Standsted aamulla?

Standsted-expr.

Ryanairin paluulento lähtee 7.35. sikäläistä aikaa. Onko kokemuksia, kuinka ruuhkainen kenttä on siihen aikaan ts. mihin aikoihin olette keskustasta lähteneet?

2

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen ollut vuoden aikana nyt kolme kertaa nuorteni kanssa Lontoossa kun Ryan on lähtenyt aamulla. Olemme aina sillälailla, että lähdemme Lontoosta bussilla siinä vähän ennen puoltayötä ja olemme Standsissä noin yhden aikaan yöllä.

      Sitten lepäilemme siellä terminaalissa satojen muiden joukossa jossain hiukan rauhaisemmassa nurkkauksessa. Meillä on makuupussit mukana. Yö terminaalissa on turvallinen kun kaikki siellä ovat ikäänkuin samassa veneessä ja terminaali on kuitenkin erittäin tarkasti valvottu alue.

      Kuljemme kentältä Lontooseen ja takaisin National Expressin busseilla. Niitä menee ympäri vuorokauden noin vartin välein. Päivisin matka kestää 1,5 tuntia ja öisin hiljaisen liikenteen aikaan noin tunnin. Hinta aikuiselta 10 puntaa ja lapselta 5 puntaa. Toinen nuoristani pääsee vielä lasten lipulla.

      Kesällä oli hiukan enemmän jonoa siinä lähtöselvitystiskillä kuin nyt helmikuusssa, jolloin ei kuuden aikoihin ollut jonoa juuri ollenkaaan. menimme lähtöselvitykseen noin kuuden aikoihin ja olimme ihan sopivasti kaikkien tarkastusten läpi. Ei tarvinnut kovasti odotella turhaan missään eikä toisaalta stressata ehtiikö.

      Se yö noin 5 - 6 tuntia siellä terminaalissa ei ole ollenkaan mikään koettelemus näin 50 v:llekään. Hyvillä korvatulpilla saa nukuttuakin.

      Mielestäni on turha maksaa sen viimeisen yön muutamasta tunnista hotellia kun pitäisi kuitenkin lähteä Lontoosta viimeistään neljältä jos aikoo olla kuudelta aamulla kentällä. Ihan mukavasti ehtii aamulla edetä koneeseen kun noin kuuden aikoihin menee siihen lähtöselvitykseen.

      Sinä taidat mennä junalla, mutta kerron kuitenkin miten meillä aina tehdään.

      Meidän hotellimme Lontoossa on aina ihan Baker Streetin bussipysäkin vieressä. Se on pysäkki johon Nationalin bussit kentälle pysähtyvät. Saamme jättää sen viimeisen Lontoon päivämme ajaksi matkalaukkumme säilytykseen hotelliimme, joten se varsinainen Lontoossa oloaika on tehokasta.

      Lippua bussiin ei välttämättä tarvitse ostaa etukäteen vaan kuljettajat myyvät niitä siinä livenä. Me kuitenkin ostamme Nationalin toimistosta etukäteen silloin paluuillaksi sellaisen liukuvan lipun, jossa ei ole määritelty tarkasti sitä kellonaikaa vaan saa matkustaa milloin haluaa.

    • ekakertalainen

      Olemme menossa Lontooseen ekaa kertaa ja meilläkin on Ryanairin lennot. Katsoin meidän kohdallamme parhaimmaksi ratkaisuksi yöpyä viimeinen yö Stanstedissa hotellissa lähellä lentokenttää. Yö ilman aamiaista ei maksanut kuin 50e kahdelta hengeltä. Jos torkkuisin lentokentällä viimeisen yön, saisin siitä niin armottoman migreenin, joten mieluummin maksan sen 50e ja nukun hyvin sängyssä. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe