Kierot ja velkaiset yrittäjät Haminassa

kyttäri:D

Tjaa, onpas mielenkiintoista: Taloussanomien sivuiltahan voi ihan jokainen lukea, mitkä firmat/ yrittäjät ovat päässeet ns. protestilistalle tässä maassa. Eli ketkä ovat jättäneet velvoitteitaan hoitamatta ja ovat siis roistoja.

Tuoltahan löytyy mm. yksi veneenrakentaja Summasta, joka on muunmuassa jättänyt veroja maksamatta yli 20 000€ edestä...!

Löytyy eräs timpuri (nyt jo kaupunkiakin vaihtanut), joka on myöskin "unohtanut" erään laskun...

Löytyy sieltä eräskin naispuolinen kesäkahvilan pitäjä (nyt jo ajat sitten toimintansa lopettanut tosin, ylläri pylläri ;) , jolta on näemmä jäänyt esim. limut tyystin maksamatta; Hartwall karhuaa häneltä 4380 €...

Että sellaista. Rehellistä porukkaa nää meitin ahkerat yrittäjät, juupa juu ...

(elikkäs listaa löytyy taloussanomat -> yrityshaku -> protestit. sitten vaan valkkaatte oikealta alueen (esim. kymenlaakso) ja alatte hämmästellä :D...

28

4597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kolkytneljä

      Taidat olla itse melkoinen paskahousu, joka ei itse uskalla yrittää. Yrittäjä ottaa henkilökohtaisen riskin ja laittaa usein peliin esim. asuntonsa saadakseen rahoituksen kuntoon liiketoimintaansa varten. Sitten jos hommat ei mene putkeen, niin voi menettää kaiken. Vastuuseen joutuu myös henkilökohtaisella omaisuudellaan ja nykyään ei edes yhtiömuodolla ole niin merkitystä, kun pankki haluaa lainoilleen kiinteää vakuutta. Näinhän palkkatyössä olevalle ei välttämättä käy.

      Sinunkaltaiset ihmiset, jotka riemuitsevat enemmän epäonnistumisista, kuin menestystarinoista pitäisi laittaa töihin 7 päivää viikossa 8-16h/pv, niin saisit vähän makua mitä yrittäjyys välillä vaatii.

      Minulla liikevaihto kasvaa tasaisesti vuodesta toiseen, mutta välillä tulee vaikeita aikoja ja yllätyksiä mihin ei todellakaan osaa varautua. Henkilökohtaista veroa maksoin 2010 26000€, joista puolet mätkyinä. Paljonko itse kartutit euroja yhteiskunnalle, joka todennäköisesti sinunkin toimeentulosi maksaa?

      Pienyritykset unohdetaan usein merkittävinä työllistäjinä ja suomalaisen yhteiskunnan peruspilareina. Ajatellaan vain suuria Nokia & StoraEnso, mutta totuus on, että ilman pienyrittäjiä suomi olisi kusessa.

      Onneksi on rohkeita, ahkeria ja lannistumattomia yrittäjiä, jotka jaksavat ahertaa päivästä toiseen, vaikka sinunkaltaiset ihmiset puukottavat selkään mikä kerkeävät.

      • velkoja.

        haista mulkku paska, vittuako puolustelet ihmisiä jotka jättävät maksunsa väliin? arvaa vituttaako karhuta näiltä sinun ylistämiltä pienyrittäjiltä velkoja?


      • kolkytjarisat
        velkoja. kirjoitti:

        haista mulkku paska, vittuako puolustelet ihmisiä jotka jättävät maksunsa väliin? arvaa vituttaako karhuta näiltä sinun ylistämiltä pienyrittäjiltä velkoja?

        En niitä puolustelekkaan, jotka laiminlyövät velvollisuutensa. Lopussa rahat loppuu ja valitettavasti jää saatavia joillekin. Itse olen aina hoitanut asiat niin, että palkat ja pienten firmojen laskut hoidetaan ensin. Jos raha loppuu, niin pankki ja verottaja saa viimeisenä rahansa. Et varmaan ole velkoja, kuin unissasi.


      • ime ite
        velkoja. kirjoitti:

        haista mulkku paska, vittuako puolustelet ihmisiä jotka jättävät maksunsa väliin? arvaa vituttaako karhuta näiltä sinun ylistämiltä pienyrittäjiltä velkoja?

        tulen sitten viXXuileen sulle kun sun velkaset talo ja auto menee vasaran alle!


      • wili*

        olet tosi tyhmä ja sairas tyyppi eihän tuossa mainittu sinua vai kolkuttiko omatunto kun olet jättänyt maksuja maksamatta


      • Anonyymi

        ei yrittäjäkään niin tyhmä ole että omaisuutensa takaukseen laittaisi, vaan perustaa oy niin kaikki turvassa kyllähän näitä haminassa on


      • Anonyymi

        kolkytneljä puhuu aivan paskaa


    • Yrittäjänä 25v

      Yrittäminen on raakaa hommaa. Ei sovi kaikille. Turha täällä huudella toisten veloille, kun syyt voi olla monet; yrittäjän sairastuminen, asiakkaan konkurssi, lama, tuote vanhettunut,kassasta rahat loppu jne jne. Syitä voi olla monia.
      Siihen päälle heitetään yrittäjän ja työntekijän pakolliset eläkkeet,vakuutukset ja sosiaalimaksut. Lisäksi maksat kahta veroa( alv ja oma vero%).

      Siitä vain kokeilemaan yrittämistä. Ei suositella heikkohermoisille ja laiskoille.

    • iouhj

      KEN LEIKKIIN RYHTYY, SE LEIKIN KESTÄKÖÖN!!!

      Jos ei rahat/ rahkeet riitä, niin ei pidä yrittäjäksi ryhtyä! Meidän muiden maksettavaksihan noiden lusmuilijoiden velta viimekädessä jää, ja jokaisella on oikeus siitä emä- herneet nenuunsa vetää!

      Eli lusmu- yrittäjät huomio: myykää sitten ne kämppänne, jotta saatte velkanne maksettua KAIKILLE velkojille, ettei meidän muiden niitä tarvitse maksaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EIHÄN TÄSSÄ MAASSA KETÄÄN YRITTÄJÄKSI PAKOTETA...

      • jkjaiasdih

        Ei yrittäjäksi todellakaan ketään pakoteta. Mutta sinun (iouhhj)kaltaiseksi kusipääksi synnytään,,, Valitettavasti!


    • Ei ihan perillä viel

      No kerros paljon olet maksanut! Verovelkoja tarkoittaa mitä sun osalta. Sun veroja nostetaan vai tulee 0,25€ lasku toisen veroveloista. Ei ymmärrä.

    • NOT!

      No et todellakaan ole "ihan perillä viel"... etkä varmaan perille koskaan pääsekkään... (hoh hoijaa; ala nyt nuijalle selittämään miten markkinatalous ja verot, velat ym pyörii..!)

      • Konkurs

        Jep, yrittäjäks rupee sellaset jotka ei kestä olla toisen komenneltavana. Toisekseen kyllä se niin on, että yhteiskunta eli muut ne yrittäjien hirveät ja typerät kuvitelmat suurista voitoista maksavat!!!


    • Meklari10

      Taputtelisin karvaisia käsiäni yhteen, jos alettaisiin julkaista luonnollisten henkilöiden listaa heidän maksamatta jättämistään laskuista ja velvotteista julkaisussa joka olisi kaikkien saatavissa esim. haminan seudulla Reimari. Tokihan tälainen julkaisu ilmestyykin jo, mutta se kun ei ole kuin meidän yrittäjien saatavilla tietääkseni.
      Voihan pojat, siellä sitä vasta haminalaisia isänmaan toivoja onkin.. ja paljon. Kahden kympin DNA-laskutkin päästetty perintään ja jätetty myös laskut pienyrittäjille pokkana hoitamatta. Vuokrat ja vastikkeet maksamatta. Että kyllä niitä velvotteiden hoitamatta jättäjiä ja maksuhäiriöisiä löytyy enemmänkin yksityisten henkilöiden puolelta, sori vaan.
      En nyt ole kuitenkaan niin idiootti että alkaisin ilkeästi vihjailla keitä viimeisimmässä numerossa oli listattuna.
      Ja viestiketjun aloittajalle; et vaikuta ihan perinteisimmältä Taloussanomien tai Kauppalehden lukijalta. Näitä julkaisuja lukevat ihmiset yleensä etsivät niistä jotain aivan muuta kuin protestilistoja.

    • Autoasentaja Markku

      Yrittäjät on per#eestä. Huoltoliikkeet, baarit, kahvilat, kodinkoneliikkeet, tilitoimistot, kuljetusfirmat jne ei onneksi työllistä yhtään ketään. Nämä nyt sattuu olemaan yleensä yksityisiä yrityksiä. Kaikki kunnalle töihin, jooookos.

    • 44-special

      Kannattaisikohan kyttärin vaan keskittyä ihan omiin asioihin sekä velkoihinsa!

      • huormaata

        pimeellä tekemisen tekeminen kannattaa,ja pistään jemmaan,niin on sitten vanhemmiten mistä ottaa.

        jos kupruja tehdään joka suunnalla,niin miksi silloin pitäisi olla rehellinen ??

        se kannattaa mistä jää rahaa myös itselleenkin,riittävästi.


    • qwrettyyy

      Pieniä summia mutta niin tavallista että yrittäjiä vainotaan tässä sosialistisessa maassa. On selvää että jotkut demarit tai vasemistolaiset hyötyvät yrittäjävastaisen mielialan lietsomisesta.

      Jos verrataan kuinka paljon ihan tavalliset veroelätit ovat vedättäneet yhteiskunnan rahaa ja demarit heitä hoitaessaan niin puhutaan jo paljon suuremmista summista kuin esim "4380"?

      Olisi paljon mielenkiintoisempi lista "eniten yhteiskunnan tukia elämänsä aikana saaneet yksityishenkilöt"?

      • :::::::::::::::

        Mitä pieniä summia. Ja sehän tässä ihmetyttääkin jos ei pysty edes tuollaisia summia hoitamaan. Hahahahahahaahh. 86K€ maksamattomia veroja tuolta löytyy sekä ihan tunetuilta firmoilta 20K.


    • KKivelä

      Yrittäjä maksaa sinunkin palkkasi tai sosiaaliavustuksesi. Kaikki raha mitä markkinoilla liikkuu on alunperin yritysten liiketoiminnan tulosta. Sieltä se raha kiertää verojen muodossa valtion ja kuntien kassoihin josta teidän elättien avustuksetkin maksetaan .

      • Anni Phuu

        "Kaikki raha mitä markkinoilla liikkuu on alunperin yritysten liiketoiminnan tulosta."

        Et tiedä rahasta mitään.


      • Vähärahainen
        Anni Phuu kirjoitti:

        "Kaikki raha mitä markkinoilla liikkuu on alunperin yritysten liiketoiminnan tulosta."

        Et tiedä rahasta mitään.

        Mistäs se raha tulee ? Joulupukilta vai ?


      • Eläkeläismummo
        Vähärahainen kirjoitti:

        Mistäs se raha tulee ? Joulupukilta vai ?

        Eläkkeestä tulee ja pörssihaiden lompsaan mennee.

        Luen kynttilänvalossa. Saan valoa, sekä lämpöä.

        Eneriaa ei saa sitoa pörssihintoihin.


      • Anni Phuu
        Vähärahainen kirjoitti:

        Mistäs se raha tulee ? Joulupukilta vai ?

        Painamalla.


    • Kiwaa-

      Haminalainen ravintolayrittäjä J S! Alhaisempaa otusta saa hakemalla hakea! Toivottavasti joutuu jonain päivänä vastuuseen teoistaan...
      Kiertäkää hyvin kaukaa!

    • ostaja-asiakas

      Taloussanomat kertoo että huonekalukaupustelu ja talotehtailu ne vasta
      hyvin kannattaa Haminassa! Pelkkää tappiota vuosikaudet..
      Mitä enemmän on mukana yrittäjä järjestöjen touhuissa edustamassa ja renikoita
      kalastamassa sitä heikompaa on oma bisnes.

      • Anonyymi

        kyllä sahanpurun ajo taitaa olla husulan suunnalla kaikista huonointa bisnestä jo 2-3 kertaa nimeä vaihtanut ja velat veronmaksajille jättänyt


    • .

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe