kaverin poikaystävä

mia60

kaverini poikaystävä tunnusti että on tosi ihastunut minuun ja on kauan jo miettinyt eroamista kaveristani. itsekin olen ihastunut tähän henkilöön ja olemme olleet kavereita noin vuoden eli suunnilleen saman verran mitä he ovat seurustelleet. Hän sanoi että on muutenkin miettinyt eroa eikä se siis johdu pelkästään tästä ihastumisesta.

Hän olisi halunnut nähdä ihan vain " kaverina " mutta en uskaltanut koska se tuntuisi vehkeilyltä vaikka ennen tätä tunnustusta olisin aivan hyvin voinut hengailla hänen kanssaan. sanoin etten halua mitään peliä seläntakana ja hän ymmärsi. tuntuu niin pahalta kaverini puolesta.

en ole varma aikooko hän nyt erota, mutta joka tapauksessaen mitään halua ennenkuin on eronnut. lisäksi mietin etä vaikka hän eroaisi niin pystyisinkö siltikään olemaan ystäväni exän kanssa. enkä tiedä mitä itsekään tahdon. pelkään että välit menevät vituiksi ystäviin.

en tiedä oikein mitä tällä viestillä haen. kokemuksia asiasta.
sekava ja stressaava tilanne

4

2111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fgbvcz.

      Kavereiden eksiin ja eksien kavereihin ei yleensä kannata koskea.

    • aehraeh

      Pahimmassa tapauksessa saatat menettää pitkäaikaisen ystävän ja joutua huonoihin väleihin yhteisten tuttavienne kanssa, eikä parisuhde välttämättä toimisi edes miehen kanssa. Parhaimmassa tapauksessa saatat löytää elämäsi miehen, mutta tuskin ystävyytesi koskaan tulee olemaan yhtä läheistä, luottamuksellista ja aitoa kuin tällä hetkellä.

      Jos ystäväsi tulee jätetyksi sinun takia ja alat pian seurustelemaan hänen exän kanssa, ystävästäsi melko varmasti tuntuu siltä, että sinä ja hänen ex olette molemmat jollakin tavalla pettäneet häntä (vaikka olisitte pysyneetkin vain ystävänä heidän seurustellessa). Tilanne olisi aivan toinen, jos ystäväsi itse eroaisi poikaystävästään ja sinä vuosien päästä alkaisit seurustelemaan kyseisen miehen kanssa. Tosin siinäkin tapauksessa tällainen "kierrättäminen" saattaisi hiertää välejä.

      Mieti myös, mitä poikaystävän kierrättäminen ihan käytössä tarkoittaa. Sinun rakkaasi olisi todennäköisesti tehnyt pitkälti kaikkia samoja asioita ystäväsi kanssa kuin mitä mies tekee sinun kanssasi. Sinä tietäisit hänen exänsä erittäin hyvin, eikä kyseessä olisi vain joku mystinen nainen menneisyydestä. Uskotko, ettei tämä koskaan voisi hiertää sinun ja poikaystäväsi välejä, mikäli alkaisit seurustelemaan juuri tämän miehen kanssa? Tuntuisiko sinusta koskaan mahdollisesti siltä, että sinua verrataan ystävääsi? Ja jos tuntuisi, niin miten kestäisit sen?

    • mia90

      sori ekasta viestistä sai väärän kuvan, ei mies minun takiani jättäisi ystävääni. vaan muutenkin hänen mielestään heidän juttunsa ei toimi.

      ja olen päättänyt etten rupea tapailemaan miestä, enää hän ei ole mitään ehdottanut..jos ehdottaa sanon etten suostu tapaamaan muuta kuin ystävänä. koska olemme ystäviä kokoajan olleetkin.

      • mia90

        ja jos joskus tuntuu että haluisin hänen kanssaa muutakin kuin ystävyyttä niin vasta pitkän ajan päästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe