Kouvolan persujen vastuunkannosta.

kestotilaaja

Tämä kannatta ehdottomasti lukea ja samalla muistella, miten Lindström lahjoitti kaupunginhallituspaikkansa loikkari (kom./SDP/PS) Tähtiselle.

Kouvolan Sanomat
Muutoksesta on otettava myös vastuuta
29.3.2011 4:00 Äänestäjät haluavat muutosta valtakunnan päätöksentekoon. Nykyinen toiminta on saatava loppumaan. Gallupien, torikeskusteluiden ja median mukaan äänestäjien suurin muutoksen toivo on perussuomalaisten menestyksessä.

Tuleeko muutosta kuitenkaan, jos perussuomalaiset saavat vaalivoiton? Puolueen linjahan on olla koko ajan moittimassa päätöksiä ja siksi on vaikea nähdä perussuomalaisten kantavan tulevaisuuden päätöksenteon muutoksista vastuuta. Eihän perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ole edes halukas kantamaan päävastuuta pääministerin paikalta, vaan tyytyy mieluummin sivurooliministeriksi, vaikka kansa haluaisi muuta! Soinin haluama elinkeinoministerin tehtävä ei ole helppo, se on varmaa, mutta siltä paikalta voi myös mukavasti kommentoida pääministeripuoluetta.

Tämähän on tosin tuttu linja persuille myös täällä Kouvolassa. Viime kunnallisvaalien äänikuningas Jari Lindström tyytyi kaupunginhallituksen paikan ja vastuun kantamisen sijaan vain lautakunnan puheenjohtajan tehtävään, vaikka moni äänestäjä olisi halunnut hänet kaupunginhallitukseen. Siinä sitä muutosta oli taas kerrakseen. Miten Lindström nyt uskaltaa edes puhua mahdollisesta ministerin vastuusta, kun kunnallispolitiikassa jättää päävastuun muille? Muutosta ei tapahdu, jos ei kanna vastuuta!

Tuomas Valtonen (sd.)
Kouvola

28

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • porvareille EI

      "Puolueen linjahan on olla koko ajan moittimassa päätöksiä "

      Jos kannattamasi puolueen(sd) linja on tuo, eli olet tyytyväinen nykyhallituksen menoon. Eikä sitä pidä moittia, Niin SDP menetti juuri yhden äänen.

      No yhden Tuomaksen mielipiteen takia en muuta omaa mielipidettä.

      Hyvää kevättä.

    • niin vihree että

      tällästen vetelien valtosten ei hirveesti kannata arvostella oikeen ketään

      ainakaan teoista ja tekemättä jättämisistä

      SDP kun pääsee huseeraamaan ,niin täällä ole kellään mitään kohta enää

    • äänestäjän muisti

      Politikkojen teot puhuvat puolestaan, jos puhuvat. Tässä Kouvolan PS-ehdokkaitten Lindströmin ja Tähtisen saavutuksia kaupungin valtuutettuina:

      Kymenpiirin puheenjohtaja Lindströmin lista on lyhyt, mutta kuvaava.
      Ensitöikseen, tultuaan valituksi ylivoimaisena Kouvolan äänikuninkaana uuteen valtuustoon. Mies jänisti ja pakoili vastuutaan, istuttamalla itselleen kuuluneelle kaupunginhallituksen paikalle kaverinsa Tähtisen.
      Kannatti valtuuston ja lautakuntien kokouspalkkioitten nostoa.
      Kannatti kunnallisveroäyrin korotusta.
      Kannatti eläkeläisten ilmaisuintien lopetusta.

      Tähtinen muistetaan parhaiten riitaisilta Kuusankosken demarivuosiltaan.
      Silloin hän onnistui mm. kaatamaan seutukunnan yhteisen pohjavesivesihankkeen, jota myös valtiovalta olisi ollut valmis tukemaan ja rahoittamaan.
      Vastusti voimakkaasti Kuusankosken huonosti toimivien liikennevalo-ohjattujen risteysten muuttamista nykyaikaisiksi liikenneympyröiksi.
      Erikoinen pitkään kestänyt kotipaikkariita toisen demarivaltuutetun kanssa.

      Kouvolan uudessa valtuustossa mies on kannattanut valtuutettujen palkkioitten nostoa ja oli liputtamassa veroäyrin korotusta jo vuodelle 2010. Korotushan tuli voimaan vasta tälle vuonna.
      Puhetta herättänyt, salaperäinen "kokusmatka" Unkariin, jonka suutuspäissään tiuskaisi toimittajille maksavansa itse... Maksoiko?

    • Muisti, siis muisti

      "Tähtinen muistetaan parhaiten riitaisilta Kuusankosken demarivuosiltaan."

      Kaveri on kyllä puolueelle kun puolueelle rasite. Aikoinaan kun loikkasi SDP:n, niin sai siitä hyvästä haluamansa työpaikan, ja siivellä asunnon jonka päättäminen kuului asuntolautakunnalle. Jälkinmäinen päätös ei välttämättä kestä päivänvaloa. Kumpikin saamansa etu herätti keskustelua. Mutta oman työpaikan pitäminen saattoi hiukan sitä hiljentää.

      Todennäköisesti hänestä tulee persuillekkin rasite. Politiikka kun kuitenkin vaatii yhteispeliä, ei pelkästään oman edun tavoittelua Tähtisellä ei ole resusseja yhteistoimintaan.

      Lindström sen sijaan saattaa olla selkärankaisempi mies. Mutta senkin aika näyttää.

      Tähtisessä ja Paavo Väyrysessä on paljon yhtenäisyyksiä.

    • kostea koste

      joo äänessä kyllä tämä paperimies,sanat eivät ole tekoja.

      mutta kun pääsi kaupungin valtuustoon, joko suu tukittiin tai ohjeet tuli pitää turpa kiinni joka asiasta.

      en tiedä.

      Hiljasta on ollut,mutta nythän kaikki on taas äänessä ja pienen ihmisen asialla.

      on se ihme,ja kansa menee aina samaan halpaan.

      • Kosteasi jäi kuivaks

        "joo äänessä kyllä tämä paperimies,sanat eivät ole tekoja."

        "en tiedä"

        Aika hyvn itse vastasit!


    • persuun pettynyt

      Lindström voi osoittaa selkärankaisuutensa ainoastaa ottamalla Tähtiselle antamansa jakkaran takaisin itselleen. Tosin nyt se taitaa olla jo liian myöhäistä.

      Ainoa keino on, että me kunnallisvaaleissa persujen ja Lindströmin pettämät, emme äänestä enää persuja.

      Hyviä ryvettymättömättimiä ehdokkaita löytyy kyllä joka puolueesta.
      Demareilla Koivisto ja Kossila, Kokoomuksella Hyttinen ja Hartikainen, Keskustalla Laukkanen ja Seppälä, Kristillisdemokraateilla Palm, Vihreillä Perälä, Vasemmistoliitolla Mäkelä, Vapauspuolueen Hillenbrand...

      Kaikki korkeasti koulutettuja ja osaavia ihmisiä. Eikä saada sikaa säkissä, niinkuin persut meille jo toisen kerran tarjoilee.

      • Kulmuri

        Lindström menee eduskuntaan ja Tähtinen hoitaa persujen osuuden Kouvolan kaupunginhallituksessa. Näin asiat on ajateltu.

        Kumpikin ovat rehellisiä kavereita. Jos demari asuu Kotkassa ja toimii toisen kaupungin hallituksen puheenjohtajana eikä ymmärrä, että siinä on mitään lainvastaista, niin sitä voidaan pitää perustyhmyytenä.


      • Ei voi mitään
        Kulmuri kirjoitti:

        Lindström menee eduskuntaan ja Tähtinen hoitaa persujen osuuden Kouvolan kaupunginhallituksessa. Näin asiat on ajateltu.

        Kumpikin ovat rehellisiä kavereita. Jos demari asuu Kotkassa ja toimii toisen kaupungin hallituksen puheenjohtajana eikä ymmärrä, että siinä on mitään lainvastaista, niin sitä voidaan pitää perustyhmyytenä.

        "Lindström menee eduskuntaan ja Tähtinen hoitaa persujen osuuden Kouvolan kaupunginhallituksessa. Näin asiat on ajateltu"

        Tuo olisi aika luontevaa. Mutta tuo Tähtinen on tuossa se heikoin lenkki. Siitä kaverista ei koskaan tiedä mitä ajattelee. Hänestä ei ole yhteispeliin. Politiikka vaati ikävä kyllä sopeutumista. Tähtisestä ei siihen ole. Oma etu ajaa sen edelle.


    • Hallintotieteiden ÄÖ

      No ei varmaan mene!

      Lyön vaikka tonnin veto 1000€.

      Kyllä sen verran on hiljasta pitänyt tässä välillä ja saamattomuus on näkynyt.

      Ei täältä kulmakunnalta toista hykkälää tarvita,naurunalaseksi sinne.

      Jos sinne mäelle täältä tällästä porukkaa lähetetään, niin nehän vie kaikki täältä kulmalta.Ei nämä suutansa auki saa kun on isot pojat vastassa.
      Ne on pikkasen isommat ympyrät helsingissä ja kuppi kunnat joihin ei tälläset kaverit pääse.

      Näkihän valtsustakin, eipä juuri mitään aikaan. eikä ole muutkaan saanneet, ketkä täältä siellä on ollut.

    • Vaalitiedettä

      "Näkihän valtsustakin, eipä juuri mitään aikaan. eikä ole muutkaan saanneet, ketkä täältä siellä on ollut."

      Oiskohan kannattanut hiukan vuosien saatossa lukea vaikka paikallisia julkaisuja. Jopa toisen puolueen edustajat kehuivat kuinka paljon Valtsu tekee taustalla työtä oman alueen eteen.

      Sitä tietysti meidän on turha lähtä arvailemaan, mitä loppupeleissä on saatu tai jäänyt saamatta. Ne tiet on tutkimattomia.

      Mutta valtsun kohdalla taitaa suurempi kritiikki olla aiheetonta. Onhan siitä ollut joskus vuosia sitten kysely kansanedustajien piirissä. Taisivat jopa yhtenä vuonna pitää Valto Koskea suoraselkäisimpänä ja luotettavimpana edustajana.

      Jokainenhan sen ymmärtää että kun jostain koko valtakuntaa koskevaa asiaa päätetään. Niin silloin yleensä on koko puolueen edustajat samaa mieltä. Omassa ryhmäkokouksessaan on sitten voitu olla, mitä mieltä tahansa. Mutta siellähän ilmeisiti yleensä päätetään mitä mieltä puolue on, kun tullaan suureen saliin.

      "No ei varmaan mene! "

      Lindström menee heittämällä eduskuntaa. Tarvitaan melkoinen tyrmäys kolmelta suurelta, Perussuomalaisia kohtaan vaalien alla, että ei menisi. Voi jopa käydä niin, että kun oikein joukolla alkavat vainoamaan lausunnoillaan persuja, niin se vaan lisää Perussuomalaisten kannatusta. Mutta se nähdään lähiviikoina, mihin tuo kehittyy.

      • bisnesarea

        Valtossa oli puolensa. Ahkera puurtaja ja mukavan vaatimaton mies, joka ei tee itsestään numeroa.
        Valtolla oli myös erehtymätön kyky vainuta kierot demari kaverinsa ja ryhmän selkäänpuukotajat ja siksi otti monasti selvää hajurakoa Kuusankosken määrätyihin demaripiireihin.
        Lindström vaikutti vielä kunnalisvaalien aikaan lupaavalle. Omaa hölmöyttään otti kuitenkin kyyn povelleen ja on pettänyt äänestyjänsä pahemman kerran kunnallisvaalien jälkeisellä toiminnallaan. Vai pitäisikö sanoa toimimattomuudellaan. En äänestä.


    • WL

      Demareista Harri Helminen ja persuista hiljainen Lindström. Näin se vaan taitaa toteutua. Liika uhoaminen ei saa äänestäjien kannatusta. Äänestysaktiivisuus ratkaisee, meneekö persuista kaksi ehdokasta eduskuntaan Pohjois-Kymenlaaksosta. Iittiläiset voivat olla ratkaisijan roolissa.

    • bisnesarea

      No demareitten Helminen saattaa vielä mennäkin läpi, mutta Lindströmistä en usko.
      Painolastia on jo kertynyt liikaa. On tuo naisehdokkaitten syrjintä ja junailu Soinin anopin ja ML. Leppäsen pussiin. Kommari/demari loikkari Tähtisen nostaminen kaupunginhallitukseen, vieläpä ohi kolmen muun enemmän ääniä saaneen persuvaltuutetun. Lindström on laskenut liian näkyvästi yhdenkortin varaan.
      Jos Kouvolasta joku nousee, niin korkeintaan ryvettymätön Tossavainen.
      Veikkaan, että persut saa yhden paikan vaalipiiristä ja se menee joko Pyhtääläiselle, metsäinsinööri Raul Lehdolle, tai Soinin anopille Etelä-Karjalaan.
      Itse en kyllä kumpaistakaan äänestä. Kokoomus ja keskusta ovat toimineet vastuullisesti tämän vaikean taantumankin aikana, niin annetaan jatkaa.

    • huono huonompi persu

      Ei riitä monenkaan persun (mukaanlukien Soini ja Lindström) kapasiteetti toimia tuolla eduskunnassa ja eteenkään hallituksessa

      • Alkaako pelottaa

        "Ei riitä monenkaan persun (mukaanlukien Soini ja Lindström) kapasiteetti toimia tuolla eduskunnassa ja eteenkään hallituksessa "

        No miksei kestä. Onhan siellä Laukkanen ja Larikkakin joukon jatkona menneet. Esimerkiksi Soinilla on noihin kahteen verrattuna sata kertaa enemmän kapasiteettia toimia siellä.

        En äänestä persuja.


    • Voi teitä poloisia

      "Kokoomus ja keskusta ovat toimineet vastuullisesti tämän vaikean taantumankin aikana, niin annetaan jatkaa."

      Halunsa kullakin. Ei taida vaan monen keski- ja pienituloisen perheen talous enää kestää neljää vuotta tätä samaa suuntausta.

      • WL

        Persut ovat ongelma demareille, koska Kymenlaaksossa demareitten kannatus laskee eniten ns. vanhoista puolueista. Jo edellisissä eduskuntavaaleissa demareitten kannatus laski Kymen vaalipiirissä noin 5 prosenttia.


    • Noin arvelisin

      "Persut ovat ongelma demareille, koska Kymenlaaksossa demareitten kannatus laskee eniten ns. vanhoista puolueista."

      Perussuomalaiset taitaa olla ongelma vähän kaikille puolueille tasapuolisesti. Nyt kun noi persut kyselyiden mukaan ovat saamassa paljon ääniä, ja toitotetaan että sen kautta kansa haluaa muutosta. Kun tälläistä protestihuuma herätetään, niin se luultavasti herättä monessa edellisissä vaaleissa nukkuneet.

      Ja jos niin käy, niin niistä "entistä nukkuvista" luultavasti osa ääneestä demareita. Eikö näin ole puhuttu, että suurin osa nukkuvista on ollut demarikannattajia. Nämä juppitulevaisuudesta unelmoivathan on olleet kaikista aktiivisempia äänestäjiä. Siitä voisi päätella, että tämä kuvio on loppupeleissä ongelma Kepulle ja Kokoomukselle. Puhumattakaan näistä naimalakkoilevista kettutytöistä.

    • naiset kaataa persut

      Persujen suurin ongelma on vanhat äijäehdokkat ja naisten silmiinpistävä sorto. Niin täällä Kymessä, kuin muuallakin.
      Kannatus on jo tippumassa. Inhotuin puolue Kymessäkin.
      Nyt yrittävät jo vedota kansaan saadakseen sääli ääniä.

    • Kookos jyrää

      näistä mainituista pelleistä mene yksikään.

      ja mikä on varma se on täysin varma ,että ei mee.

      Kun se nyt on nähty mitä osaavat ,tekevät ,saavat aikaan.

      EI YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    • Kookos on hyvää

      Samaa mieltä.
      Kokoomuksen Häkämiehelle pisteet lausunnostaan.
      "Hornetit puolustaa vain Suomea".
      Sempä johdosta, Hyttisen on harkinnassa.

    • naiset kaataa persut

      Niinhän tässä kävi, kuin mätäpaiseen kanssa. Paisuu, paisuu ja puhkeaa.
      Persujen kannatus tippuu. Kertoo uusin maikkarin uutisten tutkimus.
      Kokoomus ja Keskusta selvässä kärjessä ja Demarit kolmantena.

    • eu on ongelma

      paljonpa tippuikin kannatus, se on virhemarginaalin rajoissa. ja uutta nousua tulee kun seuraava kysely julkistetaan. portugali auttaa asiaa.

      Ollaanpa sitä nyt peloissaan kun vaalirahajupakka ei meinaakaan unohtua kansalta niin helposti kuin on toivottu...

      hitto jos vihreät kannabispösyttelijät osaavat nappia painaa hallituksessa niin varmasti persut vielä paremmin ja piruuttaan sitä toista nappia ettei mene suorana läpi kaikki lahjoitukset ulkomaille.

    • lue tämäkin

      Väistyvän hallituksen rahasiat

      Suomen valtio käyttää rahaa...2011........n. 54- miljardia
      Suomen valtio velkaa nyt........2011........n. 75-miljardia
      Suomen valtio ottaa lainaa......2011........n.8- 10-miljardia
      Suomen valtio korot lainoista..2011.......yli 2-miljardia
      Suomi maksaa EU:lle enemmän
      kuin saa takaisin...................................n.0,75-miljardia
      Suomi maksaa Englannin EU-maks. ..n.1.7-miljardia
      Suomi ostaa päästöoikeuksia...............n.0,5-miljardia
      _______________________________________________

      Nyt Ruotsittaja Tasaveroministeri Jyrki Katainen hallituksen tuella
      on lähtenyt rahoittamaan Kreikkaa,Irlantia ja mahdollisesti Portugalia
      ja Espanjaa.

      Kaiken kaikkiaan rahaa / vakuuksia n. 12-miljardia
      Rahaa Kreikka 1,5-miljardia ja Irlanti 0,7-miljardia
      Portugaliin 80-miljardia josta Suomelle 1.4-miljardia

      TÄMÄ TARKOITTAA VAPAITA KÄSIÄ SIJOITTAJILLE
      LAINATA RAHAA RISKITTÖMÄSTI KO. MAILLE 5-7 %
      KOROLLA ja tietenkin sitä että saadaan aikaisemmin
      tehdyt sijoitukset pois
      ______________________________________________

      Mistä Suomi lainaa rahaa ??

      Suomesta: Eläkeyhtiöiltä, Säätiöiltä,Pankeilta,Sijoittajilta ja Kansalta
      Ulkomailta: Eläkeyhtiöiltä, Pankeilta,Säätiöiltä,Sijoittajilta


      Valtio ei voi antaa vakuuksia lainanotolleen vai voiko ??
      Mistä Suomen lainat ovat peräisin....siis jyvitettynä ??
      Kreikka, Irlanti ja ehkä Portugali , keiltä lainanneet......siis jyvitettynä ??

      Pahaa pelkään että kyseessä on liikesalaisuus....eli ...
      _____________________________________________

      Työttömiä Suomessa..........................430 000 henkeä
      Köyhiä Suomessa...............................800 000 henkeä
      Kouluissa pakkoruotsia opiskelee nyt.900 000 henkeä
      _____________________________________________

      Menoja

      - Virkamiesruotsiin / Pakkoruotsiin......................2-miljardia

      - Maataloustukeen....EU.....................................5-miljardia
      - Maataloustukeen....Suomesta..........................3-miljardia

      - Yritystukiin,myös pörssiyhtiöille........................2-miljardia
      eli Valtio rahoittaa yhtiöiden ylisuuria palkkoja

      - Lähialueyhteistyöhön......................................0,5-miljardia
      - Ulkomaanapuun.............................................1,5-miljardia
      - Pakolaispolitiikan kuskannuksia ei tiedetä.......0,5-miljardia ___________________________________________________

      Jää saamatta

      - Harmaasta taloudesta jää saamatta veroina......5-miljardia
      - Osinkoveroja verovapaata 90 000 € asti..........n.2-miljardia
      listaamattomat yhtiöt

      - Kelamaksu poistettiin....................................1,5-miljardia
      - Varallisuutta ei haluta verottaa........................0,5-miljardia
      __________________________________________________

      Näistä ei haluta keskustella

      Eläkekatosta Suomessa.Ruotsissa eläkekatto on n. 3200 €
      Ruotsinkielen opiskelusta vapaaehtoisesti
      Hallitsematon maahanmuutto
      Korruptiosta
      Säätiöiden verottaminen
      Sijoittajien vastuu
      Asumisen kalleus

    • Riittäisöhän 101

      edustajaa kasaan, enemmistöhallitukseksi ilman kokoomusta ja keskustaa ?

    • Arvosana viisi

      Tuomas Valtonen voi nyt antaa ohjeet Urpilaiselle ja Soinille, kuinka uudessa hallituksessa tulee kantaa vastuuta vähempiosaisista.

      • KK

        Ei taida kaverista olla neuvojaksi. Näyttää olevan Kuusaan demarien juoksupoika, jonka korvantakuset ovat vielä ....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2214
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1065
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe