Koiranpaskat

Kissahiminen001

Mitä mieltä olette koiraihmiset? Kuinka suuri osa teistä ei osaa/älyä kerä koiranne paskaa talteen vaan jättää sen sinne lumipenkkaan. Ikävä käydä lenkillä kun sadan metrin välein isoja koiranpaskoja tien varsilla. Koiravero takaisin ja sillä palkataan paskojen siistijän kun omistajat ei itse hoida hommaa.

74

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koiruliini kans

      Niin kauan, kun kissat kulkevat minun pihallani ja ihmiset heittelevät luontoon kuulumatonta tavaraa tien varsille, en minäkään kerää koirani jätöksiä ojista. Että sille tasapuolisuuden nimissä :)

      • Paskat katoaa

        Niii-in,taas on kevät,alkaa koiran/kissan ym. muijen paskojen valitus,voihan vitalis!Pienet on murheet kun paskat,ajatelkaa noita Japanin ja Libyan ihmisiä mitä ne raukat siellä joutuu kärsimään,pientä on muutama koiran paska sen rinnalla!!!
        En edes kehtais valittaa noin pienistä:(
        Mutta...kun se on niiiin kiva lukia omaa tekstiä täältä,oli se sitte mitä vaan,vaikka paskaa;))


      • Ei haittaa paskat

        Samaa mieltä,näitä "salkkuja",rikottuja pulloja ym. paskaa on tienvarret täynnä kun lumet sulaa,ne ei katoa mihinkään jos joku ei kerää,mutta paskat häipyy,en tiedä mihin mutta häipyy kumminkin! PIKKUMAISIA ihmisiä on olemassa,valitettavasti:(
        Minulla on kissa ja meidän pihalla käy naapureiden kissoja,mutta ei haittaa mitään,päinvastoin,kivoja killejä;)))


      • esimerkki

        miksi sinun täytyy olla yhtä pöljä kun muutkin voihan sitä olla esimerkki muille


    • Max 1 koira/talous

      Ei siinä ole mitään pikkumaista, että odottaa koiranomistajilta sääntöjen noudattamista.

      Miksi toiset ihmiset noukkivat lemmikkiensä jätökset ja toiset taas eivät?
      Koululaisten hiihtoladullakin oli valtavan kokoinen torttu, eikä se ole koiran vika, vaan sen joka on narun toisessa päässä.

      Noin mukavuudenhaluisten ihmisten ei tarttis koiraa laittaa, kun ei osata vastuuta kantaa.

      • Muuta,metsää,vihaaja

        Mä nauran sinulle. Jos noin paljon haittaa, että ruoholla on paska niin mee pöpilään. Et sinä sitä katua omista ja sillä perusteella jos tulisit kadulla sanomaan esimerkiksi toisen kerran niin mulla olisi varaa soittaa poliisit oikeuksien riistämisestä. Kun en kerää koiran paskoja niin pelastan luontoa ja rahaa. Älä tule sanomaan, että koira ei voi kadulle paskaa vääntää. Tuskin mitään koiraveroo koskaan tulee koska ne pelkää, että sitten 33% jättäis koirat heitteille. Levitätkö persettä?


    • ja taas...

      Minäkin kerään koirani jätökset vasta sitten kun patalaiskat kissanomistajat lopettavat sen mirrien irti pitämisen.. Siihen asti kisuimmeiset voi pitää suunsa supussa koirien jätteistä.

      • paskaläjät pois

        kylläpä on käytöksen aakkoset koirien omistajilla hukassa!


      • porlin kusitolppa
        paskaläjät pois kirjoitti:

        kylläpä on käytöksen aakkoset koirien omistajilla hukassa!

        kyllä se on melko MULKKU,siinä narun toisessapäässä joka antaa paskoa toisten tiensuihin.ja jatkakäytäville. EI NÄYTÄ KOIN VIKSULTA VAI MITÄ, sinä ylimielinen koiran!!!!!!!!!!! sanonku.


    • koirallinen kerääjä

      Meillä on ISO koira ja kerään jätökset aina pussiin, talvisin potkin lunta pissan päälle.
      Ei ole kiva kun omalle postilaatikolleni ja tiensuuhuni jätetään koiran jätöksiä :( Jos koiran ottaa on kyettävä tekemään niitä "epämiellyttäviäkin" asioita.

      • 1237123

        Samaa mieltä sekä koiran että kissan omistajana. Koiran jätökset kerään ja kissa leikattuna sisäkissana ei ketään naapuria haittaa. ELI koira- ja kissaihmiset katse peiliin! Sieltä se tyhmyys löytyy. Turha tässä on voimia keskenään mitellä ;) Kissa EI kuulu kulkemaan vapaana postimerkin kokoisten tonttien alueella. Oppii, kun saa ulkoilla valjaissa kuten koirakin. Itseäni haittaa kuitenkin eniten ne todella useat, suuret ja inhottavan näköiset koiranpaskaläjät pitkin pyöräteitä sekä keltaiset kusijäljet postilaatikollani. Kissa on niin pirun fiksu, että ei kuse julkisesti ja peittää aina jälkensä. Molemmat karvaläjät ovat vaan NIIN RAKKAITA JA IHANIA KAVEREITA. Me kolme kun otamme huomioon myös kanssaihmiset.
        JA SITTEN... lisää puhtia keskusteluun...... ne PIRUN kehittelemät fleksitaluttimet pitäisi saada laissa kiellettyä. Sielläkin se tyhmyys loistaa taluttajan päässä narua....... Liian monta vaaratilannetta kohdanneena voin näin sanoa. Ja jos jollain on kanttia väittää päinvastaista.......... taitaa löytyä se fleksitalutin kotoa tai olet ainoa, joka osaa sitä käyttää tilanteet ja paikat huomioiden. Pikkulapsetkin saa sillä koiraa ulkoiluttaa, kun se KOIRA ON NIIN PIENI. Toivotaan, että koira ei jää pyörän alle, kun se sekunnin murto-osassa siinä pyöränrattaan edessä onkin. Valitettavasti pikkutytöllä ei ollut kykyä/ taitoa/ älyä talutinta käyttää. Onneksi minulla on pyörässä hyvät jarrut ja hyvä, todella hyvä huomiokyky. VANHEMMAT herätkää!!! Noin 30 cm:n säkäkorkeus, koiran paino 3 - 4 kg ja pyörällä vauhtia. Jos äkkijarrutus ei onnistu, koiralle käy huonosti. JA aikuisen pyöräilijän vikahan se silloin on vai mitä äiti ja isi? Kantakaa eläinten omistajat vastuu rakkaista karvapalleroistanne, painaa se pallo1 tai 50 kg. Eläin luottaa teihin, olkaa luottamuksen arvoinen. JA PIKKULAPSILLE KOIRIEN ULKOILUUTTAMISKIELTO YLEISILLÄ LIIKENNEVÄYLILLÄ ILMAN VANHEMPIEN LÄSNÄOLOA.


    • koirat ja kissat

      on se ihme kun aina on sama valitus keväästä toiseen.koirien paskat ja kissojen irti pitäminen.ite en ainakaa lähtis tuonne kissaa taluttaan tai pitämään narunpäässä pihalla.koiran kakat maantuu keväällä.
      entä ne koiran pissat mitä ne niille teette? nehän ovat ruman näkösiä tuolla lumessa.meidän koira ainaki peittää kakkansa ainaku on kakanu ja kakkaa piiloon ei näkyville.

    • kork. 1/talous

      Elukoita on jo liikaa taajamissa. paremmat oltavat niillä olis haja-asutusalueilla.

    • 20

      jonku killi oli aamulla mun kuistilla kusella, pikkunen punanen killi oli.

    • Koirat ok,kissat per

      Koiranpaskojen ilmestys teiden varteen on odotettu merkki keväästä, toisin kuin kissojen mouruaminen ja haiseva kuseskelu, kaikkialle mahdolliseen paikkaan autonkoepellistä lähtien. Onneksi on luonnossa sellaisia eläimiä jotka pitävät kissanlihasta ja harventavat. Nyt vain pitää suojella kotkia ilveksiä ja kettuja yms.

    • Ihminen*

      Onko täällä sota : koirat vastaan kissat?

      Yök, en pidä kummastakaan.

      • voihan sonta

        Ei tuo vielä ihan sodalta näytä.Taitaa olla paremminkin kissan ja koirankusettajien tasokoe meneillään.


      • ajatteleva

        Katso siis peiliin, sieltä se sinun rakas löytyy. Koira tai kissa..... ei väliä......... mahtavia kavereita. Lojaaleja, rakastavia kavereita. Ihminen*....... sinua ei todennäköisesti kaipaa kukaan..... Olet kylmä ja itsekäs ihminen, pienessä itsesi täyttämässä piirissäsi.


    • kolli kissa

      Kissa ihmiselle että pitää kissansa poissa iltaisin etteivät ne käy kusekelemassa naapurin auton konepellille .koiran paskot katoaa luontoon mutta kissan kusi haisee vielä juhannuksenakin

      • eetuaatuiitu

        Kissat sentään peittävät paskansa mutta koirat ei älyä semmosta, eikä näköjään koiran omistajatkaan kun syyttävät kissoja.


      • dslsdkfjsldkfj
        eetuaatuiitu kirjoitti:

        Kissat sentään peittävät paskansa mutta koirat ei älyä semmosta, eikä näköjään koiran omistajatkaan kun syyttävät kissoja.

        Niin kissat tekevät tarpeensa lasten hiekkalaatikoille ja toisten pihoilla pilaavat kukkapenkit! JA KOIRAN KUSI EI HAISE VAAN MITENKÄS ON KISSANKUSI??? Taitaa olla kaikilta kissanomistajilta mennyt hajuaisti. V...U ku kilometrien päähän haisee kissankusi.


      • äidinkieli kunniaan

        kusekele sinä koiran paskot kolli kissa ja opettele kirjoittamaan...........


    • Ihminen ensin

      Tänä aamuna oli niin liukas kävellä, kun ei ollu hiekoitettu kävelyteitä.
      Yritin penkan reunoja kävellä, kun siellä oleva lumi vähän jarrutti.
      Vaan piti tarkasti kattua mihin astui, kun penkat oli niin miinotettu koiranläjillä.

      En halunnut niihin astua, saati kaatua. Ei ne kakkaläjät kuulu taajamien kulkuväylille, vaikka miten päin asiaa veivaa.

      Laittakaa omille pihoillenne koirankakatuslaatikot.

      • :D

        :D heh...


      • Eläimet fiksumpia

        Kyl mä vaan mieluummin astun koiran paskaan ku lasin- ja pullonpalasiin, joita "fiksut ihmiset" rikkoo teiden varsille ja kesäaikaan rannoilla. Tai ehkä nää "ihmiset" jotka valittaa koiran paskoista, astuvat mieluummin pullonsirpaleisiin. Omapa on valintanne! Mut eläimet on vielä siistejä verrattuna ihmisiin. Ihminenhän on pahin "peto". Ja yhtenä päivänä huomasin lumella keltaista, joka ei todellakaan ollut koiran tai minkään eläimen tekemä. Että osaa ne ihmisetki!!


      • *^*^*^*^*^*
        Eläimet fiksumpia kirjoitti:

        Kyl mä vaan mieluummin astun koiran paskaan ku lasin- ja pullonpalasiin, joita "fiksut ihmiset" rikkoo teiden varsille ja kesäaikaan rannoilla. Tai ehkä nää "ihmiset" jotka valittaa koiran paskoista, astuvat mieluummin pullonsirpaleisiin. Omapa on valintanne! Mut eläimet on vielä siistejä verrattuna ihmisiin. Ihminenhän on pahin "peto". Ja yhtenä päivänä huomasin lumella keltaista, joka ei todellakaan ollut koiran tai minkään eläimen tekemä. Että osaa ne ihmisetki!!

        Ei mitään vastakkain asettelua.Lasinpalaset kuin myös koiranpaskat ovat yhtä inhottavia.

        Kumma kun jotkut kansalaiset eivät sopeudu järjestyssääntöihin. Koirakin kakkantaa sinne, minne emäntä/isäntä ohjaa, joten ihminen on siis kaiken riesan takana, ei siis koira ite.

        Ja mikä kumma keräilyvimma nykyään ihmisillä on, että koiriakin täytyy olla monin kappalein? Ja useimmilla aivan liian pienissä asunnoissa, saati pihoissa. Aidosti koirista pitävä, miettii myös eläimen olosuhteita vähän tarkemmin.


    • Lenkkeilijää

      Ukonkaivoksen alueelle on paskaa joka metrillä. Kolmea koiraa kerrallaan taluttava perhe antaa koirien paskoa mihin sattuun.

      • Yritä edes ..

        Voit käydä paskalla kostoksi heidän portinpieleen jos se auttaisi.


    • drfghbj

      "Mitä mieltä olette koiraihmiset? Kuinka suuri osa teistä ei osaa/älyä kerä koiranne paskaa talteen vaan jättää sen sinne lumipenkkaan."

      Mielipidettä kun kysytään, niin oma arvioni on noin 75/25

      "Ikävä käydä lenkillä kun sadan metrin välein isoja koiranpaskoja tien varsilla."

      Ikävä juttu. Voithan koittaa etsiä lenkkeily paikan missä olis vähän pienempiä paskoja tai vaihtoehtoisesti sellaisen reitin missä paskoja ei olisi lainkaan.

      "Koiravero takaisin ja sillä palkataan paskojen siistijän kun omistajat ei itse hoida hommaa."

      Koiravero vois olla ihan hyvä juttu. Niistä kakkapussiroskiksista vois olla hyvä aloittaa. Työttömille vois maksaa myös katuje/teiden siistimisestä, ikään kuin vastikkeeksi rahalle.

    • Kaljaveikot linnnnnn

      Kumpi pahempi koiran paska vai rikkinäinen kalja pullo pyörätiellä????

      • näin on*

        Molemmat yhtä pahoja. laiskojen, vastuuntunnottomien ihmisten saannoksia.


      • Eläintenystävä
        näin on* kirjoitti:

        Molemmat yhtä pahoja. laiskojen, vastuuntunnottomien ihmisten saannoksia.

        Ne, jotka sanoo, et koiranläjät ja rikkinäiset kaljapullot/lasinpalaset on yhtä pahoja: annan vihjeen. Käykää ensin kävelemässä (kesällä) koiranläjän päältä (löytyy niitä kesälläkin!!!) AVOJALOIN ja kävelkää sit särkyneen kaljapullon päältä. Kertokaa sitten meille kaikille, oletteko vielä sitä mieltä, että ne on yhtä pahoja! Ja jos ne on vieläkin yhtä pahoja, niin sit saa jo miettiä vikaa itsestään! Niin ja kumpihan maatuu: kaljapullo vai koiranläjä? Siinäpä kysymys.


    • näin on*_*

      Enpä ole lasinpaloja työmatkallani nähnyt, suuria koiranläjiä kylläkin, jotka läsöttävät asfaltilla.
      Edelleen luusereiden saannoksia.

      • WIETUGIKJ

        AVAA SILMÄT NIIN NÄET. TAI KÄY OPTIKOLLA.


      • Eläintenystävä

        Näin on *_*:n työmatka taitaa olla alle 100 metriä tai kuljet työmatkasi kokonaan autolla. Koiria rakastavana koiranomistajana täytyy todeta, että n 4 km:n työmatkallani paskaläjiä löytyy.... hmm, hmm....siis todella harkiten, ei liioitellen.........n. 15 kpl matkanvarrella. Lasinpaloja löytyy sitten keskustasta, eritoteen viikonloppuisin (lauantai- ja sunnuntaiaamuisin) n. 3 - 10 eri paikasta (riippuu kulkemastani reitistä). Luuserit (kummankaan jätöksen aiheuttajat, kun eivät älyllisesti osaa jälkiään korjata) toki nämä aikaan saa. Eli kaikki edellä mainittujen jätösten tekijät.......... KORJATKAA jälkenne! Voi jessus....... tuo koirani ei ymmärrä, mitä sen pitäisi tehdä! No, minä korjaan tuon luuseri koirani jättämän paskaläjän. Voisko joku koira korjata luuseri ISÄNTÄNSÄ (99,9 %:sti mies) lasijätökset, kun tuon isäntäsi älykkyys ei siihen riitä! TAAS on siellä hihnan talutuspäässä tyhmin osallistuja ;) Eläin on juuri niin tyhmä kuin isäntänsä tai emäntänsä.


    • *sarahfiina*

      Tässä hoidin tyttäreni kahta koiraa viis päivää ja keräsin joka ainuan paskan pussiin, jonka päästivät.

      Mun työmatkalla on enempi nuita pullonsiruja, kuin koiranpaskoja. Ehkä sen vuoksi, että matkani töihin kulkee läheltä kautta kaikkien kylän kapakoitten. Varsinkin viikonloppuisin saa olla hyvinkin tarkkana, ettei pyöräile särettyjen pullojen päältä.

      Eli ehottomasti minusta ovat nuo lasinsirut pahempia, kuin koiran paskat. Johtuu siis siitä, että lähinnä kulen pyörällä, eikä oo niin vaarallista, jos sattuu ajamaan koiranpaskan päältä. Ymmärrän kyllä heitäkin, jotka ajattelevat toisin.

    • Ällöttävät sotkut

      No niinpä niin. Koiranpaskat vastaan lasinsirut, näinkö nää ongelmat poistuu?

      • Olipa kerran

        Niin kauan kun mä näen rikottuja pulloja, tupakantumppeja (koirat harvemmin polttaa..ainakaan mun koira) ym. roskaa luonnossa, en taatusti korjaa maatuvaa koiranpaskaani. Jämpti on näin!


      • jeepeli
        Olipa kerran kirjoitti:

        Niin kauan kun mä näen rikottuja pulloja, tupakantumppeja (koirat harvemmin polttaa..ainakaan mun koira) ym. roskaa luonnossa, en taatusti korjaa maatuvaa koiranpaskaani. Jämpti on näin!

        Miten ne on verrannollisia rikotut pullot ja koiranpaskat?


      • anu saukko
        jeepeli kirjoitti:

        Miten ne on verrannollisia rikotut pullot ja koiranpaskat?

        MIETIPPÄ TYHMÄ SITÄ!!!!!!!! ÄÄLIÖ!!!!!!


    • kostariikan hörppijä

      Olimme vaimoni kanssaa aamukahvilla ja katselimme kun lapset menivät tuossa meidn tiellä kouluun.Nohh,,, tulipa siihen naapurin isäntä taluttaen valkoista lapratoorinnoutajaa,koira kiipes auratun lumivallin päälle ja alko työntään siinä meidän ikkunan kohdalla peräpäästä kunnon pötkälettä,,,siinä meni kahvihalut ja pulla väärään henkireikään,,,siinä se ripulipökäle oli viikon vallinpäällä kunnes tiekarhu tuli ja puski sen ojaan piiloon.
      Mitä lie koirantaluttaja aatellut kun alkaa koiraansa paskattaan naapurin keittiön ikkunan alla kun talonväki istuu aamukahvilla.
      Että tämmöstä täältä kiviniemestä.

    • närkästynyt

      Ei huvita enää kerätä pikku koiran kakkoja kun näyttää että ojan varret on täynnä lehmänpaskoja

      • nirkistynyt

        Juu, minäkin olen nähnyt ainakin 5 kantturaa juoksemassa tuolla tien varrella. Sorry, ne olikin SONNEJA!


      • PAVOSEN HESKA
        nirkistynyt kirjoitti:

        Juu, minäkin olen nähnyt ainakin 5 kantturaa juoksemassa tuolla tien varrella. Sorry, ne olikin SONNEJA!

        V...U TÄÄLLÄ ON VAAN ÄÄLIÖITÄ! MIKÄ TÄÄLLÄ ON ÄO? VUFVUF MURRRRRR.........


    • STNA!

      on se nyt stana kumma kun ihmiset ei osaa kuin valittaa kokoajan jostakin! teille koiranpaskojen kyttääjille,jäärata äänistä valittajille,haketus kitisijöille yms. vajakeille kaikille tasapuolisesti tiedoksi:MYYKÄÄ MÖKKINNE JA OSTAKAA JOSTAKIN KESKELTÄ METTÄÄ SYDÄMAILTA TONTTI,TEHKÄÄ TUPA JA MUUTTAKAA SINNE,NIIN EI TARTTE NORMIELÄMÄSTÄ VALITTAA!!!

      V*TUN VINKUJAT HANKKIKAA ELÄMÄ!!!

      • P....LE

        Hyvä STNA! Puhut asiaa! Nykyään on ihmisillä vaan halu valittaa jostakin. Tehdään vaikka tikusta asiaa, kunhan saa vaan valittaa! Valivali!


      • oot sie itsekäs

        Sinne mettän keskelle saa muuttaa koiraihmiset, olis koirillakin inhimmilliset olotilat.


      • Paskoista viis..
        oot sie itsekäs kirjoitti:

        Sinne mettän keskelle saa muuttaa koiraihmiset, olis koirillakin inhimmilliset olotilat.

        Juu,mitähän semmoinenkin ns,koiraihminen ajattelee,jos n,30neliön yksiössä kolme koiraa??


    • STANA!

      vaan kun sinne menis valittajat niin loppus vikinä monesta muustakin asiasta ja helpottas jokaista!

    • niimpä nii.

      Helpottakaa koiraihmisiä ja liimatkaa tarra postilaatikkoon, missä on mainita, että koirankakat saa kerätä. Kysymys, kuinka moni oikeasti kantaa mukanaan 2-4km kakkapussia toisessa kädessään kun ei ole jalkakäytävällä ollenkaan roska-asioita. Ja ainiin, se kakka hajoaa sinne maahan paremmin kuin se, että pussi laitetaan roskiin - sieltä kuljetetaan kaatopaikalle. Roskat ei maanu...

    • Kompostiperse

      Todellakin Itsehän omistan monta koiraa Ja Syön heidän paskansa paskantamisen jälkee tällä säästän Luontoa ja Rahaa



      ps:KissaIhminen001 Levitätkö persettä`?

    • koiran paska

      pittääkö sitä NIIN nokka pystyssä kulkia ettei nää mihin astuu!!!!!!!!!!!!!

    • EräsKadunmies

      Se on tässä koiranpaskojen keräämisessäkin sama tilanne kuin monessa muussakin asiassa. Tarkoitan että kaikken tyhmimpien kohdalla asiassa on mentävä aina äärimmäisyyksiin.

      Eli sitten vasta opitaan kun viranomainen kertoo saman asian suullisesti pienen maksumuistutuksen kera kun toisaalta sen saman asian voisi itse lukea.

      Tarkoitan siis tätä:

      Järjestyslaki 14 § Koirakuri

      Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on:

      3) pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa.

      Onneksi moni fiksu koiran omistaja tuon ymärtääkin ja kerää kakat pussiin ja vie roskiin.

    • Jepp-u

      Joka kevät näille paska seriffeille saa nauraa. :)
      Mikä niissä jätöksissä ärsyttää?
      10 vuotta on meidän perheessä ollut koiria, ja päivittäin tulee lenkkeiltyä vähintään 15 km. Tänä aikana en muista että olisin IKINÄ kävellyt koiran jätökseen , saati että olisi jonkun koiran pökäle jossain kinoksessa pilannut päiväni.
      Eihän se pötkö siinä keskellä tietä kiva ole, mutta jo on pienet murheet jos ne siellä ojassa aiheuttaa ahdistusta.
      Ja lapsille on ihan eri leikkipaikat, ei niiden tarvitse jokaikisessä paikassa könytä "yksinoikeudella".
      Kevät on ihanaa aikaa, lopettakaa tollanen lapsellinen vouhotus ja kävelkää tästedes ainoastaan sohvalta jääkaapille jos itku pääsee.
      Hauskaa kevättä kaikille!

      • XLenkkeilijäX

        Aivan niin kuin itse totesit "Eihän se pötkö siinä keskellä tietä kiva ole" ja siksi on olemassa "Järjestyslaki 14 § Koirakuri" ja siinä kohta 3 joka on tarkoitettu noudatettavaksi.


    • Polle55634

      Hevosista sitä vasta jääkin kivat läjät pitkin teitä. Ja tuoksu on mitä mainioin.

      • XLenkkeilijäX

        Eihän siinä muuta kuin hieman isompi työ kerätä pois. Koskee tuo Järjestyslaki 14 § luultavasti kaakkejakin.


    • minä vaan

      Kissaa ei saa pitää irti taajamassa eikä sen ulkopuolella. Maallakin kissan pitää pysyä omalla pihalla tai muuten se luokitellaan heitteillejätöksi.

    • OlliKuhta

      Haukiputtaalla opetettiin metsästäjän tutkinnon yhteydessä, että jos kissa kuljeskelee vapaana jossain muualla kuin omalla tontilla, se luetaan villiintyneeksi ja silloin sen saa tappaa, kunhan huolehtii että muut lakipykälät käyvät toteen. Heleppoa!

    • minä vaan

      Ei sitä kissaa saa tappaa ihan noin hepposin oletuksin. Eihän se kissan vika ole jos se irti päästetään.

    • Hmmm....

      Tässä asiassa kun koiranomistajat eivät vaan ole oikeasaa, vaan kaikki hakevat "oikeutuksia" näille jättämilleen paskaläjille kuten esim. rikotut pullot..

      Omahyväisiä ihmisiä siis, eipä muuta voi sanoa ja vieläpä niin omahyväisiä että jos joku koiranulkoiluttaja on paskotuttanut koiransa omalle aidalle niin mennään ja viedään se oma koira paskomaan muiden kotitien suille/aidoille saati postilaatikon alle jossa ihmiset oikeasti kävelevät.. Fiksuus vois olla paikallaan näilläkin täällä kommentoivilla, mutta ei kun ei..

      Monet kerrat sattunut tuleen autolla pihaan kun nämä paskotuttajat olleet asialla, ja se vika todellakin löytyy sieltä narunpäästä... Se ajattelematon omahyväinen p.s.a itse.

    • ööröm.

      ..kaikille pöljille koiran omistajille turhine koirineen vähintään 4.800euron vuotuinen tyhmärakkiVERO! onko mitään tyhmempää näkyä kuin tyhmärakkia taluttava ihminen joka on mieleltänsä tynkä...työkoiria vero ei tietenkään koskisi,vain näitä älykääpiöitä tyhmine koirineen...

      • kamntgkags

        Entäs kuule jos haistaisit paskaa. Ainakaan meidän kaduilla ei ole keskellä tietä paskaa ja sittenkun sokeudut niin ei oo varaa hankkii tuota koiraveroo. Miten se suhun vaikuttaa jos ruoholla on paskaa? Se korkeintaan auttaa tätä planeettaa selviytymään, koska uloste on lannoite.


    • Nurinkurista

      Ihminen vieraantuu toisesta ihmisestä. Lapsia ei siedetä, naapureita ei siedetä, vanhuksia ei siedetä.
      Koira on tullut lähimmäisen tilalle.

      • Aikuinen**

        Niin, kun ihmisellä on se hoivavietti, mutta ei sitten sitä vastuuta kuitenkaan.
        Se menee itsekkyysperiaatteella: mulla pitää olla koira, että on joku josta välittää, viis siitä, jos aiheutan kanssaihmisille harmia välinpitämättömyydelläni.

        Oikea koiraihminen kouluttaa koiransa ammattilaisen valvonnassa. Huolehtii, että koira ei hauku turhaan, ei "vedä" lenkkeillessä, ei kakkaa asfaltille, eikä toisten portinpieliin.

        Näin helppoa, mutta ah, niin vaikeaa, kun pitäis nähdä vähän vaivaa ja vastuuta!


    • Räyräyräy

      Liikaa koiria. Ei sitä ennen ollu ku harvasa talossa vahtikoira. Nyt joka muorimärriskö taluttaa räkyttävää ja nykivää hurttaa, ku eihän ne ossaa niitä kouluttaa.

      • åpå

        tenttutiellä koirat huutavat suoraa huutoa ja asemalla yks koira haukkuu aamusta iltaan


    • Ihminen ensin

      Oispa kiva joskus kävellä aamu/iltalenkillä ilman ainuttakaan rakintaluttajaa.

      • järkityyppi

        Sairas perverssi saa olla, jos paskaa kerää. En halua tietää, mitä sillä aiotaan tehdä.


    • Asemakylä

      Meillä on sellainen ongelma että naapurin kissa käy joka yö tarpeillaan meidän pihalla. Itselläni on koira ja kerään jätökset lenkillä, mutta entäs tuon kissan omistaja. Mitä hänen päässä liikkuu kun päästää kissansa ulos?

    • Hevosen paskaa

      Koiran paska yleensä on tien reunassa, Mutta Kiviniemi-Virpiniemi akselilla pyörätiet on täynnä hevosen paskaa. On se kumma että niitten kaakkien kanssa pitää mennä pyörätielle, kun on metsä reittejä täynnä Virpiniemen maastot!!

    • Homotkoiraihmiset

      No jos koirat saa paskoo tielle ni sitte voi myös ihmisetkin ku ei siinä paskassa nyt mitään iso eroo oo

    • paskokasaportinpielessä

      Entisvanhaan koivukuja johti kotiin,nyt koirankikkara!

    • paskaoulu

      Ei sitä aina täällä Haukiputaan keskustassa erota, onko kyseessä koira-vai ihmisenpaska. Ihan Samantan nurkalla on roskis ja ihan sen vieressä usein isoja paskoja, mietityttää, onko ihmiset asialla vai isojen koirien omistajat? Melkein yhtä paljon rassaa koko Haukiputaan sekä Kellon keskusta: Bussipysäkit, tienvarret, metsiköt täynnä roskaa, roskaa, roskaa (ja koiranpaskaa), siihen melkein hukkuu! Syy lienee ihmisissä ja jonkun verran myös TÄYSIN OLEMATTOMASSA PUHTAANAPIDOSSA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe