Sain tarjouksesta Pirkan kuivattuja osterivinokkaita ja päätin laittaa niitä sienirisottoon kun siinä vaadittiin kuivattuja sieniä. Liotin kiehutetussa vedessä puoli tuntia (ohjeistus sekä paketissa että reseptissä) ja sienistä tuli pirskatin sitkeitä, ainakin varsista. Piti loppujen lopuksi nyppiä kaikki vinokkaat valmiin risoton seasta. Noita on vielä pari pussia jäljellä, kauanko olisi suositeltavampi liotusaika? Ja onko väliä laittaako kuumaan vai kylmään veteen? Vai onko omassa suussa vikaa jos sitkaalta tuntuu kun ei ole oikein tullut syötyä kuivattuja sieniä?
Sitkeät osterivinokkaat
vino osteri
0
199
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t947613- 374037
- 473586
- 2433024
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402712- 452552
Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna212514- 1322481
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292419Häiriköinti
Sinä joka rälläsit viime yönä aamuun klo. 00 :04 koulun pihassa ja pitkin kyliä. Rekkari ylhäällä. Terv. Kerrostalon as292278