Tääsä uudet merkit

Tähän uskova

Horoskooppien ystäviä on viime päivinä järkyttänyt tieto siitä, että useimpien horoskooppimerkki onkin todellisuudessa aivan toinen kuin tähän asti on luultu. Astronomian professori Parke Kunkle kertoi NBC:n haastattelussa, että maapallon akselin muutosten takia myös eri tähtikuvioiden asemat ovat muuttuneet. Muutosten takia horoskooppikarttaan on lisättävä uuden tähtikuvion myötä myös kokonaan uusi merkki, jota ei ollut vielä 3000 vuotta sitten: Käärmeenkantaja.

Uudet horoskooppimerkkien päivämäärät ovat seuraavat:
20.1.-16.2. Kauris
16.2.-11.3. Vesimies
11.3.-18.4. Kalat
18.4.-13.5. Oinas
13.5.-21.6. Härkä
21.6.-20.7. Kaksonen
20.7.-10.8. Rapu
10.8.-16.9. Leijona
16.9.-30.10. Neitsyt
30.10.-23.11. Vaaka
23.11.-29.11. Skorpioni
29.11.-17.12 Käärmeenkantaja
17.12.-20.1. Jousimies

14

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitsyt vai vaaka

      kumpikohan olen kun olen syntynyt 30.10 ?

      • ykshärkä

        ÄLKÄÄ NYT KAIKKEEN USKOKO! Mutta ei! Kun sattuu olemaan professori sitä ja tätä ja yli- sitä ja tätä ni jo kumartelee astrologia uskovaisetkin! Hyväuskoisia pikkulapsia olette jotka onnellisena nuolee tikkaria!


    • sirja111 lida 111

      Mielestäni olisi hyvä, jos se näin menisi.
      Kaksosten yli vedettäisiin viiva, niistä tulisi härkiä maailma olisi tasapainoisempaa, rauhallisempaa ja toisesta välittämistä.Itsekkyys häipyisi.
      Kaikkinainen kieroilu ja pirut vähenisi.Tuuliviirit olisi vain ulkona salossa.

      Rauhallisen ravun mietteitä.No on sitä moni muukin tuumaillu.

    • neitsyt leijona

      Kuuleppa jos just rajalla olet sekotus vaakaakin. Minä itse myös näin mua povataan aina vaa aksi. Tunsin kuiteski olevena hieman kumpaakin.

      Tästä taulukosta huomasin olen nyt sitten Neitsyt alkupuolesta ,jossa leijonaloppu parin päivän päässä. Olen sitäkin ihmetelly olen niin voimakas sitkeä en räyhää, eli en ole leijona mutta vaikuttaa leijonan voima.. Ehkä tämä pitää paikkansa sittenkin tämä uusi minulle nyt.

      Yleensä minulla sellainen kirjakin missä merkki jaetaan kolmeen osaan, eihän merkki voi olla samanlainen 30päivää minunkaan mielestä. Esim. Keskihärkä on todella härkä ja alku ja loppupäästä niihen tulee hieman muuta merkkiä mukaan. Ei enää niin junttipää:-)

    • härkä neiti

      Musta on ihan naurettavaa, että horoskooppimerkki muuttuu. Jos on syntynyt härän aikaan sillon, kun mitään kärmestä ei ollut niin miten hitossa sitä ihminen sitten yht'äkkiä olisikin syntynyt oinaan tähdistössä? Ei mene jakeluun.

      Itse olen lähes prikuulleen sellainen millaisiksi härkiä kuvataan, mutta oinas ei osu ollenkaan. Olen siis härkä. Piste.

    • JK

      V AI IIN

      • oinaksia tunteva

        Härkäneiti voi olla tota mieltä kun itse vain haluaa olla härkä. Mutta totuus on tämä...

        Huomaa jo tosta että äiskääsit tässä olet härkä. Oinas käyttäytyy juuri noin ei kestä mitään joka muuttuu....


    • shaissee tämmöset

      Kyl mie oon kauris vaikka olenkin 7.1 syntynyt. Jousimiestä kuvaillaan iloiseksi ja hauskasti mut minä oon todistettu se kylmä ja vittuuntuneen näkönen pessimisti. Toiseks olen johtajaluonne jolla on hiton kova hinku menestyä ja tähdätä korkeelle ja jousimiehellä ei ollut käsittääkseni näitä haluja. Kaikki pitää suunnitella ja rahaa pitää olla tilillä eikä se ole tuhlaamista varten. Mulla pitää olla elämässä päämääriä intin jälkeen kun ei ollut oikein mitään päämäärää niin mietin monesti et rysäytänkö autolla vastaantulevan rekan alle. Vihaan myös kaikkia uudistuksia kun miksi ei voi pysyä vaan vanhassa ja toimivassa?
      Mut voin minä olla jousimies jos vaihatte sille samalla kauriin luonteen. Minä kannan oniksia matkassa siitä huolimatta.

    • HÄRKÄ4EWER

      Olin härkä,olen härkä,ja tulen olemaan härkä! Oon jo muutenkin jo valmiiks tottunu tähän,mutta härkänä pysyn, >;D

    • niowr

      Horoskooppien luonnekuvaukset ovat täsmälleen samat kuin ennen, vaikka tähtikartta onkin muuttunut ajan saatossa. Sitäpaitsi ei tuo astronomisen kartan muuttuminen todellakaan mikään uutinen ole, toisin kuin alkuviesti sanoo.

    • Härkä

      Huomatkaa!

      Astrologiassa merkitsevät taivaan kiintopisteet, jotka saivat nimensä ~2000 vuotta sitten. Kiintopisteet ovat pysyneet samana. Itsekin tunnistan itsessäni enimmäkseen Härän piirteitä. En juurikaan Oinaan.

      • hätähuuto!!!

        Ylipäätään tuollainen astrologialla leikkiminen on todella vaarallista! perheet hajoaa! Lapset joutuu kantamaan eron taakan! Älkää tärvelkö lasten tulevaisuutta! Härkä on härkä ja oinas on oinas! Älkää menkö muuttelemaan näitä minkään uuden astrologian pohjalta! Olette todella vaarallisilla alueilla!


      • astrosonni
        hätähuuto!!! kirjoitti:

        Ylipäätään tuollainen astrologialla leikkiminen on todella vaarallista! perheet hajoaa! Lapset joutuu kantamaan eron taakan! Älkää tärvelkö lasten tulevaisuutta! Härkä on härkä ja oinas on oinas! Älkää menkö muuttelemaan näitä minkään uuden astrologian pohjalta! Olette todella vaarallisilla alueilla!

        Joo ei oo mikään leikkikalu tuo astrologia. Horoskooppi tasolla jos pysyy niin eipä se vielä mikään iso juttu ois; vaikka arpois itselle uuden hrskoopin... ei ainakaan härille... ainakaan härkämiehille? :)

        Astrologia on huono harrastus, mutta ihan toimiva lisä elämäntapoihin / arkisiin askareisiin...
        ...jos ihan oikeasti on valmis lisäämään jotain niinkin isoa kuin astrologia elämäänsä. Suosittelen pysymään ihan alkuperäisissä horoskoopeissa ja lainaamaan kirjan aiheesta "aurinkomerkit". Siitä jos menee eteenpäin niin saattaa ainakin härän hyvin herkästi napata mukaansa. 50/50...


    • astrosonni

      Kyllä ne vanhat päivämäärät ja merkit toimii edelleen.
      Tulihan sitä pelästyttyä hieman että onko niinkin lyhyessä ajassa joku kulma kääntynyt täysin. Tietääkseni kulmat kyllä muuttuu aikojen saatossa - mutta ei taida kiirus olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe