Kultsi nartulle urosta astutukseen

Kultsi vaan

Eli etsinnässä olisi meidän 2.v kultsi nartulle urosta tuleviin juoksuihin. Neidillä ei ole kylläkään papereita, mutta on terve, fiksu, tottelevainen ja kiltti koira. Kerman värinen myös kultaista mm. korvat. Juoksut alkavat tässä maalis-huhtikuussa, joten otahan pikaisesti yhteyttä. Sijainti Vantaa joten olisi hyvä jos olet Pk-seudulta tai läheltä.
Emme ole mikään pentutehtailua harrastava perhe. On ensimmäinen narttu koiramme ja ensimmäinen pentue tulisi olemaan sekä myöskin viimeinen. Haluamme vain kokea yhden pentueen ja myöskin antaa koirallemme äidin kokemuksen. Jos olet kiinostunut astuttaa niin ota yhteyttä: [email protected] (moralisoijat ym. ei tarvi vaivautua)

Ja tiedän jo että tänne tulee varmasti vaustauksia ettei paperottomille koirille pidä pentuja tehdä ja pentutehtailusta ja että paperiton koira on seropi tai huonompi ym.

Se ei todellakaan tarkoita sitä että paperiton on jotenkin huonompi tai seropi. Tai olkoon sitten seropi ,mutta kultainnennoutaja se on silti. Yhtälailla niillä kasvattajien koirille voi tulla sairauksia ym. vikoja mistä sitä on täyttä takeita vaikka kuinka olisi terve koira. Eikä niistäkään saa mitään korvauksia mene sitten ja maksa se 800-1000€ paperillisesta koirasta, että voit viedä sitä näyttelyihin. Eikä koirilta kysytä mitään. Lisäksi enemmänhän ne kasvattajat rahastavat tekevät lisää pentuja samoilla koirilla tai sama narttu eri uros. Lisäksi ylipäätään miksi koiralla pitäisi olla paperit että voit ylepeillä niillä ja maksaa vielä suurimmissa osissa kunnissa turhaa koiraveroa.

Että ei tarvitse alkaa täällä vastailemaan noista seropi ym. jutuista te voitte olla sitä mieltä ja pitää vain ne mölyt mahassa/ mielipiteet ihan vaan ominanne.
Kyllä minä jo tiedän teidän mielipitteenne ihan valmiiksi enkä kaipaa niitä kun en tule niitä täältä edes lukemaan ni miksi edes haluaisitte vaivautua. Tuleeko parempi mieli kun pääsee moralisoimaa?. Me voimme kaikki olla eri mieltä ja minusta ihan turha edes tapella näistä paperi/paperitomuus asioista kaikki tehköön niin kuin haluaa mutta en minäkään mitään pentutehtailua tue,

4

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kultsi vaan

      Korjaus edelliseen eli nähtävästi koiraveroa ei tarvitsekaan enää maksaa kuin kuin 4 kunnassa.

      koiraveroa perivät kunnat, joita on jäljellä neljä: Helsinki, Tampere, Kangasala ja Järvenpää (viite Lapin kansa Päivitetty 10.1.2009 00:15)

      Eli silloin papereilla on suurimmaksi osaksi vain näyttelyissä arvo mitkä on mielestäni turhia. Vertailla nyt koirien kauneutta/paremmuutta. Koira on eläin ei mikään ihminen se ei saa itse päättää haluaako se osallistua johonkin kauneus kilpailuun vaan ihminen sen sinne vie kun haluaa että oma koira olisi se kaunein. Antaa koirien elää koirien elämää ja menköön ihmiset kauneuskilpailuun jos niin haluaa. Tätä mieltä minä olen koiranäytteilysitä ja saan olla sitä mieltä kuten te muut jotka tykkäätte viedä koiranne vertailevaksi saatte olla toista mieltä ja voitte tuoda toki mielipitteenne näyttelyistä esillenne kuhan viette sen sinne kuuluvalle paikalle eikä tähän.

    • tummakulta.

      No huh, huh...jopas oli tekstiä.
      Sinähän ihan hyppäät silmille jo ennen kuin kukaan ehtii mitään vastaamaankaan.
      Mutta kiva kun kerroit heti omat mielipiteesi, eli tuskimpa täältä löytyy sinun nartullesi urosta.

      Ajattelin omaani tarjota, tumman kullan väristä papereilla olevaa poikaa, kuvattu täysin terveeksi ja näyttely,-sekä koetuloksiakin löytyy, ei ole vielä astunut.

      Mutta olisikohan kuitenkin parempi että pysymme sinusta erossa.

      Hiukan löysemmällä pipolla eteenpäin ;o)

    • kuvis

      Onko koiranne lonkka -ja kyynärkuvattu? Nämä vaadin ainakin,oli koira rekisterissä tai ei. Entä silmäpeilaus?

    • ihmiset on

      noita muita ilmotuksia katsoo niin kaikki muut heti hyppää silmille jos joku haluaa tehdä pentuja paperitomalle koiralle joten on aloittaja laittanut ainakin selväksi niille urputtajille ei niiden mielipiteitä kaivata ei vaikuta siltä että olisi pipo jotenkin kireellä vaan ihan terveeltä etukäteis puolustautumiselta kun täällä tosiaan tulee heti kauheat seropi ja pentutehtailu viestejä niille jotka tarjoavat paperitonta koiraa. (oon selannut noita viestejä nimittäin ja on täällä niin hyökkävvii ja syyttävii ihmisii tosiaan et on tainnut aloittajaki tainnut lukee noit vanhempii ilmotuksii ja vähän pelätynyt siit)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      354
      3153
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      117
      1157
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1147
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      129
      937
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      158
      734
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      717
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe