Sain tarjouksesta Pirkan kuivattuja osterivinokkaita ja päätin laittaa niitä sienirisottoon kun siinä vaadittiin kuivattuja sieniä. Liotin kiehutetussa vedessä puoli tuntia (ohjeistus sekä paketissa että reseptissä) ja sienistä tuli pirskatin sitkeitä, ainakin varsista. Piti loppujen lopuksi nyppiä kaikki vinokkaat valmiin risoton seasta. Noita on vielä pari pussia jäljellä, kauanko olisi suositeltavampi liotusaika? Ja onko väliä laittaako kuumaan vai kylmään veteen? Vai onko omassa suussa vikaa jos sitkaalta tuntuu kun ei ole oikein tullut syötyä kuivattuja sieniä?
Sitkeät osterivinokkaat
vino osteri
0
187
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
20e Riskitön veto 20e talletuksella VB:lle
Pssst! Vinkki viis rotvallinreunalla eläjille. VB tarjoaa 20 euron riskittömän vedon ensitallettajille vedonlyöntiin.72528- 1211801
Tyttäreni kuoli lihavuusleikkaukseen.
Miettikää kuiten 2 kertaa, ennenkuin menette lihavuusleikkaukseen.1241513Viiimeinen viesti
Sinulle neiti ristiriita vai mikä nimesi sitten ikinä onkaan. Mulle alkaa riittää tää sekoilu. Oot leikkiny mun tunteill391497Analyysiä: Kiuru-keissi oli ja meni - demarit hävisi tässäkin
Tapauksen tultua julki alkoi demarit ja muu vasemmisto selittään, että tämä oli poliittista väkivaltaa, siis ennen kuin1741327Suomessa on valittava 2 lucia neitoa...
Maahanmuuttajille oma lucia neito ja Suomalaisille oma SUOMALAINEN Lucia neito....sama juttu on tehtävä miss Suomi kisoi1611302- 1481275
- 521208
- 591148
Olet tärkeä
mutta tunnen jotain enemmän ja syvempää. Jos voisinkin kertoa sinulle... Olen lähinnä epätoivoinen ja surullinen.651091