Töihin meno ahdistaa...

Ahdistaa

Olen nyt vuoden verran ollu talossa töissä ja nyt viimeisen kuukauden aikana töihin meno on alkanut ahdistaa. Tykkään työstäni kyllä, mutta lähin esimies tekee siitä painajaisen.

Koskaan mikään ei ole hyvin aina pitää keksiä valittamista jostakin. Olen siis kaupan alalla töissä.

Joka ilta miettiin että mitähän sanomista huomenna taas tulee ja mistä. Tänäänkin lähtiessäni kotiin 45min ylimääräistä tehdessäni niin huomemenna pitää laittaa sit tavarat hyllyyn tukkaputkella. Ei riitä että tunnissa purkaa tavaraa 3rullakkoa.

Ja tänään esim. Meilä oli yks sairaslomalla niin en saanu apua sit. Jos olisin saanua jelppiä mitään ongelmia ei olis ollu tavaran purun kanssa.

Ahdistaa pelkkä ajatus. Onneks tällä viikolla vaan kaks päivää jäljellä.

13

1346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hippishei

      Kerron teille oman tarinani, jos se voisi auttaa jotakuta toistakin. Olin jo täysin työuupunut, sairaslomalla narsupomon syntipukkikohun vuoksi. Luulin että minussa oli kaikki vika. Etsin terapeuttia, mutta rahapulassa en sinne voinut mennä, sillä kelan omavastuu oli liian iso sairaslomalaisen budjettiin. Sitten mun eläkevakuutusyhtiö ohjasi mut katjanoposelle ammatilliseen kuntoutukseen ja siellä uravalmentajan kanssa kaiken muun ohessa yhdessä järkkäiltiin mulle oppisopimuskoulutus uuteen työhön. Mä koin, että se oli mulle parempi ratkaisu kuin yksikään psykoterapeutti missä oon käyny, vaikka se ei siis ollu mitään terapiaa. Toki paljon juteltiin asioista ja tää valmentaja tuki mua ja sain purkaa siellä pahaa oloani ja pelkojani työelämää ja esimiestäni kohtaan. Luotin tähän jotenkin enemmän kuin terapeuttiin tai ystäviin. Oon tosi tyytyväinen siihen, että sain ihan oikeaa apua, minulle se toimi terapiaa paremmin ja bonuksena tuli uusi duunipaikka, sillä yksin en olisi varmaan uutta työtä löytänyt tai edes jaksanut sitä etsiä. Nyt tajuan, että on olemassa mukavia työpaikkoja ja minä olen oikeasti ihan hyvä työntekijä.

    • Tiitta1

      Kiitos kun kerroit tarinan, itsellä samanlaisia tilanteita ja googlettelin muiden kokemuksia. Sain tästä idean itsellenikin.

    • Väsynyt vai laiska

      Itse olen myös kaupan alalla töissä,työpaikkakiusaamista,josta ollaan keskusteltukin,mutta käsittääkseni asia on loppuunkäsitelty,vaikka paha olo työssä monella jatkuukin.
      On kurjaa mennä töihin,kun huomaa,että kukaan ei arvosta mitä teet,vaatimuksia kyllä satelee ja kaikki pitäisi osata ja mielellään heti,ilman kunnon opetusta.
      Piilopottuilua tulee tämän tästä ja joka tavalla hiljaisesti osoitetaan,etten osaa mitään,mikään idea ei kelpaa,vaikka niitä kovasti kyselläänkin.
      Pomot on itseään täynnä ja kehuvat itseään muille.
      En tiedä,miten jaksan työssäni eteenpäin,jotain muutosta täytyy tulla.

      • lannista ongelma

        Kaupan ala on tyypillinen sellainen, missä puristetaan koko ajan vaan enemmän ja enemmän ulos ihmisestä. .....pura tavaraa hyllyyn.....kassalla ruuhkaa,menesinne.... palaa takaisin edelliseen keskeneräiseen työhön.. jne.
        Kiitä onneasi siitä, että et ole jonkun osa-alueen vastaava, sillä hänen pitää huolehtia siitä, että se sektori on tiptop kunnossa oli aikaa tai ei. Monesti joutuu tekemään enemmän tunteja kun työvuorolistoissa on ja vielä palkattakin.
        Näitä ongelmia pitää osata ja uskaltaa purkaa esimiehen tai kauppiaan kanssa.
        Kai teillä nyt jotakin palaverejä tai koulutuspäiviä on. Ei pidä lakaista ongelmia vaan maton alle ja jokaisella työpaikalla on luottamusmies, jolle voi puhua.


    • googlettelija...

      Meillä luottamusmiehestä ei oo mitään hyötyä

      • fasiiywrq

        Eikä meillä. Lähtö oli ainoo ratkaisu


    • Katriina-78

      Itse kannatan suoraa ja rakentavaa puhetta omalle esimiehelle. Sillä tavalla on asiat aina ratkenneet.

    • kuntoutus auttaa

      Tuo ammatillinen kuntoutus on oikeasti hyvä juttu, kokemusta on ja sieltä sain avun. Mulla on myös tuommoinen uravalmentaja ja häneltä sai oikeasti apua. Voin suositella. Älkää roikkuko työpaikassa joka sairastuttaa teidät vielä pahemmin.

    • kkek

      ukka putkrella ni saati töissa

      • kuntoutusauttaa

        Mitähän tarkoitit..


    • tietämätöntaas

      Miten ammatilliseen kuntoutukseen haetaan?

    • tästäneuvoja
    • kuntoutusajankohtaista

      Hyvä vinkki!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3644
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2428
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1579
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1410
    Aihe