Sain tarjouksesta Pirkan kuivattuja osterivinokkaita ja päätin laittaa niitä sienirisottoon kun siinä vaadittiin kuivattuja sieniä. Liotin kiehutetussa vedessä puoli tuntia (ohjeistus sekä paketissa että reseptissä) ja sienistä tuli pirskatin sitkeitä, ainakin varsista. Piti loppujen lopuksi nyppiä kaikki vinokkaat valmiin risoton seasta. Noita on vielä pari pussia jäljellä, kauanko olisi suositeltavampi liotusaika? Ja onko väliä laittaako kuumaan vai kylmään veteen? Vai onko omassa suussa vikaa jos sitkaalta tuntuu kun ei ole oikein tullut syötyä kuivattuja sieniä?
Sitkeät osterivinokkaat
vino osteri
0
195
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1077803
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?1166115- 835207
- 1414573
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan113240- 623044
- 582958
Törkeää toimintaa
Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818102464- 612447
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562076