seksi ja läheisyys ei enää kiinnosta

pp

ollaan oltu yhdessä viisi vuotta. en edes muista koska olisimme viimeksi rakastelleet, siitä tulee varmaan pian vuosi. Mieheni on tästä minulle sanonut ja kysynyt mikä hänessä on vikana kun en häntä enään halua. En tiedä vastausta itsekkään. Minua inhottaa ja ällöttää kaikenlainen hyväily,lääppiminen ja ihan pelkkä pussailukin. Yöllä kyllä haluan nukkua lusikassa ja olla lähekkäin, kun vaan saa nukkua ja olla. Pillereitä en ole enää puoleen vuoteen käyttänyt,joten en uskoisi haluttomuuden johtuvan niistäkään. Veikkaan että tämä haluttomuus on herättänyt minussa ne pelon tunteet, että meidän suhteella ei ole tulevaisuutta, että tämä ei voi toimia. En sanoisi että olisin masentunut, alakuloinen tai ahdistunut. Minun haluni vaan ovat kadonneet. Ja en usko että vika on miehessäni, koska hänessä ei ole mitään vikaa yksinkertaisesti. Enkä voisi kuvitella haluavani ketään muutakaan, en miestä enkä naista. Onko kohtalotovereita? säälistäkään en sänkyyn haluaisi hypätä. mutta kauanko oikeasti tällainen seksitön suhde voi jatkua? tuskin kauaa. Mutta en kyllä haluaisi että suhde kaatuu tähän, ja että muut ongelmat saavat alkunsa tästä ongelmasta.
Ennen tätä seksitöntä aikakautta rakastelimme viikoittain. Ensimmäisinä vuosina varmaan joka päivä, ja kyllä, minäkin halusin. Olisi kiva tietää mitä minulle on tapahtunut.

15

1255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 33

      Niin tuttua! Meillä pyyhkii ihan hyvin mutta kun ei haluta. Olen ajatellut käydä testaamassa hormoniarvot, että jos ne ovat madaltuneet. Kunhan saisi vain rohkeutta soittaa. Alkaakohan ne terveysasemalla millekkään vai kannattaisko käydä yksityisellä?

    • pp

      mä käyn aina yksityisellä koska en luota arvauskeskukseen. Jotenki tällaista asiaa ei kehtaa ottaa edes lääkärillä puheeksi..Ikävää.

      • Miesnäkök

        Hei nyt järkeä mukaan. Lääkäritkin ovat ihmisiä, joilla on samoja ongelmia.
        Ei ole mitään hävettävää mennä lääkäriin ja kertoa halujen puutteesta ja kysyä onko asialle jotain tehtävissä, siis jos haluaa halut takaisin.
        Lääkärin puheille vaan puhumaan samaan tapaan kuin kyse olisi mistä tahansa vaivasta, älä jää odottelemaan. Voi olla, että edessäsi on vielä vuosikymmenet ihanaa seksiä kumppanisi kanssa.


      • Miesnäkök
        Miesnäkök kirjoitti:

        Hei nyt järkeä mukaan. Lääkäritkin ovat ihmisiä, joilla on samoja ongelmia.
        Ei ole mitään hävettävää mennä lääkäriin ja kertoa halujen puutteesta ja kysyä onko asialle jotain tehtävissä, siis jos haluaa halut takaisin.
        Lääkärin puheille vaan puhumaan samaan tapaan kuin kyse olisi mistä tahansa vaivasta, älä jää odottelemaan. Voi olla, että edessäsi on vielä vuosikymmenet ihanaa seksiä kumppanisi kanssa.

        Oho nyt vasta hokasin, ett' ketju oli aloitettu ja kuukausia sitten, no joku muu lukee sit näitä :)


    • 9

      Eipä kait tuo sen kummoisempaa kuin että aikansa kutakin, ei ihminen ole kone.
      Haluja tulee ja menee, päivien, viikkojen, vuosien periodeilla.

    • kylläri

      Mutta onhan se jotenkin väärin että mies joutuu sitten olemaan ilman kuukausia.

      Annatteko miehillenne seksiä vaikka ei niin haluttaisikaan? Minä annan joskus, ja saatan siinä loppupuolella itsekin syttyä, paha kyllä yleensä liian myöhään, toinen on jo huipulla kun itsellä himot vasta alkavat. Ja kaikki miehet kun eivät kykene kuin tuntien päästä uudestaan.

      Ehkä tuollaiset kokemukset entisestään aiheuttavat haluttomuutta?

      • Miesnäkök

        Ketju on vanha mutta koska lueskelin tätä niin vastaan.

        Kuullostaa lupaavalta, että sytyt edes hitaasti.
        Tuohan olisi miehelle oiva tilaisuus käyttää aikaa siihen sytyttelyyn ja hoitaa homma aina orgasmiin asti ja vasta sitten ottaa omansa.

        Itse joudun joskus melkein tunnin ajan tekemään esivalmistelutöitä mutta se kannattaaaa... mikä onkaan parempaa mennä sisään vasta sitten, kun nainen on saavuttanut huipun.


    • jamskie

      Itselläni oli tilanne sellainen, että naista ei ole kiinnostanut hommat pitkään aikaan 5 vuoden seurustelun jälkeen. En ollut tästä hermostunut ja yritin olla ymmärtäväinen asian suhteen koska hän oli kuitenkin rakkaani. Hän ilmoitti aina että "ei kiinnosta" seksi minun kanssani. En kuitenkaan ole vartaloltani mikään lihava tai kykenemätön, tilanne ajoi vain syvempään epätoivoon. Sanoin usein rakastetulleni ettei tämä tilanne minua haittaa, eiköhän tämä ole ohimenevää. Asiat kuitenkin kärjistyivät niin että katsoin parhaimmaksi pakata kamani ja poistua yhteisestä kämpästämme, koska tämän asian tiimoilta hän sai loukattua minua tarpeeksi. Monet naiset eivät pysty puhumaan suoraan asioista vaan mielellään kiertelevät asian ydintä. Tässä tilanteessa olisi voinut puhua mustista miehistä ja alfauroksista. Kunnollinen normaali mies ei nykyään kelpaa.

      • kummastunut nainen

        Kuka voi sanoa suoraan ettei kiinnosta seksi? kauhean suoraan sanottu anteeksi jos kommentoin, mutta en vain ymmärrä koska läheisyys ja rakastelu ovat osa tervettä suhdetta, siis jos on terve.


      • jamskie
        kummastunut nainen kirjoitti:

        Kuka voi sanoa suoraan ettei kiinnosta seksi? kauhean suoraan sanottu anteeksi jos kommentoin, mutta en vain ymmärrä koska läheisyys ja rakastelu ovat osa tervettä suhdetta, siis jos on terve.

        Jaa-a. Sitähän minä en tosiaan tiedä. Ehkä minussa liikaa vikaa hänen makuunsa, mene ja tiedä. Eipä oikeastaan kiinnosta koko asia enää. Onneksi on vielä soitin ja pullo mihin tarttua.


    • jeps jeps

      Ei sitä enää tämän ikäisenä tee mieli ja oman ikäisetkin miehet on jo aika rupsahtaneet, siinäkin yksi syy, mut ei sitä vaan enää kehtaa.. ihan mukava olla vaan juttukaveri miehelle..:)

    • Naturalamente

      Ihan normaalia. Kaikille pareille käy noin ajan mittaan. Se on ihan luonnollista että toiseen tottuu ja seksiinkin kyllästyy. Läheisyys sitten onkin toinen juttu.

      " läheisyys ja rakastelu ovat osa tervettä suhdetta, siis jos on terve. " Nämä kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa.

    • rehellisesti!

      Miksi pitää jatkaa suhdetta, jossa toisen läheisyys ällöttää?

      • järkevästi!

        Jos noin yksioikoisesti ajattelee, voisi joutua vaihtamaan kaveria joka kuukausi. Kyllä suhde voi jatkua kymmeniä vuosia jos vaan vähän yrittää hoitaa sitä. Aina tulee kausia, että jokin asia ällöttää ym mutta jos kerran on ollut palavasti ihastunut kun yhteen mentiin niin on siinä jotain ollut eikä ne perussyyt ole mihinkään hävinneet paitsi jos on menty yhteen ihan vaan pelkästä ihastumisesta, se ei usein kestä.


    • jimjeffriess

      Jim Jeffries kertoo asian paremmin:
      http://www.youtube.com/watch?v=pgQzRATYBjA

      Miehesi on todella pitkäjänteinen ja itse et ole tehnyt asian eteen yhtään mitään. Ihmettelen, että hän haluaa elää tuollaisessa suhteessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe