Katin eka kerta - osa 1

Pete69_

Kati laahusti tylsistyneenä kohti liikunnantuntia. Hän oli hiljan täyttänyt 16 vuotta ja tykkäsi kyllä liikunnasta. Muuten koulunkäynti oli tylsää. Toisaalta koulussa oli mukava katsella söpöjä lukiolaispoikia, mutta liikunnanopettaja oli Katin mielestä erityisen komea. Markku oli 32-vuotias, tumma ja lihaksikas komistus ja oli varmasti monen teinitytön unelmien kohde. Markku oli hiljakkoin mennyt naimisiin ja oli kaikin puolin kunnollinen mies. Tästä huolimatta ei Markku voinut olla välillä katselematta teinityttöjen kiinteitä peppuja vetäessään liikunnantunteja. Erityisen mukavaa oli tarkastella tyttöjen muotojen kehittymistä, kuinka pikkutyttö saattoi kasvaa lyhyessä ajassa lähes täydeksi naiseksi.

Juuri näin oli käynyt Katille, noin vuodessa lähes olemattomat rinnat olivat kasvaneet ja olivat nyt jo ihan mukavan kokoiset. Kati olikin eityisen ylpeä rinnoistaan, niitä oli mukava esitellä piukoissa paidoissa niin että nännit erottuivat selvästi paidan läpi. Katin muodot alkoivat olla muutenkin vähintäänkin kohdillaan. Kati oli suurine silmineen ja täyteläisine huulineen luokan nätein tyttö ja oli kyllä huomannut, että pojat tykkäsivät katsella häntä. Myös Markun tiiviin tuijotuksen Kati oli pannut merkille.

Miehistä Katilla ei kuitenkaan juuri ollut kokemusta, hätäisiä pusuja oli toki joskus vaihdettu, mutta tämä ei oikein vastannut Katin käsitystä hauskanpidosta. Omat luokkatoverit olivat hänestä pelkkiä pikkupoikia eikä hän halunnut säätää heidän kanssaan sen kummemmin. Ensimmäisen orgasminsa Kati oli saanut jo vuosia sitten hyväillessään itseään kylpyammeessa. Tämän jälkeen alapään herkät alueet olivat tulleet hyvin tutuiksi. Kati tykkäsi iltaisin maata vuoteessaan ja hieroa itsensä orgasmiin asti, vain vaivoin hän tällöin pystyi tukahduttamaan huutonsa ettei saman huoneen jakava isosisko arvaisi mistä on kyse. Orgasminsa kourissa Kati oli joskus miettinyt miltä tuntuisi olla Markun kanssa, hän halusikin palavasti tietää miltä tuntuisi tuntea miehen kyrpä sisällään ja tuntea orgasmi siten, että voisi huutaa nautintonsa ulos. Kati halusi ehdottomasti kokea ensimmäisen kertansa jonkun kokeneen kanssa, jonkun joka voisi opastaa hänet sisään seksin saloihin ja antaa hänelle paljon ihanaa nautintoa. Miksi tämä mies ei voisi olla juuri Markku, olihan Markku komea ja selkeästi kiinnostunut Katista siinä mielessä. Tyttöjen keskuudessa liikkui myös huhu, että Markun kulli oli hyvinkin suuri.

Seuraavalla liikunnantunnilla Kati päätti vähän kiusata Markkua ja laittoi ihoa myötäilevän kireän topin päälle. Temppu oli onnistunut, sillä Markun oli vaikea irrottaa katsettaan lentopallopelin mukana villisti pomppivista rinnoista. Kati oli myös huomaavinaan pientä pullotusta liikunnanopettajan etumuksessa.

Tunnin jälkeen Kati rohkaisi mielensä ja pyysi pokkana Markulta autokyytiä kotiin, olihan liikuntatunti päivän viimeinen tunti. Markku oli hieman vastahakoinen, mutta suostui Katin valiteltua kipeytynyttä polveaan, joka oli tietysti vain hätäisesti keksitty vale.

- Voi kiitti ku ajoit mut kotiin, tuu ihmeessä ottaa meiltä pullat, äitikin tulee vasta myöhään illalla kotiin.

Markku oli katsellut Katin rintojen liikkeitä lähes koko ajomatkan ja päätti hetken mielijohteesta ottaa kutsun vastaan.

Kati istutti Markun kerrostalokolmion sohvalle ja istui aivan Markun viereen.

- Tota mites ne pullat? Markku sopersi vähän hämmentyneenä.

Kati tarttui Markkua määrätietoisesti kädestä ja ohjasi tämän rintansa päälle.
-------------
Jatkuu osassa 2

0

6516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        94
        2545
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2213
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        84
        1907
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1651
      5. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        11
        1635
      6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1606
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        34
        1568
      8. 75
        1479
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        111
        1396
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1264
      Aihe