Taksi gdanskin kentältä kaupunkiin??

Rane 68

Mitä tarvitsee maksaa taksista kentältä vanhaan kaupunkiin gdanskin
lentokentältä ! Tämän hetken hintoja??? n.hinta kelpaa niin tietää mistä
käy kauppaa kuskien kanssa???
Hintataso olut/illalliset / ja käymisen arvoiset paikat / nähtävyydet ???
matka ihan kohta...

44

6676

Vastaukset

 • Lensin Gdanskiin useita kertoja enkä koskaan käyttänyt taksia. Bussi nro 210 maksaa 0,60 euroa ja vie suoraan vanhaan kaupunkiin. 24 tunnin lippu maksaa 2,50 euroa ja on voimassa ratikoissakin.

 • Joo tuota bussia itsekkin suosittelen jos ei ole matkustaminen minuuttipeliä: näkee paremmin paikallista maisemaa ja elämää ja hinta on tosiaan jotain 0,5-1e. Taksi lienee jotain 15-20e mutta ei ole omakohtaista tietoa.

 • Kentältä 1.4. lähelle arkeologista museota 53,8o zlotyä ja takaisin 4.4. 67,50 zlotya. Palatessa oli pahoja liikennetukoksia. Aikaa meni n 35 minuuttia. Kannattaa palatessa varata aikaa. .Kello 14-18 on kuskin mukaan pahin ruuhka.

 • Tämä on hyvä esimerkki että kun joku kysyy asiallisesti takseista niin reppureissaajat kommentoi heti että ei kun bussilla kun säästää muutaman euron.
  Jos joku asiallisesti kysyy, miksi ei siihen voisi asiallisesti vastata, ihan kuin politiikkaa että omia mielipiteitä yritetään tuputtaa.

  Itsellä ollut ihan samaa ongelmaa, kun kone tulee illalla 19.10 kentälle, ei todellakaan tule mieleen lähteä etsimään oikeaa vussia ja sinne matkalaukun kanssa ja sit miettiä missäköhän olisi ehkä lähin pysäkki vai jäinkä sittenkin liian aikaisin pois ;_p
  Ei, vaan heti taksiin että kerkiää viemään tavarat huoneeseen ja illaksikin ehkä vielä jonnekin syömään, kello on silti jo jokatapauksessa paljon turha iltaa on muutaman euron takia hankaloittaa, varsinkaan jos ei ole yksin liikenteessä.

  • Olin Gdanskissa heinä _ elokuun vaihteessa. Neptum firman taksit olivat lentokentällä, kun seurasi lattioissa olevia keltaisia viivoja pitkin ulos. Hinta Vanhaan kaupunkiin kiinteä 60 zlotya n. 15 Euroa ja pääsi hotellin oven eteen.
   Poislähtiessä tilaus samasta firmasta, auto tuli 5 minuuttia tilauksesta, sama hinta kuin tulomatkalla, joten Suomeen nähden tosi halpaa 20 minuutin matkasta. Mennen tullen suharit ajoivat reilua ylinopeutta 70 alueella 120 näytti viisari. Tie ovat hyviä, joten ei pomputa kovassakaan vauhdissa. Siistit autot ja hyvä palvelu. Suosittelen !
   Seppo Joensuusta


 • Bussilla 110 pääsee juna-aseman nurkalle. Hotellit ovat yleensä vanhassa osassa kaupunkia tai kanaalin takana. Matkaa on muutama kilometri kävellä ja etsiä oikeaa katiua. Taksia tarvitaan melko varmasti ensimmäisellä kerralla..

  Taksit ovat luotettavia ja edullisia. Kuitti työnnetään pyytämättä. Lähtömaksu on 8.5 zlotyä.

  • 14,50 euroa eli 58 zlotya maksoi heinäkuussa Puro hotellille taksi.


 • Sovimme hotellin kanssa että tulevat hakemaan kentältä, 4hlöä ja 60 zlotia. Pidän ihan kelpo toimintana.

 • http://www.taxipoland.pl/lotnisko,4,13.html

  hinta 80 slotya (20e) 4henkeä. Kuski oli kentällä vastassa nimikyltin kanssa.
  kaikki voi maksaa ennakkoon ja homma pelaa

 • nyt tulevalle elokuun reissulle otin wizzairin kuljetukset mercure hotellille.. hinta 4e suunta per henkilö. asunto kun on varattu vanhasta kaupungista niin hotellilta sinne kävelymatkaa 300m.. ai ai kohta saa taas nauttia warkaa...

 • Oltiin pääsiäisenä reissussa, taksi kentältä Gdanskin wolne miasto hotelliin 90slotia, 6hlö pikkubussilla. Ja sama heppu haki meidät jopa hotellilta parin päivän päästä kun kysyimme että tuleeko su klo siihen ja siihen aikaan hakemaa, heppu odotteli meitä respassa. mahtava kaupunki, uudelleen menossa.

 • Nyt heinäkuussa oltiin Gdanskissa, mennessä otettiin bussi kaupunkiin, sen kanssa meni ensin törttöilyksi, koska noita busseja on kaksi samannumeroista, pitää osata siihen oikeaan. Lopulta päästiin ja halpaahan se oli, jäätiin Gdanskin rautatieasemalla pois. Se oli myös kätevää, koska bussi tuli ihan Scandicin eteen käytännössä ja me asuimme siinä hotellissa aluksi.

  Palatessa ostimme jälleen bussiliput kentälle, mutta bussiapa ei vain koskaan tullutkaan. Oli ilmeisesti hajonnut tai jotain, ja meille tuli kiire kentälle, pakko oli napata viereiseltä taksitolpalta taksi ja niin tekivät paikallisetkin lopulta. Maksoi 75 zlotyä ja ruuhkassa jännitti että keretäänkö perille. Taksi oli ikiaikainen ja kuski ajoi kuin reikäpää, sekin toi matkaan oman jännityksensä ;)

 • Jokke lähtee taas Reissuuun... 4 kerta puolaan joka elokuussa... warkaa warkaa

 • Meitä oli 6 henkeä. Lentokentältä keskustaan illalla ruuhka-aikaan 90zl, kesti ehkä 30 minuuttia. Paluu lentokentälle, ei ruuhkaa, matka kesti 15 min ja maksoi 70zl. Isolla porukalla taksi kannattaa. Hotelli oli itäpuolella keskustaa, joten rautatieasemalta olisi ollut turhan pitkä kävelymatka, vaikka olisi vaihdettu ratikkaan.

 • jos etsit kuljetus / taksilla lentokentältä Gdansk keskustassa Gdansk.I suositella yhtiö Gdansk lentokenttäkuljetukset http://prestige-line.pl

  • prestigeline on täsmällinen ja mukava kuljetus, kunnon autolla elikkä Mersulla ,ei millään leo skodalla. hinta on vain 50€ menopaluu hinta, suosittelen


  • Tilasi taksin tämän yrityksen, me maksetaan 25 euroa siirtoa Gdanskin keskustassa, auto on musta Mercedes eclass


 • if you are looking for transportation/taxi from the airport Gdansk to the center of Gdansk.I recommend the company Gdansk airport transfer http://airportgdansktransfer.com

 • Neptunilla on monopoli kentällä. Suosittelen silti. Pyhänä maksoi kaupunkiin 77,35 ja paluu lauantaina reilu 60 myös Neptunilla. Tippinä oli pyöristys ylöspäin.

  Kentän sisällä oli myös kyydin tarjoaja. Kannattaa kieltäytyä varmuuden vuoksi.

  Paluumatkalla tuli kuittikin pyytämättä .

  Gdanskissa on runsaasti takseja. Minusta on ylitarjontaa. Koettakaa sopia hinta kentälle. Eri yhtiöiden autoja on jatkuvasti jonossa.

 • Eikö kentältä pääse myös junalla keskustaan?

  • No ei pääse, on höpöhöpö juttua.


  • Bussitkulkee kirjoitti:

   No ei pääse, on höpöhöpö juttua.

   Totta kai pääsee suoraan keskustaan, tässä aikataulut:
   http://www.pkm-sa.pl/glowna/wp-content/uploads/2015/06/RJ-PKM-13-12-15-12-03-16-wersja-2016-01-14-zweryfikowana-z-sieciowym-PLK-DNI-ROBOCZE.pdf
   Lentoasema on GDAŃSK PORT LOTNICZY.
   Huomioikaa, että vain osa junista kulkee ydinkeskustaan, eli GDAŃSK GŁÓWNY päärautatieasemalle, muut GDANSK WRZESZCZ asemalle (Galeria Bałtycka).
   Yllä oleva linkki toimii vain maaliskuuhun asti, vaihtoehtona lentoaseman junapysäkin ajankohtaiset lähdöt:
   rozklad-pkp.pl/en/sq?ld=s34&input=5104761&&maxJourneys=15&productsFilter=0&showAdvancedProductMode=yes&start=yes


  • Kätevintä mennä vanhaan kaupunkiin bussilla numero 210, lähtee terminaalin edestä olevalta bussialueelta. Maksaa alle euron.


 • Onko kukaan mennyt Wizzairin kautta varatulla ovelta-ovelle kuljetuksella kentältä hotelliin? Meno-paluu kahdelta 36 euroa. Tällainen ohjeistus:
  Gdansk-Gdansk ( GDN ) -> Gdansk -> Gdansk-Gdansk ( GDN )
  You can now book a Door-to-door transfer in a comfortable mini bus or car between Gdansk Airport and any address in Gdansk.The transfer will pick you up/drop you off at the desired address.
  This is a shared service – we pick up passengers at different locations.
  Journey time: 30-40 minutes
  Distance: ~15 km
  Sunnuntaina reissuun lähtö ja ajattelin että tämä olisi helppo vaihtoehto. Ja joo tiedän että on halpoja bussikyytejä, mutta nyt haen helppoa ja varmaa tapaa päästä suoraan hotellille :)

  • Hei. Helpoin ja varmin tapa on ottaa itse taksi siitä ulko-oven edestä, tulee edullisemmaksi ja nopeutuu , eipä tarvitse kierrellä mukana tiputtelemassa muita pois kyydistä. Hintaa voi kysyä etukäteen, meillä oli 55 zl keskustaan viime syksynä.


 • Suoraan lentokentän oven edestä saa taksin ja maksaa vanhaan kaupunkiin n. 15 euroa /suunta. Meitä oli 4 henkeä viikko sitten.

 • Finnairilta tilattu taksipalvelu kentältä keskustaan 19€. Kaveri oli nimikyltin kanssa odottamassa ja kohta oltiin hotellissa. Vähän kalliimpi mutta helppo homma vieraassa paikassa - ei viitti muutaman egen takia alkaa säätämään.

  • Keskustasta kentälle 72 zlotya. Oli aika ruuhkaista mutta tyttö työnti menemään mersulla kuin joku Kubica. Ehdittiin ajoissa odottamaan.


 • Kävimme Gdansk maaliskuussa tilasi taksin intern talousarvioon
  http://prestige-line.pl kuljettaja odotti meitä tuloaulassa, maksettu siirto 25 euroa.

  • Mennessä bussilla 210 keskustaan 3,60plz/henkilö ja paluu, vihreältä portilta (jokirannasta), 80plz. Paluumatka jokirannasta kentälle kesti aamuyöllä vain 15min, hinta oli sovittu etukäteen. Terminaalin ulko-oven vieressä oleva lippuautomaatti hyväksyy ainoastaan tasarahan, siksi maksu on kätevin hoitaa kortilla.


 • http://www.taxigdanskairport.com Gdansk lentokentältä keskustaan ​​kestää noin 15-28 minuuttia , Hinta taksi lentokentä:
  Gdansk>Sopot 25 €
  Gdansk>Gdynia 30 €
  Gdansk>centre Gdansk 20 €

 • Olemme löytäneet yhtiö Prestige tässä foorumissa, tilasi taksin kautta verkkosivuilla http://prestige-line.pl, kuljettaja odotti tuloaulassa, erittäin mukava Mercedes auto. Voisin suositella ...

 • Meillä oli pikkuinen vuokra-auto lentokentältä 3vrk täystöpillä vajaa 70€. Todella nopea nouto ja palautus..jos meinaa olla ajokunnossa. Sopot ja Stutthoff hoitui nopeasti ja varmasti. Ajokulttuuri ei ole yhtä vammaisen hidasta kuin Suomessa, tykkäsin

 • Taksit huijaavat Gdanskissa minkä ikinä ehtivät. Lyövät ovet lukkoon ja vaativat lisää rahaa. Sovitut hinnat ei pidä. Jos on enemmän ihmisiä vaativat lisää hintaa taksamittarin päälle. Vaihtorahoja ei saa jne. Suosittelen Uberiä. Edullinen ja luotettava. Hinta on se mikä pitää ja reitin voi itse tarkistaa taksin näytöltä ja omasta puhelimesta.
  Tämä oli työporukan komennusmatkan kokemus.

 • Uberia minäkin suosittelen Gdanskissa ja kaikkialla maailmassa missä se vain on käytettävissä. Kentältä keskustan Novoteliin ja takas 33 PLN ja 31 PLN. Gdanskissa pärjäs hyvin pari päivää kokonaan ilman käteistä. Ei tullut yhtää ravintolaa vastaan vanhassa kaupungissa jossa kortit eivät käyneet.

 • No laitetaan tännekin. Tilasin majapaikan hotlasta noudon 80 zlotyä, on nimikyltin kanssa odottamassa. Pitää varata hotellissa paluumatkalle myös, majapaikka vanhassa kaupungissa.

 • Minulta vaihtui hotelli. Yövyn Kesäkuussa Radissonissa. Yllätys: hotellin taksi veloittaa noudosta 70 PLN (16.55 eur). Maksoin standardihuoneen ilman aamiaista etukäteen, eläkkeelle kohta ja on hyvä matkavakuutus noin 1100 PLN (260 euroa). Aamiaispaikan etsin varmaan läheltä hotellia. Minulla on Radissonin (Club Carlson) kanta-asiakaskortti. Lennot Finnair.

 • Onko se bussi nyt 110 vai 210 joka menee suoraan Scandic Gdanskin eteen? Helmikuussa Gdanskiin.

 • Bussilla 210 tarkoitus tulla Brama Wyzynnalle, mutta lähteekö samalta pysäkiltä lentoasemalle?
  Vai toiselta puolelta katua?

  • 210 lähtee pysäkiltä nro 1 keskustaan, menee kyllä aika harvoin.


 • Vaihtoehto Uberille --> https://bolt.eu/fi/
  Nopea, kätevä ja voi maksaa käteiselläkin, jos ei halua laittaa luottokortin tietoja appsiin. Toimi sujuvasti nyt juhannuksena ja maksoi 28 zlotya (n. 7€) kentältä keskustaan.

 • Eikös se ole juuri se idea että kun voi maksaa kortilla niin ei tarvitse vaihtaa valuuttaa huonolla kurssilla heti kentällä. Tai eipä sitä valuuttaa tarvitse vaihtaa ollenkaan. Pari päivää selviää hienosti pelkällä kortin käytöllä Gdanskissa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  131
  3961
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  95
  3752
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  87
  2309
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1059
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  34
  495