Vaalea poika part 3

googooboys

Hän saapui rehtorin ovelle, joka olikin jo auki. ”Taidat tietää jo mitä mun asia kosee” kysyi rehtori topakasti. ”Joo, sori ku heitin sen vesisangon ja mopin lattialle ja lähin vaa menee” vastasi hän välinpitämättömästi. ”Vesisangon. Vesisangon!? Koko poikien pukuhuone tulvii vettä!” huusi rehtori kiihtyneenä hypistellen lyijykynää. Daniel kiitti onneaan, ettei ollut tuo lyijykynä sillä muuten häneltä olisi katkennut jo niskat. ”Miten niin eihän siellä sangossa ollu ees paljoo vettä” ihmetteli Daniel. ”Ilmeisesti herra ei muista että oli tukkinut suihkuhuoneen viemärin ja jättänyt suihkunhanan auki” tiuskaisi Haavisto ”vai oliko pukuhuoneilla joku muu kanssasi, joka sen olisi voinut tehdä” hellitti jo hieman rehtori Marjatta. Daniel mietti hetken, se vaalea poika, se, se sen varmaan olikin tehnyt. ”Ei, ei ollut” vastasi Daniel, hän ei halunnut kavaltaa sitä komeaa poikaa. Ja hänet oltaisiin kuitenkin pyydetty samaan huoneeseen hänen kanssaan ja sitä Daniel ei olisi enää kestänyt. ”No kuitenkin sinä menet välitunnilla siivoamaan sotkun minkä aiheutit” sanoi Marjatta jämäkästi.
Kello soi ja välitunti alkoi, Daniel meni kohti pukuhuoneita luuttu kädessään. Miksi ihmeessä hän puolusteli sitä poikaa, jonka nimeäkään hän ei edes tiennyt. Mietti hän mielessään kun oli avaamassa jälleen poikien pukuhuoneen ovea. ”Siivooja palaa työpaikalleen” kuului taas se sama matala ääni, Danielin edessä seisoi se komea vaalea poika, joka viimeksi oli pelkkä pyyhe ympärillään. ”Mitä hittoo? kuka sää oikee oot?” hämmentyi Daniel hänet nähdessään. ”Nii joo aivan unohdin esitellä itteni” poika katsoi Danieliin ja naurahti ” mä oon Aleksi Tamminen” hän vastasi katsoen edelleen Danielin syvän ruskeisiin silmiin. ”Se olit sää etkö ollukkin, kuka tukki viemärin ja jätti hanan auki?” kysyi Daniel kiivaasti Aleksilta. Aleksia rupesi nolottamaan hän katsoi alas ja sanoi ”Niin se, mä oon pahoillani että sä sait syyt niskoilles ja kiitos siittä ettet kavaltanu mua”. Daniel tarttui kunnolla luuttuun ja yritti tehdä sillä jotain, tietämättä mitä. Hän halusi puhua enemmän Aleksille, mutta ei tiennyt mitä sanoa, kunnes sai suunsa auki ”Miksää tulit tänne?”. Aleksi tuli lähemmäksi häntä ”Arvaa” hän sanoi salaperäisesti. ”Vittuilemaan?” kysyi Daniel Aleksilta. Daniel nosti katseensa hänen vihreisiin silmiin, hän oli jo unohtanut luuttuamisen, hänen päässään pyöri aivan muut asiat kuin siivoaminen. Aleksi pudisti päätään hieman hymyillen. ”Syyllisyyden takia?” kysyi Daniel ja toivoi että Aleksi olisi vain yhden asian takia pukuhuoneessa. ”No joo senkin, mut on mulla muuki syy” Aleksi vastasi. Hän katsoi Danielia päästä varpaisiin. ”Mitä sä tarkotat?” kysyi Daniel hieman hymyillen. ”Hölmö” sanoi Aleksi naurahtaen. Aleksi tuli Danielia lähemmäksi katsoen häntä silmiin ja hänen punaisiin huuliin. Hän laittoi kätensä Danielin niskan taa ja veti hänet luokseen ja suudellen häntä. Daniel perääntyi. ”No?” kysyi Aleksi hämmästyen. Daniel katsoi häntä silmiin ja mietti hetken kunnes veti hänet seinää vasten ja suuteli Aleksia uudestaan. Aleksi liu’utti kätensä Danielin takapuolta kohden vetäen Danielia häntä vasten. Daniel tarttui Aleksin hiuksista kiinni ja suuteli kiihkeämmin.

He siivosivat poikienpukuhuoneen yhdessä ja he menivät välitunnille jota oli vielä viisi minuuttia jäljellä. ”Mitäs ny?” kysyi Daniel katsoen maahan epäröiden. Aleksi hymyili Danielille, otti häntä kädestä kiinni ja sanoi ”Mennään tonne penkille istuun”.

2

2067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äkäslompolo

      Missäs ne jatko-osat viipyy????!!!????!!!???

    • cc

      Sitten ne meni penkille istuun. Loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe