Autolla New Orleans-Florida-Atlanta

Olenmme lähdössä toukokuussa ko. reissulle ja kovasti vinkkejä kaivataan. Onko järkeä hankkia matkailuauto vai tila-auto, kun meitä on 5 hengen perhe liikkeellä. Euroopassa se on ollut hyvä tapa meille, miten Usassa...turvallisuus, leirintäalueet tai fricampit ym huomioitavat asiat.
Lennämme New Orleansiin, siellä muutama päivä ja sitten autolla kiertelyä ja Atlantasta parin viikon päästä kotiin. Autonvuokraus ilmeisesti vähän kalliimpaa kun lähtö ja palautus eri paikasta? Hyviä luonnonpuistoja, jazzklubeja new orleansissa ja muita käymisen arvoisia paikkoja ko. reitillä?

3

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • floridassa talvehtij

      Monet kuulemma yöpyvät asuntoautoissa wallmartin pihalla, koska se on yli yön vartioitu alue. Siis WallMart on tavarataloketju, joita on ympäri Amerikkaa. Siellä on luvallista yöpyä, kunhan ei jää asumaan. Jos otatte tila-auton ja haluatte yöpyä motelleissa, niin niitä on helposti saatavissa. Olemme tehneet parikin pitkää reissua ympäri Amerikkaa ja aina on ollut tilaa motelleissa ensi yrittämällä yöksi.

      Texasin puolella Big Benin luonnonpuisto on näkemisen arvoinen ihmeellisine kivimuodostelmineen. Siellä on myös ravintola, jonka ikkunoista on henkeäsalpaavan kauniit maisemat. Sehän ei ole mahdottoman kaukana New Orleansista. Sijaitsee lähellä Meksikon rajaa. Texasissa olisi muutenkin paljon nähtävää, esim tippukiviluolat ja valkoiset hiekat ym. Lousiana ja Alabama ja Missisippi eivät nyt niin kovin paljon sykähdyttäneet.

      Muuten Suomen uutisista kun luin, sain aikanaan sen kuvan, että koko New Orleans on tuusannuuskana hurrikaanin jälkeen, mutta se ei ole ollenkaan niin, vaan vain jotkut alueet ja paljon kaupunkia on ihan ennallaan.

      Jos ajaa isoja teitä, on exittien kohdalla mainoksia ruokapaikoista ja motelleista ja bensa-asemista, ne ovat yleensä helposti löydettävissä, kun vähän poikkeaa esim 10 tieltä. Toisaalta kyllä pienillä teillä näkee paljon enemmän paikallista elämää.

      Yleensäkin täällä Amerikassa on halvempaa esim ruoka ja yöpyminen ja vaatteet ovat erittäin halpoja. Samoin polttoaine on halvempaa.

      • floridassa talvehtij

        Huomasin, että myös Florida on matkasuunnitelmissanne. Kun asun talvet täällä Floridassa, se on kovin tuttu, onhan sitä tullut myös kierrettyä. Riippuen lastenne iästä tietysti Disneyland Orlandossa on se lasten suosikki. Sen pohjoispuolella on Ocalan luonnonpuisto. Jos haluatte nähdä alligaattoreita, on taas Sawgassin suoalueella niitä. Meksikonlahden rannoilla on ihania hiekkarantoja. Esim Naplesissa löytää isoja simpukoita rannoilta. Etelämpänä Floridassa on tietysti paljon nähtävää myös. Monet ajavat ihan etelään Key Westiin. Mukava käymäpaikka sekin on. Palm Beacilla on upeita taloja meren rannalla. A1A tie on hidas ajaa, mutta todella kaunista seutua.
        Hyvää matkaa, itse suuntaamme kotimaahan kesäksi.


    • Motorhome

      Ihmeen vähän löytyy googlen kautta kaupunkeja joista pystyy asuntoauton vuokraamaan, etelässä suurinpiirtein vain Houston ja Atlanta. Voiko tämä olla totta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe