväili sormin peräaukkoni ympärystää. Taivaallista tunnetta. Kieli oli syvällä sisälläni ja ajattelin, että mitä Erkka ajattelee kun olen niin märkä. Hänen oli varmaan välillä nieltävä mehujani. Mutta Erkka jatkoi pimppini suutelua ja maistelua. Minulla se poltti. Se oli kuin tulessa, ihanasti tulessa. Tunsin valuvani.

12

18273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katuva

      Typerä syrjähyppy 2

      Minä halusin ottaa Erkan kalun suuhuni. Kaaduimme rinnatusten sängylle. Siirryin alemmas ja käännyin niin, että sain hyvin patukan huulilleni. Tunsin miten Erkan sormet vaeltelivat jalkojeni välissä ja sujahtelivat sisääni. Minä otin koko paksun ja kovan kullin suuhuni. Pyörittelin kieltäni sen terskalla ja näykin kevyesti vartta. Nostelin kivespussia ja hyväilin. Erkka oli ajellut sen sileäksi eikä siis ollut kosteita ja takkuisia karvoja kiveksistä matkalla pyllyynkään. Kaikki sileää ja siistiä. Varsikin oli puhdas karvoista, alavatsan seutu oli lyhyen sängen peitossa. Nuolin sileää aluetta aina anukseen asti. Pyöräytin kieltä reiän ympäri, mutta sisään en tunkeutunut. Niin pitkällä en ollut kokemuksissani.

      Nyt halusin jykevän patukan sisääni. Nousin istumaan Erkan päälle ja ohjasin kullin sisään. Liikuttelin itseäni ylös ja alas. Ratsastin. Tuli mieleeni netistä näkemäni rakastelut kun nainen on päällä ratsastamassa, mutta selin miehen kasvoihin. Se oli minusta tuntunut oudolta. Nyt päätin kokeillä juttua. Käännyin Erkkaan selin ja ratsastin siten. Kaaduin eteenpäin niin, että pääni oli Erkan pohkeiden välissä. Hiukan hävetti kun mieleeni tuli, että mahtaa Erkalla olla hienot näköalat suoraan sisääni ja sisään menevään kulliin. Ja vielä pyöreään pyllyreikään. Kiihottavaa.

      Käännyin ja laskeuduin Erkan päälle. Erkka pyöräytti meidät ympäri ja niin olin alla. Levitin jalkojani ja tunsin paksun patukan menevän sisääni. Kiedoin jalkani Erkan lanteille. Vastasin jokaiseen Erkan työntöön. Nostin lanteita ja tunsin miten kulli törmäsi pohjaan. Ei kipeästi ottaen vaan rajusti kumminkin. Puristin lihaksiani Erkan ympärille. Tunsin miten kulli vetäytyi puristuksesta ylös ja taas alas. Hieman voihkaisin joka töytäisyllä, mutta en kivusta vaan ihanasta tunteesta. Olin märkä, valuvan märkä. Tunsin miten valuin pakaroiden välistä lakanoille. Alapääni päästi ääniä. En hävennyt niitä. Se aika oli ohi. Erkka painoi aina vaan lujaa ja vaativasti. Huohotti korvaani ja minä hänen olkaansa. Hikiset kehomme liukastelivat. Tunsin rintojeni muljahtelevan vartaloidemme välissä. Mutta niin ihanaa oli. Miten Erkka jaksoikin? Ihanaa. Kunnes sitten. Vieläkin ihanamman tunteen tunsin. Sen orgasmin tulon tunteen ja sitten se tuli. Räjähtävänä ja kivuliaana mutta niin taivaallisena. Tärisin ja reisissäni pakonomainen puristus. Erkka hiljensi ja odotti tärinäni laantuvan. Hetken olimme ja huohotimme. Vartalot kuumana ja märkänä.

      Rutistin Erkkaa ja niin alkoi hellä liike sisälläni taas. Nautin ja olin. Silmät ummessa vastasin työntöihin, mutta nyt rauhallisemmin. Oikeasti oli pääni tyhjä kaikesta muusta kuin nautinnosta. Hiljaa hiipi uusi orgasmi. Se on minulla aika herkässä sen ensimmäisen jälkeen. Sen tulon huomasi myös Erkka. Hän kiihdytti liikkeitään ja nyt olimme jälleen kovassa rakastelussa. Se oli sitä panoa. Tunsin Erkan työntävän hirmuisen syvälle ja sitten vetävän ulos. Minulla sykki taas tuleva orgasmi. Tunsin tulikuuman roiskahduksen rinnoillani ja vatsallani. Se oli Erkan lahja minulle. Erkka laskeutui päälleni ja spermat levisivät ihoillemme. Makasimme hiljaa.

      Nyt alkoi jokin kolkutus aivoissani. Mitä olin mennyt tekemään. Mitä olen tehnyt aviomiehelleni. Nousin ylös ja menin suihkuun. Erkka tuli myös, mutta pyysin olla yksin. Oli paha mieli. Paha mieli siitä, että oli ollut hyvä olla hetkiä tuntemattoman kanssa. Pesin itseni ja kuivasin Erkan pyyhkeeseen. Puin päälleni, ne märät pikkaritkin. Astuin ulos kylppäristä ja katsoin Erkkaan. Oli hän ihana mies. Menin ja halasin häntä. Olin varmaan surullisen näköinen, niin oudosti Erkka minua katsoi. Kerroin, että meillä oli keskenämme ollut hyvä hetki, mutta nyt minun on mentävä. Ja että emme enää näissä merkeissä tapaa. Muistoissa vaan. Erkka ymmärsi ja niin poistuin.

      Olen elänyt hirveissä tunnontuskissa jo kuukausia. Aina kesästä lähtien. Mieheni ja minun välilläni on jotain tapahtunut. En tiedä onko se hyvää vai pahaa. Aina pikkuriidan alkaessa tulee niin ahdistunut olo.

      • petturin uhri

        46% naisista tekee vähintään yhden syrjähypyn.


    • Jorma J

      Tosi hyvä tarina. Kiitos siitä :)

      • sisäänvaan

        Kyllähän sitä suuttuneena tekee mitä tahansa. Ukkoni lähti työkeikalle arkiviikoksi, ed viikonloppuna oli riidelty ja minä heti tiistaina menin läheiseen kylpylään tansseihin. Olisin jo maanantaina mennyt, mutta kun tansseja ei silloin siellä ollut.
        Miehet hakivat kiitettävästi ja pian minua pyydettiinkin huoneeseen. Ihme kyllä, en ollut ketään tuttua nähnyt koko iltana, mutta varovaisena menin kuitenkin omia aikojani koputtamaan huoneen ovelle.
        Sitten kaikki sen jälkeen tapahtuikin, niinkuin monasti ennenkin kotona, mutta erona vain se, että sain ensimmäistä kertaa vierasta. Aamuyöllä kotiin hipsiessäni vittu hyvin nussittuna ja tapahtumia muistellen, en ainakaan katunut, vaan olin hyvin tyytyväinen siitä mitä olin mennyt tekemään.


    • entinen kilttimies

      tyttö ystävä petti jätin eilen nyt itkee perään mutta löydän kyllä paremman

    • Onceandagain2

      Se ei ole keneltäkään pois jos joskus saa herkkua vierasta, kunhan edelleen rakastaa ja haluaa puolisoaan.

    • Holmesin John

      Kirjoittaja oli kyllä katsellut liikaa pornoa, kun tässä tarinassa siemenetkin ruiskitaan rintojen päälle. Ei kukaan mies halua sillä hetkellä kyllä vetää kulliaan ulos kun mälli lähtee. Se on fakta.

      • undead_and_cool

        Minun mieheni haluaa


      • -tar

        Voi Holmesin John, ei sen ihanampaa ole kuin saada kuumat spermat rinnoille, vatsalle ja vaikkapa kasvoille. Kysy joskus kumppaniltasi, äläkä vain ajattele itseäsi.
        Muuten oli kyllä hyvä tarina. Kiitos siitä.


      • pranomäes

        Minä petin vaimoani vieraan naisen kanssa. Emme käyttäneet ehkäisyä ja nainen alkoi kesken kaiken pyytämään, että käyttäisin kondomia. Itsekin kävi mielessä, että raskausriski on olemassa enkä halua myöhemmin yllättäviä isänpäiväkortteja. Siinä vaiheessa en voinut kuitenkaan miettiä enää kumien etsimistä vaan annoin mennä. Päätin vetää ulos viime tingassa ja laukesin naisen mahalle ja häpykarvoitukselle. Jälkikäteen kyllä pelotti, että mitä jos kuitenkin osa tuli sisään ja nainen hedelmöittyi. Tapauksesta on nyt reilu 10 vuotta, joten ehkä isänpäiväkortti olisi jo tullut jos olisi tullakseen.


    • REHEHthdh

      Jee lisää permaa. PERRRMAAAA... PERRRMA LENTÄÄ PERRRMAAAA. PERMMMAAA. PERRRRMAAAA...

    • Ainaki

      No ei hän siitä suutu jos ei saa tietää, mullaki oli ollut riita mieheni kanssa ja miulle tapahtui aika sama juttu -.- kerroin miehelleni tämän ja hän vaati korvaukseksi vapaat kädet = 2 kovaa panoa samana viikonloppuna mutta otti vähä nokkiinsa ja välillä kiristää minua sillä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe