Puuilo

Hankalat parkkipaikat, ei ole läpiajoa. Kalliimmat hinnat kuin Tokmannilla. Tavaroita ei löydä, ei myyjiäkään. En mene sinne enää.
Ilmianna
Jaa

23 Vastausta


Minulla on päinvästaisia kokemuksia Puuilosta, kohteliaat asialliset myyjät lähtevät näyttämään jos jotain ei löydy ja Oulun edullisimmat hinnat.
Ilmianna
Jaa
On joo, joissakin tuotteissa. Myyjät on kyllä sellasia synkkänaamaisia lestoja "otsa hiessä on sinun töitä tehtävä" - Ne nyt ei ole otsa hiessä, mutta naama norsunvitulla ja Cobra Microtalkki piipailee perkele!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Myyjät synkkämaamaisia lestoja ?

No omistajat Mannesukuisia korvenkasvatteja!

ihmettele siinä sitten hintoja
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Paljon tavaraa ja huonosti löydettävissä. Myyjät kyllä auttaa jos löytää myyjän. Hintataso noin 10 prosenttia korkeampi kuin muissa roipetaloissa (Kärkkäinen, Tokmanni, Halpa-Halli).
Ilmianna
Jaa
Myyjiä kyllä Puuilosta löytyy tarpeeksi ja hinnat ovat kohdillaan. Valikoimaakin on tarpeeksi.

"Myyjät on kyllä sellasia synkkänaamaisia lestoja" -- Taas sitä nähdään millaista paskan puhumista on olemassa. Miten ne myyjät tässä mitään lestoja ovat..
Ilmianna
Jaa
On se Puuilo lestapytinki vissiin?
No mutta hyvä kauppa kuitenkin ja asiansa ajaa.
Se yks pervo sais siitä pihamaalta keskittyä siihen leivän myyntiin akoille pervojen huutelun sijaan.
Ilmianna
Jaa
Vai että kärkkäinen, sinne kun menee niin tulee tuntuma että siellä ei ole myyjiä ollenkaan kun niitä ei missään näe, tokmannilla löytää aina satavarmasti myyjän vaatehyllyjen ja kenkien välistä nojaamassa betoni tolppaan ja puhumassa tutulleen, se jos joku on sitä suhteiden ylläpitoa, halpahallissa nyt ei tule muutenkaan käytyä kun sieltä ei saa palvelua jos pyytää eivätkä päästä ovia pitemmälle sisään.
Ilmianna
Jaa
Mun mielestä kauppaan ei mennä jauhamaan paskaa ja kyselemäänt yhmiä, vaan ostokset tehdään ja lähdetään pois, jotta muutkin saavat asioida. Juurikin ne turhankyselijät ja paskanjauhajat siellä sitä hommaa jarruttaa!
Ilmianna
Jaa
Tuotteissa on puutteellisia tietoja ja eivät suostu palauttamaan rahoja vaikka ovat myyneet virheellisen tuotteen eikä heillä ole antaa uutta tuotetta tilalle. Ostin sieltä imurin ja huomasin kotona, ettei imurissa ole moottoria. Hieman on vaikea imuroida, jos on vain letku ja pönttö. Myyjien mielestä tuotteessa ei ollut mitään vikaa. Pyysin näyttämään miten sillä imuroidaan, jos siinä ei ole muuta kuin letku ja pönttö. Vastaukseksi sain vain vittuilua. Olen ottanut kuluttaja-asiamieheenkin yhteyttä, mutta eipä se näytä Puuilossa paljoa painavan...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Taisitkin ostaa sen imurin ja letkun väliin asennettavan tuhkasäiliön? Käytetään uunista tuhkia imuroitaessa. Ja käy se muuhunkin. Itse kyllä omatekokauhalla oman uunini tuhkat poistin koko sen 27 v ajan, minkä siinä talossa asuin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Puusilmä1234 ethän vaan ostanut vahingossa tuhkaimuria ? Siinähän on vaan pönttö ja letku .
Ilmianna
Jaa
HUono parkkipaikka, autot kolhiintuu, myyjiä liian vähän
Ilmianna
Jaa
Parkkipaikka tosiaan ahdas, jätän auton suosiolla kauemmaksi ovelta. Myyjiä tuntuu olevan joka puolella, mutta toisinaan asiakkaitakin on niin paljon että ei meinaa saada myyjää kiinni. Myyjät kyllä sitten auttaa ja ovat ystävällisiä, jos sellaisen saa kiinni. Hinnat on halvemmat kuin muualla ja valikoima hyvä. Toisinaan helvetin hyviä tarjouksia. Mun kohalla on reklamaatiotapauskin toiminut asiallisesti, jäi hyvä fiilis.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Muuten samat sanat, mutta hinnat usein kalliimpia kuin muualla. Mutta niinhän ne vaihtelee kaikkialla. Joku on aina jossakin halvinta, toinen kalliimpaa. Ostaja saa valita mieleisensä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
...kyllä tulee puu-ilotalossa käytyä vähintään kerran viikossa.kyllä myyjät tulee aina kaveriksi jos jotaki ei meinaa löytyä....
Ilmianna
Jaa
Myyjiä kyllä löytyy, mutta asiakaspalvelukyky/halu on nolla. Tavaran sijaintia kysellessäni vasta toinen myyjä lähti niskojaan nakellen sen näyttämään.

Aika paskaa myyvät ja monesti puutteelista ja rikkinäistä. Ainakin minun kohdalleni sattunut.

Kassalla ainoat ystävälliset naamat koko puljussa.

Eritoten se muriseva verkkarihousuinen "myymäläetsivä" jäänyt mieleen huonosta asiakaspalvelusta.

ASIOIN VAIN JOS ON PAKKO.
Ilmianna
Jaa
Puuilosta ei puusilimä löydä ees puumulukkuja.
Ilmianna
Jaa
Jaa semmostako olis tarvis?No, voi voi.
Koitas kaalimato.com. Jos löytys sullekkin sopiva.
Ilmianna
Jaa
...ovat laittaneet uusia nuoria sieviä tyttöjä kassoille ja ainaki yx vaal .hiuksinen myyjä oli laittanut punertavaa tukkaan ,oli oikein jees...jatkas vaan tytöt sillä linjalla...
Ilmianna
Jaa
oltiin emännän kanssa käymässä tuolla puuilossa ja sitte oli oikee raju ukonilma ja niillä lähti se niiden aalopelti katto irti. ei varmasti mitää rakennus määräyksiä oo täytetty ku lestojen hyvä veli verkostossa vaan ovat sen rakentaneet. että semmottista
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aalopelti.......pilkut, pisteet, isot kirjaimet.....onko koulut pakanalla käymättä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei ne parkkipaikat kyllä minun mielestä hankalia ole. Harjoitelkaa sitä parkeerausta, niin saatte keskelle ruutua seuraavalla kerralla tähdättyä autonne. Ei sitten tarvitse minunkaan parkkeerata 5cm raolla teidän kahdelle ruudulle pysäköidyn auton viereen ;) ps joskus citymarketin pihallakin jaan "oikeutta"
Ilmianna
Jaa
Oulussa on edelleen kaikki paskaa paitsi kusi
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Puuilo

Hankalat parkkipaikat, ei ole läpiajoa. Kalliimmat hinnat kuin Tokmannilla. Tavaroita ei löydä, ei myyjiäkään. En mene sinne enää.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta