Kelakerjäläiset,yh:t,sossunluukulla haahuilijat..voi valituksen

määrää...

SUURINOSA kelakerjäläisistä ja sossunluukulla ruikuttajista on näitä YKSINHUOLTAJIA, jotka on teininä/ nuorempana hankkinut miehen LAPSEN TEKOA VARTEN!!! monella on niin hemmetin kiire pentujen tekoon, ihan ku elämä ei aluksi vois olla onnellista pelkästään miehen kanssa ja taata tuleville lapsille hyvä kasvuympäristö ja talous kuntoon. On niin paljon sellasia nuorehkoja äitejä, jotka haluaa vaan sen lapsen ja kiirehtii suhteessa. Onhan se jokaisen oma asia, en sitä sanokkaan, mutta nämä ongelmat kun tulee monelle vastaan ja on köyhyyttä ilmassa enemmän mitä aijemmin. Kelasta ja sossusta kerjätään rahaa, itketään valtiolle kun on köyhää. Sitten veronmaksajien, kunnollisten työssäkäyvien ja opiskelijoiden pitäis kärsiä ja pelastaa lapsiperheiden köyhyys. Mitä hemmetin järkeä siinä olis? kenties Itsekästä???

No jokatapauksessa nämä on juuri niitä itsekkäitä, joille lapsi on elämän päämäärä, suhde kusee ja taloushuolet kasvaa, kun mäkätetää joka asiasta eikä miestä enää arvosteta. Miehen pitäs olla joku valittavan äidin ja lapsen elättäjä saamatta kuintenkaan minkäälaista arvostusta. Ei ole ihme,että mies lähtee. ja nainen valittaa ku mies oli niin paska plaa plaa. On vika myös miehessäkin joskus, mutta monesta äidistä kasvaa niin itsekäs lapsen tulin myötä, ettei osata huomioida/hoitaa enää parisuhdetta. Sitten kun ollaan kiirehditty tän asian kanssa, kappas vaan ollaanki yksinhuoltajia ja köyhiä ja itketään siitä valtiolle. IHAN itse on soppansa keittänyt. Kukaan ei ole pakottanut tekemään lapsia. Jos niitä nuorena/keskenkasvusena hankkii(ajattelematta lasta ja sitä että voiko niitä elättää) niin Siinäpähän Kärsiköön. Tietää seuraavan kerran ku rupee lapsia tekemään,että mitä on edessä. Itse en sortus tommoseen. Arvostan miestä ja lapset ei pelkästään mulle onnea toisi. He ei ole niitä maailman napoja, joita pitää palvoa, vaan elämässä on paljon paljon muutakin josta voi nauttia esim. ihana mies ja ystävät. Kaikki äidit ei vaan sitä arvosta pätkääkään!

5

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen yksinhuoltaj

      Puhut täyttä asiaa. Näitähän tuntuu riittävän. Mun siskokin sanoi aikanaan, ettei naisen elämässä ole muuta tärkeää kuin saada mies joka elättää, ja se elatussuhde saadaan aikaiseksi tekemällä paljon mukuloita, ettei ukko pysty ainakaan eroa ottaan.Niin jäi silläkin koulut käymättä, mutta lapsia tehtiin neljä. Nyt on tilanne se, että mies on sairaseläkkeellä, talot ym. myyty ja masennuslääkkeitä syödään, kun on elintaso mennyt. Mutta jokainen tyylillään, itse en ole sitä valitusta viitsinyt enää kymmeneen vuoteen kuunnella.

    • .

      HOHHOIJJAAA!!Sun äitis ei vissiin oo kohdellu sua hirveen hyvin kun sulla on noin paljon lapsivihaa sisälläs?

    • mites se nyt olikaan

      THL:Toimeentulotuen saajista kerätään vuosittain tietoja toimeentulotukirekisteriin. Rekisteritiedon pohjalta laaditaan joka vuosi toimeentulotuen asiakastilasto. Asiakastilastossa selvitetään toimeentulotuen saajien määrä, laatu ja toimeentulotuen menot. Tilasto sisältää myös poikkileikkaustietoja marraskuun asiakkaista.

      http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/55430-yksinaiset-miehet-koyhimpia
      "Yksinäiset miehet ovat selvästi suurin toimeentulotukea saava ryhmä. Toimeentulotuki lieneekin miltei ainut valtion tulonsiirto, joka menee suurimmaksi osaksi miehille."

      Että näin...

    • yh:n kasvatti

      Jälkiviisaina nyt otetaan sitten täyskasvuisia mamuja ulkomailta koska aikanaan ei tehty tarpeeksi lapsia. Itse arvostan kovasti, että niitä lapsia joku tekee kun nimenomaan ne varakkaimmat tinkii lapsien hankkimisessa ("pyh, liian aikaista hankkia lapsi, käytetään rahat mielummin uuteen mersuun!!!"). Ja kun sitten ollaan siinä parhaassa keski-iässä niin alkaa jo lapsenteko vaikeutumaan..

    • näin on tosi

      Yksinhuoltajista suurin osa on pelkkää paskasakkia ja loispummeja. Lapset on vain sen vuoksi, että saa enemmän rahaa omien sairaiden halujen tyydyttämiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe