EI ENÄÄN IKINÄ TAHKO HUONEISTOHOTELLIIN!

ei enään ikinä

Olimme viikonloppuna 11-13.3.2011 Tahkolla huoneistohotellissa. OLI TOSI PETTYMYS! Esitteessä luki: A 104 Hyvällä paikalla lipunmyynnin ja siirtymähissin vieressä. Huoneistossa on täydellinen keittiövarustus (uunillinen liesi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, tiskikone, jenkkikaappi), kaapeli-tv ja dvd-soitin, erilliset vuoteet kahdelle (voidaan yhdistää), sohvaryhmä (vuodesohva) ja ruokailuryhmä, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja ja oma kylpyhuone sauna! Kohde soveltuu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle tai kolmelle aikuiselle. Tasossa ei ollut mitään vikaa, PAITSI huone oli KYLMÄ kuin jääkaappi ( vaikka ulkona pakkasta -3 ! ) ja patteri täysillä. Suihkuun mentäessä tulikin todellinen yllätys; aivan JÄÄKYLMÄÄ VETTÄ niskaan ( edellinen käyttänyt kaiken!) että se siitä hienosta saunasta ( mikä haluttiin ulkoa tulemisen jälkeen) ja suihkussa käymisestä. Kiukustuneena etsin infoa asunnosta ja tervetuloa kirjassa luki: Ja vielä pieni varoitus lämminvesivaraajan kapasiteetista: Se on mitoitettu 2 hengen mukaan, eli säiliö riittää n. 10min suihkuun (=2krt 5min) ja varaajan uudelleen lämpiäminen kestää tunteja. Seuraavassa kohdassa Lämminvesivaraaja toimii vain yösähköllä, eli uutta lämmintä vettä ei synny päivällä lainkaan! Mitenköhän kuvittelevat kohteen sopivan useammalle henkilölle kuten kohteen esittelyssä lukee? Eli eipä tarvinnut käydä koko aikana kuin yhden ihmisen saunassa, kun vesi aivan tsäkällä riitti yhdelle. Ja vasta seuraavana aamuna toinen pääsi pikasuihkuun. Mitään tälläistä ei olisi tullut mieleennikään kun vuokrataan huoneistoHOTELLI! Että koko reissussa EI VOI peseytyä kunnolla lämpimällä vedellä ja näin ollen kaikki hiihtoaktiviteetit jätettiin väliin.Nyt sitten ollaan karmeassa flunssassa, kiitokset vaan kylmän huoneen ja jääveden!
Voiko todellakin noin alkeellista olla nykypäivänä? Ymmärtäisin jonkun vuokramökin, ja siellä pieni vesivaraaja. Mutta että hotelli... josta vielä maksetaan aika korkea hinta...
Voisihan varauspalvelu edes asiasta jotain sanoa, eikä vaan mainosta saunaa millä ei ole mitään hyötyä ilman lämmintä vettä.
Ps.
Nyt nettisivulle oli laitettu:
Lämminvesivaraajan kapasiteetti riittää n. 10 min suihkuun kerrallaan, veden lämpiäminen uudelleen kestää useamman tunnin! Ei edelleenkään mainintaa että lämpiää vaan YÖLLÄ!

7

1817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trollaaja1

      jännä juttu kun meitä normisti 4-5 tai 5-6 henkee möksällä ja kaikki käymme saman illan aikana saunassa ja suihkussa, PER HENKILÖ jopa 2x kertaa, ensin suihkuun ennen saunomista sitten peseydytään kunnolla ja huuhtelu, lasketaan vaikka 5 x 2 jos jokainen käy 2x kertaa ja vaikka muutaman minuutin, no itse viihdyn yleensä jopa 5 min .. ja EI OLE IKINÄ KÄYNYT NIIN VIELÄ että olisi KYLMÄÄ vettä tullut niskaan, nämä on niin trolli viestejä että hohhoijjaa ::D

      • ei enään koskaan

        Ei ollut trolli valitettavasi.Jos kirjoittaja puhuu Tahkosta, niin tätä kyseistä vesiongelmaa ei ole muissa TAHKOLLA esim. mökeissä vaan vesi lämpeää koko ajan jatkuvalla. Ainoastaan näissä huoneistohotellin huoneissa vesi lämpiää vaan yöllä. Näin kerrottiin juuri Tahkon keskusvaraamolta.


    • FEFEFE

      10 MIN AIKANA KUULE PITÄS 5 IHMISTÄ KERITÄ KÄYDÄ PESEYTYMÄSSÄ, SUN OLIS KANNATTANU KÄYDÄ ARMEIJA NIIN OLISIT TOISTAMIELTÄ, TAIDAT OLLA AIKA PERSAUKINEN SÄLLI, NO EN IHMETTELE MISTÄ NÄITÄ RUKAFANEJA TULEE.

    • 34onnume

      IP-osoite näyttää olevan sama kaikissa kolmessa viimeisessä viestissä, samoin kuin Rukahovin huoneistohotelli-viestissä..

      • javanainen

        taitaa kaikki tämän palstan viestit tulla samaisesta ip:stä, joku nolife lmeisesti, no en ihmettele :D

        ps. tahkolla helvetin hyvät laskukelit, tänään 10h mäessä :D


    • Tahkonkävijä

      Olenpa tuolla ollut monena talvena.

      Nyt on virheellistä tietoa tuosta vesivarajasta ollut keskusvaraamolla. Se on jatkuvassa sähkössä. Sen sijaan, jos sauna on päällä, putoaa lämminvesivaraaja pois päältä. Tämä siitä syystä, että muutoin pitää olla järjetön sulakekoko. Ko. järjestely on yleinen ja normaali kaikissa Suomen laskettelukeskuksissa.

      Eli jos käyttää lämpimän veden loppuun, sauna pois päältä ja n. 2-4 tunnin odotus, niin lämmintä vettä on taas se 200l.

      Jotkut taas pitää saunaa koko ajan päällä, niin onpa ihme kun ei vesi lämpiä eikä lämpöpatterikaan.....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe