740 diesel automat. 86-

Heips,

Ihmettelen tässä itsekseni pariakin asiaa,
Sillä itselle tuli vaihdossa aikoinaan vuosi pari sitten kyseinen auto.

Odotin aivan muuta miksi auto on osoittautunut.

Nimittäin auto on Järkyttävän edullinen pitää!
Dieseliä satasella n.7L, Huom automaatti viellä!

Enkä vitsaile, kun nyt tyyppiviasta johtuen Tankin tilavuusmittari on elänyt aina elämäänsä omia aikojaan, olen pitänyt 7L:n kannua peräkontissa. Ja sillä tosiaan pääsee sen lähes 100km ja taajama ajossa hieman päällekkin.

Mutta se, että auto on viellä ruosteeton, ja kilometrejä 520t alla jo ja kertalaakista aina käyntiin pistää miettimään, että onko tämä hyvä yksilö jo?
Vain onko tämä ihan tavainomaista?

auto ollut aiemmin huonossakin käytössä, teinirässinä. Mutta ei se näy tekniikassa, korissa lähinnä pimennetyissä ikkunoissa.

On ollut monen moista autoa, nissan kingkab diesel 87- 91, nissan bluebird 87, lada 1200, 1300 ja 110, Opel vectra 97 diesel, mitsubishi galant 86 ja 88, saab 9000 turbo 87, suzuki pikkuauto 92, renault 19 -92, renault megane ja senic 96vm,mazda 323 90, audi 80 diesel 89.

Noihin sikäli kun vertaa niin volvossa todellakin on sitä letkeyttä, ajamisen iloa ja huolettomuutta Niinkuin pitääkin! millään muulla, paitsi nissanin lava autoilla ei näin huolettomia kilometrejä ole tullut ajettua.

En nyt hauku mitään käyttämääni autoa, mutta toteaampa nyt vaan, että saab 9000 oli ihan mukava sikäli, mutta noh. Syöppö ja hutera. ei mikään matka auto miellestäni..

Tietäiskö kukaan mikä vois aiheuttaa kylmänä vaihelaatikossa vaihtoviivästystä? kun lämpeää niin vaihteisto on todella hyvintoimiva. Olisko laakeroinnissa jtn?

4

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • volvo_puranen

      Moi jos vaihtasit ne automaattiöljyt laatikkoon huuhtelemalla kun se huoltoväli on se 75tkm.Jos vaikkaa rupeaisi paremmin se laatikko pelamaan tällöin.Muista oikea öljylaatu sen kertoo omistajan käsikirja tai ammattitaitoinen öljyjen myyjä.

    • Muuten hyvä, mutta kyseinen operaatio tuli tehtyä auton hommaus vuonna 2009, silloin vaihtu kaik öljyt ja nesteet hihnat. Ihan oman mielenrauhan vuoksi. onko muit ideoita?

      ei sillä paris vuodes ole 75t enempää ajettu jos oikein ynnäilen, hommaus hetkellä siinä oli rullattuja kilometrejä 483t..

      Voip tuo tietty öljyn puuttees olla, maxis automatin öljyt on kuitenki. no pitää täs tulevana viikkona leikkiä mekaanikkoa taas.

    • volvo_puranen

      Tuota öljyjenvaihdosta vain kun siitä ei ollut juttua tuollaa aloitusviestissä ja kuten tiedät niin monessa jutussa olen aina sanonut kertokaa se auton huoltohistoria.Voihan se laatikko jo ruveta oireilemaan joskin kyllä se 600tkm pitäisi kestää jos ajettu oikein autolla ja huolettu .

    • volvo_puranen

      Näistä öljyn luokituksista kun ei ollut juttuaa onko teillä siellä laatikossa Mobil SHC ATF täyssynteetiset vai jotain muuta.Kun tämä öljy tekee niin että se laatikko toimii myös kylmässä hyvin joka vika teillä on kun se öljyn pumpattavuus täytyy toimia hyvin vaikka ulkona on -30 astetta pakkasta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe