300c Chrysler

sebring 345 cid

65

925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muistoa vaan

      tuo kertoo omistajien huolettomuudesta ja sokeasta uskosta Ameriikan autoteollisuuteen joka on jo todellisuudessa sukeltanut jo kymmeniä vuosia sitten. Auto viedää katsastukseen ilman huoltoa ja tarkistuksia johtuen hurjan hintaisista huolloista.
      Ameriikassa auto on halpa ja ostetaan luotolla ja paalataan muutaman vuoden jälkeen. Siksi autoja ei tehdä kestämään kuin muutaman vuoden.
      Taitaa nykyään Jenkkilän myydyn auto olla jälleen Fordin punaniska pickuppi ja sen jälkeen listalla tulee vain Aasialaisia merkkejä vastaan.

    • paaliin vaan

      Siitä syystä että autot ovat laaduttomia romuja.Eipä niitä kukaan juuri ostelekkaan tuskin huolii edes ilman. Kalliita ylläpitää, huonosti hintansa pitäviä, rumia, Arvotonta skeidaa. Ei juurikaan enää onneksi tuoda maahan ihmisten kiusaksi..Nykyisin Lancian nimellä eli siinä kaksi laadutonta yhdistyi.

    • terot putkaan
      • höpö höpö..

        Jaa että terot putkaan, okei. sitte menee kraisut läpi katastuksen, vai mikä on pointtisi. mäpäs kerron ,ei mene, tarttis parantaa autojen laatua tai hommaa maksetut katastajat


    • voi voi

      tojo tero ja mongertavat kuik niin nääs etc palikat.riisikupit esim voi paalata ja eipä hikiällä ole liikennettä on sentään metsää ja sisäsiittoista mualaistaheinähattu piässä:) geet a life

      • voi voi ja voi

        Ja mitäs tällä raisler romureiskalla oli oikein kerrottavaa..Käytä aikas paremmin vaihda vaikka romuus niveliä..Saattaa katsastuksessa olla yks vika vähemmän...


    • nippon denso

      Kaverini on Japanilais syntyinen ja hän sanoi ettei voi nauramatta lukea näitä tojo-terojen kommentteja Jenkki autoista. Hän kertoi että Japanilaiset tekevät autoja yleensä vain kaupunki liikennettä silmälläpitäen, eikä ne siksi ole mukavia matka- ajossa. Sen takia niillä maantie nopeuksissa koneet rääkyvät kierroksilla ja meno on kuin istuisi kivireessä. Japanissa kuulemma arvostetaan USA- autoja, vaikkakin Jenkkejä siellä on kuulemma vähän ja niistäkin suurinosa diplomaatti yms. käytössä. Tämä japanin kaveri osti täällä itselleen Chrysler 300 C 5,7 HEMIN ja hän sanoi että nyt hän ymmärtää millaista on ajaa oikeella autolla, eikä millään ritsalla. Hänen autolla on nyt ajettu n. 190 000 tkm ja kerran on kuulemma vaihdattanut jarrulevyt ja eteen pari niveltä, sekä koneeseen jonkun tunnistimen, eli vähällä on päässyt. Katsastuksessa kuulemma kerran on jäänyt kiinni taka sumuvalosta, muulloin katsastuksissa ei ole tullut kuin kehuja. Ainakin mulle hän on aina kehunut kovasti Jenkkiään ja itse joskus ihmettelen kun luulisi hänen suosivan synnyinmaansa autoja, mutta ei niin ei.

      • tottapa hyvinkin

        On se hyvä kun yks Japanilaissyntyinen jätkä tietää koko japanin asiat.. Sen kannattais varmaan puuttua noihin Japsien ydinvoimaloihin .. Vai suosiiko se synnyinmaansa voimaloita.


      • j. smith

        Mun kaveri on Amerikasta ja käy täällä sukulaisissa kesäisin.Kertoi jenkkien arvostavan saksalaisia autoja, ovat kuulemma laadultaan aivan toista luokkaa kuin amerikkalaiset autot joissa puolet osista tulee Japanista,,Ajaa itse Mersulla eikä yhtään ihmettele että yhtymä luopui Chrysleristä, ei kuulemma amerikkalainen laaduttomuus ja saksalainen laatu oikein kohdanneet..


    • kurjat kommarit

      Monella on hirvee kateus USA- autoja kohtaan, sitä itekki muistaa kun eräs tuttava osti jenkin niin mullaki alko tulla kateellisia "ajatuksia" ja tietenki ruvettiin kavereitten kesken karsastaan sitä tyyppii. Se on vaan sillai että jenkki autot on täällä yhdistetty aina rikkaisiin ihmisiin ja tottakai köyhiä harmittaa, siitäpä ainainen jenkkien mollaaminen. Se on se kommunistinen kasvatus täällä kun kaikkien pitäis vaan olla samaa harmaata massaa ja naama peruslukemilla. Sama se on millä ajaa, kun on vaan itse tyytyväinen ja toisten kadehtiminen ei kuluta kun kateellista itteensä, sen on allekirjoittanutkin oppinu huomaamaan.

      • vanhaa harhaa

        Kateus USA autoja kohtaan?? En kuuna päivänä ostaisi moista, mieluummin laitan saman rahan johonkin Eurooppalaiseen laatuautoon, ja näin ole tehnytkin.


      • rysleri autona
        vanhaa harhaa kirjoitti:

        Kateus USA autoja kohtaan?? En kuuna päivänä ostaisi moista, mieluummin laitan saman rahan johonkin Eurooppalaiseen laatuautoon, ja näin ole tehnytkin.

        Ja mikä olisi se Eurooppalainen "laatuauto" Toyota vai muu ei taida viatonta autoa löytyä enään missään loppukehittely maksatetaan asiakkailla jotka ostavat uuden mallisarjan auton.


      • eurojenkki
        rysleri autona kirjoitti:

        Ja mikä olisi se Eurooppalainen "laatuauto" Toyota vai muu ei taida viatonta autoa löytyä enään missään loppukehittely maksatetaan asiakkailla jotka ostavat uuden mallisarjan auton.

        Kyllä varmaan joku esim Craisu Neon herättää helvetinmoista kateutta onhan se jenkkirauta, varsinainen dollarihymy..Faktaa on että Craisut ovat katsastustilastojen häntäpäässä vuodesta toiseen..


      • JUKKIS ROI
        vanhaa harhaa kirjoitti:

        Kateus USA autoja kohtaan?? En kuuna päivänä ostaisi moista, mieluummin laitan saman rahan johonkin Eurooppalaiseen laatuautoon, ja näin ole tehnytkin.

        OSTA OOPPELI TAI NISSAN TAI VIELÄKIN PAHEMPAA VOLKKARI. PELLE


    • JENKISTI

      Jenkkiautot aiheuttavat aina kateutta meissä suomalaisissa, ollaanhan me saatu köyhänä kansana kommunistinen kasvatus, eli mallit ovat tulleet idästä päin. Täällä ei tartte kun omistaa parin tonnin hintainen jenkkifarmari, niin naapurin mersumies on kateellisuudesta vihree, koettu on, saatikka sitten kalliimpi jenkki, esim. 300 C Chrysler, mikä näyttääkin todelliselta edustusautolta ja on muutenkin tosi järeän näköinen, niin kylläpä sellaisesta keksitään vikaa vaikka väkisin. Katsastaessa jenkkiautoa olen kyllä törmännyt tapauksiin, joissa katsastaja yrittää väkisin keksiä syytä, ettei leimaa tule. Kerrankin katsastaja hakkasi autoni pohjaa, vaikka näki ettei siellä ollut yhtään ruostetta, olihan pohja maalattu vaalean harmaaksi, onneksi toinen katsastusmies esti enemmän pohjan hakkaamisen ja kun mainitsin asiasta niin katsastaja vain huimeni lisää. Lopuksi katsastaja vaihdatti kuskinpuolimmaisen sivupeilin, koska se ei hänen mielestään ollut riittävän iso, vaikka oli alkuperäismallinen!. Elikkä ei mennyt syynistä läpi. Tosiasia on että sellaiset ihmiset jotka eivät uskalla, tai joilla ei ole varaa hankkia tiettyä automallia, niin juuri he ovat niitä pahimpia kadehtijoita ja mollaajia, sillä helpottaahan se omaa ahdinkoa kun saa haukkua muita.

    • jälkeen jäänyt maa

      huono suunnittelu ja heppoiset osat. Ameerikassa ei ole tarve tehdä kestäviä autoja koska siellä ajetaa suorilla teillä ja helpoimmissa olosuhteissa noin yleisesti ja autot menee vaihtoon ja paaliin hyvin nuorena.

    • totuus koskee

      Jenkkiautot eivät todellakaan ole huonoja ja heppoisilla osilla tehtyjä. Jenkithän ovat suunniteltu pitkää käyttöikää silmälläpitäen, toisin kuin esim japsiautot. Se että jenkeissä ei muka ole kuin hyviä teitä ja että autot ovat suunniteltu kulkemaan vain suoraan, niin ei pidä ollenkaan paikkaansa. Olosuhteet sielläkin vaihtelevat laidasta laitaan ja jenkeillehän tehdään tosi tarkat testiohjelmat ennenkuin automalli lasketaan markkinoille, toisin kuin muille merkeille jotka nykyisin testuuttavat uudet autonsa asiakkailla. Jenkeissä tuotevastuulaki on niin tiukka ettei mitä tahansa roskaa pääse myyntiin, vaan kaikki on testattua. Esim. täällä euroopassa uusille autoille tehdyt kolaritestit ovat herättäneet kysymyksiä juurikin jenkeissä, ja esim. Renaultin täydet pisteet kolaritesteissä täällä, putosivat jenkeissä tehdyissä testeissä selvästi,( muistaakseni sai kaksi tähteä vähemmän). Toyotalla on myös ollut paljon vaikeuksia jenkeissä,esim. jarru, kaasupoljin ja ohjausongelmat ovat aiheuttaneet takaisinkutsuja runsaasti, kun taas täällä Toyota on kuin jokin ikoni, jolle ei voi tulla mitään vikaa, eikä täällä niistä paljon huudella, mutta onneksi jenkeissä kaikki tusinatuotteet eivät mene läpi, vaan viat tuodaan julki ja ne korjuutetaan.

      • craisu on halppis

        Joo kestää ne jenkit jotka on 60 luvulta mutta mitäs nää nyky paskat.... esim 300 c vimppa katsastustilastoissa ym.. Sen verta tosta kirjoittamastasi Toyosta että kutsuivat takaisin kun oli noita ongelmia. No Kraisu ei kutsunut vaan nyt puolet hylätään katsastuksessa just mainitsemistasi ohjausongelmista... Jenkit on pelkkää paskaa siinä niiden tuotevastuulaki..Juuri Kraisler testuuttaa autonsa asiakkailla.. Autolla ajettu 15tkm ja ohjausnivelet sököt, sekö on laatua???Osta joskus itsellesi oikea laatuauto...Craisuhan on konkkakypsä lafka, eikö se oo nykyään Fiat , petojen sukua.. hahhahhah


      • uskonasia ainakin

        Jenkkiautohan ovat nykysellää kotimaassaa todella halpoja ja laatu sen mukaista. Amerikassa autot palaataan jo muutaman vuoden käytön jälkeen.
        Suomessa Jenkkiauto on aiemmin pidetty hyvin ja korjattu, hitsattu ja pidetty hengissä tunteja laskematta ja siitä on muinoin johtunut käsitys, että ne olisivat jotenkin kestäviökin autoja. Kolari testit ovat perähanurista, koska autot valmistetaan vain noita testejä varten ja Jenkkilän autot ei pärjää Euroopassa ja päinvastoin ja syynä on nuo testien erot. Kukuttajan suoja on Jenkkilässä suuri ja se takia tietyjä asioita on testattava hyvin Jenkkilän puolella, mutta muuten auto voi olla ihan mitä vaan laatua.
        Kateutta ei Jenkit kylläkään aiheuta juurikaan, sillä muualtakin löytyy parempia ja näyttävämpiä autoja, vrt. Neon, Caliber ja monet muut.


      • Theo 100
        craisu on halppis kirjoitti:

        Joo kestää ne jenkit jotka on 60 luvulta mutta mitäs nää nyky paskat.... esim 300 c vimppa katsastustilastoissa ym.. Sen verta tosta kirjoittamastasi Toyosta että kutsuivat takaisin kun oli noita ongelmia. No Kraisu ei kutsunut vaan nyt puolet hylätään katsastuksessa just mainitsemistasi ohjausongelmista... Jenkit on pelkkää paskaa siinä niiden tuotevastuulaki..Juuri Kraisler testuuttaa autonsa asiakkailla.. Autolla ajettu 15tkm ja ohjausnivelet sököt, sekö on laatua???Osta joskus itsellesi oikea laatuauto...Craisuhan on konkkakypsä lafka, eikö se oo nykyään Fiat , petojen sukua.. hahhahhah

        Toyota Hiace on FIAT!


    • 300C laatua

      Chryslerin ohjauslaite ongelmat eivät ainakaan minun autossani ole olleet ongelma. Olen ajanut 300C: llä jo 200000 tkm eikä vikoja todellakaan ole ollut, paitsi tietysti normaalit ajossa kuluvat osat, jotka kuluu samallatavalla joka merkissä, vai oletteko kuulleet autosta jossa ei koskaan mene edes kulutusosia. Se Chryslerin laaduttomuus on kyllä harhaa ja kun olen tiedustellut muiltakin merkin käyttäjiltä, niin kyllä juurikin ne Mercedeksen osat ovat olleet se Chryslerin heikoin lenkki. Kateellisuutta tämä malli herättää ihmeen paljon, joten en kyllä ihmettele jos tästä purnataan näin runsaasti.

    • hah...niinpä

      No miksi sitten Mersut eivät ole katsastustilastojen viimeisiä, vaan juuri ne laadukkaat 300c Craisut jos kerta niissä on Mersun osat??? Craisu on roskaa..

    • mmakine'

      Johtavana Chrysler-asiantuntijana voin paljastaa tuon syyn. Tällä hetkellä on ilmassa odotusta, että kaikki jenkkilän Kraisu-mallit saadaan muutettua italialaisiksi, jotka paremman laatunsa ansiosta soveltuvat luotettavammin eurooppalaisiin olosuhteisiin. Ei auta muu kuin odottaa, vaikka odottavan aika on pitkä.

    • Miksi vastasit

      Tuolle ahdistuneelle provoilijalle !

    • tilasto vs käytäntö

      Tilastot ja käytäntö ei kyllä korjaamoilla kohtaa, vaan asentajana olen kyllä sitä mieltä että mesessä on kyllä enempi vikoja kuin kraisussa. Ainakin E- sarjalaisissa on lastentauteja ja muissakin malleissa alustahuolia ja sähkövikoja. Kraisuissa ongelmat ovat usein etupään nivelissä ja jarrulevyissä, mutta nehän ovatkin mesen perua. Sähköpuolella on kraisussa ollut vikaa juuri mesestä peräisin olevissa osissa, esim. valokatkaisija ja rattiakselilla olevat viikset. Ne kraisut joihin ei ole sekoitettu mesen osia, ovat olleet varsin huolettomia autoja, mutta eihän mese porukka missään nimessä tunnusta merkkinsä huonontuneen vuosi vuodelta, vaan pistävät tietysti syyn jenkkien piikkiin.

    • samara se olla pitää

      Vai niin No onko Vojagerissa ja Sebringissäkin sitten Mersun osat, nähtävästi. Ainakin Vojan automaatti joka on varmasti yksi maailman huonoimmista..Entäs ne Craisut jotka ovat tehty ennen Mersun osia. Samoin ne ovat aina tilastojen viimeisiä ja kaikissa pohjoismaissa... Craisulla oli helvetinmoisia ongelmia jo 70-80 luvulla,, onko nekin Mersun syytä. Nähtävästi... Itselläni ei ole Mersua.... Vittumaisia noi katsastajat kun ovat panneet Craisut vuodesta toiseen peränpitäjiksi vaikka vika onkin Mersussa...Ei taida tilasto ja käytäntö kohdata katsastuskonttorillakaan..Katsastajat ovat sitä mieltä että Craisuissa on Mersua enemmä vikoja, jopa enemmän kuin Ladoissa...Ps mitkä ovat ne Craisut joissa ei ole Mersun osia ja kuinka ne ovat Katsastustilastoissa???Peränpitäjinä nekin..Paljon onnea autovalinnallesi, muista näyttää katsastustilastot kateellisille naapureillesi..

    • onniteltu

      Huoltomiehenä joudun vaan tekemisiin kummankin merkin kanssa ja mese on kyllä se jossa on enemmän vikoja. Mitä noihin katsastajiin tulee niin hekin ovat sitä mieltä että mese on useammin hylkäyksessä. Itselläni on muuten mese 300 diesel, vm 90, ja voin sanoa että nämä olivat niitä viimeisiä hyviä mesejä. mutta omistaisin mielelläni myös kraisu 300C :n jos olisi tarpeeksi varaa.

    • ihime ja kumma

      Miksi Craisun hylkäysprossa on n40% ja Mersun 14%.. Luulis että se on toisin päin jos Mersuja hylätään enemmän.... Se on aivan sama mitä sinä tai teidan peräkylän katsastusmiehet on mieltä. Ton tilasto on A-katsastuksen ja käsittää koko Suomen ei ainoastaan perähikiää..Tilasto on faktaa eikä mitään kuka mitäkin on mieltä....Ps aika persaukinen olet jos et pysty ostaan parinkympin autoa, taitaa teillä "huoltomiehillä" olla heikot liksat.

    • olet surkea

      ihmeellinen ja kummallinen itkupilli räkänokka

      • hahahahahahahahahaha

        Onko 300 c hyvä auto.. HAHAHAHAHAH tilastojen jumbo, huonoin auto Suomessa,kylläpä naurattaa, kuis sua , itkupilli . hahahah Onko varastossa repullinen etuniveliä, eikös ne ole muovisia noissa Craisuissa hahahah


      • amerikanvolga

        Autosi on surkea ja kummallinen tinanivel...


      • JUKKISROI
        hahahahahahahahahaha kirjoitti:

        Onko 300 c hyvä auto.. HAHAHAHAHAH tilastojen jumbo, huonoin auto Suomessa,kylläpä naurattaa, kuis sua , itkupilli . hahahah Onko varastossa repullinen etuniveliä, eikös ne ole muovisia noissa Craisuissa hahahah

        JOS PYSTYT NII OSTAT JA PALAAMME ASIAAN


    • autosi on surkea

      Mahtaa vituttaa faktat 300 c jumbona vuodesta toiseen.. Kuis itkupilli räkänokka, mitäs luulet ensi vuonna. Taas jumbo.. minua ei itketä vaan nautrattaa HAHAHAHAHHAHAHAH

      • JUKKISROI

        ÄLÄ HÖPÖTÄ


    • pimee tojo- tero

      Taitaapi tojo-tero taas kirjoitella ja vieläpä vastaakin itselleen, kertoo paljon pää nupin terveydestä.

      • pentley pentti

        Toyoteron auton sijoitus on listan kärkipäässä, Kraisu taas viimeinen, oletko kateellinen?? Kertoo paljon Craislerista ja sen omistajista..


    • iso on komeeta vai

      Syynä on omistajien perusteeton ja sokea usko Jenkkiauton laatuun. Jenkeissä ei olla koskaan osattu tehdä kestävää ja järkevää autoa.
      Tämä Jenkkiautoharrastajien romujen hengissä pitäminen vain kasvattaa tätä harhaluuloa.

      • pentley pentti

        Olet oikeessa. Mahtaa olla rasittavaa selitellä ostostaan ja puolustaa autoa jonka laatu on huonompi kuin Ladan..


      • JUKKIS ROI
        pentley pentti kirjoitti:

        Olet oikeessa. Mahtaa olla rasittavaa selitellä ostostaan ja puolustaa autoa jonka laatu on huonompi kuin Ladan..

        TAAS PELLE


    • SÄÄLI

      Onko naapurisi tai joku kavereistasi ostanut Chryslerin kun itket kateellisena ja kirjoittelet skeidaa tälle palstalle. Kateellisuus on kyllä kauheeta ja siihen ei kyllä auta, kun ostaa sunkin se Chrysleri, tiedän että se on sulle kuitenkin saavuttamaton unelma, siispä katkerana vollotat täällä. Mene vaikka äippäs tykö ja itke pahaa oloasi, niin kyllä hän lohduttaa ja auttaa tämänkin asian yli.

      • HÄ HÄÄ

        Hyvä kommentti, kylläpä tojo tero ottaa pulttia tällä crysy palstalla. Hauskaa varmaan härnätä kaveria, joka repii hiuksiaan ja vollottaa kun naapurin pihassa näkyy chrysy.


      • Hoitoon DX- tero
        HÄ HÄÄ kirjoitti:

        Hyvä kommentti, kylläpä tojo tero ottaa pulttia tällä crysy palstalla. Hauskaa varmaan härnätä kaveria, joka repii hiuksiaan ja vollottaa kun naapurin pihassa näkyy chrysy.

        Toi tojo tero ei oo ottanu lääkkeitään pitkään aikaan. toistaa vaan itteesä. Noilla psykiatrisen puolen asiakkailla tahtoo vaan noi asiat jäädä kiertään pientä kehää. Vaarallista tollane käytös.


      • heh...

        Craislerit nettiautosta alkaen 200e. En muuten ostaisi Craisua vaikka saisin lotosta 7 oikein. Kuka on kateellinen tilastojen huonoimmalle autpolle???


      • vojaager..
        HÄ HÄÄ kirjoitti:

        Hyvä kommentti, kylläpä tojo tero ottaa pulttia tällä crysy palstalla. Hauskaa varmaan härnätä kaveria, joka repii hiuksiaan ja vollottaa kun naapurin pihassa näkyy chrysy.

        Tos se naapurin crysy seisoo laatikko hajalla, kylläpä olen kateellinen...


      • tero...
        Hoitoon DX- tero kirjoitti:

        Toi tojo tero ei oo ottanu lääkkeitään pitkään aikaan. toistaa vaan itteesä. Noilla psykiatrisen puolen asiakkailla tahtoo vaan noi asiat jäädä kiertään pientä kehää. Vaarallista tollane käytös.

        98
        DODGE
        CALIBER
        26,65%
        64
        Etuakselisto
        Ohjauslaitteet
        Taka-akselisto
        99
        CHRYSLER
        300C
        39,50%
        81
        Ohjauslaitteet
        Seisontajarru
        Pakokaasupäästöt


      • 300 see
        tero... kirjoitti:

        98
        DODGE
        CALIBER
        26,65%
        64
        Etuakselisto
        Ohjauslaitteet
        Taka-akselisto
        99
        CHRYSLER
        300C
        39,50%
        81
        Ohjauslaitteet
        Seisontajarru
        Pakokaasupäästöt

        Aika hyvin, puolet hylätään On huonoja autoja verrattuna Toyotaan..


      • kallis...

      • jonny......
        kuka haluu??? kirjoitti:

        http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34187&sort=false

        Katos , katos, Toikin vielä... No joku toki vaalii tuota romuautokulttuuriakin...


      • JUKKIS ROI
        tero... kirjoitti:

        98
        DODGE
        CALIBER
        26,65%
        64
        Etuakselisto
        Ohjauslaitteet
        Taka-akselisto
        99
        CHRYSLER
        300C
        39,50%
        81
        Ohjauslaitteet
        Seisontajarru
        Pakokaasupäästöt

        TERO ON SAMA KU TURO. KUNINGAS PELLE


      • JUKKISROI
        heh... kirjoitti:

        Craislerit nettiautosta alkaen 200e. En muuten ostaisi Craisua vaikka saisin lotosta 7 oikein. Kuka on kateellinen tilastojen huonoimmalle autpolle???

        KATEELLISUUS PALJASTU. VOI RAUKKAAAAAAA


      • JUKKIS ROI
        Hoitoon DX- tero kirjoitti:

        Toi tojo tero ei oo ottanu lääkkeitään pitkään aikaan. toistaa vaan itteesä. Noilla psykiatrisen puolen asiakkailla tahtoo vaan noi asiat jäädä kiertään pientä kehää. Vaarallista tollane käytös.

        MIE AINAKI OON AJANU 205000 KM JA MENNY HIENOSTI. RAIDET, PÄÄ OIK JA VASEN. KULUTUS ALLE 7L NORM. 160KM TJA YLI N9L EI PAHA JA HYVÄ KYYTI.


      • JUKKIS VOI
        JUKKIS ROI kirjoitti:

        MIE AINAKI OON AJANU 205000 KM JA MENNY HIENOSTI. RAIDET, PÄÄ OIK JA VASEN. KULUTUS ALLE 7L NORM. 160KM TJA YLI N9L EI PAHA JA HYVÄ KYYTI.

        OO AJANU VAIKKA MILJOONAN NI KUITENKIN NOISTA ROMUISTA NOIN PUOLET HYLÄTÄÄN KATSASTUKSESSA.


      • JUKKISVOI
        JUKKISROI kirjoitti:

        KATEELLISUUS PALJASTU. VOI RAUKKAAAAAAA

        KUKA ON KATEELLINEN TILASTOJEN HUONOIMMALLE AUTOLLE??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

        MITÄ LUULET PAHVIPÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


      • Theo 100
        tero... kirjoitti:

        98
        DODGE
        CALIBER
        26,65%
        64
        Etuakselisto
        Ohjauslaitteet
        Taka-akselisto
        99
        CHRYSLER
        300C
        39,50%
        81
        Ohjauslaitteet
        Seisontajarru
        Pakokaasupäästöt

        Mitäs oikein luulette koska tojo käyttää Fiiatin tekniikkaa ja esim Neon on Dodge?


    • Teron hoito-ohje

      Ny se tojo tero itkee äiteensä sylis, sääliks käy. Ostais äiteensä mukelolleen uuden Tamagotsin, ( vai mikä virtuaali himmeli se oli ) sitähän noi tojo terot harrastaa ja vielä uuven lippiksen josa ois lohikiärmeksen kuva eessä, niin siit se kraisun aiheuttma itku- potku kohtaus rupiais helepottammaa.

      • ei stand upiksi

        Oletko mielestäsi hauska.. Sinusta ei ole koomikoksi, unohda ja keskity kraisusi nivelten vaihtoon


    • tero tojo
    • JUKKIS ROI

      SELVÄSTI JOKU PELLE

    • JUKKISROI

      300C TOMMOOOTTIII MENEE KYLLÄ LÄPI DIESEL

      • JUUKKISROI

        MENEEEEKÖ LÄÄPI TOMMOOOOOOTTI SAATANAN KUOVI


    • Äiti -83

      Voi hitto teitä :)

      Mitä hemmetin väliä sillä on jos joku A-katsastuksen tilasto huutaa syslerin etupäästä :D Kyllä on suuriosa ihmisten laiskuutta ettei osia vaihdeta ajoissa ja autoo käytetä huolloissa vaan painellaan leimalle..

      Mulla oli tiedossa (netistä lukeneena) toi kraisun etupää ja silti ostin ko. auton pari vuotta sitten.. Ei sitä komistusta voinu enää koeajon jälkee hylätä

    • saksanpaskaa

      Niin, jenkkejen vikatilaston viimeset olivat Audi, Porsche ja Jaguar.
      Tüvin mukaan audit tosin parantuneet, mutta jenkkitilastojen mukaan eivät pärjää yhdellekkään jenkille ja vikasiahan ne on.
      Sitäpaitsi on hankala verrata tavanomaista ja tylsää Audia (a1-a6) 300c:hen jossa saa sentään mukavan ja kunnon raudan.
      Niin, ei varmaan jenkkejä tehty kestämään kun pariksi vuodeksi, itsellä -95 Stratus rullannut 3 vuotta alla, 80 tkm tullut ja vaihdetut osat perushuoltojen lisäksi ovat takapyöränlaakeri ja laturi, autossa 260tkm mittarissa.
      Japanilaisia en vertaa amerikkailaiseen edes, hyviä on japanin autot mutta epämukavia ja tylsiä. Turha niitä parjata kun hyviä ovat vaikken itse pidäkkään.

      • itävallanpaskaa

        Onnittelut, Craisu käyttää Saksan paskaa 300c:ssä.. Dieselikone, vaihteisto alusta yms Mersusta.. Mahtaa v#tuttaa...

        Craisu käyttää myös noita tylsiä japsiosia, esim Mitsun koneita ja laatikoita.. Varsinainen jenkki . heh


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      8021
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      95
      4171
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1343
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1115
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1072
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1027
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      129
      881
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      738
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      735
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      711
    Aihe