River hotelli

pattinenä

Kertokaapa kokemuskia river hotellista?

89

4469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J.E.E.

      Oltu 2 vrk.
      Ei eroa mitenkään muista saman hintaisista/tasoisista paikoista Pattayalla, joita on satoja.
      Sijainti hieman syrjässä.
      Jos välttämätön pakko olla ns. suomipaikssa voi sinne sitten mennä.

    • ihan ok

      Suosittelen heidän paattireissujaan,,,vaikka ei hotellissa asuisikaan

    • Nimimerkki...

      Useissa huoneissa homeongelmia. Jos ei home haittaa, niin sinne sit vaan. Kuulemma vallan vaihto meneillään muutenkin.

    • kikkirikii

      ylihinnoiteltu homeinen paskalaava koko paikka pilantuneesta sapuskasta maha total kuralle Kiertakaa ihan vitun kaukaa koko paikka

      • Ei enään sinne

        Tosiaan HOMETTA on melkein joka huoneessa. Jos maksat vahingossa huoneen kk niin rahoja et saa takaisin vaikka nenä alkaa vuotaa jo yhden yön jälkeen.


    • Kaaaartinen

      Kun AC päivän pois päältä niin Riverhotellin huoneet haisee homeeele kuin vanha mummon mökki Suomessa. AC täysillä niin homeen haju häviää mutta itiöt ei minnekkään. Respa viitaa kintaalla valituksille.
      Tosin hometta aika useassa hotellissa tuolla

    • etta-atte

      Saako riveristä vielä wincapita neuvoja ?

    • riiveliin

      sama hemmo...jos ei ole astmaa niin yhdessä yössä saat jokihostellista, kaupanpäälle lisäksi

    • skriik

      Riverissa syvä joki meininki...banjo soi joka ilta, paattelepa siitta

    • hasardihommia

      tukekaa paikallisia (thai) yrittajia, ei ulkomaalaisia,jotka kiertavat veroja ja vetavat hazardilla hommia kunnes kary kay,

    • ex_client

      Onko ketjussa kirjoittavat riitaisat suomikujan yrittäjät, koskahan siellä alkaa näkyvämmin nyrkit ja aseet heilumaan ja tekemään tekosiaan ?
      Hyvä pojat: atet, tezet, mikit, jampat, mikot .... taistelua ja tsemppiä vaan kaikille, muistakaa vain vanhin pärjää (ja ovelin) !

    • jokavuotista

      onko taas loukkarin ajan merkit ilmassa?

      tapellaan muutamasta muuttolinnusta, joista onkin tullut paikkalintu?

      • sossuilemaan

        loukkarin ajaksi kannattaisi anoa pääsyä marjanpoimijaksi suomeen


    • bisnesmies_savo

      Tai kukkaron herra ohjelman liennytykseen !

    • Smilers soi 8

      Onhan siellä Soi 8 llakin se yksi suomi-yrittäjä, joka niitä kirkkaitansa myy lantattuna vedellä. Osta 8:lta 20 paukkua ja varmasti olet selvinpäin. Muualla riittää kymmenenkin jo aika kaato känniin

      • Anonyymi

        kirkkaita myy joo se porista tullu iso kusipää paskalle haisevat jalat pöydällä mitä ei saa tehdä iso musta eli vellu ketola oli kova kiekkomies ter.pieksämäeltä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kirkkaita myy joo se porista tullu iso kusipää paskalle haisevat jalat pöydällä mitä ei saa tehdä iso musta eli vellu ketola oli kova kiekkomies ter.pieksämäeltä

        Syöksymäellä saa paraat pirtut laanin porukoilta, osaavat erottaa denatut pois käsidesistä, joka sinänsä on täysin turhaa.


    • Kokokonen

      Yksi kaveri asui Riverillä vuosi sitten, kuulemma ihan ok paikka. Itse en kyllä sinne koskaan mene asumaan kolmesta syystä:
      1. Se on Suomi-paikka ja niitä välttelen aina ulkomailla
      2. Liian syrjässä
      3. Itsellä hotellin osuus matkabudjetista on kuitenkin suhteelisen pieni, joten mieluummin maksan hieman enemmän ja asun hieman tasokkaammassa paikassa, hotellissa.

    • Miko39

      Luultavasti nykyään ihan OK paikka, kun Miko, Teze ja Atte on häipyneet sitä alasajamasta. Nyt ne keskittyy siihe Roodeoon ja sen alasajoon.

    • pekkap1

      Yllä olevat viestit ovat ilmeisesti kirjoitettu vanhasta ajasta. Olemme olleet kuluneen talven aukana kolmesti Riverissä. Yhteensä yli 2 kuukautta. Mielestäni tosi kodikas paikka :) Oma huoneemme oli siisti ja viihtyisä.
      Homeesta ei tietoakaan. Kosteassa ilmanalassa pitää osata tuulettaa huonetta päivisin. Ovien verkot ovat sitä varten :)
      Isäntäpariskunta hoiti hommansa hyvin.
      Tottakai Suomipaikassa on osa porukkaa viihteellä ihan reilusti. Kuuluu asiaan! Ja jos ei anna sen häiritä niin on helpompi löytää muista asukeista hienoja piirteitä.
      Kissat tuovat hotellin aulalle kotoisuutta. On kiva huomata miten hyvin niistä pidetään huolta. Samoin kuin joskus väsähtäneistä asukeista :)
      Päätään on nostanut myös Golf! Lassi hakee pelaajat suoraan terassilta ja palauttaa samaan paikkaan. River sijaintina on mainio, koska sitä lähdetään suoraan valtatielle ja paluumatkalla se on ensimmäinen pysäkki.
      Sijaisti on mielstäni mainio nyt kun musiikki ei enää pauhaa vastapäätä. Uudet paikalliset liikkeet ovat mielenkiintoisia. Kiva seurata! Rannalle sivukujia pitkin on mielenkiintoinen 20 minuutin kävely. Palvelut on lähellä. Allasravintolaan on 5 minuutin kävely!
      Ennen kiersin Suomi paikat kaukaa, mutta nyt olen alkanut ymmärtää edut. Moni asia hoituu helposti suomen kielellä. Ympärillä aito paikallinen "lähiö". On helppo pitää Riveriä tukikohtana ja sieltä lentää, ajaa, päristää minne tahansa.
      Ja mitä ruokaan tulee...se on maukasta ja aina huolella valmistettua!

      • Maikka the Boss

        Huomaa että ko. hotellin mainosbudjetti pyörii miinuksella kun pitää täällä mainostaa noin onnettomilla tarioilla.


      • Anonyymi

        Eipä ole tähän lisättävää. Kyllä täällä on hommat hoidettu aina asiakasystävällisesti. Jos suomiruokaa haluua Pattyalla, niin Riveristä sen saa ja sen turvallisen meiningin muutenkin. Joku kommentoi tuolla aiemmin, että homeen haju.. no itse en oo sitä tässä paikassa löytänyt sen lisäksi, että valitettavasti Pattayan kaduilla haisee aina se viemäri.. se lienee laajempi ongelma kun mikään yhden paikan.. Suosittelen ihan vilpittömästi mestaa moooonen kerran kokemuksella. River Hotel Pattaya - RockRock! T. VK


    • Lasse

      Oisko Riverin miehelle (pekkap2) pikkuset markkinoinnin luennot tehneet hyvää koska yhtä paskaa mainosta saa hakemalla hakea. Myötähäpeää.

      EIkö siellä hotlapisnes rullaa vai mikä on kun epätoivoisia mainoksia tänne pitää laittaa?

    • pekkap1

      Heh, heh...:) Arvasin, että viestien sävy kääntyy tähän.Kiitos kuitenkin että luitte!
      Ei minulla ole tarvetta mainostaa ketään, eikä kertoa mitään mitä en oikeasti tuntisi!
      Asia on vain niin, että työssäni paljon matkustaneena ja reppureissaajana koin Riverin positiivisena.
      Aiemmin karsastin Suomi-paikkoja, mutta nyt mieleni on muuttunut!
      Kyllä varmasti muutkin Suomi.paikat Pattayalla ovat ok!
      Lassin baari tuntuu hyvältä aina ja Maikan ruuat ovat makoisia :) JP:n Golftunnelma on mieluinen jne.
      Todella kiinnostaa Suomi koulun ympäristö ja uusi ravintola minne emme millään ehtineet.
      Siis - en liity mitenkään Riveriin vaikka tykkäänkin paikasta.
      Maikka - olemme tavanneet ravintolassassi (ja Riverissä) ja jutelleet mukavasti. Lassea en ainakaan nimeltä tunne, mutta jos ensi talvena nähdään niin tarjoan kierroksen :)

    • veijo666

      ottaako arokani tosiaan perseeseen kaikilta kadun hinaajilta pattayalla? näin kertoo huhut kylillä? mahtaa olla perät hellänä?

    • jonttu32

      River on ihan viihtyisä "majatalo", hotelliksi sitä ei voi kutsua. Huoneisiin on tehty pintaremonttia ja petivaatteet , peitot, tyynyt ja pyyhkeet on uusittu Jampan vetovastuun aikana. Homeesta en tiedä, mutta pieni "haju" on ilmassa, en saanut allergiaoireita. Kiitokset ystävälliselle henkilökunnalle, asiakaspalvelu toimii.

    • Anonyymi

      Näyttää olevan ihan liaan syrjässä, itse majoitun aina lähelle rantakatua tai soi kutosta, ei ole mitään järkeä lähteä kauemmaksi kun edullisesti saa paikan lähempääkin actionia.

    • Anonyymi

      Riveri on enemmän kuin hintansa väärtti, tämä on vain selkeä totuus. Pääsisipä taas pian.

    • Anonyymi

      Syrjässä, teet mitä tahansa Pattayalla niin aina pitää ottaa taxi.

      • Anonyymi

        Big C on aivan vieressä. Jos vaan jalat kantaa, niin sinne voi kävellä käpsytellä.


    • Anonyymi

      Kertokaapa mitä tälle hotellille tapahtui ? Ilmeisesti ei kestänyt koronan tuomia haasteita ja lopetti vai oliko korona ainoa syy ? Mitä tapahtui? Tämä kuitenkin oli pattayalla pitkään

      • Anonyymi

        Kaikella millä on alku, on myös loppu. Jos koronasulkujen aikaan tiloista laukkaa 100 tuhannen patin kuukausivuokra ja sähkölaskut sun muut päälle, niin ei se ole kannattavaa liiketoimintaa kun jollakin pitäisi itsekin perheineen elää. Liiketoimintaa ei harjoiteta pyhällä hengellä eikä hyväntekeväisyydeksi henkilökuntaa kohtaan maksaen heille nolla liikevaihdolla palkkaa, kuten arvovaltainen Chiang Main sensei kuvittelee suuressa laupeudessaan mielikuvitustasolla.
        Jotkut sai sovittua että vuokrista saa tuntuvia alennuksia koronan aikaan, mutta jotkut vuokranantajat eivät tähän suostuneet. Se on sitten loput henkilökohtaisista intresseistä ja tilanteista kiinni.

        Arvovaltainen Chiang Main sensei jopa kertoi myyneensä yhden miljoonajahdeistaan, jotta pystyy maksamaan palkkaa työttömille entisille tarjoilijoilleen joilla rahoilla he sitten lyhentävät sensein heille ostamia omakotitaloja.

        Kaikkiean aikojen bisnesmies.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaikella millä on alku, on myös loppu. Jos koronasulkujen aikaan tiloista laukkaa 100 tuhannen patin kuukausivuokra ja sähkölaskut sun muut päälle, niin ei se ole kannattavaa liiketoimintaa kun jollakin pitäisi itsekin perheineen elää. Liiketoimintaa ei harjoiteta pyhällä hengellä eikä hyväntekeväisyydeksi henkilökuntaa kohtaan maksaen heille nolla liikevaihdolla palkkaa, kuten arvovaltainen Chiang Main sensei kuvittelee suuressa laupeudessaan mielikuvitustasolla.
        Jotkut sai sovittua että vuokrista saa tuntuvia alennuksia koronan aikaan, mutta jotkut vuokranantajat eivät tähän suostuneet. Se on sitten loput henkilökohtaisista intresseistä ja tilanteista kiinni.

        Arvovaltainen Chiang Main sensei jopa kertoi myyneensä yhden miljoonajahdeistaan, jotta pystyy maksamaan palkkaa työttömille entisille tarjoilijoilleen joilla rahoilla he sitten lyhentävät sensein heille ostamia omakotitaloja.

        Kaikkiean aikojen bisnesmies.

        Kiitos että ajattelet minua joka päivä ja laadit Savolaisia irvailujasi, mutta tiedoksesi apina että tuskin me olemme ainoita, jotka päätyivät realisoimaan omaisuutta turvaksi vaikeina aikoina.
        Työntekijämme ei ole työttömiä, sekä mitä ilmeisimmin heidän kotinsa on korkeatasoisempia kuin sinun.
        Elämässä on muitakin arvoja kuin taloudellinen kannattavuus joka asiassa, kuten esimerkiksi inhimillisyys ja ihmisyys, sekä lähimmäisistä huolenpito.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Kiitos että ajattelet minua joka päivä ja laadit Savolaisia irvailujasi, mutta tiedoksesi apina että tuskin me olemme ainoita, jotka päätyivät realisoimaan omaisuutta turvaksi vaikeina aikoina.
        Työntekijämme ei ole työttömiä, sekä mitä ilmeisimmin heidän kotinsa on korkeatasoisempia kuin sinun.
        Elämässä on muitakin arvoja kuin taloudellinen kannattavuus joka asiassa, kuten esimerkiksi inhimillisyys ja ihmisyys, sekä lähimmäisistä huolenpito.

        Sinä pellehermanni olet ollut terveydenhuollon, sosiaalihuollon ja kelan asiakas pienellä sairaseläkkeellä vähintään kymmenen vuotta ja kaikki muu on puhtaasti lapsenomaista mielikuvitusta. Lopeta jo ja vaihda levyä. Hurskaat puheet ja mielikuvitus ei tee sinusta yhtään parempaa ihmistä eikä auta ketään mielikuvitustarjoilijaa.


    • Anonyymi

      Homehuhujen kohteena ollut kompleksi lienee myynnissä. Rempan tarveesta yms kuluista ei paljoa myyntihinnassa mainita, tietenkään.

      • Anonyymi

        Mikähän siellä mahtaa-lienee huhujesi mukaan homehtua? Betoniko vai mikä? Home kun tarvitsee orgaanista ainesta, epäpuhtauksia ja pitkäaikaista kosteutta. Thaimaassa ei rakennusmateriaalina käytetä orgaanisia aineita betonielementtitaloissa. Laastit on olleet nykyaikaisia vuodesta 1985, niissäkään ei ole orgaanisia aineita. Ilmastoinnissa riittää kun putsaa röörit. Minkä rempan ajattelit tehdä siis?
        Kiinteistöt myydään sillä hinnalla missä kunnossa ne on ja remontit on pintaremontteja sisällä ja ulkona. Pelkäätkö että joku maksaa ylihinnan mahtaa-lienee-huhujesi pohjalta vai mikä tuo tuollainen kommentti on?

        Maalaustyöt ovat Pattayalla melkein ilmaisia länkkärin mittapuussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän siellä mahtaa-lienee huhujesi mukaan homehtua? Betoniko vai mikä? Home kun tarvitsee orgaanista ainesta, epäpuhtauksia ja pitkäaikaista kosteutta. Thaimaassa ei rakennusmateriaalina käytetä orgaanisia aineita betonielementtitaloissa. Laastit on olleet nykyaikaisia vuodesta 1985, niissäkään ei ole orgaanisia aineita. Ilmastoinnissa riittää kun putsaa röörit. Minkä rempan ajattelit tehdä siis?
        Kiinteistöt myydään sillä hinnalla missä kunnossa ne on ja remontit on pintaremontteja sisällä ja ulkona. Pelkäätkö että joku maksaa ylihinnan mahtaa-lienee-huhujesi pohjalta vai mikä tuo tuollainen kommentti on?

        Maalaustyöt ovat Pattayalla melkein ilmaisia länkkärin mittapuussa.

        Miksi suomessa puretaan orgaanittomia hometaloja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi suomessa puretaan orgaanittomia hometaloja?

        Mitä arvelet mitä eroa on taloilla Thaimaassa ja Suomessa? Liittyisiköhän jollakin tavalla eristeisiin kenties...? Yksinkertainen betonielementti ei homehdu ja jos pinnalle tulee epäpuhtauksia tai kosteutta, ne on poistettavissa. Vaan milläpäs poistat eristeen, levyn ja muovin välistä ilman purkamista, oi sensei rakennusmestari?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä arvelet mitä eroa on taloilla Thaimaassa ja Suomessa? Liittyisiköhän jollakin tavalla eristeisiin kenties...? Yksinkertainen betonielementti ei homehdu ja jos pinnalle tulee epäpuhtauksia tai kosteutta, ne on poistettavissa. Vaan milläpäs poistat eristeen, levyn ja muovin välistä ilman purkamista, oi sensei rakennusmestari?

        Ohessa tietoa "betonielementeistä" tietäjälle jonka mukaan hometta esiintyy vain seinissä ja että thaimaan kaikki rakennukset on yksinkertaisia betonielementtejä kuten totuustorvelontinkin haaveilluusiobygga pelkkää elementtiä.

        https://www.rakennuslehti.fi/2020/03/suomessa-on-paljon-pahempi-homeongelma-kuin-ruotsissa-maavertailu-paljasti-syyt/

        https://sisailmatieto.com/home/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohessa tietoa "betonielementeistä" tietäjälle jonka mukaan hometta esiintyy vain seinissä ja että thaimaan kaikki rakennukset on yksinkertaisia betonielementtejä kuten totuustorvelontinkin haaveilluusiobygga pelkkää elementtiä.

        https://www.rakennuslehti.fi/2020/03/suomessa-on-paljon-pahempi-homeongelma-kuin-ruotsissa-maavertailu-paljasti-syyt/

        https://sisailmatieto.com/home/

        Missä kohtaa siinä luki että vain seinissä? Suomessa ongelma on suuret lämmönvaihtelut ja huono rakenteiden tuulettuvuus kun tavoitellaan ylitiivistä taloa. Thaimaassa ei ole esimerkiksi pahvirunkoisia kattopaneleja kuin meillä jokin kymppipaneli. Se ei kestäisi Thaimaan oloja, eikä se kestä Suomessakaan, jos lämmönvaihtelu heiluu plussan ja miinuksen välillä kondensseineen ilman tuuletusta. MDF-listat on perseestä myös meillä.
        Jenkeissä on järkyttävän paljon hentoisia omakotitaloja myös. Monessa vesikate on sama asia kuin sisäkatto. Ei ole välipohjaa ollenkaan. Ne on majoja joissa seinien rungot saattaa olla kakkoskakkosta julkisivuissakin. Kaatuu pikku myrskyssä. Thaimaassa ja Suomessa sentään torpat pysyy pystyssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä kohtaa siinä luki että vain seinissä? Suomessa ongelma on suuret lämmönvaihtelut ja huono rakenteiden tuulettuvuus kun tavoitellaan ylitiivistä taloa. Thaimaassa ei ole esimerkiksi pahvirunkoisia kattopaneleja kuin meillä jokin kymppipaneli. Se ei kestäisi Thaimaan oloja, eikä se kestä Suomessakaan, jos lämmönvaihtelu heiluu plussan ja miinuksen välillä kondensseineen ilman tuuletusta. MDF-listat on perseestä myös meillä.
        Jenkeissä on järkyttävän paljon hentoisia omakotitaloja myös. Monessa vesikate on sama asia kuin sisäkatto. Ei ole välipohjaa ollenkaan. Ne on majoja joissa seinien rungot saattaa olla kakkoskakkosta julkisivuissakin. Kaatuu pikku myrskyssä. Thaimaassa ja Suomessa sentään torpat pysyy pystyssä.

        En ole homekeskustelija, vaan annoin vain palautteen sinulle, koska pärräät aivan kaikesta.

        Homeasiassa on kyse kosteudesta, myös sisäilman kosteudesta, eli myös thaimaan ilman kosteudesta ja siitä onko rakennuksen sisällä kostea ilma jne. täytyy ymmärtää ensinnäkin mitä tarkoittaa rakennuksen sisäilma.

        En lähde vertailemaan suomea ja thaimaata, vaikka se on sinulle aina lähtökohta.

        Koska selivtät kaiken niin siirry sähkölaitos Helenin sivuille ja opiskele vaikka mikä on suomessa märkätilojen lattialämmityksen tärkein tehtävä, jota sinun kaltaisesi kutsuu mukavuuslämmitykseksi.

        Kun olet oppinut edellämainitun niin voit pohtia vaikkapa thaimaan miljoonia koteja ja niiden märkätiloja, mahtaako olla hometta.

        Nyt siis en puhu thaimaan nylyaikaisista condoista ja hotelleista, joista sinulla vain on kokemus.

        Minä lopetan omalta osaltani aiheen tähän, kiitos kommenteistasi.


      • Anonyymi

        2 miljoonaa on pyyntö.
        Remppaan menee milli ja henkilökuntaa on vaikea saada.

        Keittiö on kaatopaikka, tosi epäsiisti, ei ihme että porukka oli mahataudissa vaikka kävi syömässä muualla.

        Uusi omistaja on kusessa, kun kukaan ei vuokraakaan kämppiä. ei tuu voittoa, vaikka jättääkin falagin tapaan verot maksamatta. Muutama vuosi onnistuu ja sitten tulee äkkilähtö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2 miljoonaa on pyyntö.
        Remppaan menee milli ja henkilökuntaa on vaikea saada.

        Keittiö on kaatopaikka, tosi epäsiisti, ei ihme että porukka oli mahataudissa vaikka kävi syömässä muualla.

        Uusi omistaja on kusessa, kun kukaan ei vuokraakaan kämppiä. ei tuu voittoa, vaikka jättääkin falagin tapaan verot maksamatta. Muutama vuosi onnistuu ja sitten tulee äkkilähtö.

        Tarinasi kuulostaa saaripasasen mutuilulta. Pasasen unelma on aina ollut oma baari ja ravintola ja unelmaksi se jääkin. Nyt pasanen pelkää että joku taas toteuttaa hänen unelmansa ja ostaa paikan.

        Remppa riippuu mitä tarvii rempata. Keittiön saa kuntoon 3000 eurolla vimpan päälle.
        "Porukka" ei voi olla mahataudissa Riverin keittiön vuoksi jos ne käy muualla syömässä.
        Kämppien vuokraaminen on siitä kiinni, miten laaja piiri on ympärillä ja keille sen antaa markkinoitavaksi. Jos ei ole liikevaihtoa eikä voittoa, ei ole myöskään veroja mitkä jättää maksamatta.

        Ihmiset osaa laskea ihan itse ilman apuasi ja tehdä liiketoimintasuunnitelmia ja tarkastuttaa ne ammattilaisilla. Sinun ei tarvitse pelätä että joku maksaa ison hinnan ja on sitten kusessa. Se kun ei ole sinun asiasi. Katkerana pebaholena nauraisit tappiolle, mutta epäilisit suuresti menestystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarinasi kuulostaa saaripasasen mutuilulta. Pasasen unelma on aina ollut oma baari ja ravintola ja unelmaksi se jääkin. Nyt pasanen pelkää että joku taas toteuttaa hänen unelmansa ja ostaa paikan.

        Remppa riippuu mitä tarvii rempata. Keittiön saa kuntoon 3000 eurolla vimpan päälle.
        "Porukka" ei voi olla mahataudissa Riverin keittiön vuoksi jos ne käy muualla syömässä.
        Kämppien vuokraaminen on siitä kiinni, miten laaja piiri on ympärillä ja keille sen antaa markkinoitavaksi. Jos ei ole liikevaihtoa eikä voittoa, ei ole myöskään veroja mitkä jättää maksamatta.

        Ihmiset osaa laskea ihan itse ilman apuasi ja tehdä liiketoimintasuunnitelmia ja tarkastuttaa ne ammattilaisilla. Sinun ei tarvitse pelätä että joku maksaa ison hinnan ja on sitten kusessa. Se kun ei ole sinun asiasi. Katkerana pebaholena nauraisit tappiolle, mutta epäilisit suuresti menestystä.

        Taasko sinä resu näet minut sielläkin missä en edes ole, minulle on aivan sama ostaako joku ravintolan tai baarin, hotellista puhumattakaan... En tiedä mitään asiasta, joten en varmasti lähtisi tuollaiseen businekseen... tärkein bisneksiä rajoittava tekijä on se että olet alan ammattilainen, jolla aiot bisnestä tehdä, tästä pääsisi taas aasin sillankautta peukaloiseen, viemäreitä alipaineistava rakennusalan yrittäjä ei ole koskaan tehnyt päivääkään rakennushommia, muuta kuin kantanut betonisäkkejä neljänteen kerrokseen ilman hissiä, ei mutta siitähän peukaloisessa on kysymys, perun sanani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taasko sinä resu näet minut sielläkin missä en edes ole, minulle on aivan sama ostaako joku ravintolan tai baarin, hotellista puhumattakaan... En tiedä mitään asiasta, joten en varmasti lähtisi tuollaiseen businekseen... tärkein bisneksiä rajoittava tekijä on se että olet alan ammattilainen, jolla aiot bisnestä tehdä, tästä pääsisi taas aasin sillankautta peukaloiseen, viemäreitä alipaineistava rakennusalan yrittäjä ei ole koskaan tehnyt päivääkään rakennushommia, muuta kuin kantanut betonisäkkejä neljänteen kerrokseen ilman hissiä, ei mutta siitähän peukaloisessa on kysymys, perun sanani.

        Peukaloisellasi on fyrkkaa, talo, autoja, moottoripyöriä, vaimo, kielitaitoa, perhe, luottotiedot kunnossa, pari firmaa, kesämökki ja terveys.

        Sinulla ei ole.

        Kun tuossa on faktat niin millä perusteella pidät itseäsi jotenkin parempana ihmisenä ja menestyneenä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peukaloisellasi on fyrkkaa, talo, autoja, moottoripyöriä, vaimo, kielitaitoa, perhe, luottotiedot kunnossa, pari firmaa, kesämökki ja terveys.

        Sinulla ei ole.

        Kun tuossa on faktat niin millä perusteella pidät itseäsi jotenkin parempana ihmisenä ja menestyneenä?

        Peukaloisella on myös internetpuolustaja-peppusen lipittäjä, se on aikamoinen saavutus, varsinkin kun myös nuolija on parempi ihminen, menestynyt jopa palstan välihuutelijana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peukaloisellasi on fyrkkaa, talo, autoja, moottoripyöriä, vaimo, kielitaitoa, perhe, luottotiedot kunnossa, pari firmaa, kesämökki ja terveys.

        Sinulla ei ole.

        Kun tuossa on faktat niin millä perusteella pidät itseäsi jotenkin parempana ihmisenä ja menestyneenä?

        Niinkö no sepäs on aivan hienoa, kunpa olisi peukaloisella vielä mielenterveyttäkin, kuten sinullakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peukaloisella on myös internetpuolustaja-peppusen lipittäjä, se on aikamoinen saavutus, varsinkin kun myös nuolija on parempi ihminen, menestynyt jopa palstan välihuutelijana.

        Jaa, kuka on välihuutelija?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Taasko sinä resu näet minut sielläkin missä en edes ole, minulle on aivan sama ostaako joku ravintolan tai baarin, hotellista puhumattakaan... En tiedä mitään asiasta, joten en varmasti lähtisi tuollaiseen businekseen... tärkein bisneksiä rajoittava tekijä on se että olet alan ammattilainen, jolla aiot bisnestä tehdä, tästä pääsisi taas aasin sillankautta peukaloiseen, viemäreitä alipaineistava rakennusalan yrittäjä ei ole koskaan tehnyt päivääkään rakennushommia, muuta kuin kantanut betonisäkkejä neljänteen kerrokseen ilman hissiä, ei mutta siitähän peukaloisessa on kysymys, perun sanani.

        Saaripasasella ei mene kellohamepersoonansa kanssa vahvasti. Moderaattori poistanut sen kopionimimerkkisikin.

        Ravintolabisneksestä haaveilu on kellohamehomon heiniä. Minä olen siitä sen verran sanonut että minusta ei koskaan olisi pitämään ravintolaa missään. Liian paljon työtä ja liian vähän rahaa riskiin nähden.

        Olen mukana ja olen ollut mukana rakentamassa ja saneeraamassa laskentatavasta riippuen 1000-3000 asuntoa ja 130 pien / pari / rivitaloa. Omia kaksi. Paraikaa on menossa ikioma 35 asunnon remontti sisältä ja ulkoa.

        Myös majanrakennus on menossa.

        Oli poistunut kirjoituksesi pankkikorteista ja sisarpuolista. Kerro taas olemattomista pankkikorteista ja siitä kuinka vain isä vaikuttaa siihen kuka on kenenkin velipuoli tai siskopuoli.

        On hulvatonta aina lukea niitä juttuja ja miettiä mitä korvien välissäsi oikeasi liikkuu. Veikkaan että paistorasvaa.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Saaripasasella ei mene kellohamepersoonansa kanssa vahvasti. Moderaattori poistanut sen kopionimimerkkisikin.

        Ravintolabisneksestä haaveilu on kellohamehomon heiniä. Minä olen siitä sen verran sanonut että minusta ei koskaan olisi pitämään ravintolaa missään. Liian paljon työtä ja liian vähän rahaa riskiin nähden.

        Olen mukana ja olen ollut mukana rakentamassa ja saneeraamassa laskentatavasta riippuen 1000-3000 asuntoa ja 130 pien / pari / rivitaloa. Omia kaksi. Paraikaa on menossa ikioma 35 asunnon remontti sisältä ja ulkoa.

        Myös majanrakennus on menossa.

        Oli poistunut kirjoituksesi pankkikorteista ja sisarpuolista. Kerro taas olemattomista pankkikorteista ja siitä kuinka vain isä vaikuttaa siihen kuka on kenenkin velipuoli tai siskopuoli.

        On hulvatonta aina lukea niitä juttuja ja miettiä mitä korvien välissäsi oikeasi liikkuu. Veikkaan että paistorasvaa.

        Kyllä noin valtaisalla ammattitaidolla varmaankin se majakin joskus valmistuu.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Saaripasasella ei mene kellohamepersoonansa kanssa vahvasti. Moderaattori poistanut sen kopionimimerkkisikin.

        Ravintolabisneksestä haaveilu on kellohamehomon heiniä. Minä olen siitä sen verran sanonut että minusta ei koskaan olisi pitämään ravintolaa missään. Liian paljon työtä ja liian vähän rahaa riskiin nähden.

        Olen mukana ja olen ollut mukana rakentamassa ja saneeraamassa laskentatavasta riippuen 1000-3000 asuntoa ja 130 pien / pari / rivitaloa. Omia kaksi. Paraikaa on menossa ikioma 35 asunnon remontti sisältä ja ulkoa.

        Myös majanrakennus on menossa.

        Oli poistunut kirjoituksesi pankkikorteista ja sisarpuolista. Kerro taas olemattomista pankkikorteista ja siitä kuinka vain isä vaikuttaa siihen kuka on kenenkin velipuoli tai siskopuoli.

        On hulvatonta aina lukea niitä juttuja ja miettiä mitä korvien välissäsi oikeasi liikkuu. Veikkaan että paistorasvaa.

        Kuuleppas poju tuolla taustalla mitä täällä olet kertonut, osakaslainat, viemärin sukittaminen, ja niiden alipaineistaminen on aivan varmaan että sinun tietotaitosi ei riitä kuin betonisäkkien kantamiseen viidenteen kerrokseen ilman hissiä... 55555
        By NumBall HHN 61v.
        ps. Pankkikortit on poistuneet käytöstä jo 20 vuotta sitten. Ne on kykyään korttiyhtiöiden debet ja credit kortteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuleppas poju tuolla taustalla mitä täällä olet kertonut, osakaslainat, viemärin sukittaminen, ja niiden alipaineistaminen on aivan varmaan että sinun tietotaitosi ei riitä kuin betonisäkkien kantamiseen viidenteen kerrokseen ilman hissiä... 55555
        By NumBall HHN 61v.
        ps. Pankkikortit on poistuneet käytöstä jo 20 vuotta sitten. Ne on kykyään korttiyhtiöiden debet ja credit kortteja.

        Onhan se ruiskubetonoinu pilareitakin ja aijannu kuvan olohuoneestaan jossa betonipilarit ja palkit oli dimensiota Itäkeskus.
        Sitten se aijas messukuvan paineettomasta juomaveden suodattimesta kertoen että hotellin uima-altaansa vesi siinä suodattuu.
        Tuo jätkä ei kykene rakentamaan edes sitä majaansa puuhun josta aijas kuukausi sitten ruuvikuittia. Nyt kuumeisesti etsii netistä puumajaa, jonka voi imuroida ja aijata.
        Remontoi 35 haaveasuntoa ulkoa ja sisältä silti saaden tuottoa haavekerrostalostaan, tuollaiselle EX-Pertille olisi käyttöä ihan oikeassa elämässä, jos .... Huuhaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuleppas poju tuolla taustalla mitä täällä olet kertonut, osakaslainat, viemärin sukittaminen, ja niiden alipaineistaminen on aivan varmaan että sinun tietotaitosi ei riitä kuin betonisäkkien kantamiseen viidenteen kerrokseen ilman hissiä... 55555
        By NumBall HHN 61v.
        ps. Pankkikortit on poistuneet käytöstä jo 20 vuotta sitten. Ne on kykyään korttiyhtiöiden debet ja credit kortteja.

        Ja poju voit laittaa vaikka keskon pluskorttisi linkittää tilillesi, siis sinne missä on saldo miljoonia, muuttuuko se tässä linkityksessä pankkikortiksi, vai pysyykö se keskon pluskorttina... katsos poika kun sekin on silloin joko luotollinen tai luototon korttiyhtiön tarjoama kortti jolla ei ole mitään tekemistä pankkikortin kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuleppas poju tuolla taustalla mitä täällä olet kertonut, osakaslainat, viemärin sukittaminen, ja niiden alipaineistaminen on aivan varmaan että sinun tietotaitosi ei riitä kuin betonisäkkien kantamiseen viidenteen kerrokseen ilman hissiä... 55555
        By NumBall HHN 61v.
        ps. Pankkikortit on poistuneet käytöstä jo 20 vuotta sitten. Ne on kykyään korttiyhtiöiden debet ja credit kortteja.

        Miksi päivystät tätä palstaa vuorokaudet ympäriinsä vuodesta toiseen, oletko yksinäinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se ruiskubetonoinu pilareitakin ja aijannu kuvan olohuoneestaan jossa betonipilarit ja palkit oli dimensiota Itäkeskus.
        Sitten se aijas messukuvan paineettomasta juomaveden suodattimesta kertoen että hotellin uima-altaansa vesi siinä suodattuu.
        Tuo jätkä ei kykene rakentamaan edes sitä majaansa puuhun josta aijas kuukausi sitten ruuvikuittia. Nyt kuumeisesti etsii netistä puumajaa, jonka voi imuroida ja aijata.
        Remontoi 35 haaveasuntoa ulkoa ja sisältä silti saaden tuottoa haavekerrostalostaan, tuollaiselle EX-Pertille olisi käyttöä ihan oikeassa elämässä, jos .... Huuhaa.

        No niin taitaa olla, olohuonekin on niin iso että taloni mahtuu sinne, ei tuo poika asuu suomessa kelan avustuksella, mutta hyvä että voi kuitenkin pattayapalsta suo mielenterveyskuntoutujalle mahdollisuuden olla huomattavasti mittaansa suurempi, tässä vertaistukiryhmässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin taitaa olla, olohuonekin on niin iso että taloni mahtuu sinne, ei tuo poika asuu suomessa kelan avustuksella, mutta hyvä että voi kuitenkin pattayapalsta suo mielenterveyskuntoutujalle mahdollisuuden olla huomattavasti mittaansa suurempi, tässä vertaistukiryhmässä.

        Peukaloinen tälläkertaa ravintola-alan yrittäjänä, huomaa kuva on vertauskuvallinen, soveltuu myös sukittajalle rakennusalalle... https://aijaa.com/PeIaNA


      • Anonyymi kirjoitti:

        No niin taitaa olla, olohuonekin on niin iso että taloni mahtuu sinne, ei tuo poika asuu suomessa kelan avustuksella, mutta hyvä että voi kuitenkin pattayapalsta suo mielenterveyskuntoutujalle mahdollisuuden olla huomattavasti mittaansa suurempi, tässä vertaistukiryhmässä.

        Pankkikortti
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pankkikortti

        Sisarpuoli
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Sisar

        Velipuoli
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Veli

        Songkran
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Songkran

        Kerro Pasanen mitä kohtaa et ymmärrä edellisistä linkeistä. Katsos kun pankkien myöntämät maksukortit ovat pankkikortteja ja riittää että toinen vanhemmista on sama, niin silloin on kyse sisko-tai velipuolesta. Songkran on thaimaalainen uudenvuodenjuhla, eikä satokauden juhla.

        Nuo asiat selviää sinullekin kun luet nuo linkit. Voit käydä myös pankkien sivulla kurkistamassa mikä on pankkikortti. https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/maksu-luottokortit/pankkikortti.html

        Sinullakin on yksi pankkikortti. Kasikornin myöntämä maksukortti. Mutta sinulla ei ole luottokortteja, kuten minulla on useita. https://ibb.co/5F1f56D

        Pikku huomautus, että sinulla ei ole mahdollisuutta saada Kasikornin platinum- luottokorttia.

        PS: Pattayan viemäriverkosta ohjataan ilmaa edelleen korvausilmakanavien kautta pois taivahalle useista kohdista, vaikka kuinka kauan jaksaisit asiasta länkyttää ja betonipilareissamme on ruiskulla tehty pinnoite / rappaus.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Pankkikortti
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pankkikortti

        Sisarpuoli
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Sisar

        Velipuoli
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Veli

        Songkran
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Songkran

        Kerro Pasanen mitä kohtaa et ymmärrä edellisistä linkeistä. Katsos kun pankkien myöntämät maksukortit ovat pankkikortteja ja riittää että toinen vanhemmista on sama, niin silloin on kyse sisko-tai velipuolesta. Songkran on thaimaalainen uudenvuodenjuhla, eikä satokauden juhla.

        Nuo asiat selviää sinullekin kun luet nuo linkit. Voit käydä myös pankkien sivulla kurkistamassa mikä on pankkikortti. https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/maksu-luottokortit/pankkikortti.html

        Sinullakin on yksi pankkikortti. Kasikornin myöntämä maksukortti. Mutta sinulla ei ole luottokortteja, kuten minulla on useita. https://ibb.co/5F1f56D

        Pikku huomautus, että sinulla ei ole mahdollisuutta saada Kasikornin platinum- luottokorttia.

        PS: Pattayan viemäriverkosta ohjataan ilmaa edelleen korvausilmakanavien kautta pois taivahalle useista kohdista, vaikka kuinka kauan jaksaisit asiasta länkyttää ja betonipilareissamme on ruiskulla tehty pinnoite / rappaus.

        Paitsi että läski pasasen kortti on mennyt vanhaksi aikoja sitten


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Pankkikortti
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pankkikortti

        Sisarpuoli
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Sisar

        Velipuoli
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Veli

        Songkran
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Songkran

        Kerro Pasanen mitä kohtaa et ymmärrä edellisistä linkeistä. Katsos kun pankkien myöntämät maksukortit ovat pankkikortteja ja riittää että toinen vanhemmista on sama, niin silloin on kyse sisko-tai velipuolesta. Songkran on thaimaalainen uudenvuodenjuhla, eikä satokauden juhla.

        Nuo asiat selviää sinullekin kun luet nuo linkit. Voit käydä myös pankkien sivulla kurkistamassa mikä on pankkikortti. https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/maksu-luottokortit/pankkikortti.html

        Sinullakin on yksi pankkikortti. Kasikornin myöntämä maksukortti. Mutta sinulla ei ole luottokortteja, kuten minulla on useita. https://ibb.co/5F1f56D

        Pikku huomautus, että sinulla ei ole mahdollisuutta saada Kasikornin platinum- luottokorttia.

        PS: Pattayan viemäriverkosta ohjataan ilmaa edelleen korvausilmakanavien kautta pois taivahalle useista kohdista, vaikka kuinka kauan jaksaisit asiasta länkyttää ja betonipilareissamme on ruiskulla tehty pinnoite / rappaus.

        Resupetteri pankkikortti ei ole ollut olemassa enää vuosiin, se on kuten sanoin luottokorttiyhtiön maksukortti, jolla ei ole oikeastaan mitään tekemistä edes pankin kanssa, sellaisen voit saada vaikka ostamalla suuresti rakastamasi mese, eikun lada etukortti, tai vaikka teboilin etukortti kaikki kortit voidaan tarvittaessa varustaa maksuomaisuudellla, joko käteis- tai luotto-ominaisuudella... eikä ne muutu mitenkään pankkikorteiksi... ressukka.

        Voi saada vaikka tuon kuvassa olevan finnairin maksukortiksi eikä se muutu mitenkään pankkikortiksi, vaikka se linkitetään sinne sinun pankkitilille...

        Pitääpä pyytää tuo kasikorn platinum kortti kun seuraavan kerran kortti jää automaattiin, saan yhtä varmasti kuin sinäkin, kysyin jo kerran tiedätkö mikä on arvo-osuustili, et tienyt siinä on meillä todellinen sijoittaja kerrostaloineen, sinä poika et tiedä mitään sijoittamisesta et rakentamisesta, niin kuin sanoin tuo rakentaminen vaatii ammattitaitoa mitä sinulla ei yksikertaisesti ole, yksikään avoviemäri ei tarvitse mitään korvausilma putkia yhtään mihinkään, et siis tajua miten tuo viemäri edes toimii... siinä meillä on pelle.

        minä annoin sinulle aikaisemmin ilmaisen neuvon, jos sinulla nyt syystä tai toisesta on kaksi alle kouluikäistä lasta, vietä aikasi heidän kanssa, älä täällä jauha paskaa vuodesta toiseen...
        By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Resupetteri pankkikortti ei ole ollut olemassa enää vuosiin, se on kuten sanoin luottokorttiyhtiön maksukortti, jolla ei ole oikeastaan mitään tekemistä edes pankin kanssa, sellaisen voit saada vaikka ostamalla suuresti rakastamasi mese, eikun lada etukortti, tai vaikka teboilin etukortti kaikki kortit voidaan tarvittaessa varustaa maksuomaisuudellla, joko käteis- tai luotto-ominaisuudella... eikä ne muutu mitenkään pankkikorteiksi... ressukka.

        Voi saada vaikka tuon kuvassa olevan finnairin maksukortiksi eikä se muutu mitenkään pankkikortiksi, vaikka se linkitetään sinne sinun pankkitilille...

        Pitääpä pyytää tuo kasikorn platinum kortti kun seuraavan kerran kortti jää automaattiin, saan yhtä varmasti kuin sinäkin, kysyin jo kerran tiedätkö mikä on arvo-osuustili, et tienyt siinä on meillä todellinen sijoittaja kerrostaloineen, sinä poika et tiedä mitään sijoittamisesta et rakentamisesta, niin kuin sanoin tuo rakentaminen vaatii ammattitaitoa mitä sinulla ei yksikertaisesti ole, yksikään avoviemäri ei tarvitse mitään korvausilma putkia yhtään mihinkään, et siis tajua miten tuo viemäri edes toimii... siinä meillä on pelle.

        minä annoin sinulle aikaisemmin ilmaisen neuvon, jos sinulla nyt syystä tai toisesta on kaksi alle kouluikäistä lasta, vietä aikasi heidän kanssa, älä täällä jauha paskaa vuodesta toiseen...
        By NumBall HHN 61v.

        Miksi itse jauhat täällä paskaa vuodesta toiseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Resupetteri pankkikortti ei ole ollut olemassa enää vuosiin, se on kuten sanoin luottokorttiyhtiön maksukortti, jolla ei ole oikeastaan mitään tekemistä edes pankin kanssa, sellaisen voit saada vaikka ostamalla suuresti rakastamasi mese, eikun lada etukortti, tai vaikka teboilin etukortti kaikki kortit voidaan tarvittaessa varustaa maksuomaisuudellla, joko käteis- tai luotto-ominaisuudella... eikä ne muutu mitenkään pankkikorteiksi... ressukka.

        Voi saada vaikka tuon kuvassa olevan finnairin maksukortiksi eikä se muutu mitenkään pankkikortiksi, vaikka se linkitetään sinne sinun pankkitilille...

        Pitääpä pyytää tuo kasikorn platinum kortti kun seuraavan kerran kortti jää automaattiin, saan yhtä varmasti kuin sinäkin, kysyin jo kerran tiedätkö mikä on arvo-osuustili, et tienyt siinä on meillä todellinen sijoittaja kerrostaloineen, sinä poika et tiedä mitään sijoittamisesta et rakentamisesta, niin kuin sanoin tuo rakentaminen vaatii ammattitaitoa mitä sinulla ei yksikertaisesti ole, yksikään avoviemäri ei tarvitse mitään korvausilma putkia yhtään mihinkään, et siis tajua miten tuo viemäri edes toimii... siinä meillä on pelle.

        minä annoin sinulle aikaisemmin ilmaisen neuvon, jos sinulla nyt syystä tai toisesta on kaksi alle kouluikäistä lasta, vietä aikasi heidän kanssa, älä täällä jauha paskaa vuodesta toiseen...
        By NumBall HHN 61v.

        Tuo sinun suuresti kehuma kasikornin luottokortti on 10 kk, maksukortti jolla saat korollista maksuaikaa 16-20% max 10kk, sen saaminen on helppoa, se vaatii 50.000 bahtin kuukausitulot, luottoraja 4 x kertaa kuukausi tulot. eipä ole vaikeaa... jokainen joka täällä on pikään asunut saa sen varmasti, minulla ei ole tarvetta maksaa kuukausittain perusmaksua, ja vielä jokaisesta kaupasta 16-20% korkoa... alkaa olla taas jutut osamaksu tasolla... katsoppas poika kun eläkeviisumin tuloraja minimissään on 65.000 bahtia, joten jos saat eläkeviisumin saat myös tuon kortin... tämä on taas niin hauskaa osamaksu"mies".

        Sinulla näyttää olevan tuo varattomien korttirakkaus, jos on ollut mittariperässä, helposti rakastuu näihin kortteihin, ja ne alkavat olla itsetarkoitus, vaikka tuollakaan kortilla ei ole mitään käyttöä, onko nuo suomen kortit sinun omalla nimellä vaiko "firmasi", epäilen jälkimmäistä, osakaslaina "mies",

        By NumBall HHN 61v.
        ps. voin vakuuttaa että minulla ei ole ikinä ollut ensimmäistäkään luottohäiriötä, ensimmäistäkään koskaan, olen aina ollut palkkatyössä ettei ole ollut edes mahdollista sotkea tietojaan... se on enemmänkin kakkosluokan yrittäjien ongelmia, mittaria pakoillessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo sinun suuresti kehuma kasikornin luottokortti on 10 kk, maksukortti jolla saat korollista maksuaikaa 16-20% max 10kk, sen saaminen on helppoa, se vaatii 50.000 bahtin kuukausitulot, luottoraja 4 x kertaa kuukausi tulot. eipä ole vaikeaa... jokainen joka täällä on pikään asunut saa sen varmasti, minulla ei ole tarvetta maksaa kuukausittain perusmaksua, ja vielä jokaisesta kaupasta 16-20% korkoa... alkaa olla taas jutut osamaksu tasolla... katsoppas poika kun eläkeviisumin tuloraja minimissään on 65.000 bahtia, joten jos saat eläkeviisumin saat myös tuon kortin... tämä on taas niin hauskaa osamaksu"mies".

        Sinulla näyttää olevan tuo varattomien korttirakkaus, jos on ollut mittariperässä, helposti rakastuu näihin kortteihin, ja ne alkavat olla itsetarkoitus, vaikka tuollakaan kortilla ei ole mitään käyttöä, onko nuo suomen kortit sinun omalla nimellä vaiko "firmasi", epäilen jälkimmäistä, osakaslaina "mies",

        By NumBall HHN 61v.
        ps. voin vakuuttaa että minulla ei ole ikinä ollut ensimmäistäkään luottohäiriötä, ensimmäistäkään koskaan, olen aina ollut palkkatyössä ettei ole ollut edes mahdollista sotkea tietojaan... se on enemmänkin kakkosluokan yrittäjien ongelmia, mittaria pakoillessa.

        Osaako Pasanen kertoa miksi sinulla ei ole suomalaista luottokorttia, mutta Kympillä on tuossa kuvassa kaksikin kotimaista luottokorttia? Toiseksi osaatko kertoa miksi kaikki pankit Suomessa puhuvat sivuillaan pankkikorteista ja ne kaikki niitä myös myöntävät?
        Kerro samalla kuka myönsi sinulle sen Kasikornin pankkikortin? Mistä ja miten se tuli?

        Vaimon avustuspäivänä kävitte ostamassa riisiä ja kahvia. Ehkäpä sinulla olisi käyttöä luottokortille. Tarkistan luottotietosi huomenna, pyydän ne opistolta. Tiedän nimesi ja syntymäaikasi ja ne riittää.

        TT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaako Pasanen kertoa miksi sinulla ei ole suomalaista luottokorttia, mutta Kympillä on tuossa kuvassa kaksikin kotimaista luottokorttia? Toiseksi osaatko kertoa miksi kaikki pankit Suomessa puhuvat sivuillaan pankkikorteista ja ne kaikki niitä myös myöntävät?
        Kerro samalla kuka myönsi sinulle sen Kasikornin pankkikortin? Mistä ja miten se tuli?

        Vaimon avustuspäivänä kävitte ostamassa riisiä ja kahvia. Ehkäpä sinulla olisi käyttöä luottokortille. Tarkistan luottotietosi huomenna, pyydän ne opistolta. Tiedän nimesi ja syntymäaikasi ja ne riittää.

        TT

        Eikös sinun haavevaimosi ole työvoimatoimiston kirjoilla ja kela maksaa avustusta, miten on?

        Miltä Kympin beba maistuu nuollen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaako Pasanen kertoa miksi sinulla ei ole suomalaista luottokorttia, mutta Kympillä on tuossa kuvassa kaksikin kotimaista luottokorttia? Toiseksi osaatko kertoa miksi kaikki pankit Suomessa puhuvat sivuillaan pankkikorteista ja ne kaikki niitä myös myöntävät?
        Kerro samalla kuka myönsi sinulle sen Kasikornin pankkikortin? Mistä ja miten se tuli?

        Vaimon avustuspäivänä kävitte ostamassa riisiä ja kahvia. Ehkäpä sinulla olisi käyttöä luottokortille. Tarkistan luottotietosi huomenna, pyydän ne opistolta. Tiedän nimesi ja syntymäaikasi ja ne riittää.

        TT

        Hyvä TT. ole varovainen, tietourkinta kirjaantuu ja mikäli ei ole oikeutta urkintaan niin tuomio on varma sinulle ja kätyrillesi, tuskin konserni-isukki kiitosta antaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä TT. ole varovainen, tietourkinta kirjaantuu ja mikäli ei ole oikeutta urkintaan niin tuomio on varma sinulle ja kätyrillesi, tuskin konserni-isukki kiitosta antaa.

        Luottotiedot voi tarkistaa keneltä vaan, eikä siitä jää jälkiä, paitsi jos jaat niitä luottotietoja eteenpäin ilman syytä. Perusteiksi kelpaavat esimerkiksi luoton myöntäminen, asunnon vuokraaminen ja työnhakijan arviointi tilanteissa, joissa haettu työ edellyttää rahan käsittelyä.
        Minä harkitsen myöntäväni luottoa Pasaselle ja asuntoni vuokraamista hänelle. Siinä on jo kaksi syytä tarkistella ne. Pasanenhan sanoi että hänellä on aina ollut luottotiedot kunnossa, joten eipä hällä ole mitään hävettävää asiassa. Ainoastaan luottotiedottomuutta joutuu häpeämään. Olen suhteellisen varma että Pasanen on luottotiedoton ja todennäköisesti myös varattomaksi todettu ulosotossa.

        TT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luottotiedot voi tarkistaa keneltä vaan, eikä siitä jää jälkiä, paitsi jos jaat niitä luottotietoja eteenpäin ilman syytä. Perusteiksi kelpaavat esimerkiksi luoton myöntäminen, asunnon vuokraaminen ja työnhakijan arviointi tilanteissa, joissa haettu työ edellyttää rahan käsittelyä.
        Minä harkitsen myöntäväni luottoa Pasaselle ja asuntoni vuokraamista hänelle. Siinä on jo kaksi syytä tarkistella ne. Pasanenhan sanoi että hänellä on aina ollut luottotiedot kunnossa, joten eipä hällä ole mitään hävettävää asiassa. Ainoastaan luottotiedottomuutta joutuu häpeämään. Olen suhteellisen varma että Pasanen on luottotiedoton ja todennäköisesti myös varattomaksi todettu ulosotossa.

        TT

        Kyllä voit tarkistaa ja perusteesi on ok, mutta perusteiden täytyy olla oikeelliset.

        Tiedustelusta tulee kirjaus rekisteriin ja kyseinen henkilö saa ne pyytämällä tietoonsa.

        Voit harkita mitä lystäät, vaan harkinta ei riitä.

        Ole hyvä ja toimi, niin viisastut varmuudella kantapääsi kautta.

        Ohjeistan Numbaa tallentamaan nämä TT:n uhot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä TT. ole varovainen, tietourkinta kirjaantuu ja mikäli ei ole oikeutta urkintaan niin tuomio on varma sinulle ja kätyrillesi, tuskin konserni-isukki kiitosta antaa.

        Hauskaa todella hauskaa, jos tietojani käydään kurkkimassa tietysti asia menee syyttäjälle, minun luottotiedot on kunnossa olleet aina, miksi minulla ei ole suomalaista luottokorttia varmaan siksi että minulle ei ole edes pankkitiliä suomessa, tai on arvo-osuustili jopa toinen itselle ja toinen vaimolle, oletko kuullut mitä ne on, eläkkeeni tulee thaimaahan suoraan eläkevakuutusyhtiöltä, tullut jo vuosia... Eikä minulla ole kasikornin pankkikorttia vaan kasikornin maksukortti visalla... ollut myös vuosia...
        Toki minulla on euroopassa muutama tili, yksi on avenue louise brussels, joka on euroopan pankkimaailman keskuksia, sieltä saan luottokortin koska tahansa mutta eipä ole tarvetta, tulee vaan turhia kuluja.

        Oletpa sinä reppana huolissasi jos vaimoni sai kuten jokainen thaimaalainen avustuspaketin vuonna 2020, hän osti sillä kahvia ja riisiä, kahvit juotiin itse ja riisit lahjoitettiin eteenpäin, olemme ostaneet useasti muitakin avustuskampanja tuotteita ns. maksa puolet valtio maksaa toisen puolen... yhteensä valtio on tukenut vaimoani korona aikana noin 15.000 bahtilla, kuten jokaista thaikkua.

        Luuletko sinä reppana ihan oikeasti että olen ihan vihreä näissä omaisuuden hallinta asioissa, minusta on oikeasti säälittävää nämä jutut, alkaen vaikka tuosta pankkikorttiasiasta.

        By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luottotiedot voi tarkistaa keneltä vaan, eikä siitä jää jälkiä, paitsi jos jaat niitä luottotietoja eteenpäin ilman syytä. Perusteiksi kelpaavat esimerkiksi luoton myöntäminen, asunnon vuokraaminen ja työnhakijan arviointi tilanteissa, joissa haettu työ edellyttää rahan käsittelyä.
        Minä harkitsen myöntäväni luottoa Pasaselle ja asuntoni vuokraamista hänelle. Siinä on jo kaksi syytä tarkistella ne. Pasanenhan sanoi että hänellä on aina ollut luottotiedot kunnossa, joten eipä hällä ole mitään hävettävää asiassa. Ainoastaan luottotiedottomuutta joutuu häpeämään. Olen suhteellisen varma että Pasanen on luottotiedoton ja todennäköisesti myös varattomaksi todettu ulosotossa.

        TT

        Enpä nyt kuitenkaan suosittele urkkimaan kenenkään luottotietoja perusteetta, laissa on tarkalleen määrätty kuka siitä saa ja milloin tutkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä voit tarkistaa ja perusteesi on ok, mutta perusteiden täytyy olla oikeelliset.

        Tiedustelusta tulee kirjaus rekisteriin ja kyseinen henkilö saa ne pyytämällä tietoonsa.

        Voit harkita mitä lystäät, vaan harkinta ei riitä.

        Ole hyvä ja toimi, niin viisastut varmuudella kantapääsi kautta.

        Ohjeistan Numbaa tallentamaan nämä TT:n uhot.

        Uhota voi mitä vain kun nimeni on tiedossa on niitä ennenkin nähty peukaloinen uhoaa kerran kuussa, samoin tämä totuuspelle, todellinen pelle on tämä SS joka halusi tavata minut pattayalla, no ei hulkkia näkynyt eikä näy nimittäin kuvassa ei ollut suomalainen ukko, se oli jostain julkaisusta korona-aikana kun jostain hotellista lahjoitettiin ruokaa sitä tarvitseville.

        Erityisen säälittävä on tämä SS sekä peukaloinen munaa on julkaista minun nimeni mutta ei omaansa, ihan oikeasti säälittäviä trolleja, ehdotin myös peukaloiselle tapaamista pattayalla mutta ei niin ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhota voi mitä vain kun nimeni on tiedossa on niitä ennenkin nähty peukaloinen uhoaa kerran kuussa, samoin tämä totuuspelle, todellinen pelle on tämä SS joka halusi tavata minut pattayalla, no ei hulkkia näkynyt eikä näy nimittäin kuvassa ei ollut suomalainen ukko, se oli jostain julkaisusta korona-aikana kun jostain hotellista lahjoitettiin ruokaa sitä tarvitseville.

        Erityisen säälittävä on tämä SS sekä peukaloinen munaa on julkaista minun nimeni mutta ei omaansa, ihan oikeasti säälittäviä trolleja, ehdotin myös peukaloiselle tapaamista pattayalla mutta ei niin ei.

        YHDENMIEHEN JA YHDEN MIEHEN TEATTERI.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhota voi mitä vain kun nimeni on tiedossa on niitä ennenkin nähty peukaloinen uhoaa kerran kuussa, samoin tämä totuuspelle, todellinen pelle on tämä SS joka halusi tavata minut pattayalla, no ei hulkkia näkynyt eikä näy nimittäin kuvassa ei ollut suomalainen ukko, se oli jostain julkaisusta korona-aikana kun jostain hotellista lahjoitettiin ruokaa sitä tarvitseville.

        Erityisen säälittävä on tämä SS sekä peukaloinen munaa on julkaista minun nimeni mutta ei omaansa, ihan oikeasti säälittäviä trolleja, ehdotin myös peukaloiselle tapaamista pattayalla mutta ei niin ei.

        Valikoiva muisti. Minä ehdotin tapaamista kymmeniä kertoja Hua Hinissa ja Pattayalla. Ei käynyt koskaan ja kerroit skipanneesi kerran Pattayalle tulon koska pelotti.

        Chiang Maissa sivupersoonaasi on koetettu tavata vähintään kymmenen kertaa. Hän salaperäisesti aina katoaa myös palstalta tällöin.

        Sinä ja minä molemmat tiedämme ettei mitään Chiang Main senseitä ole olemassakaan, joten voit ihan hyvin lopettaa lapsellisten mielikuvituskavereiden elättämisen isossa päässäsi, aikuinen mies.

        20-10, riippumatto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valikoiva muisti. Minä ehdotin tapaamista kymmeniä kertoja Hua Hinissa ja Pattayalla. Ei käynyt koskaan ja kerroit skipanneesi kerran Pattayalle tulon koska pelotti.

        Chiang Maissa sivupersoonaasi on koetettu tavata vähintään kymmenen kertaa. Hän salaperäisesti aina katoaa myös palstalta tällöin.

        Sinä ja minä molemmat tiedämme ettei mitään Chiang Main senseitä ole olemassakaan, joten voit ihan hyvin lopettaa lapsellisten mielikuvituskavereiden elättämisen isossa päässäsi, aikuinen mies.

        20-10, riippumatto

        Et ole ehdottanut Pattayalla.

        Chiang Mai edellyttää uskottavuusosoituksesi johon et kykene.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et ole ehdottanut Pattayalla.

        Chiang Mai edellyttää uskottavuusosoituksesi johon et kykene.

        Huomasitko taas pikku asian, että puhuin sinun Hua Hinin hahmollesi, vastasit siihen ensin ja sitten aloit puhumaan senseinä Chiang Main miehen puolesta "uskottavuusasiaa", esiintyen siis kahtena eri henkilönä samassa kirjoituksessa.

        Tuossa vastauksessa rikottiin kaksi maailmanennätystä.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Huomasitko taas pikku asian, että puhuin sinun Hua Hinin hahmollesi, vastasit siihen ensin ja sitten aloit puhumaan senseinä Chiang Main miehen puolesta "uskottavuusasiaa", esiintyen siis kahtena eri henkilönä samassa kirjoituksessa.

        Tuossa vastauksessa rikottiin kaksi maailmanennätystä.

        Edelleen uskottavuutesi, tuhannet sanasi on hissipierun arvoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhota voi mitä vain kun nimeni on tiedossa on niitä ennenkin nähty peukaloinen uhoaa kerran kuussa, samoin tämä totuuspelle, todellinen pelle on tämä SS joka halusi tavata minut pattayalla, no ei hulkkia näkynyt eikä näy nimittäin kuvassa ei ollut suomalainen ukko, se oli jostain julkaisusta korona-aikana kun jostain hotellista lahjoitettiin ruokaa sitä tarvitseville.

        Erityisen säälittävä on tämä SS sekä peukaloinen munaa on julkaista minun nimeni mutta ei omaansa, ihan oikeasti säälittäviä trolleja, ehdotin myös peukaloiselle tapaamista pattayalla mutta ei niin ei.

        Kuka on niin tyhmä että julkaisee henkilökohtaisia tietojaan tällaisella palstalla?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen uskottavuutesi, tuhannet sanasi on hissipierun arvoisia.

        Mutta Saarijuhta, et vastannut että miksi puhut samassa kirjoituksessa itsesi sekä senssun puolesta, jota et tunne?

        Nyt menen nukkumaan, mutta odotan vastaustasi huomenna.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Mutta Saarijuhta, et vastannut että miksi puhut samassa kirjoituksessa itsesi sekä senssun puolesta, jota et tunne?

        Nyt menen nukkumaan, mutta odotan vastaustasi huomenna.

        Tutiskaa ja vapiskaa mies joka askeltaa kohti, niin villikoiratkin pakenee ulisten, on lausunut sanansa ennen kuin asettui hutsulumppusensa viereen pallomahansa kanssa kuorsaamaan.

        Hän on ilmoittanut odottavansa vastausta, vastaa siis Numba tai ravut saa jälleen ruokaa ja Pippelinen starttaa autoaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän siellä mahtaa-lienee huhujesi mukaan homehtua? Betoniko vai mikä? Home kun tarvitsee orgaanista ainesta, epäpuhtauksia ja pitkäaikaista kosteutta. Thaimaassa ei rakennusmateriaalina käytetä orgaanisia aineita betonielementtitaloissa. Laastit on olleet nykyaikaisia vuodesta 1985, niissäkään ei ole orgaanisia aineita. Ilmastoinnissa riittää kun putsaa röörit. Minkä rempan ajattelit tehdä siis?
        Kiinteistöt myydään sillä hinnalla missä kunnossa ne on ja remontit on pintaremontteja sisällä ja ulkona. Pelkäätkö että joku maksaa ylihinnan mahtaa-lienee-huhujesi pohjalta vai mikä tuo tuollainen kommentti on?

        Maalaustyöt ovat Pattayalla melkein ilmaisia länkkärin mittapuussa.

        Vanha Riverin pitäjäkö täällä nyt pärrää aivan kaikesta mahdollisesta? Mistä moinen puolustelu? Oppisit nyt vaikka ensin sisäistämään lukemasi nimittäin huhujen kohteesta puhuttiin alunperinkin, ei minullakaan faktaa ole esittää mistään homeesta sillä siitä on vain riittänyt puheen jorinaa viimeiset 20 vuotta. Tiedoksesi, olen asunut Thaissa toistakymmentä vuotta itsekin enkä tykkää vänkääjistä siksi en ole tainnut olla kaltaisesi kanssa tekemisissä Pattayalla.

        Minulla olisi varaa ostaa koko rotjake pois mutta ennemmin purkaisin koko rakennuksen ja rakentaisin tilalle uuden, ei ole kovin hemaisevan näköinen myynti-ilmoituskaan kuvineen. Näyttää lähinnä epätoivoiselta yritykseltä saada kaupaten.


    • Yli vertainen älyni näkyi jo peruskoulun vitosluokalla. Ratkaisin pala pelin kuudessa kuukaudessa, vaikka pakkauksessa luki 3 - 6 v. Olin silloin vasta neli kymppinen pojan hupakko, joka vielä etsi seksuaalisuuttaan poikien vessoissa väli tunneilla meditoiden.

    • Anonyymi

      Kauas eksyttiin aloituksesta.
      Riveri on kuopattu ja se siitä. Tuli siellä jokunen kerta yövyttyä, ja pakkohan se on myöntää että homeen haju oli järkyttävä. Se ei lähde tuulettamalla, ja se haju tarttuu kaikkiin vaatteisiin kuin takiainen.
      Ikävä kulkea homeelta haisevissa vaatteissa.
      En lähde spekuloimaan missä se home on, mutta sitä on.
      Näkyy olevan tietäviä ihmisiä oikomassa käsityksiä, ettei betoni homehdu???
      Kyllä vaan homehtuu, Riverin seudulla on monia vanhoja taloja joiden seinät on silmin nähden paksussa homeessa.
      Pattayalla on näitä homehotelleja pilvin pimein. Kannattaa jättää väliin jos et halua homepölykeuhkoa, terveitäkin huoneistoja on tarjolla. Haju paljastaa, vaikka huoneita esittelevä sanookin aina että on tunkkainen haju kun ei ole tuuletettu.
      Ei meillä kotonakaan home haise vaikka ei ole tuuletusta kaiken aikaa.
      Suomessa tällaiset rötisköt olisi välittömässä asumiskiellossa ja purkutuomion alla.

      • Anonyymi

        Betoni ei homehdu, mutta jos on epäpuhtauksia pinnoilla tai muuta orgaanista ainesta, niin se homehtuu pitkäaikaisen kosteuden kanssa.

        Lika homehtuu millä pinnalla tahansa, jos se saa kosteutta. Henk koht en ole törmännyt Thaimaassa koskaan homehotelleihin. Ihmiset äänestää jaloillaan ja sellainen olisi pakko remontoida. Huono maine kiirii nopeammin kuin hyvä.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Betoni ei homehdu, mutta jos on epäpuhtauksia pinnoilla tai muuta orgaanista ainesta, niin se homehtuu pitkäaikaisen kosteuden kanssa.

        Lika homehtuu millä pinnalla tahansa, jos se saa kosteutta. Henk koht en ole törmännyt Thaimaassa koskaan homehotelleihin. Ihmiset äänestää jaloillaan ja sellainen olisi pakko remontoida. Huono maine kiirii nopeammin kuin hyvä.

        2010

        No Riveri on nyt kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Riveri on nyt kiinni.

        Valitettavasti ei ole pokaa tarpeeksi nyt Pattayalla, että kannattaisi pitää auki. Pari tuttua ravintoloitsijaa pitää tappiolla auki tällä hetkellä mestojaan, mutta heillä on siihen varaa odotellessa sesonkia.

        Euroopan ja varsinkin Suomen taloustilanne on heikko. Se mistä lähdetään karsimaan ensimmäisenä on ei- välttämättömät asiat kuten matkailu.

        Jutellut monen suomalaisen kaverin kanssa aiheesta ja tänä vuonna monen matkat suuntautuu Thaimaan sijasta Tallinnaan. Ikävä juttu suomalaisyrittäjien kannalta, mutta toivotaan että sesonkina tilanne muuttuu.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti ei ole pokaa tarpeeksi nyt Pattayalla, että kannattaisi pitää auki. Pari tuttua ravintoloitsijaa pitää tappiolla auki tällä hetkellä mestojaan, mutta heillä on siihen varaa odotellessa sesonkia.

        Euroopan ja varsinkin Suomen taloustilanne on heikko. Se mistä lähdetään karsimaan ensimmäisenä on ei- välttämättömät asiat kuten matkailu.

        Jutellut monen suomalaisen kaverin kanssa aiheesta ja tänä vuonna monen matkat suuntautuu Thaimaan sijasta Tallinnaan. Ikävä juttu suomalaisyrittäjien kannalta, mutta toivotaan että sesonkina tilanne muuttuu.

        2010

        Se mistään pokasta ole kiinni. Ihme selityksiä, kyllä siellä alkaa taas porukkaa olemaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti ei ole pokaa tarpeeksi nyt Pattayalla, että kannattaisi pitää auki. Pari tuttua ravintoloitsijaa pitää tappiolla auki tällä hetkellä mestojaan, mutta heillä on siihen varaa odotellessa sesonkia.

        Euroopan ja varsinkin Suomen taloustilanne on heikko. Se mistä lähdetään karsimaan ensimmäisenä on ei- välttämättömät asiat kuten matkailu.

        Jutellut monen suomalaisen kaverin kanssa aiheesta ja tänä vuonna monen matkat suuntautuu Thaimaan sijasta Tallinnaan. Ikävä juttu suomalaisyrittäjien kannalta, mutta toivotaan että sesonkina tilanne muuttuu.

        2010

        Totta vain toinen vuosi. Isolla osalla tasaiseen ulkomaan matkailuun tottuneesta väestönosasta tuli Koronan takia taukoa matkailusta se 2-3vuotta.
        Ja nyt kun maailma pikkuhiljaa vapautunut (ainakin toistaiseksi), niin Suomalaiset taas alkaneet matkailemaan suhteellisen aktiivisesti (esimerkiksi itselläni taukoa reissuista aika tasan 3 vuotta ja nyt taas pitkästä aikaa Thaimaassa). Samoin ainakin oma tuttavapiiri ollut viimeisen puolen vuoden aikana suhteellisen hyvin ulkomaan reissuista eri puolilla maailmaa.


      • santtu_1975X kirjoitti:

        Totta vain toinen vuosi. Isolla osalla tasaiseen ulkomaan matkailuun tottuneesta väestönosasta tuli Koronan takia taukoa matkailusta se 2-3vuotta.
        Ja nyt kun maailma pikkuhiljaa vapautunut (ainakin toistaiseksi), niin Suomalaiset taas alkaneet matkailemaan suhteellisen aktiivisesti (esimerkiksi itselläni taukoa reissuista aika tasan 3 vuotta ja nyt taas pitkästä aikaa Thaimaassa). Samoin ainakin oma tuttavapiiri ollut viimeisen puolen vuoden aikana suhteellisen hyvin ulkomaan reissuista eri puolilla maailmaa.

        Mutta myös sen itse havainnoin että ainakin tällä hetkellä (siis missä itse olen nyt nähnyt) ei mitään varsinaista tungosta näytä olevan eurooppalaisperäisten turistien suhteen. Tosin, perinteisestihän Eurooppalaisten matkailu Thaimaan suuntaan vilkastuu Marraskuussa, en muista että Lokakuussa ikinä mitään aivan isoja eurooppalaisia turistimassoja on näkynyt.


    • Anonyymi

      Lapsille riittää leikkikavereita rantarotista.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3489
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2899
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2544
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2059
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2055
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1816
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1682
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1618
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1306
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      263
      1290
    Aihe