Haluatko Purjehtia Maailmanympari?

Nuts for Sailing!

Kanadalainen partnerini Captain Connor haluaa purjehtia maailmanympari. Han suunnittelee viiden vuoden matkaa alkaen Karibbealta. Han omistaa kanssani Lagoon 440 Katamaraanin. Itse olen Kanadan Suomalainen Vancouverista. Onko kukaan Suomessa tai Euroopassa kiinnostunut? Olemme valmiit myymaan osaomistuksella (joka on taattu papereilla "osaomistus") per hytti $25 per paiva! Tama on noin 78,000 Euron sijoitus (voi osallistua lyhemmallakin ajalla esim kaksi vuotta ja keskustella hinnasta Connorin kanssa). Katamariini on hyvin varustettu kaikilla navikointi ja turvallisuus varusteilla (12 hlon pelastusvene ja Ebirb jne). Koska tallaisen matkan tekeminen on monelle kallis sijoitus milla tahansa veneella. Joskus jopa mahdoton unelma ilman ystavia, jotka purjehtivat. Olemme tarjoamassa tata mahdollisuutta samanhenkisillle seikkailuhenkisille purjehtijoille. Tallainen uusi katamaraani maksaa yli puolen miljoonan euron. Voimme ottaa ainakin kolme osaomistajaa (voi tuoda partnerin tai ystavan mukana samalla osaomistuksella = $25 per hytti per pv viisi vuotta tai vahemman. Jos joku haluaa vain viikon tai kahden loman: hinta on yli $6000 Euroa per viikko (normaali hinta). Odotamme veneen osaomistus sijoittajien maksavan omat henkilokotaiset kulut ja ruuat "going dutch". "Going dutch" tarkoittaa ruuan ja juomien yhteisostoa. Tarkoituksena on myos kalastaa, sukeltaa ja tehda "land excursions". Tervetuloa ... kevat tulee ja purjehdusmatka alkaa! Kiitos! Riitta (604)563-7301 ... muistakaa kahdeksan tunnin aikaero! Ja soittakaa vain jos olette todella vakavasti kiinnostunut ja "For the Love of Sailing"!

1

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuts For Sailing!

      Heippa kiinnostuneille maailmanmatkaajille!

      This is an update to our initial add! Unohdimme mainita etta viiden vuoden jalkeen etukateen maksetusta "sijoituksesta/hyttivuokrasta katamaraani purjehdusveneella" osa palautetaan takaisin. Olemme saaneet paljon tiedusteluja muista maista (we have adds worldwide). Kaksi hyttia on viela tarjolla! Viiden vuoden "liveboard fractional ownership" = osaomistuksen hinta on alentunut valuuttakurssien vaihtelun takia. Uusi voimassa oleva listahinta on nyt vain 69,000 Euroa (normaalihinta 78,000 Euroa). Tama hinta vastaa 37.90 Euroa per hytti eli noin $25 Kanadan dollaria per henkilo per hytti. Yhteen hyttiin mahtuu 2 henkiloa. Hytin lisaksi on oma kylpyhuone = "head, sink and shower", purjehdus, kalastus- ja turvavarusteet jne. Vain lennot, "land excursions", sukelluskustannukset, oma ruoka ja juoma jne. eivat kuulu hintaan. Joissakin paikoissa normaali kuukauden henkilokohtainen budjetti voi olla vain 180 Euroa (vain ruoka juomat). Veneessa on kaksi jaakaappia ja erillinen pakastin ja pesukone. Katamaraanissa on sahkopostimodeemi (24 hr/day). Kuukausittain kommunikointi maksu on noin 40 Euroa riippuen missa maassa ollaan vierailulla. Tervetuloa huolettomalle seikkailulomalle. Me murehdimme puolestasi veneen huollot, vakuutukset, korjaukset ja saapumis- ja lahtojarjestelyt. Sina ja kumppanisi vain nautitte maailmanymparimatkastanne! Terveisin Connor & Riitta!

      PS. Kahden vuoden ja kolmen vuoden matkoja jne. myos tarjolla. Ottakaa yhteytta Connoriin http://www.outnaboat.com .... Kiitos!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe