Patrick Myers and Killer Queen Full Stage Show

Sammy who was low

Kuka/ketkä teistä kävivät katsomassa tämän shown? Mitä piditte?

Itse olin yllättynyt siitä miten lähelle tämä kaveri onnistui pääsemään Freddietä. Tokihan heidät erottaisi toisistaan kuka tahansa muukin kuin vain oma äiti, mutta todella lahjakas imitaattori ja hyvä laulaja. Myös kitaristi oli onnistunut luomaan samansuuntaisen kitaratunnelman kuin Brian, vaikkakaan ei yhtä aitoa mitä Patrick-Freddie.

En ole muita Queen-tribuuttibändejä nähnyt mutta uskoisin että tämän lähemmäksi aitoa 80-luvun Queen-showta ei voisi päästä. Sikäli kyllä kannatti käydä kastomassa!

MUTTA...

En kuitenkaan pysty olemaan vertaamatta tätä kokemusta kahden ja puolen vuoden takaiseen Queen Paul Rodgersin Riikan keikkaan. Vaikka Patrick Myers näytti ja kuulostikin enemmän Freddieltä kuin Paul Rodgers, oli tässä kuitenkin kysymys vain kopiosta. Riikassa sentään oli puolet oikeasta bändistä sekä todella kova laulaja joka ei edes yrittänyt olla Freddie, vaan oma aito itsensä.

Ehkä olen siinä määrin perfektionisti, että tarvitsen (edes ainakin osittain) aitoa tavaraa, en kopioita. Tässä mielessä esitys jättä paljon tyhjemmäksi mitä Queen Paul Rodgers. Jos nämä pojat olisivat samalla tunnelmalla vetäneet omia biisejään, olisin varmasti ollut vielä innostuneempi heidän keikastaan.

Mutta tämäkin on vain makuasia. Jollekin Killer Queen Full Stage Show saattoi olla samanlainen elämää suurempi kokemus mitä Queen Paul Rodgers itselleni, enkä lainkaan halveksu sitä jos joku kokee näin. Joku taas ei pitänyt Queen Paul Rodgersia yhtään minään koska Freddie puuttui.

Niin, ja se vielä: Vaikka ymmärränkin että suuri yleisö kaipaakin niitä suurempia hittejä enemmän kuin sitä kymmenminuuttista versiota It's Latesta, niin kyllä Love Of My Life ja Tie Your Mother Down olisi silti voitu vetää siellä. Soittivathan he myös Jailhouse Rockin.

9

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apon

      Itse kävin katsomassa shown Tampereella.

      En tiedä, oliko odotukset liian korkealla vai mitä, mutta itselleni oli kyllä pettymys. One Visionia 10 minuutia, rumpusoolo ja kitarasoolo, yleisön huudatusta puolentoista tunnin showssa = esitettyjen kappaleiden määrä jäi minusta pieneksi. Monta biisiä jäätiin kaipaamaan.

      Lisäksi bändi soitti ja esiintyi jotenkin "vajaatehoisen" oloisesti, vähän kuin liian rutiinisti, eikä oikein kunnolla yleisölle.

      Hyvinhän laulaja oli Freddien maneerit opetellut, ja hyvin lauoi tunnetusti vaikeita Queen-biisejä, mutta jotain hyvin oleellista jäi itse esityksestä puuttumaan. Minulla oli ainakin keikan jälkeen sellainen olo, että vähän rahastuksen makua.... :/

      • pohjalaiset

        Samoilla linjoilla, olimme pettyneitä Tampereen esitykseen.
        Ehkäpä odotukset oli tosiaan liian korkealla, mutta jotenkin tuntui, että tunnetta puuttui esityksestä. Ei se imitaatio ja ulkonäkö pelkästään riitä jos esitys muuten menee puolella teholla.

        Tyhjä olo jäi...


    • Sammy who was low

      "Lisäksi bändi soitti ja esiintyi jotenkin "vajaatehoisen" oloisesti, vähän kuin liian rutiinisti, eikä oikein kunnolla yleisölle."

      Varmasti monien odotukset olivat liian korkealla, en sitä yhtään epäile. Ja varmasti se, että yrittää keskittyä näyttämään aidolta Queenilta, vie tehoja pois yleisöön reagoimisesta.

      Meininki oli ehkä enemmän teatteriesitysmäinen kuin konserttimainen.

    • padrik

      Osaisikohan kukaan kerto hesan keikan tarkkaa settilistaa? Ite ei kyllä muista millään eikä settilistaa ollut lattiallakaan:)

      Ihan hyvä show oli mielestäni, vaikka basisti ja rumpalin ilmeistä oli havaittavissa välillä tylsistyneisyyttä.

      kitara ja rumpusoolot oli kyllä täysin turhia, hiukan itseasiassa huvittavaa jos lähdetään kitarasoolotkin tributoimaan. Myös elvis biisin tilalla olisi mieluummin kuullut Queenia, jota tuonne kuitenkin mentiin kuulemaan. elvishän on loistava ja hyvin se biisi toimi tuollakin, mutta silti.

      Yksi Queen biisi joka ei muuten lähtenyt laulun osalta sitten ei millään oli These are the days of our... mahtoikohan johtua kun ei ollut kunnon sähköskittavallia tukena, niin laulajan puutteet nousi paremmin pintaan.

      jokatapauksessa plussan puolelle jäätiin

    • HHHHDDDD

      Tämä Killer Queen-kaveri on kuulemma rankattu yhdeksi parhaimmista Freddie "imitaattoreista". Listauksessa ei ole taidettu kuitenkaan huomioida Suomen Kimmo Blomia, joka esittää Freddietä Musiikkiteatteri Palatsin showssa. Kaveri vetää jokaisen biisin kuin omansa, maneeritkin ovat täydelliset. Bändi ei pääse desibelirajoissa oikeuksiinsa, mutta stadikalla tämä toimisi!

    • Queen4ever

      Ovat taas suomessa keikalla ja kävin sen tsekkaamassa tampereella,
      Siis todella uskomaton ja mahtava show!!
      Ei sinne pidä mennä katsomaankaan Queenia, vaan Killer Queenia ja niiden versioita Queenin hienoista lauluista! siis laulajalla on itselläänkin tajuttomasti karismaa ja ääniala on huikea, niin matalalta kuin korkealta laulaessaan saa freddyn mieleen, ja bändi soittaa ammattitaidolla, varsinkin kitaristi oli ihan huikea sooloineen!!
      Basistin ja rumpalin roolit on olla vaisusti taka-alalla kuten aidot roger ja john konsanaan.
      Suosittelen ehdottomasti!! vielä heittää keikkaa ainakin hesassa.
      Tätä ei pidä sekoittaa aussi killerqueeniin joka myös keikkailee välillä euroopassa mutta niillä on paljon surkeempi show ja onneton laulaja tähän brittiversioon verratessa.

      • Miree1

        Mä kävin juuri tänään Lahdessa katsomassa, ja tykkäsin kovasti. Patrick Myersilla on ääni ja karisma totisesti kunnossa.


      • kk
        Miree1 kirjoitti:

        Mä kävin juuri tänään Lahdessa katsomassa, ja tykkäsin kovasti. Patrick Myersilla on ääni ja karisma totisesti kunnossa.

        Kävimme eilen Lahdessa katsomassa keikan. Viikkoa ennen konserttia saatiin jämäpaikat eturivistä ;( Itse tapahtumassa paikka osoittautui lottovoitoksi! show teki siis vaikutuksen, ei voi kuin ihmetellä laulajan yhdennäköisyyttä. Ääntä ja biisejä riitti. Menisin samantien vielä uusiksi fiilistelemään - ja tietty eturiviin.


    • hyvä esitys

      Tallinna öllesummer festareilla tuli tsekattu kyseinen bändi. Varsin aidonoloinen kopio mutta ei tietenkään alkuperäisen veroinen. 'Kelpaa kun ei sitä originaalia ole enää saatavana. Toisaalta kuinka monella on vertailupohjaa alkuperäiseen esittäjään? Hyvä bändi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe