Yksin reissuun??

yksinäine_reissaaja

Heippa! Onko kukaan käynyt yksin lomareissulla? Kannattaako? Uskaltaako?

Itselleni olisi vaikeassa elämäntilanteessani hyvä lähteä nyt haukkomaan happea ulkomaille, uuteen paikkaan. Ja vielä kun äkkilähtöjäkin on hyvillä hinnoilla, niin heleppo olisi pakata reppu ja lähtä viikoksi lämpimmää :)

5

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelko pois

      Eipä ole kukaan tähän asti tullut mitään sanoneeksi, joten jospa sitä. Ja hyväntahtoisesti kysyn, että kukas sinut nyt siellä lomareissulla söisi kun siitä uskaltamisesta kysyt. Huomaat kyllä, että olo tuntuu heti toisenlaiselta kun olet varannut sen matkan ja palattuasi manaat kuitenkin, että olipa siinä riivatun lyhyt viikko. Ja kun kerran yksin matkustat niin älä nyt ensimmäiseksi niitä perhekohteiksi mainostettuja katsele, vaikka mistäs senkin tietää millaisia yksinhuoltajia milloinkin on liikkeellä.

    • vinkki2

      Kannattaa tietysti lähteä. Reissussa kotimaan huolet unhottuu. Yksin on tietysti epäkäytännöllisempää matkustaa kun esim matkatavaroista ja omaisuudesta pitää koko ajan huolehtia yksin. Toisaalta voi itse päättää aikatauluista ja paikoista joissa haluaa käydä. Kohteeksi valitsisin paikan josta löytyy edullinen yhden hengen hotellihuone. Turha maksaa kovin paljon ylimääräistä sen vuoksi että yksin matkustaa.

    • Minulle sopii yksin matkustaminen oikein hyvin ja mielelläni silloin tällöin teen reppureissun ihan yksikseni. Silloin ei tarvitse miettiä, mitä reissukaveri haluaa tai ei halua tehdä, voi mennä ja olla oman päänsä mukaan. Tässä matkakertomus viime vuonna yksin tekemältäni reissulta. Ehkä suuntaan syksyllä yksikseni Portugaliin....?
      http://my.opera.com/Taikaranta/blog/balkantrail-2010

    • Opiskelija12321312

      Itse kävin 16-vuotiaana ensimmäisen kerran yksin ulkomailla, Sveitsissä ja kyllä kannatti! Ei kuumotuksia ollenkaan. Sitten vuoden päästä matka suuntautui Latviaan ja sen jälkeisenä vuonna yksin kaksi kertaa Venäjälle. Enkä kertaakaan ole joutunut minkäänlaiseen kuumottavaan tilanteeseen.

      Mutta kerran minua huijattiin Pietarin lentokentällä taksia ottaessani. Olisi pitänyt sopia hinta etukäteen, jolloin se olisi ollut noin 15 euroa. Hyppäsin kuitenkin suoraan siihen perkeleen vehkeeseen ja taksaa tuli 50 euroa mittarin mukaan!

    • HeRi

      Itse matkustan aina mielummin yksin... Okei, ei ole kaverin kanssa vaikeuksia päättää kohteita, kun itse on oman lomansa herra. Tämä ei ole kuitenkaan itselläni pääsyy. Minä tahdon näet tutustua ihmisiin, ja se on niin paljon helpompaa, kun matkustelee ihan itsensä kanssa.

      Hostellit ovat edullinen vaihtoehto yksin matkustavalle. Eiväthän ne niin mukavia ole, kuin oma hotellihuone, mutta itse en ainakaan lomalla lähde hotelliin kykkimään kuitenkaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe