Narautin narkkarin

asukas X

Rappukäytävillä oli tuoksunut jo monta päivää kukkivan cannabis sativan vähän hielle leimahtava tuoksu, eikä ollut yhtään epäselvää kenen asunnosta haju tuli. Tänään sitten soitin poliisille ja tulivat korjaamaan kasvit ja itkevän hipin kamarille. Saatana että ärsyttävät nämä reeferin pössyttäjät ja toivon pitkää tuomiota kyseiselle tyypille.

54

978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aina ihmetellyt tätä

      Mistäs sinä olet oppinut sen hajun tunnistamaan..??

      • Niitäkin on

        "Erikoiskytällä on erikoisnenä." - Problems


    • Niitäkin on

      Eli se on asunut siinä naapurissasi ainakin siis viisi tai kuusi kuukautta ja kasvattanut kasvejaan ja saanut ne kukkimaan, eikä ole ennen vituttanut sinua siis lainkaan, kun et asiaa ole edes tajunnut.

    • heboriginaali

      Saatana, että ärsyttävät nämä (kai hukassa olevaa itsetuntoansa hakevat) ihmisiä käräyttävät asukas X:t. Minusta on tosi paljon vakavampaa käryttää ihmisiä kuin kukkaiskasveja. Ottaisin paljon mieluummin naapurikseni budunkasvattajan kuin normijuopon, mutta taitaisi se juoppokin kohota toivenaapurilistallani asukas X:n edelle. Vaikka epäilen, ettei se naapuri X:ään absolutisti ole, vaikka riittää virtaa muiden buduja kadehtia ja vahtia. Otat varmaan siellä onnessasi snapseja onnistuneen viikonloppusi (?) kunniaksi, kun olet saanut kiusata ihmisiä?

    • PUNANENTASOTA

      AIJAI TUKARIT!! tajuutsä vitu spede mite kusist hommaa toi o? vitu vasikka huora!! no ei se joudu blusii sakkkoo vaa ja nyt tukaria vituttaa!! punanen

    • vittu oot idiootti

      Hienoa, nyt hän voi asioida rikollisliigan kanssan hankkiessaan budinsa, hienoa työtä kusipää

    • kaappihomppeli

      No sanottakoon tähän että älkääs hampjuuserit pössytelkö sisällä. Tai hommatkaa vaikka ilmanpuhdistin tms.
      Vaikka ite siitä tuoksusta diggailee, niin naapurit ei vältsii.
      Kasvattajat varmaa osaa hajunpoiston kaapissaan, aktiivhiilifiltteriä vaan ilmankierron päätteeksi, niin haju haitat jää aika minimaalisiksi.
      Ja aika hajuttomiakin streinejä on ihan riittävästi, jos ei oo ihan pakko sitä skunkkia kaapissa pitää.

    • asukas X

      Kyllä huumeiden kasvattajan saa käräyttää, kun suomen laki on että laittomia huumeita ei kasvatella. Kaiken lisäksi tuosta tyypistä on ollut muutakin harmia kun talossa on lappanut kaikkia lökäpöksyjä pitkin öitä kolistelemassa ja häiritsemässä oikeiden ihmisten elämää. On kuitenkin taas kämpässään ja tietää kyllä kenen takia kasvit lähti, ei varmaan kuitenkaan lue tätä palstaa kun ei taida olla hörhöllä tietokonetta netistä puhumattakaan. Minä puutun laittomuuksiin, että turha minua syyllistää narkomaanien toimesta. Tyyppi muuten poltteli pilveä viime syksynä tuolla pihallakin missä oli lapsia leikkimässä.

      • Uusi ratkaisu

        Keksihän lisää juttuja. Olet kuin Pallari.


      • Kikuli
        Uusi ratkaisu kirjoitti:

        Keksihän lisää juttuja. Olet kuin Pallari.

        Sä taas oot ku sammunu veltto lerssi.


    • :)

      No onneksi ei kukaa minua pääse käräyttämään nänänänää.

    • kotmon

      vitun horo jos rakasta tätä lakisysteemiä niin paljon miks et vaikka runkkais lakikirjan väliin samalla kun otat poliisilta pamppua hanuriin, vituttaa nää lain palvojat ei me mitään robotteja olla jotka on ohjelmoitu tähän järjestelmään niin että kun tuoksahtaa makea tai pesuaine, pitää heti soittaa siat paikalle

      • persu96

        Kannabishörhöt on desantteja jotka ei rakasta suomea ja suomalaisuutta. Se kasvi ei kuulu tänne eikä sitä kenenkään pitäisi poltella. Minun verorahoilla ei elätellä skitsofreenikkoja hoitokodeissa


      • Bobias
        persu96 kirjoitti:

        Kannabishörhöt on desantteja jotka ei rakasta suomea ja suomalaisuutta. Se kasvi ei kuulu tänne eikä sitä kenenkään pitäisi poltella. Minun verorahoilla ei elätellä skitsofreenikkoja hoitokodeissa

        Kannabis kylläkin on Suomen perinteisin päihdekasvi, ja tänne jälkikäteen lanseeratulla tislatulla alkoholilla (joka on tuhoisin huume ihmiskeholle, erityisesti aivoille) lähinnä tuhotaan tämä pieni maa, mitä varmaan et voi kiistää, koska alkoholi on työväestön yleisin kuolinsyy ja alkoholihaitat ovat jo yli neljä miljardia euroa joka vuosi, siis enemmän kuin Kreikan lainarahat, mutta joka vuosi.

        Säälittävä selittäjä, valehtelija ja paskanjauhaja olet, isänmaastasikaan et piittaa paskaakaan, kunhan selität, kylähullun jehovaskitson opetuslapsi.


    • hulluhomohörhöhyi

      Ja kannabisko ei sitten aiheuta agressiivista ja väkivaltaista käyttäytymistä.Hui helvetti, enpä haluaisi että tulisit minua vastaan kadulla ja parempi olisi pitää sinut kaduilta pois kaikki tyynni.

    • -

      VASIKKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • paras homma

      Tämä oli hyvä uutinen pitkään aikaan. Hampunkasvattajat ja polttelijat rautoihin, pois tavallisten ihmisten taloista.

      Yleensäkin myös työnantajalla olisi oikeus tietää, jos työntekijä valmistaa ja käyttää kotonaan huumeita. Työnantaja saa päättää haluaako pitää palkkalistoillaan huumehepun vai ei.

      • pajatsoPalaa

        Vai hyvä uutinen. Tämä on psykoottisen hullun tarinointia. Samantyyppisiä viestejä täynnä nämä palstat. Täällä kukaan ole käräytellyt.


      • ss gestapo

        Kuuluuko minun ja minun vaimon harrastama "synti" työnantajalle?

        Jos minä olisin sinun työnantaja, saisinko tulla katselemaan sinun ja vaimosi- tai miesystäväsi seksileikkejä?

        Voisin runkata siinä samalla katsellessa teidän puuhianne.

        Taidat olla sosiaalisesti aika kieroon kasvanut tapaus. Sinua kiinnostaa enemmän toisten asiat kuin omasi.

        Tässä sulle lääkettä. http://www.seiska.fi/


    • Narkkari?

      oletko oikeasti vielä niin teini, että luulet kannabista polttelevat hihhulin olevan jokin narkkari...:-)?

      voi pikkuista. Mitä jos odotat, että pippelikarvat alkaa kasvamaan ja tule sitten puhumaan narkkarista!


      Narkkari käyttää kovia huumeita, esim heroiinia, subuja, amfetamiinia jne....


      Kannabista poltteleva teinipelle EI OLE NARKOMAANI! piste

      • Anonyymi

        No voi herrajee näitä kukkahattutätejä ja - setiä.......... Siis ihan oikeastiko teitä kiinnostaa niin paljon, mitä joku kasvattaa/viljelee omassa asunnossaan.........??
        Oon ite 1 eräänlainen sekopää - mt-kuntoutuja ja sanon sen ylpeästi julkisesti, huumeita en käytä enkä kaipaa ja mua kiinnostaa yhtä paljon ku kilo paskaa, kasvattaako joku omassa kotonaan kannabista vai tomaatteja.........En ymmärrä teitä, jotka puuttuu näin muitten asioihin, vaikka kannabiksen kasvatus oiski laitonta..........Eihän tuo nyt niin paha rikos ole, jos kotonaan niitä viljelee, itelleni aivan sama - omaan kämppääni en niitä bisneksiä halua enkä pilven polttoa......... Ite päätän oman asunnon haltijana......... 🙂😤
        Mun mielestä on jokaisen oma asia, vaikka seisois päällään omassa kotonaan jne.
        Hyvää syksyä......... 🙂😉


    • korkein oikeus

      Kannabiksen polttajat saavat kannabiksestaan skitsofrenian eivätkä enää tiedä ovatko hauki vai kala ja luulevat että heitä ja yrttiään vainotaan ja että kannabiksen kieltolaki on tuulesta temmattua ja epäoikeudenmukainen. Minä sitten elätän nuo suljetun osaston pöpipäät verorahoillani. Siltä jengiltä kansalaisoikeudet pois ja kohdatessa lupa hakata.

    • htth

      suomi on mielenterveysongelmien mekka, joista murto osa on huumeiden syytä, yleinsä vielä huumeet laukaisevat piileviä mielensairauksia, mutta näissäkin tilanteissa psykoosi olisi voinut laueta ilmankin huumeita, 3 päivän valvominen riitää bipolaarilla jo kunnon jumalapsykoosiin, tää yks vitun lastenpanija joka kitisee että doupista saa skitzofrenian tai joka jaksaa haukkua mielenterveyspotilaita, sulta pitäs postaa kirurgisesti kivekset ja neuloa ne sun silmien tilalle...

    • Idänsetä.

      Itse en polttele " kukkaa " enkä siten myös ole sitä puolesta enkä vastaan.

      Mutta... Sen sanon silti niin kun joku jo tuossa edellä, että pilvenpolttelija ei kyllä ole sama asia kuin narkomaani. Pilveä nyt polttelee melkein kaikki ja ei narkomaaneja ole kuitenkaan kuin hyvin pieni prosentti kansalaisista. Väitän, että jopa kansanedustajistakin osa polttelee kukkaa, eikä he nyt mitään narkkareita ole nähnytkään!

      Miten vaan, mutta kyllä itse miellän narkkariksi jonkun henkilön joka on yleensä jo vuosikymmenet käyttänyt kovia huumeita, lsd, piri, polle jne lääkkeitä...



      Kyllä sen ( narkomaanin ) jo yleensä kaikki tunnistaa ulkonäöltä... Se alkaa kyllä jossain vaiheessa näkymään ulospäin, kalpea, huonoiho, arpia naamatäynnä ( yleensä ) kävely on outoa nykimistä, laihojakin he ovat yleensä jne.....

    • polvi pakettiin

      vitun vasikka,tollaselta pitäis naulaa suu umpeen..vittu

      • Valvojasi

        Todistit juuri narkomaanien olevan rikollisia uhkauksellasi.


    • minä vain

      kertokaa te jotka käytätte vaikka nyt "mietoja" huumeita, että miksi niitä kannattaa käyttää, ja olisko jotain vaihtoehtoja niiden tilalle? tuleeko aineiden käytön jälkeen huonoja fiikiksiä, ja, oletteko koskaan halunnut lopettaa? onko se käyttö sen arvoista , vai jäättekö jostain paremmasta paitsi. oletteko onnelisia ihmisiä, tai onko toisinaan surullinen mieli? joskus kadulla kun näen tosi nuoren narkomaani ressukan, koen hirvittävää säälin tunnetta.

    • Viihdekäyttö

      Miksi niitä huumausaineita nyt yleensä käytetään? No siksi, että niistä tulee euforia eli hyvänolontunne jne. Se nyt on se pääasiallinen syy varmasti lähes kaikilla.

      Toisin kuin jotkut tampiot luulevat, että " kunhan saa vaan pään sekasin " niin se ei ole, ainakaan minun kohdallani. Vaan se NAUTINTO!

      Ja sitäpaitsi itse olen ainakin vain viihdekäyttäjä enkä mikään narkkari, siinäkin on suuri ero! Ei siitä tarvitse, siis huumeidenkäytöstä mitään ongelmaa itselleen tehdä kuten jotkus subutexiä vetävät ongelmatapaukset ovat. Aivan vitun tyhmää ja säälittävää!


      Cocaa voi ainakin vetää aina joskus eikä siihen mitään koukkuun jää sama pätee ihan vipuun ja moneen muuhunkin aineeseen kuten Happoon ( Lsd )....



      Kaikki riippuu tapauksesta, olen vahvasti sitä mieltä. Jotkut nyt on sellasia vitun käveleviä ONGELMIA, että ihan sama mitä he tekevät, heille tulee aina ongelma joka vitun asiasta! Ottaa oikeesti nuppiin sellaset kävelevät katastrofit....!

    • åpik

      Nyt kun hän ei enää kasvata niin rappukäytävässä alkaa pörrätä huumekauppiaita. Ja ne tyypit ei sitten välttämättä myy pelkkää kannabista. Oma vikanne jos kulmilla alkaa liikuskella amfetamiinipäisiä, väkivaltaisia, räjähdysherkkiä ihmisiä jotka rusikoivat varmaan mielellään jonkun vasikoivan runkkarin naapurista.

      • Rusikoin vankkurin

        Nyt kun aloitte lukita ovianne ja varustaa asuntojanne valvontakameroilla, ovat murtovarkaat ryhtyneet ryöstömurhaajiksi. Omaa syytänne siis.


    • Kärdepossunen

      Aivan oikein :)

      * * * * * * * * * * * * *
      Vihjepuhelimet (poliisi.fi)


      Poliisilla on erityisiä vihjepuhelimia, joihin voi ilmoittaa rikoksiin liittyviä vihjeitä. Osa vihjepuhelimista on automaattivastaajia ja osa on tarkoitettu erityisesti huumevihjeitä varten.

      Vihjeen voi antaa nimettömänä. Poliisi kuitenkin suosittelee, että vihjeenantaja ilmoittaisi oman nimensä ja yhteystietonsa, jotta poliisi voisi myöhemmin tarkentaa tietoja. Kaikki vihjeet käsitellään luottamuksellisina.
      * * * * * * * * * * * * *

    • legalizeit...

      voi hienoa!!!!!! päivän hyvä työ tehty.
      toivottavasti en muuta koskaan kaltaisesi naapuriin.

      Ja luuletko tosiaan tuon vasikoinnin lopettavan hipin pössyttelyn/kasvatuksen.
      Saa tod.näk. sakot ja pistää uudet kasvit heti kun pääsee himaan.:) ihan turhaa kiusantekoa tommonen.... ja parempiko se on että ne hipit joutuu ostamaan kukkansa OIKEILTA nisteiltä, samoista piireistä joissa pyörii pirit ja subut yms... kohta on kukan tuoksu rappukäytävässäsi pienin ongelmasi, kun rupee rappukäytävässä lojumaan verisiä värkkejä.... näin kärjistetysti.
      Pitäisitte ihmiset huolen omista asioistanne.

    • Naapuri Z

      Hienoa toimintaa. Hampun kysyntä vain kasvaa ja nyt tulee lisätuloja kun yksi kilpailija on poissa pelistä.

      Kiitos sinulle.

    • ttttyuuuu

      Jep, yksi lopettaa kasvattamisen niin kaksi uutta aloittaa. Näin se on mennyt aina. Jengi raapii päätä että kyllä sitä jostain pitää saada ja eikun uudet vaan tulemaan johonkin muualle, tai sitten siihen samaan kämppään. Poliisilta meni taas hyvää aikaa hukkaan. Väkivalta rehottaa ja poliisin aika menee tommosiin pikkurikoksiin joilla ei nyt varsinaisesti ole edes mitään väliä.

      Sinä tampio haaskaat meidän veronmaksajien rahoja noilla vihjepuheluillasi. Idiootti! Mieti vähän mitä teet kun soittelet.

      • rrrreiska!

        Ei taida Asukas X:llä olla omaa elämää kun pitää naapureita kytätä. Hankkisi vaikka jonkun harrastuksen ja latkuttaisi sitä keskiolutta vähemmän.


      • Uusi soitto
        rrrreiska! kirjoitti:

        Ei taida Asukas X:llä olla omaa elämää kun pitää naapureita kytätä. Hankkisi vaikka jonkun harrastuksen ja latkuttaisi sitä keskiolutta vähemmän.

        Hehehee :)
        Voi hellan lestas pientä mussukkaa ku sua taitaa vituttaa kun narahdat ja saat vähän rikosrekisteriin mainintaa, siit se sitten lähtee, ensin työt hiljalleen.. sitten tulevaisuus jos sitä koskaan on edes ollutkaan :) Äitin pikku mussukka siellä rutisee ja yrittää olla kova "jäbä" hihihihiiii :D

        Ihan varmasti soitan uudelleen vinkkipuhelun ja sinähän se kanssa maksat siitä veroillasi jos tuloja on ollenkaan :D


    • 5555robots

      Poistuuko Penan alkoholiongelma jos hänen kotiviinipönttönsä takavarikoidaan?

      • röh röh sikapossu

        Ei poistu, pena hakee sitten kiljunsa trokareilta ja on kohta kusessa.
        Alkoholismi on alkonisti, pena on juopponarkkari ja saattaa vielä olla nikotinisti, nisti mikä nisti, jolla on päihdeongelma. Pena voi hyvinkin olla jopa narsisti.

        Pena tekee toisille hallaa tunteakseen itsensä paremmaksi ihmiseksi mielenköyhyydessään, h elvetin tukari, hemoheshiihtäjä, itsensä pakenija, toisten syyttelijä


    • hikipylly

      "hielle leimahtava tuoksu"

      Olet tainnut unissasi haistella omaa persettäsi..

    • PERKELE!!

      vitun kusipää juntti aivopesty suomalainen paska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prkl sun kaltaset tyypit pitäs oikeesti heittää vankeuteen kannabiksen vastustamisesta!

    • JuntitUlosSuomesta

      Onhan näitä juntteja. Joku äänesti Timo Soiniakin.

    • joopakoopakooma

      No tuliko hyvä mieli? vitun idiootti! tajuutsä kuinka pelleltä sä kuullostat?

      • como sé

        > kuullostat

        Koulutustaso paistaa narqvistilta läpi.


    • Mitä järkeä?

      En ymmärrä että mitä järkeä moisessa käräyttelystä on. Tuollainen käräyttely on vain silkkaa kiusantekoa vailla mitään järkeä ja hyötyä.

      Toivottavasti tuollainen raukkamainen kiusanteko vielä kostautuu, ja varmasti vielä kostautuukin jollain tavalla.

    • aleksi ruoho

      voi vitu huoran mukula se oli mun setä tapan sut!!

    • 666TheNumberOfTheBea

      Kyllähän näitä naapureiden kyttääjiä ja kiusaajia aina löytyy. On se kumma että ihmiset ei saa kasvatella hyötykasvejaan rauhassa. Jokainen harrastakoon omia harrastuksiaan moralisoimatta muita. On jollain köyhä elämä kun pitää poliisille soitella. Eihän tommoista voi odottaa kun katkeroituneelta, kaltoinkohdellulta kalkkikselta joka on pudonnut pois ajan kyydistä. Pro Kannabis!!

      • Anonyymi

        Hyötykasvi? Omaksi ilokseenko hän kasvattaa? Kyllä näitä lähdetään myymään herkästi, että saa rottailulleen rahaa ja sitten rapussa ramppaa sekopäisiä tyyppejä jotka ovat aggressiivisia muita asukkaita kohtaan ja erehtyvät asunnosta, kun sen sijainti toki pitää ilmaista salaisesti (kulmakämppä roskakatoksen takana tms). Kun eivät löydä perille niin rikkovat sivullisen asukkaan postilaatikon ja toisen terassioven.

        Nyt meidän talon narkki on alkanut näemmä ritsata pyöriä, kun melkein joka päivä ilmestyy aluksi uusi fillari kämpille ja sitten pian on ostaja sitä noutamassa. Tyypin rastahabitus tms ei huoleta ostajia, halvalla kun saa. Pakkoko muuten on hankkia vielä "huumerastat" aina? Ikään kuin muusta ei tunnistaisi jo narkiksi. Mutta ongelma toki on että syyttömiltä kavereilta pöllitään fillareita nyt massana.


    • no sex/alc >18v

      Mä soitan poliisille kun näen yhdenkään teidän ala-ikäisen juomassa alkoholia tai polttamassa tupakkaa! Mulla on siihen VELVOLLISUUS! Lisäksi jos joku pyytää ostaa ko. tuotteita, ilmoitan asiasta poliisille samantien!

      Näkee että täällä on hiukan kouluttamatonta porukkaa, jos väittää että cannabis ja Suomi eivät sovi samaan yhtälöön. Soittakaa kytät, voi olla että tulee perätön ilmoitus kuituhampusta.. On nimittäin aika suosittu tuote pikapuoliin kun plv, pvl ja v alkaa loppumaan.. LOL

    • Soittaja TURKUlainen

      Hihihihii, soitin aamupäivällä vinkkisoiton poliisille kannabisviljelmästä, naapuri kanssa kasvattelee. Nyt odottelemaan ja kuuntelemaan hetken päästä naapurin katkeraa tilitystä :D :D :D

      Kiusa se on pienikin kiusa sakkoja ja rikosrekkariin merkintää hihihihiiiii :)

      • eki500

        taidat olla kyttä


    • tyyyyyyyyy

      Joku ei oo tainnu saada tarpeeksi rakkautta kun pitää toisia kiusata. Valitettavasti näitä narsisteja on yhteiskunta täynnä.

    • Elämän mielekkyys

      Ilmoittaja teki täysin oikein.
      Jokainen narkkarikin on ihminen ja häntä on autettava, ei suinkaan suojeltava.

      Jokainen narkkari katsokoon peiliin, ja miettiköön mitä on läheisilleen aiheuttanurt, puhumattakaan itselleen. Kannatiko?

    • Viljami&Anderssoni

      Ei viddu mage, odas vähän eeässää EBIN ---- :--DD

      • Anonyymi

        karille ruohoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1414
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      75
      1115
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      977
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      725
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe