Lapsettomalle alennusta verotukseen!

Not Proletaari

Olen hyvätuloinen (yli 5000 €/kk) ansaitseva ja korkeasti koulutettu (KTM) 40-vuotias mies.
Olen ihmetellyt, että miksi minun täytyy maksaa muiden ihmisten lapsien elättämisestä?
Mikäli henkilöllä ei ole autoa, niin hänkään ei maksa autoveroa.
Miksi siis minun veroprosenttini nousee kun lapsilisiä nostetaan?

Minä olen tehnyt oman valintani, jossa panostin työhön ja koulutukseen. Joku toinen on tehnyt oman valintansa, jossa hän panostaa lapsiin ja perheeseen.

Minulle ei mielestäni kuulu lapsilisien tai perhepäivähoitojen maksaminen.

Olen aina käyttänyt myös yksityisiä terveydenhoitopalveluita ja olen maksanut myös eläkkeellä olevien vanhempieni yksityislääkärit ym.

7

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kärpö

      Hyvä kysymys :)

    • Ohituskaista

      Minä tienaan paljon vähemmän. Ei ole varaa bemariin. Silti verovaroistani maksetaan moottoriteitä, joiden ylimääräiselle kaistalle ei Corollallani ole asiaa. Tämä on väärin!

      • ei sossu asiaa

        Minä tienaan 1125 € kk. ja minäkin joudun elättämään näinkin pienestä summasta herraties ketä. En saa mitään tukea mistään.


      • 17+1
        ei sossu asiaa kirjoitti:

        Minä tienaan 1125 € kk. ja minäkin joudun elättämään näinkin pienestä summasta herraties ketä. En saa mitään tukea mistään.

        Noilla tuloilla olet kyllä nettosaaja. Vaikka palkastasi veroa otetaankin saat huomattavasti omaa maksuosuuttasi suuremman määrän julkisia palveluita kaupan päälle. Ainoastaan hyvätuloiset yksityisen sektorin palkansaajat ovat yhteiskunnassa nettomaksajia. Ja erityisesti lapsettomat.


    • Dinnnnnnnersss

      Toi on just niin tyhmää. Ihmiset hankkivat Itsekkäästi penikoita, ja heitä ei edes kiinnosta onko edellytyksiä siihen, niitä vaa lykitää tänne. Eikö ole lapsenkin etu, että talous yms asiat on kunnossa? Kun liikaa oletetaan, että sossu elättää. Sitten kehdataan vielä valittaa kun on köyhyyttä ja niin edelleen. lapsiperhe köyhyys johtuu ihan heistä itsestää, mitä ei ole hommannu hyvää taloutta ku niitä kakaroita on alkanu pukkaamaan. Pitäs vähä niidenki kattoo peilii eikä raapia persettä kotona ja uida vauvanpaskassa, sekä samalla ihmetellä miks ei oo rahaa mihinkää. Menkää töihin, hankkikaa eka hyvä tulevaisuus ennenku niitä hemmetin kakaroita tänne pukkaa. On ihan oma vikanne ku ootte pentuja ruennu tekemää sellasee elämäntilanteesee,ettette kykene edes elättämään heitä. vastuutonta ja vastuuttomampaa on olettaa, että yhteiskunta ja veronmaksajat ovat ainut rahasampo, jota pitää käyttää. Ei oo lapsillakaa isompana hääviä, ku ei saa rahaa mihinkää ja jää porukan ulkopuolelle.
      Ja tästä kärsii myös nämä korkeakoulutetut, jotka on oikeesti tehny ja nähny elämäsä eteen vaivaa, sitte penskaperheen emukit viittii valittaa kotona makaavana että lisää rahaa lisää rahaa.ja PAH. tienatkoo jokainen itse omat rahansa, tai ei tarvi valittaa jos yhteiskunta ei anna sama rahaa teille ku työntekijöille. Tässä maassa ei ois yhtää pienituloistakaan, jos niin tapahtus,koska työnteko ei ois enää järkee, koska se on nytki jo siinä ja siinä että kannattaako pienellä palkalla tehdä töitä. Et niillä sossunpummeilla ei oo nokkaasa kohottanu ku ei mitää yhteiskunnan hyväksi viitsi tehdäkkää, eläköö köyhyydessä sillo. Oppikaa siihen että elämässä ei kuulu saada mitää ilmaseks!

    • maho ja laho

      Valintasi on ollut olla täysin hyödytön yhteiskunnalle =D. Lasten huoltaminen on valtava investointi, niin rahallisesti kuin ajallisesti. Yhteiskunnalle jää lapsia hankkineesta ihmisestä ennen pitkää loputon määrä kupattavia yksilöitä. Mitä sinusta jää jäljelle? - kasa multaa.

      Luulisi KTM:n tietävän mitä tarkoittaa korkoa korolle.

      • Hyödytön

        Kukahan niitä lapsia tekee sillä tarkoituksella että olisi viimeisenpäälle hyödyllinen yhteiskunnalle :D Kaikista jää vain kasa multaa.

        Jos lapsia tekisin niin itselläni olisi varmasti ihan rehellisesti pelkästään itsekkäät tarkoitusperät siinä hommassa. Ihme vääntöä siitä kuka on hyödyllinen ja kuka hyödytön maho laho nimittelyineen. Itselläni ei valintoihini vaikuta pätkääkään onko hyödytön tai hyödyllinen yhteiskunnalle, päinvastoin miksi kaikkien pitäisi lisääntyä? Sen jälkeen kun on mullassa niin on ihan samantekevää onko niitä jälkeläisiä vai ei. Toisilla ei ole muuta tehtävää elämässään kuin lisääntyä ja kyllähän yksinkertaiselle pölvästille siinä kusi voi helpostikkin nousta hattuun että on sentään lapsetonta hyödyllisempi yhteiskunnalle. Niillä joilla on jotain muitakin saavutuksia elämässään kuin lapset eivät pullistele saavutuksillaan samalla tavalla kun heillä joilla lapset jää ainoaksi saavutukseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe